Kode QR sing bisa diklik: Cara Kerjane Mung Mung Tutul

Update:  January 14, 2024
Kode QR sing bisa diklik: Cara Kerjane Mung Mung Tutul

Wong nyebutake a"kode QR sing bisa diklik" minangka link sing katon nalika sampeyan mindhai kode QR nggunakake piranti smartphone. 

Pemindai banjur kudu ngeklik tautan kode QR sing ditampilake ing layar piranti kanggo mbukak data sing diselehake ing kode QR. 

Yen sampeyan mung sinau babagan iki saiki, terus maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cara kerjane.

Nalika kode QR bisa diklik?

Generator kode QR nawakake solusi kode QR sing beda.

Sawise sampeyan milih salah siji sing bakal sampeyan gunakake, sampeyan bakal nyedhiyani data lan embed kanggo ngasilake kode QR.

Pandhuan bakal katon ing layar sawise mindhai kode, lan kanggo umume solusi kode QR, sampeyan bakal nemokake link sing bakal ngarah menyang data sampeyan, apa situs web, kaca kebangkrutan khusus, utawa file.

Nanging sadurunge sampeyan bisa ngakses data, sampeyan kudu ngeklik utawa nutul link ing layar. 

Iki sing ndadekake kode QR dadi mode enggo bareng URL sing luwih aman; sampeyan bisa verifikasi apa iku asitus phishing sing bisa ngrusak keamanan siber sampeyan.

Uga mbantu njaga rahasia.

Kode QR sing bisa diklik jinis sampeyan bisa nggunakake

Mangkene dhaptar solusi sing bisa diklik sing bisa digunakake kanggo referensi.

Kode QR vCard

vCard QR code

vCard kode QRsampurna kanggo nuduhake kertu bisnis digital.

Solusi kode QR dinamis iki luwih irit lan lestari tinimbang kertu cetak.

Sampeyan bisa nggawe kode QR vCard bisa diklik kanthi nambahake situs web utawa alamat email bebarengan karo rincian liyane. 

Yen pemindai kode sampeyan pengin ngunjungi situs web utawa ngirim email, mula kudu ngeklik link kode QR.

URL kode QR

Pangguna bakal nemokake URL sing bisa diklik nalika mindhai kode QR URL.

Yen kode QR URL statis, link nyata bakal katon ing layar.

Nanging yen kode QR dinamis, pangguna bakal ndeleng URL cendhak tinimbang, ngarahake menyang link target.

Wiwit mindhai ora langsung mbukak situs kasebut, sampeyan duwe cukup wektu kanggo verifikasi keaslian lan keamanan alamat link kanggo perlindungan sampeyan.

Solusi kode QR iki nyedhiyakake penak kanggo pangguna amarga ora kudu ngetik link. Iku uga apik kanggo ningkatake lalu lintas situs web sampeyan.

Link ing Bio QR code kanggo media sosial

Kode QR dinamis iki bisa nahan kabeh platform sosial sampeyan ing siji kaca kebangkrutan, dadi cara sing efektif kanggo promosi akun media sosial lan nambah pengikut.

Pemikiran carane nggawe kode QR media sosial sing bisa diklik? QR TIGER nawakake siji cara: tombol. Saben pranala sing sampeyan semat entuk tombol ing kaca kebangkrutan.

Sawise pangguna mindai filekode QR media sosial, dheweke kudu ngeklik salah sawijining tombol ing kaca kasebut kanggo ngakses platform media sosial sing cocog.

Kode QR landing page

Kode QR kaca kebangkrutan minangka solusi dinamis sing ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan pribadi; ora perlu tuku domain utawa nyewa pangembang kanggo mbangun situs web kanggo sampeyan.

Solusi iki uga bisa diklik amarga sampeyan bisa nglebokake pranala menyang isine.

Pangguna bisa ndeleng kaca kebangkrutan lan luwih jero menyang rincian isi kanthi ngeklik pranala sing dilampirake.

Kode QR Formulir Google

H5 Editor QR code

Kode QR Formulir Google bisa nggampangake enggo bareng formulir umpan balik lankuesioner survey.

Solusi iki bisa diklik amarga sampeyan kudu ngeklik link sing dilampirake kode QR dhisik sadurunge ngakses formulir kasebut.

Sawise sampeyan ngeklik link kode QR, sampeyan bisa langsung ndeleng formulir kasebut lan isi ing piranti sampeyan.

App nyimpen kode QR

Kode QR toko app bisa ngarahake pemindai menyang pasar aplikasi sing ditunjuk kanggo piranti kanggo ndownload aplikasi.

Sawise mindhai kode kasebut, pangguna kudu nutul link sing katon bakal dialihake menyang toko aplikasi piranti, ing ngendi dheweke bisa miwiti instalasi.

File kode QR

File QR code

Ingfile kode QR bisa nyimpen dokumen, gambar, video, lan file audio. Iki minangka cara enggo bareng file sing luwih cepet lan luwih trep tinimbang transfer email utawa Bluetooth.

Iki uga njaga kualitas file sampeyan.

Pangguna bisa ndeleng, mbukak, lan ngundhuh file nalika mindhai kode QR, nanging kudu ngeklik URL cendhak sing bakal katon ing layar.


Carane nggawe clickable, kualitas dhuwurkode QR karo QR TIGER

Mangkene carane nggawe kode QR nggunakake generator kode QR sing bisa diklik:

  1. Pindhah menyang QR TIGERgenerator kode QRhomepage lan mlebu menyang akun sampeyan.

Cathetan: Sampeyan bisa ndhaptar versi freemium yen sampeyan durung duwe.

  1. Pilih solusi sing pengin digunakake.
  2. Nyedhiyani data sing dibutuhake.
  3. Pilih salah sijiStatisutawaQR dinamis, banjur klikGawe kode QR sampeyan.
  4. Ngatur kode QR sampeyan. Sampeyan bisa nambah werna, ngganti wangun mripat lan pigura, nambah logo, lan nelpon kanggo tumindak kanggo narik kawigaten manungsa waé.
  5. Tes kode QR kanggo mriksa yen bisa digunakake.
  6. Ngundhuh, nyithak, lan masang kode QR sampeyan.

Mangkene tip babagan carane nggawe kode QR sing bisa diklik:

QR TIGER minangka mitra paling apik kanggo ngasilake kode QR kanthi kualitas lan kinerja paling apik.

Nduwe fitur kustomisasi sing wiyar kanggo mbantu nggawe kode QR sing katon unik.

Iki uga nawakake solusi kode QR statis lan dinamis kanthi fitur-fitur canggih, kayata nyunting lan nelusuri metrik pindai, nglindhungi sandi, lan kadaluwarsa.

Iki uga disertifikasi ISO-27001 lan tundhuk GDPR, sing njamin keamanan data sampeyan amarga piranti lunak kasebut manut aturan internasional sing ketat.

Pramila luwih saka 850,000 merek ing saindenging jagad percaya karo QR TIGER.

Napa nggunakake generator kode QR dinamis?

Ana rong jinis kode QR: Statis lan dinamis. Ngerti prabédan antarane loro lan apa sing terakhir luwih apik. 

Kode QR statis

Kode QR statis ngemot data tetep permanen. Apa wae rincian sing sampeyan sematake ora bisa diowahi utawa diowahi maneh. 

Kanggo ngganti data sing ditempelake, sampeyan kudu nggawe kode QR anyar lan mbuwang sing lawas.

Bab liyane babagan kode QR statis yaiku ukuran data mengaruhi pola sing digawe: Sing luwih gedhe data, pola kode QR sing luwih padhet bakal katon. 

Lan iki masalahe: Pola sing padhet bisa nyebabake wektu scan luwih alon utawa kesalahan mindhai.

Kode QR dinamis

Nalika kode QR statis bisa diklik, luwih becik nggawe kode QR bisa diklik nggunakake pembuat kode QR dinamis.

Kode QR dinamis nyimpen URL sing cendhak tinimbang data nyata sampeyan.

Kanthi fitur unik iki, ukuran data sampeyan ora bakal mengaruhi kapadhetan pola kode QR sampeyan.

Ora kaya mitra statis, ngidini modifikasi lan nyunting data sing dipasang tanpa nggawe kode anyar.

Nalika sampeyan ngowahi data sing ditempelake ing generator kode QR, owah-owahan sing sampeyan lakoni bakal katon ing wektu nyata. 

Lan sanadyankode QR dinamis mbutuhake lengganan, padha investasi pantes wiwit padha duwe fitur majeng sing nggawe wong Handy lan mbiyantu.

Ing antarane yaiku fitur pelacakan, sing ngidini sampeyan ngawasi analytics scan kode QR: jumlah pindai, wektu lan tanggal pindai, lan piranti sing digunakake kanggo mindhai kode kasebut. 

QR TIGER uga ngidini nambah sandhi menyang jinis kode QR dinamis sing dipilih. Nalika pangguna mindai kode QR, dheweke kudu ngetik sandhi sing bener dhisik, yen ora, dheweke ora bakal bisa ngakses data kasebut.

Liyane yaiku fitur kadaluwarsa sing bisa disetel ing dashboard generator kode QR.

Iki ngidini sampeyan nyetel kadaluwarsa supaya kode QR dadi ora bisa diakses sawise wektu tartamtu.

Fitur liyane kalebu kabar email, ing ngendi sampeyan bisa nemtokake frekuensi nampa nganyari, lan alat retargeting kanggo mbangun pamirsa kanggo iklan ing mangsa ngarep.


Nggawe kode QR bisa diklik karo QR TIGER

Nalika nggoleki pembuat kode QR kanggo menehi kode QR sing berkualitas, QR TIGER mesthi dadi pilihan sing paling apik lan paling wicaksana.

Luwih saka 850,000 pangguna ing saindenging jagad percaya karo QR TIGER, kalebu jeneng gedhe kaya Disney, Cartier, lan Lululemon.

Nawakake fitur pangaturan dhewe sing wiyar kanggo mbantu nggawe kode QR supaya luwih apik. Iki uga minangka piranti lunak sing disertifikasi ISO 27001 lan cocog karo GDPR.

Nduwe antarmuka sing ramah pangguna kanggo navigasi lancar lan tim dhukungan pelanggan sing kasedhiya kanggo ngrampungake pitakon sampeyan 24/7.

Gawe kode QR sing bisa diklik dina iki lan jelajahi akeh kemungkinan kode QR. Ndhaptar akun utawa pesen layanan pelanggan kanggo pitulungan.

Brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger