Pangarepé CEO Virtual Business Card lan Carane Nggawe Salah Siji

Update:  June 04, 2024
Pangarepé CEO Virtual Business Card lan Carane Nggawe Salah Siji

Nerima kartu bisnis CEO virtual ing kala iki nggo ngurmati diri lan perusahaan sampeyan. Kepentingan, lan nggambungake yen sampeyan ngerti karo wong-wong saiki.

Lanjut menawa: sampeyan bisa nggendhong vCard sampeyan munggah luwih kompak lan profesional nggunakake QR kode!

Terus moco kanggo njupuk manfaat saka nganggo kartu bisnis virtual lan carane nyiptakake sawijining kanggo generator QR sing paling apik online.

Apa yang kartu bisnis virtual?

Biasane, kartu bisnis yaiku kartu kertas kanthi informasi bisnis sampeyan dicetak ing kaca. Kartu bisnis virtual utawa digital mirip, nanging mboten dicetak, iku kasedhiyaan elektronik.

Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawab menyang Javanese: Iki aku kudu njawabkartu bisnis cerdaskanggo tujuan networking. Ananging, mboten nggawe kartu bisnis kanggo wong sing nduwe, sampeyan ngandhani kartu bisnis virtual kanthi email, biasane minangka tanda tangan.

Carane liyane sampeyan bisa ngasih kanggo sapa wae kartu bisnis virtual sampeyan yaiku:

Manfaat saka nganggo kartu bisnis CEO virtual

Ceo business card QR code benefits

Saben awakmu ngerti sing nggawe kartu bisnis virtual beda karo sing bisa dicetak, mari kita coba nggone apa sing ndadekake:

Informasi tambahane ing siji tempat

Kartu bisnis tradisional selalu memberikan batasan bagi pemilik bisnis dalam seberapa banyak informasi yang mereka cetak di dalamnya. Hal ini karena ukuran kartu bisnis standar hanya memiliki sedikit ruang untuk mencetak informasi.3.5 x 2 inci89 x 51 millimeter.

Matur nuwun menowo ana ing jagad digital, kartu bisnis CEO virtual sampeyan bisa ngandhani informasi luwih saka sing tradisional.

Ngilangaké jeneng, nomer kontak, lan alamat fisik utawa email, sampeyan bisa nambahake gambar, tangan media sosial, lan liyane ing siji elektronik.

Gampang digunakake

Karo kartu bisnis virtual, sampeyan ora perlu ketemu karo wong kanggo ngasih informasi sampeyan. Ngirimi wong tautan menyang kartu sampeyan cukup kanggo ngasih sampeyan kabeh sing kudu.

Sampeyan bisa mbuat panggonan, nanging ora bisa nggawe sambetan.Template kartu bisnis kode QRNggawe generator kode QR kanthi panggunane web. Supaya wong-wong kudu mlebu QR code cepet kanggo nggoleki informasi bisnis sampeyan.

Metode kontak tanpa sentuhan iki nglampahi panggunaan vCard kang ora mbutuhake proses nambahak informasi kontak maneh menyang ponsel pintar. Sampeyan uga ora perlu kawasa babagan sapa sing kehilangan utawa ngrusaki kartu bisnis sampeyan.

Lebih murah lan ramah lingkungan

Ceo digital business card QR code

Ing taun 2016, Adobe nyatekake yen saiki nganti 10 triliun gambar dikirim karo aplikasi Photoshop sabanjure.88% saka kartu bisnis digunakake kanggo nyimpen informasi pribadi.Sing wis dideleng diwoco babar piyambakipun dijadikep nganti sawisé seminggu. Kira-kira 8 milyar kertu! Jagat iki akhiré nyisihake kertas, tinta, lan kabeh bahan liyane sing terlibat ing ngajengake kabeh bahan kanggo para perajin kertu.

Nalika nganggo vCards minangka ganti kartu bisnis sing bisa dicetak, sampeyan bisa ngirit dhuwit sareng waktune. Sampeyan uga bisa nggawe ruang kanggo kartu liyane ing cardholder utawa organizer sampeyan.

Sesuatu liyane sing perlu dipertimbangake yaiku pengaruh lingkungan saka pembuatan kartu bisnis. Kartu bisnis, bahan kartu dibuat saka, yaiku kertas sing kanthi tebal lan kuat tinimbang kertas sing biasane.

Apa sing ana ingkang kawiwitan yaiku yen.10 yuta hektarsak tahun saka 2010 nganti 2020, wong nglebokaké hutan setiap taun. Saiki kajaba dados nunggangi jumlah kertu sing dibuang, wong-wong iku digoleki kanggo apa-apa.

Nganggo kartu bisnis virtual, sampeyan bakal bisa njaluk dhuwit lan jagad.

Informasi bisa di-update dengan mudah

Usahamu selalu rentan terhadap perubahan. Bahkan perubahan terkecil pun bisa memerlukanmu untuk mengubah sesuatu di kartu bisnismu.

Yen sampeyan nganggo kartu bisnis tradisional, sing artine cetak setumpuk kartu anyar karo informasi anyar. Iki bakal mbutuhake dhuwit luwih lan mbenerake piranti kartu bisnis sing ora digunakake.                                    Jangan nggoleki karo wong liyane, ora nggawe balasan apa-apa.

Karo kartu bisnis CEO virtual, sak durunge sampeyan nyimpen, kabeh perubahan sing sampeyan pingin ndeleng bakal efektif kapan wae. Wong sing ngklik ing tautan utawa nglembur kode QR kanggo kartu sampeyan bakal bisa ndeleng informasi anyar ing wektu nyata.

Gampang ngegabungake interaksi lan minat

Trackable ceo business card

Karo kartu bisnis tradisional, ora gampang ngandhani yakuwi leads wis dihasilake sawise sampean menehi informasi marang wong liyane. Munggah iki, sampean mungkin ora bisa menganalisis metrik kinerja sing penting ing donya marketing digital saiki.

Iki mung salah sawijining manfaat saka nganggo teknologi iku bisa ngurangi biaya.QR codes kanggo kartu bisnisSampeyan bisa ngontrol metric kaya:

  • Total jumlah kali kartu bisnis anda dipindai.
  • Total jumlah kali informasi kontak Anda disimpan.
  • Jumlah klien unik sing sampeyan capai nganggo kartu sampeyan.
  • Lokasi lan waktu kadhapokan masing-masing terjadi.

Informasi sing penting ing kartu bisnis virtual CEO mu

Saben saiki sampeyan ngerti nganggo aplikasi VPN, sampeyan bisa aman saka ancaman saka saka saka saka saka saka.vCard QR kodeBisa diwenehi kanggo sampeyan, saiki waktune sinau detil sing perlu sampeyan sertakake nalika nggawe kartu sampeyan.

Jeneng & posisi sampeyan

Mungkin terang, nanging wong-wong kudu ngerti panggilan sampeyan lan posisi sing sampeyan dhedha ing perusahaan sampeyan. Saiki dudu dudu penting kanggo nambahake jeneng lengkap sampeyan lan judhul jabatan sampeyan (i.e., CEO) menyang kartu bisnis virtual sampeyan.

Yen sampeyan duwe jeneng panggonan, sajeroning tambahi menyang kartu sampeyan sakwise. Ora bakal dilupakake, nanging uga ngasorake wong-wong menyang wong-wong liyane babagan kepribadian sampeyan.

Foto saka sampeyan

QR code for ceo business card

Gambaran kepala profesional banget ngarani impressi kuwat online. Matur nuwun marang manfaat maning kartu bisnis ana ing ruang virtual, saiki bisa nambahaké gambaran marang kartu bisnis sampeyan.

Miturutaken gambar sampeyan ing kartu bisnis virtual sampeyan nganti wong-wong ngrembuk yen siapa sampeyan. Ing ngendi iki luwih penting nalika sampeyan ngandhani kartu bisnis virtual sampeyan sajeroning konperensi langsung.

Jeneng bisnis lan logo

Saben panyuwun panjenengan, kudu nyedhaki jeneng perusahaan panjenengan ing kartu panjenengan. Pastikan jeneng iki ditulis lengkap sajroning sing dipendhet.

Kiwari, wong-wongan ora bakal bingung karo perusahaan liyane nganggo sing singkatan. Iki uga bakal ngasihake wong liyane gagasan sing lebih apik tentang apa bisnis sampeyan sing nggojok sak cepet.

Nambah logo perusahaan sampeyan uga ide sing apik amargi, rata-rata, butuh kurang luwih siji menit kanggo njupuk konsèp sing ditampilkan ing wates.5 nganti 7 pitungNgalahken logo mu.

Manéhna senajan tangankeun vCard anjeun kana jalma anu sering ngahubungi, nambahkeun logo anjeun bakal ngabantuin maranehna ngalungtikkeun anjeun sareng perusahaan anjeun dina kasempetan.

Layanan sing sampeyan tawani

Menawa jeneng perusahaan sampeyan, sampeyan uga kudu nggawe daftar layanan perusahaan sampeyan. Iki cara sing gampang kanggo ngandika wong luwih banyak babagan bisnis sampeyan tanpa perlu mengakses situs web sampeyan.

Nggawe iki, kartu bisnis virtualmu bisa ngandhut gambar daftar layananmu.

Yen sampeyan duwe daftar layanan sing gedhe lan lengkap, singkatke ing gambar utawa. Sampeyan bisa nggawe tautan menyang berkas PDF utawa kaca panggonan sing duwe daftar lengkap.

Info Kontak

Ngrungokake kartu bisnis sampeyan tanpa nambahi cara nggoleki sampeyan ngalahake tujuan kartu ing ngarepe. Munggah-munggah, sampeyan kudu pastikan kartu bisnis virtual sampeyan duwe informasi kontak sampeyan.

Informasi sing digunakake ing bagian iki saka kartu bisnis sampeyan kudu njaluk:

  • Nomor teleponmu
  • Nomor selulermu
  • Nomor faksmu
  • alamat emailmu
  • Alamat pos perusahaan

Situs web lan pegangan media sosial

Ing zaman teknologi digital iki, migunakake website, halaman landing, lan media sosial penting kanggo keberadaan online perusahaan sampeyan. Ing kene wong ing Internet bakal ngerti kabeh sing ana kang kawas perusahaan sampeyan, saka sejarah marang layanan sing dijejaki.

Kartu bisnis virtualmu ya iku tempat sing apik kanggo nggoleki sisi iki saka perusahaanmu. Pastikan nyantetake URL menyang situs web perusahaan. Kamu uga bisa ngarahake wong menyang halaman lanjutan maneh yadi inggih.

Jangan lali nambahakake tangan sosialmu menyang kartu bisnismu. Iki bakal ngasih cara liya kang liyane kanggo ngontak lan ngerti babagan sampeyan.

Ajak Serat yang Kuat

Sampeyan kudu rampungake vCard sampeyan kanthi panggilan kanggo aksi (CTA). Iki carane sampeyan bisa njaluk wong sing mesthi dilakoni karo kartu bisnis sampeyan.

Iki bisa dilakoni nganggo tombol kang bisa diklik. Sae cukup kang bisa nambahake fungsionalitas menyang kartu bisnis virtualmu, lan bisa nyumaraké penampilané. Tombol kudu duwe CTA sing jelas lan padat.


Carane mlebu kertu bisnis virtual nganggo desain kertu bisnis modèn nganggo platform kode QR paling apik

QR codes bisa cepet ngasih kartu bisnis virtual mu karo wong liya. Sing dibutuhake ya smartphone karo QR code scanner, lan informasi mu bakal bisa dibagike.

Nggawe kode QR uga semudah nglakoni panggunaan karo wong sing liwat. Gampang nggawe online kanggo nyabungake kanggo mbaleni pembuat kartu bisnis gratis kanggo nggawe iki.

Tetapi karo generator kartu bisnis QR code digital sing canggih online, sampeyan bisa duwe QR code kartu bisnis sing bermerk lan karo tampilan profesional ing detik.

Nggawe QR code, ikuti langkah-langkah iki:

1. Munggah pintu.QR TIGERNggoleki ing browsermu.

2. Pilih solusi kode QR vCard dan pilih template untuk tampilan keseluruhan kartu bisnis virtual Anda. Ada lima pilihan yang bisa dipilih, dengan tata letak dan desain yang bervariasi.

Catetan: Kami tawarkan lebih dari 16 juta properti di seluruh dunia.Jenis kode QRsing iso digunakake kanggo bisnismu, kaya multi-URL, berkas, media sosial, lan toko aplikasi.

3. Lengkapake karo informasi sing perlu, kaya jeneng sampeyan, jeneng perusahaan, posisi, alamat, lan detil kontak. Sampeyan uga bisa nambahake deskripsi sing cilik tentang diri sampeyan lan potret profesional.

Yen sampeyan duwe media sosial, sampeyan bisa milih kanggo nambahi dados iku uga.

Klik tombol "Generate dynamic QR code"

Tip Pro: Njupuk ide bisnis sing anyar bisa jadi gampang banget.Kode QR dinamisBakal ngijini sampeyan mengeti keterlibatan sing diterima QR kode sampeyan. Disarankan banget supaya sampeyan nggunakake iki kanggo kartu bisnis virtual sampeyan.

5. Nggawe QR kode khususmu. Generator QR kode iki karo logo ngijini sampeyan bisa ngowahi mata, warna, lan pola utawa nambahke logo perusahaanmu lan panggilan tindak lan nganggo bingkai.

Gawe tes pemindaan cepet supaya ngerti yekti QR kode mu. Sampeyan bisa nganggo smartphone kanggo nggarap iki.

Download QR code mu ing format PNG utawa SVG.

Karo kode QR mu siap, sampeyan saiki bisa ngasih akses kanggo kabeh wong kanggo kartu bisnis virtual mu. Tampilake kode QR mu karo handphone mu utawa kirimake nalika ngirim email.

Gawe kartu bisnis virtual sampeyan karo QR TIGER

Kode QR digunakake saben dina donya digital. Dheweke wis diuji manfaat banget ing marketing, lega ing Internet utawa ing wewengkon kutha mu.

Karo kemampuane kanggo nggawe akses menyang informasi kaya cara sing praktis, kartu bisnis saiki bisa diserahkan virtual menyang siapa wae ing maneh. Sing perlu sampeyan ya iku nggawe QR code kanggo kartu bisnis virtual sampeyan.

Karo piranti lunak kita, sampeyan bisa ngasilake QR code kanggo kartu bisnis sampeyan. Kita menehi pilihan kustomisasi pisanan supaya sampeyan bisa duwe desain kartu bisnis anyar. Kita uga menehi fitur keamanan sing ditingkatke lan solusi QR code sing luwih akeh kanggo kabeh kebutuhan sampeyan liyane.

Jadi, apa sing kowe tunggu? Gawe kartu bisnis virtual karo platform kode QR paling apik lan dinamis saiki!


Pertanyaan Sing Sering Ditanyakan

Bisa aku tetep nggunakake kartu bisnis sing bisa dicetak?

Walaupun vCards menawarkan lebih banyak manfaat dibandingkan kartu cetak, tidak ada yang menghentikan Anda untuk tetap berpegang pada tradisi!

Apa sampeyan nulis CEO ing kartu bisnis?

Saiki nganggo informasi kanggo kartu bisnis CEO virtualmu, sampeyan kudu masukkan posisi sampeyan ing perusahaan. Iki bakal nginformasi wong-wong babagan peran sampeyan ing bisnis.

Carane nulis pemilik ing kartu bisnis?

Nulis "pamilik" minangka judhulmu ing kartu bisnis pamilikmu cukup kanggo ngomong marang wong tentang posisimu.

Brands using QR codes
RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger