Cara Nggawe Kode QR 3D

Update:  April 29, 2024
Cara Nggawe Kode QR 3D

Sadurunge nggawe kode QR dadi 3D, sampeyan kudu nggunakake generator kode QR kanggo nggawe kode QR dhisik.

Biasane, kode QR dicithak ing kertas. Nanging siji ide sing apik yaiku nyetak 3D.

Nyetak kode QR 3D bisa dadi nyenengake kanggo nampilake kemampuan nyetak 3D sampeyan.

Kode QR printing 3D bisa nggawe transaksi luwih gampang diakses, kayata menehi akses menyang menu digital lan sambungan Wi-Fi utawa nggawe gampang kanggo wong ngetutake media sosial sampeyan.

Kode QR sing dicithak ing 3D angel banget amarga sampeyan kudu nyetak kanthi akurat supaya isih bisa diwaca lan bisa dipindai.

Blog iki bakal ngrembug langkah-langkah nggawe kode QR 3D.

Langkah pisanan: Gawe kode QR nggunakake QR TIGER sadurunge nggawe kode QR 3D

Babagan pisanan sing kudu ditindakake nalika nggawe kode QR 3D yaiku ngasilake kode QR.

Nalika nemtokake generator kode QR sing arep digunakake, tansah nimbang kredibilitas lan linuwih lan carane sampeyan bisa entuk manfaat saka iku.

QR TIGER QR kode generator nduweni fitur penting saka kode QR, ngidini pangguna kanggo trek data ing wektu nyata.

Saliyane bisa nglacak data, pangguna uga bisa ngatur kode QR sing cocog karo merek lan tujuane.

Lan nalika nerangake privasi lan keamanan data, sampeyan bisa tansah dipercaya QR TIGER amarga nduweni kabijakan lan tata cara sing nerangake carane pangguna lan data pelanggan digunakake.

Kajaba iku, nalika sampeyan ngasilake kode QR dinamis, sampeyan bisa ngirit wektu lan dhuwit amarga sanajan sampeyan nyithak kode QR 3D, sampeyan isih bisa ngowahi informasi utawa link sing ana.

Ing ngisor iki sawetara langkah sing gampang kanggo nggawe kode QR:

Bukak QR TIGER QR code generator lan pilih jinis solusi kode QR sing arep digunakake

Sawise mbukak piranti lunak, sampeyan bisa ndeleng kabeh solusi kode QR sampeyan bisa milih.

Saben jinis kode QR unik lan duwe tujuan sing beda-beda.

Isi kolom sing dibutuhake

Isi lan ketik data sing dibutuhake lan tansah elinga informasi sing dilebokake ing kode QR. Lan kanggo tujuan keamanan, aja nyelehake data pribadhi lan sensitif.

Pilih kode QR dinamis lan klik "Gawe kode QR dinamis."

Kanthi kode QR dinamis, sampeyan isih bisa ngowahi informasi sing diselehake ing kode sanajan wis dicithak 3D.

Kajaba iku, uga ngidini sampeyan nglacak scan kode QR. Biaya-efektif, bener?

Ngatur kode QR sampeyan

Custom QR codeSampeyan bisa ngatur lan nggawe sampeyan Kode QR katon apik kanthi nggawe luwih disesuaikan. Sampeyan bisa nambah logo, pigura, nyetel pola desain, lan liya-liyane.

Pindai lan download

Sadurunge ndownload kode QR, tansah nindakake tes scan.

Kanthi nindakake iki, sampeyan bakal ngerti yen kode QR sampeyan bisa digunakake kanthi bener. Lan yen sampeyan wis rampung, sampeyan bisa ngundhuh.

Langkah 2: Ngonversi kode QR menyang 3D

Bab sabanjure sing kudu ditindakake sadurunge nyithak kode QR yaiku ngowahi dadi 3D.

Ing kasus iki, kita luwih seneng nggunakake Blender.

Blender minangka piranti lunak grafis komputer 3D gratis lan mbukak-sumber sing bisa digunakake kanggo nggawe film animasi, efek visual, seni, model cetak 3D, grafis gerak, aplikasi 3D interaktif, kasunyatan virtual, lan game video.

Ing ngisor iki sawetara langkah sing gampang ditindakake:

Bukak piranti lunak konverter 3D kaya Blender lan impor SVG

Import svg

Seret, pilih, lan gabung karo kurva

Join svg

Extrude 3D mesh

Extrude svg

Klik ing "Tambah" lan tunyuk ing kubus ing "bolong" lan nambah modifier bevel kanggo nggawe kurva pigura

Cube svg

Ekspor obyek menyang format STL

Export svg

Bukak file STL ing Cura

QR code stl

Klik tombol "Slice" lan ngowahi kode G

Slice QR code

Ngenali basis utama model sampeyan. Lan tansah elinga nomer lapisan ing ngendi sampeyan pengin ngaso.

Base QR code

Klik ing nambah skrip

Add scriptPilih ngaso ing dhuwur, klik "Ngaso ing," banjur pilih "Nomer lapisan." Banjur ketik lapisan nomer. Apa iki nganti sampeyan tekan 100. Nyalin menyang kertu SD, banjur lebokake menyang printer 3D, lan sampeyan wis rampung.

Emart Korea nggunakake kode QR 3D kanggo nganakake Kampanye Sunny Sale

Kanthi bantuan kode QR 3D, toko paling gedhe ing Korea, Emart, tambah dodolan 25%

Emart dikenal minangka salah sawijining pusat blanja paling akeh ing Korea, amarga akeh toko rantai.

Nanging, bisnis duwe kekirangan.

Dheweke weruh yen dodolane mudhun banget nalika wayah awan saben dina.

Dadi, apa sing ditindakake supaya dodolan bisa bali ing trek yaiku nyelehake patung kode QR 3D ing saindenging Seoul.

Wong mung bisa mindai reca iki saben dina antarane awan lan 1 pm amarga bayangan Srengéngé bakal ngrampungake kode QR.

Sajrone wektu blanja sing alon, toko bisa menehi diskon kanggo pelanggan sing mindhai kode QR.

Kode iki minangka bagéan saka apa sing dikenal minangka "Sunny Sale."

Kampanye menehi wong cara anyar kanggo blanja. Emart nuduhake marang jagad sepira wani nyoba perkara anyar.

Gunakake QR TIGER kanggo nggawe kode QR kanggo printing 3D dina iki

Pelanggan bisa nggunakake kode QR kanggo ngakses menu digital lan sambungan Wi-Fi. Dheweke uga bisa luwih gampang ngetutake akun media sosial yen ana ing 3D.

Supaya kode QR bisa diwaca lan bisa dipindai ing 3D, sampeyan kudu nyithak kanthi bener.

Bukak QR TIGER QR code generator online kanggo mangerteni sing luwih lengkap.


RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger