Generator Kode QR Paling apik kanggo Guru: Mangkene Cara Gunakake QR TIGER

Update:  May 03, 2024
Generator Kode QR Paling apik kanggo Guru: Mangkene Cara Gunakake QR TIGER

Kode QR, sajrone pirang-pirang taun kepungkur, wis ngalami revolusi kanthi cara sing luar biasa. 

Miwiti kanggo nggawe luwih gampang ing sektor ritel, saiki digunakake ing meh kabeh bidang urip, kalebu ing pendidikan.

Saka eceran menyang industri manufaktur, pendidikan, kesehatan, keuangan, kode QR ana ing endi wae. 

Ora suwe, kode QR diganti karo kode QR dinamis kanthi logo.

Kode QR iki bisa disesuaikan lan bisa diprogram - nggawekompatibel karo paling industri, apamaneh sektor pendidikan. 

Miturut riset sing ditindakake, 94 persen siswa pengin nggunakake smartphone ing kelas kanggo tujuan akademik. 

Mula, nggabungake e-learning lumantar kode QR ing kelas bisa mupangati banget kanggo guru lan siswa. 

Generator kode QR paling apik kanggo guru

Kode kasebut ana kanggo nuduhake informasi tambahan babagan produk, kalebu rega, bahan, lisensi, lan uga resep.

Nanging apa kasus panggunaan kode QR sing paling apik kanggo guru?

Tindakake kirim iki lan sinau luwih lengkap babagan panggunaan kode QR ing sektor pendidikan dening guru.  

Gawe kode QR kanthi gampang nganggo generator kode QR kanggo sekolah

Kaping pisanan, elinga manawa ora gampang nggawe kode QR sampeyan dhewe kanthi gratis.

Kabeh sing perlu dilakoni iku ngunjungi a free generator kode QR kanggo guru minangka QR TIGER lan tindakake sawetara langkah dhasar kanggo nggawe kode QR dinamis utawa statis.

Saiki sampeyan wis nggawe kode QR dhewe, ayo ndeleng kepiye carane bisa digunakake minangka guru.

Kepiye cara nggunakake kode QR kanggo guru? Kene 15 cara sampeyan bisa entuk manfaat saka iku

1. Rawuhipun

Akeh sekolah sing wis nggunakake kode QR kanggo menehi tandha rawuh.

Ora mung ngirit wektu nanging uga nggawe sistem rawuh otomatis.

Meh sabenrawuh kode QR bakal ngidini sampeyan nggawe formulir kanggo menehi tandha lan menehi tandha kehadiran nalika siswa mindhai kode QR sing ditampilake ing layar kelas. Swara apik, bener?


Sampeyan bisa ngasilake kode QR formulir Google sing bakal ngarahake siswa menyang mlebu log-in online formulir Google.

2. Ngirit wektu kanggo ngakses URL sing beda-beda

URL QR code

Kemajuan ing sektor IT wis akeh mengaruhi urip sosial lan profesional.

Saiki, akeh sekolah sing wis ngetrapake teknologi ing proses pembelajaran.

Minangka guru, yen sampeyan pengin siswa ngunjungi URL utawa situs web tartamtu, mesthine bakal ngetik URL saka selembar kertas kanthi manual.

Iki ngendi Kode QR URL teka ing Handy. Nempelake kode QR ing media cetak bisa ngidini siswa mlumpat ing URL kanthi cepet.

3. Rungokake buku audio

Audiobook QR codeKode QR ing buku sing nyambung menyang audio nambah unsur digital sing menehi sing paling apik ing donya. 

4. Review buku perpustakaan

Conto liyane sing apik kanggo kode QR kanggo guru ana ing perpustakaan.

Sawise maca buku, siswa bisa mindai kode QR ing buku kasebut lan ninggalake pendapat pribadine kanggo pamaca sing bakal teka.

Kanthi cara iki, para pamaca sing bakal teka bisa mindai kode QR kanggo ndeleng manawa buku kasebut layak diwaca miturut kapentingane utawa ora - ngirit wektu akeh.

Sampeyan uga bisa nggunakake kode QR MP3 kanggo buku kanggo ngowahi dadi buku audio. 

5. Kode QR minangka piranti digital sing ramah lingkungan

Tinimbang nyediakake kertas hand-out kanggo siswa, gunakake kode QR kanggo nyedhiyakake akses langsung lan gampang menyang materi instruksional, proyek, lan tugas menyang sumber online.

Dheweke bisa cepet mindhai kode QR lan informasi kasebut bakal ditampilake kanthi otomatis ing layar smartphone.

Dadi ijo lan mbantu lingkungan kanthi ngilangi panggunaan kertas nggunakake generator kode QR gratis kanggo guru.

6. Kode QR tembok tembung

Gawe kode QR teks sing dienkode nganggo tembung utawa frasa teks.

Ayo murid-murid sampeyan mindai kode kasebut, lan tembung apa wae sing muncul, prentah nulis ing tembok tembung.

Latih katrampilan maca kanthi cara sing nyenengake nggunakake kode QR tembok Word. 

Gawe kode QR teks kanthi gratis ing generator kode QR paling apik saiki.

7. Ningkatake tanggalan kelas interaktif

Iki bakal nyegah sampeyan ngelingi kabeh wektu.

Nggawe proses sinau sing nyenengake liwat game lan golek scavenger bakal mbantu siswa luwih ngerti pelajaran.

Contone, sampeyan nggunakake a Kode QR kanggo kontes kanggo wektu maca.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa promosi maca, lan siswa bakal seneng ganjaran sawise. 

8. Kompilasi panaliten

Ngidini siswa nggawe kode QR kanggo kompilasi riset.

Bisa dipamerake ing laboratorium riset sampeyan, sing bakal menehi siswa rasa puas sawise proyek riset sing angel ditindakake. 

9. golek bandha

Aktifake siswa kanthi aktif kanthi nyedhiyakake aktivitas sing bakal ngobahake dheweke ing kamar!

Kepiye carane nindakake kegiatan golek harta karun nggunakake kode QR?

  • Nggawe kothak bandha lan sijine rega / penghargaan kanggo sapa wae sing bisa nemokake!
  • Bukak QR TIGER QR code generator online lan gawe teks kode QR (gratis)
  • Tambah pitunjuk beda ing kolom teks sing kasedhiya
  • Nyetak Kode QR banjur tempel ing area kelas sing beda 
  • Priksa manawa informasi sing dienkode ing kode QR bakal mimpin menyang Kode QR sabanjure kanggo pitunjuk
  • Kode QR pungkasan kudu mimpin siswa menyang kothak bandha
  • Lan sampeyan wis rampung

Iki minangka kegiatan sing nyenengake kanggo siswa sing bakal nambah kesadaran teknologi.

Kajaba iku, uga bakal nambah katrampilan maca lan motorik. 

10. Kode QR ing kebon botani

Video QR code

Nalika nerangake topik sing gegandhengan karo ilmu pengetahuan, sinau liwat mripat kita mesthi paling apik.

Sampeyan bisa generate akode QR video sing nerangake tanduran. 

11. Priksa-metu video pendidikan

Sampeyan bisa nyambung kode QR langsung menyang video informatif sing bakal menehi siswa pemahaman sing luwih apik babagan subyek lan nambah tingkat partisipasi kelas! 

12. Akses bantuan kanggo siswa

Sampeyan bisa nyambungake kode QR menyang sumber sing bakal nulungi para siswa.

Kode QR uga bisa dadi sarana sinau kanggo siswa. 

13. Priksa karya siswa

Gawe kunci jawaban kode QR kanggo siswa mriksa karyane dhewe sawise rampung. 

14. Idhentifikasi siswa

Ngilangi gaweyan ekstra ngetik rincian siswa kanthi manual kanthi ngasilaken akode QR vCard kanggo saben wong, sing bakal encode informasi pribadhi.

Ngirit wektu sampeyan kanthi nggawe kertu identifikasi siswa sing luwih maju nggunakake kode QR. 

15. Kompilasi panaliten

Ayo siswa nggawe kode QR sing disambung menyang artikel, video, utawa item sing ditemokake utawa ditindakake sajrone riset.

Iki bisa dipamerake ing laboratorium riset sampeyan, sing bakal menehi siswa rasa puas sawise proyek sing angel ditindakake. 


Inovasi sistem pendidikan kanthi kode QR nggunakake generator kode QR paling apik kanggo sekolah saiki

Kode QR duwe macem-macem panggunaan ing sektor pendidikan. 

Kanthi generator kode QR sing bisa disesuaikan lan modern kanthi logo, sampeyan bisa ngasilake macem-macem jinis kode QR sing digunakake kanggo tujuan sing beda ing sekolah. 

QR TIGER bisa dadi generator kode QR paling apik gratis kanggo guru amarga kesederhanaan lan gampang digunakake kanggo pendhidhikan.

Sekolah malah bisa nempel kode QR ing departemen layanan siswa kanggo pangalihan pangguna menyang portal Query kanggo pitulung luwih lanjut. 

Uga, platform media sosial kaya Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, lan liya-liyane bisa diowahi dadi kode QR.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger