Pentinge Kode QR ing Bisnis lan Pemasaran

Update:  May 24, 2023
 Pentinge Kode QR ing Bisnis lan Pemasaran

Akeh perusahaan saiki nggunakake kode QR dinamis kanggo bisnis kanggo entuk siji langkah maju ing ngasilake dodolan luwih akeh tinimbang pesaing liyane ing pasar. 

Ing jaman digital bisnis lan pemasaran iki, kabeh ditindakake liwat smartphone, saka transaksi bisnis nganti pembayaran, nganti blanja online, ora dadi rahasia maneh yen kita urip ing jagad sing didorong lan didominasi dening prevalensi dhuwur- teknologi pungkasan. 

Pramila penting banget kanggo nggunakake teknologi kaya kode QR dinamis menyang bisnis yen sampeyan pengin nggedhekake dodolan luwih akeh ing taun-taun sing bakal teka. 

Kode QR dinamis duwe akeh fitur migunani sing ora mung nambah kampanye pemasaran nanging uga mbantu sampeyan nganalisa strategi pemasaran.

Kanthi kode QR Dinamis, pertumbuhan bisnis mesthi bakal saya apik. 

Carane ditrapake kanggo catapult bisnis ing ngarep game!

Kode QR kanggo pertumbuhan bisnis 

Kode QR kanggo pertumbuhan bisnis luwih akeh amarga sampeyan bisa nglacak jumlah pindai, wektu pangguna dipindai, lokasi pindai (kutha / negara), lan jinis piranti pangguna (iPhone / Android).

Sampeyan bisa nglacak data pelanggan, calon konsumen,  lan lokasi tartamtu sing paling sampeyan adol.

Yen sampeyan ana ing sektor bisnis lan sampeyan durung nggunakake QR Code, sampeyan wis ilang setengah saka pelanggan ing pasar.

Malahkonsultan bisnis nggunakake kode QR kanggo promosi layanan konsultasi. 

Relevansi Kode QR ing transaksi bisnis lan transaksi saben dina bisa mbantu sampeyan nambah lan nambah panjaluk produk, barang, utawa layanan sing sampeyan tawarake lan malah nglumpukake pelanggan anyar. 

Pentinge kode QR ing bisnis lan macem-macem cara nggunakake

1. Barang Paket Konsumen

QR code on packaging

Pentinge kode QR ing bisnis ora ana watesan lan sampeyan bisa nggunakake kode kasebut kanthi macem-macem cara.

Yen sampeyan ana ing industri manufaktur panganan lan omben-omben, masang Kode QR ing produk sampeyan minangka nilai tambah!

Iku mbantu pelanggan luwih ngerti produk sampeyan. Kode QR bisa ngemot informasi kaya: 

  • crita merek
  • Keuntungan merek sampeyan 
  • Bahan merek sampeyan lan dampak lingkungan 
  • Alergi utawa bebaya kesehatan
  • Lan fakta unik liyane babagan produk sing sampeyan tawakake!

Para pelanggan bisa langsung ngakses kabeh informasi iki liwat smartphone tanpa kringet - lan nalika mindai, bakal nambah kasempatan kanggo tuku produk sampeyan kanthi 30%!

2. Media CetakQR code on brochure

Metu karo sing lawas karo sing anyar! Menehi kekuwatan kanggo industri media cetak lan nyingkirake informasi sing dawa!

Nggawe kertas interaktif kanthi ngubungake kode QR sing langsung nuntun menyang video utawa kaca sing bakal nandheske informasi produk sakbenere.

Nggunakake dipercayagenerator kode QR online, sampeyan uga bisa nggodho maca kanggo ngunjungi bisnis kanthi menehi wong insentif, free jajanan, utawa diskon sing bisa availed mung dening mindhai kode!

Pentinge kode QR ing bisnis lan industri media cetak mbantu majalah, brosur, leaflet, lan bahan cetak liyane kanggo digitalisasi. 

3. Toko Online lan E-Commerce 

Ecommerce QR code
Yen sampeyan lagi urusan karo jinis bisnis sing melu   akeh transaksi online sing nambah kode QR selaras karo logo kanggo bisnis sampeyan kudu. 

Iku mbantu sampeyan nggawe lan nggawe kesadaran identitas merek kanggo toko online sampeyan!

Salajengipun, nggunakake Kode QR Dinamis, sampeyan bisa nglacak fakta lan data kode QR babagan pelanggan kalebu:

  • lokasi para panuku sampeyan
  • target pamirsa
  • utamané kang wilayah tartamtu sampeyan ngedol paling

Kabar sing luwih gedhe yaiku ngidini para pelanggan bisa blanja saka omahe dhewe utawa saka ngendi wae ing donya.  

Sing paling penting, mbantu nyegah produk palsu saka merek sampeyan lan mbantu ngarahake lalu lintas menyang toko sampeyan. 

Kanggo mesthekake logo sampeyan efektif, partner munggah karo dipercayagawe logo kanggo mbantu sampeyan nggawe desain sing cocog karo merek sampeyan.

4. Industri Komputer lan Elektronika 

Mbusak manual kertas lan wenehi informasi babagan instalasi gadget elektronik, cara nggunakake, utawa instruksi lengkap lan rinci babagan carane ndandani piranti kasebut yen ora bisa digunakake.Drone QR code Sampeyan bisa nyambung URL Kode QR sampeyan menyang kaca utawa video instruksi sing bakal nuntun lan mbantu ngatasi masalah lan ndandani piranti elektronik. 

Ora perlu mbuwang dhuwit menyang toko maneh!

5. Restoran, Mal, lan Toko QR code on poster

Nambah warna lan nggawe ruang bisnis sampeyan urip lan apik kanthi nambah Kode QR bisnis sing narik kawigaten lan khusus kanthi logo ing lawang utama toko!

Malah Zara, salah sawijining toko blanja sandhangan sing paling misuwur, nindakake. 

Iku mesthi bakal nambah sing wonder wall efek sing bakal nggawe pelanggan ndeleng maneh. 

Minta wong-wong mau mindhai Kode QR sampeyan nganggo logo lan supaya ngerti apa sing ditawakake bisnis sampeyan. 

Sampeyan uga bisa nambah Kode QR menyang menu panganan ing restoran lan supaya pelanggan langsung mindai pesenan! 

6. Kartu Bisnis Business Card QR code

Ngalih saka kertu bisnis sing bosen, mboseni, lan tradisional menyang kertu bisnis virtual kanthi nggunakake Kode QR!

Wong bisa mindhai kode QR kertu bisnis lan duwe kabeh data kertu bisnis ing smartphone kanthi klik!

Kertu cilik sampeyan dicithak nganggo Kode QR sing bisa langsung dadi alat marketing minangka cara kanggo pasar dhewe menyang mitra bisnis lan investor potensial sabanjure. 

Konsultan bisnis bisa nggunakake solusi kode QR iki lan fungsi kode QR liyane kanggo nggayuh luwih akeh pelanggan.

Gunakake generator kode QR TIGER QR kanggo nggawe kode QR kanggo pertumbuhan bisnis 

Kreativitas ing marketing lan nggabungake teknologi ing wektu sing padha minangka bagean penting saka sukses bisnis.

Ngirit wektu lan tenaga kanggo kabeh wong lan nggawe penghasilan luwih cepet. 

Generator kode QR paling apik online sing nyedhiyakake kustomisasi dhuwur sing bakal nggawe Kode QR sing disesuaikan karo liyane.  

Ya, sampeyan bakal entuk biaya kanggo langganan aktif nggunakake Dynamic QR Code, nanging bakal luwih saka worth iku ing jangka panjang.  

Iku wektu kanggo nggawe catapult bisnis ing ngarep game. 

brands using qr codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger