Gawe Kode QR Video ing 5 Langkah: Tampilake Video ing Pindai

Update:  May 21, 2024
Gawe Kode QR Video ing 5 Langkah: Tampilake Video ing Pindai

Kode QR video nggampangake pamirsa target ngakses video kanthi cepet kanthi mindhai kode QR nggunakake smartphone. 

Nalika sampeyan mindhai kode QR, bakal nampilake konten video ing piranti seluler pangguna pungkasan.

Kanthi integrasi teknologi ing abad kaping 21, interaksi adhep-adhepan saiki biasane dadi interaksi virtual, nggunakake smartphone kita.  

Kode QR kanggo video apik kanggo pitakonan kaya, "Apa ana cara kanggo nuduhake video tanpa nuduhake kabeh link video?"

Ing artikel iki, kita bakal ngenalake sampeyan ide cerdas babagan cara ngowahi video dadi kode QR nggunakake generator kode QR kanggo nuduhake file video kanthi cepet.

Apa kode QR Video?

Video QR code

Kode QR video minangka solusi kode QR canggih sing nyimpen  video ing kode QR, langsung ngarahake scanner menyang tampilan video sawise dipindai.
Kanggo decode kode QR menyang video, sampeyan mung kudu mindhai nganggo smartphone. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi Kamera utawa aplikasi scanner QR.

Nanging apa sampeyan mikir yen wong bakal mbuwang wektu njupuk telpon lan ngetik link saka video mung kanggo nonton?

Wong ora bakal keganggu.

Kanggo ngatasi masalah iki, solusi alternatif lan paling efektif yaiku ngowahi video dadi kode QR.

Video kode QR, nalika dipindai, bakal kanthi otomatis ngarahake pemindai menyang video sing pengin dituduhake!

Sampeyan mung kudu nggunakake generator kode QR video online kanggo ngasilake kode QR kanggo video sampeyan.


Cara nggawe kode QR kanggo video

Nggunakake QR TIGER, sampeyan bisa ngowahi video dadi kode QR kanthi telung cara.Mangkene carane nggawe kode QR kanggo video:

✅  Pilihan 1: Nggunakake kode QR URL

Yen sampeyan duwe file video ing Google Drive, Dropbox, utawa sing padha, sampeyan bisa miwiti nggawe kode QR.

Cukup njaluk link file sing bisa dienggo bareng.

MenyangQR TIGER  lan klik ingtab URL 

Tempel link lan gawe kode QR ing bagean "URL".Milih mode statis bakal ngidini sampeyan ngowahi video dadi kode QR kanthi gratis. 

Pilihan iki ngidini sampeyan ngunggah file video gedhe tanpa masalah.

Pilihan 2: Nggunakake opsi kode QR File

Ana cara sing luwih trep kanggo nyimpen video ing kode QR.Sampeyan ora perlu duwe akun panyimpenan file.Lan ora perlu nggunakake situs web apa wae.

Siapke file video, kayata MP4, AVI, utawa MOV. 

Cukup menyang QR TIGER lan klik ingtab file 

Unggah video lan gawe kode QR.

Saiki sing menarik babagan file kode QR yaiku ora mung ngidini sampeyan ngunggah lan ngasilake video menyang kode QR, nanging sampeyan uga bisa ngunggah file liyane kayata MP4, Jpeg, PDF, word, file excel, lan liya-liyane!

Dadi contone, yen sampeyan pengin ngganti sampeyankertu ucapan video Kode QR karo isi liyane utawa file liyane kaya PDF, MP4, utawa gambar, sampeyan bisa nindakake tanpa kudu regenerate kode QR liyane, amarga iku wangun dinamis!Mangkono, ngidini sampeyan duwe kampanye multimedia ing QR siji. 

Nanging elinga yen ana watesan ukuran file gumantung saka rencana sampeyan. 

Pilihan 3: Ngunggah menyang YouTube

Pengin pamirsa bisa ngetung video sampeyan?Apa sampeyan pengin ngirim video sing dawa?Ana uga pilihan kanggo iku.

Sampeyan bisa ngunggah video ing YouTube banjur nyalin link.

Banjur, pindhah menyang QR TIGER lan klik tombol tab YouTube .

Tempel URL sampeyan lan gawe kode QR.

Siji keuntungan yaiku video sampeyan bisa digoleki sanajan pamirsa ora duwe kode QR maneh.

Rong jinis kode QR sing bisa digawe kanggo video sampeyan

Sacara asli, ana rong jinis kode QR sing bisa digawe kanggo video sampeyan:statis landinamis .

Solusi video kode QR ing mode statis iku permanen.

Iki tegese nalika kode QR dipindai, bakal mimpin sampeyan permanen menyang video kasebut, lan ora bisa diganti utawa diganti karo file video liyane.

Mode statis uga tumindak minangka generator kode QR gratis sing ngidini sampeyan ngowahi video dadi kode QR kanthi gratis. 

Yen sampeyan nggawe kode QR video ing mode dinamis,sampeyan bisa ngganti file video karo video liyane kapan wae tanpa perlu ngasilake kode QR liyane kanggo video maneh.

Sampeyan bisa ngowahi sanajan kode QR wis dicithak, sing ngidini sampeyan nyimpen dhuwit ing jangka panjang lan becik kanggo kampanye marketing.

Salajengipun, kode QR dinamis kanggo video bakal ngidini sampeyan nglacak scan kode QR.

Yen sampeyan nggunakake kode QR kanggo tujuan bisnis, nelusuri pindai sampeyan penting kanggo mangerteni efisiensi kampanye sampeyan. 

Kode QR dinamis nawakake luwih akeh fitur sing cocog kanggo marketing lan bisnis dibandhingake karo mitra statis.

Kepiye carane muter kode QR sing disambungake menyang video kasebut? 

Bukak kamera utawa aplikasi maca kode QR lan tahan menyang kode kasebut sajrone 2-3 detik.Sawise, video sampeyan wis siyap kanggo muter!

Cara nggunakake kode QR kanggo video

1. Panggunaan pribadi

Tingkatake saluran YouTube sampeyan

Tuwuh pelanggan kanthi nuduhake kode QR kanggo video sing nyambung menyang saluran YouTube utawa kabeh saluran sampeyan.

Youtube QR code
Sampeyan bisa nyithak kode QR ing brosur lan poster utawa malah duwe online liwat platform media sosial utawa email. Iku cara sing gampang kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs sampeyan.

Resume

Nganyarke resume tradisional menyang resume sing luwih standar. Nggunakake kode QR, sampeyan mung bisa menehi ukuran digital menyang surat lamaran.

Iku bakal nggawe sampeyan ngadeg metu saka blumbang pelamar.

Sampeyan bisa ngubungake kode QR menyang riwayat proyek, portofolio, katrampilan, utawa pengalaman lengkap lan nambah kemungkinan sampeyan entuk kerja. 

Kajaba iku, uga nuduhake yen sampeyan wong sing ngerti teknologi. Iki minangka cara sing apik kanggo ngematake calon majikan sampeyan!

Kampanye advokasi

Dorong wong supaya pindhah karo gerakan sampeyan kanthi video sing kuat lan kuat.

Ganti video sampeyan dadi kode QR lan ngomong babagan advokasi sampeyan, lan langsung mbujuk.

2. Bisnis lan wirausaha 

Nganyari utawa ngandhani panuku babagan produk sampeyan

Nganyari pelanggan babagan apa sing wis diganti utawa apa sing ditambahake menyang produk sampeyan. Nggawe kode QR situs web sing bakal nuntun menyang video tinimbang nulis babagan iki.

Sampeyan uga bisa maca carane nggunakake kode QR ing kemasan produk kanggo informasi luwih lengkap. 

Video carane

Video tutorial QR code

Sampeyan ora bisa ngemot kabeh informasi ing kemasan produk amarga ukurane diwatesi kanggo rincian tartamtu.

Ajar konsumen babagan cara nggunakake produk sampeyan nggunakake kode QR. Nggunakake teknologi kode QR, luwih trep lan gampang kanggo konsumen sinau babagan produk sampeyan.

Kanthi cara iki, bakal luwih gampang dheweke ngerti carane nangani barang sampeyan kanthi bener kanthi nuduhake demonstrasi sing nyata.

Brosur lan majalah

Ora perlu informasi sing dawa.

Nandheske produk sampeyan kanthi digital menyang konsumen lan supaya bisa nggambarake layanan utawa barang sampeyan kanthi cepet nganggo kode QR.

Kampanye pemasaran/iklan

Iklan visual lan marketing tansah paling apik! Wong seneng ndeleng luwih akeh tinimbang maca.

Supaya bisa narik kawigaten lan interaktif kanggo para pelanggan, gunakake kode QR supaya bisa langsung ngakses konten kasebut.

3.  Hiburan

Acara

Nuduhakesorot acara sampeyan liwat video lan menehi tamu nyelipake apa sing nunggu dheweke! Pique kapentingan lan nggawe dheweke lunga. 

Film sing bakal teka

Movie trailer QR code
Kirimake teaser film utawa acara web sing bakal teka. Bisa uga ana ing papan reklame, spanduk, utawa poster.

4.  Pendidikan

Ningkatake e-learning

Sinau liwat visual mesthi dadi cara paling apik kanggo ngerti cara kerjane.

Simpen video pendidikan ing kode QR kanggo kelas sampeyan nggunakake kode QR kanggo video supaya bisa luwih ngerti cara kerja mekanisme kompleks, kayata anatomi awak manungsa.

Ngendi nggawe kode QR video sampeyan? 

Kanggo nggawe kode QR sing nyimpen video, sampeyan bisa nggunakake generator kode QR kanggo video online kaya QR TIGER. Piranti lunak kode QR iki menehi telung opsi beda kanggo ngasilake kode QR minangka URL, YouTube, utawa MP4: 

URL kode QR –  link kode QR menyang situs web utawa kaca kebangkrutan sing langsung nuduhake video kasebut

Youtube –  gawe kode QR kanggo saluran YouTube sampeyan! 

Kode QR MP4–  Yen sampeyan wis duwe video lan sampeyan pengin nggawe kode QR, sampeyan bisa ngowahi mp4 dadi kode QR.

Kepiye carane nggawe kode QR kanggo video? Pandhuan langkah-langkah

1. Pindhah menyang QR TIGER QR kode generator online

Ana telung solusi kode QR sing bisa digunakake kanggo video:URL,File, lanYoutube.

Yen sampeyan pengin nggawe kode QR kanggo video YouTube, banjur klik ing kategori "YouTube".

Ing sisih liya, yen sampeyan pengin ngowahi MP4, AVI, utawa MOV dadi kode QR, klik ing menu "Berkas" banjur upload file MP4. 

Yen sampeyan duwe file video ing Google Drive, Dropbox, utawa sing padha, sampeyan bisa miwiti nggawe kode QR.

Cukup entuk link file sing bisa dienggo bareng lan tempel menyang bagean "URL".

Pilihan iki ngidini sampeyan ngunggah ukuran file video gedhe tanpa masalah. 

Sampeyan uga bisa nggunakakegenerator kode QR HTML kanggo nggawe kaca kebangkrutan khusus karo video. 

2. Ketik URL utawa file video ing kothak kasedhiya

Unggah URL utawa data sing dibutuhake kanggo ngasilake kode QR miturut solusi kode QR sing dikarepake kanggo video sampeyan.

3. Klik Static utawa Dynamic (nanging luwih becik milih Dynamic)

Kode QR statis duwe informasi tetep, lan sampeyan ora bisa ngowahi.

Mulane, yen sampeyan nggawe kode QR nggunakake statis, bakal pangalihan permanen menyang video tartamtu.

Sampeyan ora bisa ngganti.

Ing sisih liya, nalika sampeyan nggunakake kode QR Dinamis, sampeyan bakal ngidini sampeyan ngganti link video menyang video liyane tanpa kudu nggawe kode QR liyane.

Sampeyan bisa ngganti kapan wae, sanajan ing wektu nyata.

4. Klik tombol "Generate QR code".

Kanggo miwiti nggawe kode QR, klik Generate.

5. Ngatur kode QR

Custom video QR code

Tambah warna menyang kode QR, atur pinggiran sing unik, pilih pola, utawa tambahake pigura lan gawe metu! Sampeyan bisa nindakake iki sanajan statis.

Kode QR statis bebas digawe, lan QR TIGER nyedhiyakake pindai kode QR sampeyan tanpa watesan, sanajan iku statis. 

6. Sawise rampung, pencet tombol download

Download kode QR sampeyan ing format PNG utawa SVG lan wiwiti nyebarake kode QR sampeyan!

Napa milih kode QR dinamis tinimbang kode QR statis? 

Kanggo akses gampang lan ngganti URL video, kode QR dinamis minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngganti video sing disimpen ing kode QR nganggo konten video liyane.

Amarga ngidini ngganti URL, rasa ora nyaman sing bisa ditindakake dening tautan mati bakal gampang.

Kanthi nggunakake kode QR dinamis, sampeyan bisanglacak jumlah scan sing digawe,  lokasi scan, lan piranti sing digunakake kanggo mindhai.

Uga, kode QR dinamis ngidini upload video kanthi kapasitas ukuran file sing winates.

Kanthi nggunakake kode QR dinamis, kemungkinan tanpa wates lan panggunaan nggunakake kode QR bisa dikunci.

Alasan kenapa sampeyan kudu nggawe kode QR kanggo video

Wiwit integrasi kode QR nggawe cara kanggo nggunakake kreatif, ana 5 alasan kenapa sampeyan kudu ngowahi video dadi kode QR:

1. Gampang ndeleng konten

Ing jagad sing gampang akses menyang konten lan video penting kanggo ngliwati jadwal saben dina sing sibuk, kabutuhan navigasi alternatif diunggahake.

Kanthi nggabungake kode QR kanggo video, tampilan konten sing gampang diwujudake.

Yen sampeyan nggunakake kode QR kanggo video, masalah nglebokake tautan konten kayata video ora bakal dibutuhake maneh lan, kanthi mangkono, sampeyan bisa ndeleng video kasebut tanpa gangguan lan gangguan.

Mangkono, penak akses langsung menyang video digayuh liwat panggunaan kode QR.

Kanthi scan cepet, sampeyan bisa decode kode QR menyang video mung sawetara detik. Iki nggawe enggo bareng video cepet lan gampang.

2.  Organisasi video sing efisien

Wektu sing digunakake kanggo ngatur lan nyimpen video referensial bisa dadi repot kanggo sampeyan lan panyimpenan telpon.

Nanging kanthi nggunakake kode QR, wektu sing digunakake kanggo nyimpen lan ngatur video referensial bisa suda 50%.

Nalika sampeyan arep nggawe kode QR kanggo video kasebut, sampeyan mung bisa ngganti jeneng file kasebut miturut video sing disimpen ing kode QR.

Iki bisa migunani kanggo wong sing seneng nonton film lan seri lan ora bisa ngetik URL situs lan nggoleki judhul klip. 

3.  Modernizes enggo bareng link video

Minangka modernisasi ndadekake masyarakat dadi luwih produktif, logika sing padha karo kode QR.

Panggunaan video kode QR ningkatake modernisasi enggo bareng link video, lan ndadekake luwih akeh ruang kanggo aktivitas liyane.

Ing sinau, kerumitan link video dawa ndadékaké siswa ilang kasenengan kanggo sinau.

Nanging kanthi integrasi kode QR kanggo sinau video, para siswa sinau cara anyar kanggo mbukak kunci video sing dibutuhake kanggo pengayaan.

Mula, kode QR kanggo video ngenalake cara anyar kanggo nuduhake link video kanthi cara sing modern.

4. kode QR kanggo teknologi mangsa

Nalika kita maju menyang mangsa ngarep, kemajuan teknologi kaya teknologi QR menehi cara anyar kanggo nindakake samubarang saben dina kaya nonton video, mbukak buku digital, lan liya-liyane. 

Ngilangi kabutuhan pamirsa target kanggo ngetik link video kanthi manual utawa nindakake asearch video mbalikke kanggo nemokake sumber video online. 

Kanthi cara iki, teknologi QR mlumpat menyang masa depan urip saben dina.


Gawe kode QR kanggo video kanthi generator kode QR paling apik saiki

Kanthi lair saka kode QR, enggo bareng data saiki dadi luwih gampang diatur.

Ing siji pindai, sampeyan bisa nuntun sampeyan menyang ewonan lan atusan informasi tanpa wates ~digital~  kang luwih interaktif lan livelier saka tau!

Kanthi tips babagan carane ngowahi video dadi kode QR, sampeyan bisa nuduhake video kanthi efektif kanthi cepet lan tanpa repot nggunakake kode QR! Cepet lan cepet. 

Penting kanggo eling: 

Aja lali kanggo nambah telpon kanggo tumindak! Pernyataan kayata "Pindai kanggo nonton video" bakal entuk pindai liyane. Uga, panggonan sing bener saka kode QR sampeyan kudu dianggep banget. 

Selehake ing wilayah kanthi visibilitas dhuwur supaya wong langsung weruh. 

Pitakonan

Kepiye cara nyambungake video menyang kode QR?

Nyambungake video menyang kode QR iku gampang. Cukup menyang tukang kode QR online. Sampeyan bisa nggunakake QR TIGER, piranti lunak kode QR paling apik. Pilih solusi kode QR video (URL, File, utawa YouTube), banjur tempel link video utawa unggah file video.

Sawise rampung, gawe QR lan atur cara sing dikarepake. Pindai kanggo testing banjur klik Download kanggo nyimpen kanggo enggo bareng video gampang.

Kepiye carane nggawe kode QR kanggo video YouTube? 

Kanggo nggawe kode QR kanggo video YouTube, pindhah menyang QR TIGER banjur klik ing kategori menu YouTube. Salin lan tempel URL utawa data video YouTube sing pengin digawe. 

Kepiye cara ngowahi video dadi kode QR?

Kanggo ngowahi video dadi kode QR, bukak QR TIGER QR code generator banjur klik file kategori kode QR banjur tempel URL video sing pengin diowahi dadi kode QR video.

Kepiye cara mindhai kode QR kanggo nonton video?

Kode QR bisa diakses nggunakake piranti smartphone. Pangguna mung kudu ngarahake ponsel ing mode foto menyang kode QR sajrone 2-3 detik.

Sawise iku, tutul kabar sing katon kanggo ngakses konten video sing ana gandhengane karo kode QR. 

Yen aku nggunakake kode QR dinamis, apa rencana langganan sing kasedhiya sing bisa digunakake ing generator kode QR?

Rencana langganan beda-beda saka siji generator kode QR menyang liyane.

Nanging, kategorisasi umum rencana langganan yaiku reguler, maju, lan premium, kanthi rega bedane rega $9.00 nganti $30.00.

Yen sampeyan nggunakake rencana langganan ing QR TIGER, prabédan rega diwiwiti saka $9.00 nganti $21.00.

Sampeyan bisa mriksa bundle sing kasedhiya karo rencana langganan sing beda ing kene.

Apa mindhai kode QR mbutuhake akses internet?

Ora. Nanging, kanggo mesthekake yen konten kode QR bisa diakses, luwih becik duwe akses internet, amarga umume konten kode QR disambung online.

Utamane nalika kode QR digawe nggunakake generator kode QR online, akses internet dibutuhake.

Apa generator kode QR gratis sing paling apik kanggo file video kanthi logo sing bisa digunakake kanggo ngowahi video dadi kode QR kanthi gratis?

Ana akeh piranti lunak kode QR online gratis sing bisa digunakake kanggo nggawe kode QR kanggo video sampeyan.

Nanging, yen sampeyan nggoleki generator kode QR gratis kanggo file video sing ngidini sampeyan nyoba kawruh kode QR kanggo nggawe kode QR, pindhah menyang generator kode QR TIGER QR bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo dirujuk.

Kanthi antarmuka sing ramah pangguna, kahanan sing durung mesthi babagan piranti lunak bakal diilangi.

brandsusing qr codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger