Cara Nggunakake Kode QR ing Pemasaran: Tip lan Kasus Gunakake

Update:  February 16, 2024
Cara Nggunakake Kode QR ing Pemasaran: Tip lan Kasus Gunakake

Ing jagad digital saiki sing wis owah kanthi cepet, penting kanggo njaga strategi pemasaran sampeyan seger lan efektif. Ing kono kode QR ing marketing mlebu.

Kothak serbaguna iki bisa uga katon dhasar, nanging nduweni potensi donya kanggo bisnis sampeyan.

Dheweke nyimpen macem-macem informasi sing bisa diakses kanthi mindhai liwat smartphone.

Coba pikirake carane gampang kanggo pelanggan ngakses konten khusus, melu kampanye sing apik, lan malah tuku, kabeh kanthi cepet mindai telpon.

Dheweke wis ngalami évolusi saka sing duwe data sing prasaja dadi alat interaktif sing bisa nuntun pelanggan ing perjalanan sing dipersonalisasi. 

Waca luwih lanjut kanggo ngoptimalake kampanye kode QR marketing nggunakake generator kode QR dinamis.

Tujuan kode QR ing marketing: Gunakake kasus ing bisnis, marketing, lan iklan saiki

Pracaya utawa ora, kode QR wis nyusup kampanye pemasaran umume bisnis.

Lan iki bener bab sing apik!

Amarga para pemasar butuh agen sing tumindak cepet kanggo nggambarake pertumbuhan bisnis kanthi gampang, kode QR dadi fokus nalika entuk gol.

gegandhengan:Cara adol maneh kode QR menyang pelanggan

Kode QR iki kanggo kampanye pemasaran nyedhiyakake fitur canggih sing nindakake marketing fisik lan digital saka kabeh jinis bisnis.

Lan ing ngisor iki sawetara cara sampeyan bisa nggabungake ide pemasaran kode QR ing strategi sampeyan:

1. Pemasaran produk adhedhasar kertas kanthi kode QR

Sadurungé media digital lan siaran nguwasani industri periklanan, iklan berbasis kertas dadi medium pemasar lan pengiklan. 

Nanging kanthi nggunakake kode QR marketing, sampeyan bisa nggunakake iklan media cetak, kayata brosur, flyer, papan reklame, majalah, lan liya-liyane, kanthi nyithak kode QR ing permukaane.

Sampeyan bisa ngasilake timbal liwat strategi iki.

Nalika wong nyekel print visual sampeyan, dheweke bakal nemokake kode QR sampeyan.

Aja lali kanggonambah panggilan-kanggo-tumindak ing kode QR kanggo meksa pelanggan ngarahake telpon menyang kode kasebut.

Sampeyan bisa ngarahake menyang situs web bisnis utawa situs media sosial minangka kaca kebangkrutan.

Kanthi cara iki, sampeyan uga bakal nambah tingkat konversi lan lalu lintas situs sampeyan.

Gegandhengan: Kode QR ing Iklan Cetak: Conto lan Kasus Gunakake

2. Kampanye pemasaran skala gedhe kayata papan reklame, postingan pariwara, jendela toko, lan halte bis

Tujuan kode QR ing kampanye pemasaran sampeyan yaiku kanggo mbantu bisnis entuk kampanye offline-to-online.

Bisnis sing mapan nggunakake kampanye media skala gedhe kanggo marketing produk lan layanan.

Sampeyan bisa nemokake iklan produk kasebut ing papan reklame, kiriman pariwara, jendela toko fisik, lan uga halte bis.

Minangka Meghan Keaney Anderson, VP Marketing, HubSpot, dikutip, "Aja push wong menyang ngendi sampeyan pengin; ketemu ing ngendi wae.” pemasar nggunakake ruang umum kanggo marketing produk amarga narik luwih akeh pelanggan.

Kanthi nggabungake panggunaan kode QR ing marketing produk sampeyan nggunakake kampanye pemasaran skala gedhe, estetika minangka alat sing penting kanggo narik luwih akeh pindai nganggo kode QR sampeyan.

Kanthi kanthi ati-ati nempatake kode QR marketing ing wilayah sing bisa dideleng kanthi gampang, kemungkinan kanggo narik luwih akeh pelanggan mundhak. 

3. Pemasaran digital, kayata promosi situs web, penyebaran informasi video, lan liya-liyane.

Ing jaman digital iki, tetep maju ing pasar sing kompetitif tegese nggunakake piranti inovatif kaya kode QR. 

Ngontrol game marketing digital sampeyan, ngunggahake reputasi merek sampeyan, lan dorong dodolan menyang level anyar. Lebokake kode QR menyang strategi sampeyan lan nonton bisnis sampeyan berkembang ing lanskap digital.

Sampeyan bisa ngoptimalake upaya pemasaran digital, mesthekake pamirsa sing tepat ndeleng kode QR sampeyan ing wektu sing tepat kanthi nggunakakeTechWyse kanggo SEO.

Taktik pinter iki ndadékaké pelanggan ngunjungi situs web utawa ndeleng presentasi video produk kanthi cepet, nyopir lalu lintas lan nambah keterlibatan.

4. Pemasaran produk kanthi kode QR menehi informasi tambah nilai

Product marketing QR code

Unit pungkasan saka strategi pemasaran sampeyan ana ing kemasan produk sampeyan.

Tujuan kode QR ing kemasan produk sampeyan yaiku kanggo menehi pandhuan utawa informasi produk sing lengkap.

Mulane sampeyan kudu menehi kabeh supaya nalika pelanggan ndeleng, dheweke bakal diwenehi informasi sing cukup kanggo mbujuk dheweke supaya tuku.

Nanging kekurangane yaiku kemasan produk ora seragam lan duwe ruang sing winates. Ora cukup kanggo ngrembug informasi luwih lengkap babagan apa sing ana ing paket kasebut.

Dadi, kanggo nylametake sampeyan nyoba nyukupi kabeh kanthi cara sing sempit, QR TIGER menehi solusi kode QR sing cocog kanggo kemasan produk.

Gegandhengan: QR Codes ing Product Packaging: Panjenengan Ultimate Guide

5. Restaurant lan bar rencana operasi paperless

Kanggo menehi pengalaman dining interaktif lan aman, restaurateurs Ngonversi menyangmenu digital kode QR piranti lunak.

Nggawe media pemasaran iki ngidini perusahaan panganan nambah layanan, nglumpukake ulasan pelanggan sing luwih apik, lan nambah kehadiran online.

6. Digitized Business Cards kanggo nggedhekake jaringan

Yen sampeyan nggoleki jinis kertu bisnis sing pas wektune lan teknologi sing dianyari, kertu bisnis sing wis didigitalake bisa dadi format sampeyan.

Ngonversi rincian kontak menyang digital kanthi ngasilake aKode QR vCard.

Kode QR bisa mbantu sampeyan ngirit ruang luwih akeh lan ora mbuwang wektu panrima kanggo maca tembung cilik sing ditulis ing kertu bisnis.

Dadi, tinimbang menehi klien kertu bisnis sing sempit, sampeyan bisa nyithak kode QR menyang kertu kontak lan menehi kesan sing langgeng kanggo tamu.

Kanthi digitalisasi kertu bisnis, sampeyan bisa pasar dhewe lan perusahaan kanthi cara sing apik lan interaktif.

7. survey pelanggan lan saran

Google form QR code

A panaliten anyar nuduhake yen 98% pelanggan maca review lan umpan balik pelanggan liyane sadurunge mutusake tuku barang.

Sing mesthi wae nomer sing cocog kanggo dipikirake.

Penjualan lan bathi kena pengaruh banget dening sistem umpan balik bisnis.

Iki mung nuduhake sepira pentinge entuk umpan balik saka klien sampeyan.

Kanggo mbantu njaluk ing kampanye iki, kita dikembangaké aUmpan balik kode QR.

Solusi kode QR iki ngidini sampeyan nglumpukake umpan balik klien ing wektu nyata kanthi lancar, dadi sampeyan ora bakal angel njaga tab ing kabeh formulir survey.

8. Buletin email

Apa sampeyan pengin nambah pelanggan newsletter? Utawa mung pengin menehi klien alamat e-mail kanggo transaksi gampang?

Ora ngomong maneh karoe-mail kode QR solusi. 

Sampeyan bisa nggabungake menyang buletin email supaya sing maca bisa langsung tekan sampeyan liwat email tanpa kudu nggoleki utawa ngetik alamat email lengkap kanthi manual.

Iki bakal ngidini pelanggan ngirim email kanthi gampang kanthi mindhai kode QR nganggo telpon.

9. Cara pembayaran seluler

Apa sampeyan ngerti yen saiki sampeyan bisa mbayar tagihan lan sembako liwat kode QR? Ya, sampeyan mesthi bisa.

Nyatane, ing negara kayaCina, meh kabeh cara pembayaran wis dialihake menyang seluler utawa digital.

Pelanggan bisa ngliwati antrian gedhe ing counter check-out kanthi mung mindhai kode QR sajrone sawetara detik.

10. Akses cepet menyang internet

We ngerti kanggo kasunyatan sing iku penting banget kanggo ngamanake layanan customer banget lan pengalaman. Lan karoKode QR Wi-Fi solusi, sampeyan bisa kurban pengalaman paling apik kanggo pelanggan!

Strategi efisien iki ngidini para pelanggan bisa nyambung menyang Wi-Fi kanthi cepet kanthi mindhai kode QR nganggo piranti smartphone.

Sampeyan bisa ngilangi rasa canggung para tamu amarga kudu takon karo staf sampeyan babagan tembung sandhi Wi-Fi saka wektu kanggo wektu.

Kajaba iku, sampeyan bisa njaluk supaya menehi tag utawa nuduhake profil media sosial supaya sampeyan uga bisa nambah lalu lintas online.

11. Promosi saluran media sosial

Social media link promotion

Kanthi Link ing Bio QR kode, sampeyan bisa kanthi lancar nyimpen kabeh profil media sosial ing kode QR siji.

Lan liwat kode QR sing dipasang ing situs web sampeyan, sampeyan uga bisa ngoptimalake situs resmi toko sampeyan.

Iki amarga kode QR banget narik kawigaten wong.

Lan kanthi mung mindhai, sampeyan uga bakal ngasilake timbal, nambah lalu lintas, lan nyurung situs web sampeyan menyang paling dhuwur ing mesin telusur.

Tujuan saka kode QR sing ngemot media sosial sampeyan yaiku kanggo ngedongkrak status media sosial lan nyurung keterlibatan.

12. Gampang promosi acara

Tinimbang nandur modal ing tenaga kerja manual kanggo promosi acara perusahaan, luwih apik lan luwih pinter kanggo ngasilake kode QR dinamis.

Kode QR sampeyan bisa muncul ing endi wae, kayata ing TV, papan reklame, kaca web, kaca media sosial, iklan cetak, lan uga ingperhiasan.

Lan yen kedadeyan kasebut, masarakat kanthi gampang bisa ngakses rincian acara sampeyan, lan bisa kanthi gampang ndhaptar.

gegandhengan:Cara nggunakake kode QR kanggo acara sampeyan

Conto nyata kode QR sing digunakake ing bisnis

Ing ngisor iki mung sawetara conto sing apik babagan carane bisnis ngoptimalake tujuan pemasaran kode QR:

1. Burger King kode QR

Burger King sing kondhang nemokake cara kanggo nggusah para pelanggan supaya bisa ngrasakake wong sing padha kondhang karo dheweke.QR Whopper kampanye.

Kanthi saben pindai, pelanggan dialihake menyang kaca kebangkrutan sing menehi kupon Whopper gratis sing bisa digunakake mung ing wektu winates.

2. Kode QR FashionTV

 Kanggo nampilake fashion paling anyar,FashionTV QR kode popping ing layar TV dadi cukup Dhiskusi saka kutha.

Wiwit platform digunakake utamane kanggo garis busana lan busana, kode QR digunakake minangka alat pangalihan sing bakal mimpin pemindai menyang situs web resmi garis busana mewah.

3. Coinbase Superbowl kode QR

Coinbase, platform ijol-ijolan crypto, ngadhepi kontroversi nalika ngumumake kode QR ing iklan Superbowl.

Iklan kode QR sing ngambang ngarahake pemindai menyang aplikasi kasebut, sing enggal nabrak amarga jumlah download sing akeh banget saka pangguna.

Strategi pemasaran nggawa lalu lintas gedhe menyang situs Coinbase, sing dadi sorotan ing industri cryptocurrency.

4. Kode QR Diageo

Fokus nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing unik,Diageo mbisakake pelanggan kanggo ngatur wiski karo pesen video liwat kode QR.

5. Kampanye kode QR Associated Media Publishing

Associated Media Publishing (AMP) ngenalake cara sing luwih cepet lan luwih gampang kanggo tuku produke ing kabeh platformkode QR.

Kode kasebut dipasang ing publikasi kayata majalah sing ngidini lelungan blanja anyar kanggo kabeh sing maca lan konsumen.

6. kode QR Parker Kligerman kanggo hoodies

Gimmick kode QR saka pembalap saham Amerika Parker Kligerman dadi sukses.

Dheweke entuk kap mobil sing dihiasi kode QR sing ngidini sapa wae sing mindhai tuku hoodie mung dolar!

7. Kode QR Puma

Dilengkapi karo pengalaman kasunyatan ditambah mirunggan, ingSepatu Puma QR Code Kabbisa ngebaki hiburan lan kenyamanan sing nganggo.

8. CyGames lan Bilibili

Iki loro cyber platform ornamented ingLangit wengi Shanghai kanthi kode QR sing mencorong dumadi saka 1,500 drones ing perayaan ulang taun Putri Connect.

Penonton mindhai kode QR lan dialihake menyang kaca H5 sing ngemot informasi rinci babagan game kasebut.

gegandhengan:Cara nggunakake kode QR Esports

9. Kode QR Wendy

Sampeyan bisa ndeleng ing tas takeout utawa cangkir wedang ing Wendy, lan sampeyan bisa uga wis mentas lan entuk free pangan.

mekatenWendy kang nggawe paling metu saka kampanye kode QR. Padha nambah konversi seluler kanthi nggabungake kode QR ing kemasan.

10. Scan-lan-Toko ing Tesco

Tesco nggawe langkah kanggo nyedhiyakake pengalaman blanja tanpa repot kanggo wong sing sibuk.

Kanthi Scan sing & amp; Kampanye kode QR toko, pelanggan bisa kanthi gampang tuku kabutuhan kanthi mung mindhai kode QR kanggo saben perwakilan grafis produk.

gegandhengan:7 merek nemtokake maneh masa depan pemasaran kanthi kode QR


Carane nggawe kode QR nganggo QR TIGER

Milih QR TIGER minangka generator kode QR profesional sampeyan mbukak macem-macem fitur sing fungsional banget ing usaha bisnis apa wae.

1. Dolan maring website QR TIGER

Cukup menyangQR TIGER, supaya sampeyan bakal dialihake menyang situs web generator kode QR paling apik kanthi logo.

2. Pilih solusi kode QR sing bakal digawe

Ana liwatlimalas solusi kode QR kasedhiya ing QR TIGER. Dadi, sampeyan duwe akeh pilihan kanggo milih.

Lan kabar apik yaiku saben wong cocog banget kanggo kampanye pemasaran sampeyan.

3. Isi informasi sing dibutuhake ing papan sing kasedhiya

Gumantung ing jinis solusi kode QR sing pengin digawe, sampeyan kudu ngisi informasi kasebut.

Contone, yen sampeyan pengin nggawe kode QR media sosial, sampeyan kudu ngetik URL profil media sosial sampeyan.

4. Klik tombol 'Generate QR code'

Sawise sampeyan wis siap, sampeyan wis bisa nggawe kode QR kanggo kampanye marketing.

5. Ngatur kode QR kui

Sing paling apik karo QR TIGER yaiku sampeyan bisa ngatur kode QR kanggo nyelarasake karo merek sampeyan.

Sampeyan bisa milih mata, pola, lan werna. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nambah telpon-kanggo-tumindak, werna, lan pigura.

Deloken sisan:Cara nggawe pigura kode QR "Scan Me" lan entuk pindai liyane

6. Nglakokake tes scan

Sadurunge ngenalake kode QR menyang pasar, sampeyan kudu nindakake tes scan.

Priksa manawa kaca kebangkrutan lan URL ora salah lan ana ing kahanan sing apik.

7. Ngundhuh, nyebarake, lan nyetak

Elinga ndownload kode QR kanthi kualitas sing paling apik. Iki bakal nggawe kode QR sampeyan bisa diwaca lan bisa dipindai, apa wae ukurane. 

5 Keuntungan nggunakake kode QR ing marketing

Pemasaran bisnis minangka cabang bisnis sing angel. Nalika sampeyan nemokake cara anyar kanggo marketing produk lan layanan, keuntungan saka nggunakake kode QR bisa nggawe sampeyan ahead saka saingan.

Lan iki 5 keuntungan nggabungake kode QR khusus menyang kampanye sampeyan:

1. Pemasaran produk kanthi kode QR narik luwih akeh pelanggan lan investor

Kode QR ningkatake interaksi antarane ruang fisik lan digital. 

Kode QR gampang digawe lan bisa diakses nggunakake smartphone sing ndadekake dheweke cocog. 

2. Nggabungake macem-macem teknik marketing

Wiwit kode QR dinamis bisa diowahi lan fleksibel, para pemasar bisa nggabungake pirang-pirang teknik pemasaran dadi siji kode QR.

Kanthi cara iki, pemasar entuk manfaat luwih akeh nggunakake kode QR ing marketing lan bisa ngirit dana luwih akeh kanggo kampanye lan proyek sabanjure.

3. Dadi agen ing owah-owahan marketing

Saben impen pemasar kudu dikenal kanthi nggunakake strategi pemasaran unik sing bisa nyumbang kanggo owah-owahan marketing.

Teknologi QR nemtokake owah-owahan ing tumindak sing ditindakake ing macem-macem lapangan, kayata pendhidhikan, kesehatan, lan uga ing bisnis.

Nalika teknologi berkembang lan nggampangake beban kerja wong, owah-owahan marketing dadi visi jangka panjang kanggo para pemasar.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa dadi agen ing owah-owahan marketing.

4. Ngreksa lan nglindhungi alam ibu

Produk iklan lan marketing mbutuhake wektu lan sumber daya kanggo nggawe kasunyatan. Nalika kampanye pemasaran sampeyan terus, cenderung ngrusak lingkungan kita mundhak.

Nggunakake kode QR marketing, materi sing digunakake kanggo nggawe kampanye dikurangi. 

Kertas diarani minangka produk sing migunani nanging boros dening para ahli lingkungan.

Nanging, kanthi nggunakake kode QR minangka portal antarmuka digital kayata bank digital, menu digital, eBook, lan liya-liyane, konsumsi kertas bisa dikurangi.


Pemasaran Produk kanthi Kode QR: Masa Depan Industri Periklanan lan Pemasaran

Pemasaran bisa dadi angel lan angel kanggo nggawe lan njaga.

Nggunakake marketing produk karo kode QR, ana cara tanpa wates kanggo nambah strategi marketing lan ngenthengake pengalaman pelanggan. 

Nanging kanthi ngetutake 10 cara iki kanggo nggunakake kode QR ing marketing lan pariwara, kasempatan kanggo karir marketing sing sukses bakal murub. 

Mula, amarga klien lan pelanggan njaluk kampanye iklan lan pemasaran sing luwih kreatif lan inovatif, panggunaan kode QR bisa dadi salah sawijining solusi sing paling apik kanggo marem. 

Mbukak kunci trik marketing anyar bisa ditindakake kanthi nggunakake generator kode QR paling apik online sing bisa ditemokake saiki.  

Mula, sampeyan bisa dadi langkah luwih maju kanggo ngalahake pesaing sampeyan ing perang marketing.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger