Top 10 Landing Page Builders paling apik kanggo 2023

Update:  December 12, 2023
Top 10 Landing Page Builders paling apik kanggo 2023

Pembangun kaca kebangkrutan paling apik kanggo 2023 bisa mbantu para pemasar nggawe kaca kebangkrutan kanthi kualitas sing luwih efisien nalika nggawe kampanye pemasaran digital kanggo taun kasebut.

Kaca kebangkrutan tansah dadi alat marketing sing bisa dipercaya, kanthi tingkat konversi rata-rata 9,7% ing macem-macem industri (HubSpot).

Lan sanajan formulir pendaftaran sing paling populer, dheweke duwe tingkat konversi 23% - tingkat paling dhuwur ing antarane kabeh mode formulir pendaftaran (Omnisend).

Kaca kebangkrutan wis diganti ing pirang-pirang taun. Pemasar banjur nggunakake pranala cendhak kanggo nuduhake kaca kasebut.

Nanging saiki, luwih akeh milih piranti lunak generator kode QR kanggo nggawe kode QR kanggo tautan kaca kasebut.

Kanthi siji pindai, pangguna bisa nemokake kaca kebangkrutan.

Yen sampeyan nggoleki platform kanggo nggawe kaca kebangkrutan khusus sing bakal nyurung merek sampeyan, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sepuluh pilihan paling apik kanggo produsen kaca kebangkrutan sing kudu sampeyan coba ing taun 2023.

Bab sing kudu ditimbang nalika milih pembangun kaca kebangkrutan sing paling apik

Piranti lan piranti lunak sing bener bisa nggawe bedane gedhe antarane kaca kebangkrutan sing adol lan sing ora.

Nanging kanthi akeh pembangun kaca kebangkrutan ing pasar, butuh wektu kanggo ngerti endi sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kanggo nemokake pilihan sing paling apik, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang:

Fitur lengkap

Tuladha kang becik yaiku aQR code landing page builder sing kalebu macem-macem opsi desain lan kustomisasi lan kemampuan kanggo nambah lan ngowahi unsur kaya formulir, gambar, lan video.

Ease saka nggunakake

Nggawe kaca kebangkrutan kudu dadi proses sing prasaja.

Pembangun kaca kebangkrutan kudu intuisi lan pangguna-loropaken, sanajan kanggo wong sing ora duwe pengalaman desain.

Integrasi piranti lunak

Upaminipun sampeyan nggunakake kaca kebangkrutan karo piranti liyane, kayata piranti lunak marketing email utawa platform analytics.

Ing kasus kasebut, milih pembangun sing nggabungake kanthi lancar karo alat kasebut penting.

pricing

Pembangun halaman kebangkrutan minangka layanan sing dibayar, dadi sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan entuk dhuwit.

Sampeyan kudu nyathet fitur lan tunjangan sing bakal sampeyan entuk lan ngevaluasi manawa regane regane.


10 pembangun halaman kebangkrutan paling apik kanggo 2023

Perjalanan pangguna diwiwiti karo kaca kebangkrutan sampeyan.

Iki nyambungake merek sampeyan menyang pangguna lan nggawe uwong yakin supaya tumindak kanthi konten sing ditargetake, dadi efisien kanggo ngowahi petunjuk.

Iku mung wicaksana kanggo nandur modal ing pembangun kaca kebangkrutan kanthi alat lengkap lan fungsi canggih kanggo nggawe kaca sing bakal narik kawigaten para konsumen.

Kanggo mbantu sampeyan mutusake, kita wis nglumpukake sepuluh pembangun landing page paling apik sing digunakake dening merek lan perusahaan terkemuka ing saindenging jagad. Priksa dhaptar ing ngisor iki:

HubSpot

Hubspot

Pembangun halaman kebangkrutan HubSpot minangka fitur ingPlatform pemasaran HubSpot sing ngidini bisnis nggawe lan ngoptimalake kaca kebangkrutan kanggo kampanye. 

Pembangun kaca kebangkrutan kalebu editor seret lan selehake, sing ndadekake gampang ngatur tata letak lan desain kaca. 

Kajaba iku, pembangun kaca kebangkrutan HubSpot kalebu fitur kayata tes A/B, sing ngidini bisnis nyoba macem-macem versi kaca kanggo ndeleng sing paling apik. 

Iki uga kalebu analytics sing dibangun, sing menehi wawasan babagan prilaku pengunjung lan kepiye kaca kasebut. 

Fitur tombol:Nawakake macem-macem fitur terpadu karo alat marketing, sales, lan layanan, sing ndadekake platform sing apik kanggo bisnis sing pengin ngatur kabeh ing sak panggonan.

rega: $50 saben sasi kanggo rencana dhasar, sing kalebu nganti 1.000 kontak lan sawetara kaca dhasar sing winates.

Bisnis sing nggunakake HubSpot:Drift, HubSpot, lan Delta Airlines.

Unbounce

Unbounce

Unbounce minangka pembangun populer sing dirancang kanggo para pemasar lan agensi.

Kanthi Unbounce, perusahaan bisa nggawe lan ngatur landing page kanthi gampang nggunakake editor seret lan selehake lan macem-macem cithakan. 

Platform kasebut uga nawakake macem-macem pilihan kustomisasi desain lan kemampuan kanggo nambah macem-macem unsur kayata formulir, tombol, lan gambar.

Analitik lan peta panas sing dibangun nyedhiyakake wawasan babagan prilaku pengunjung.

Platform kasebut uga kalebu formulir generasi timbal, pelacakan timbal, lan integrasi karo macem-macem alat marketing lan analytics. 

Fitur tombol:Panggantos Teks Dinamis-alat sing apik kanggo nuduhake teks sing beda adhedhasar lokasi pangguna lan istilah telusuran

rega: $79 saben wulan kanggo rencana Penting, sing kalebu nganti 75 pengunjung unik saben wulan lan wolung kaca kebangkrutan sing diterbitake.

Bisnis sing nggunakake Unbounce: Shopify, Hootsuite, lan Trello

Leadpage

Leadpage

Leadpages minangka pembangun kaca kebangkrutan liyane sing kondhang kanggo bisnis cilik lan pengusaha. 

Analitik piranti lunak menehi wawasan babagan prilaku pengunjung, kalebu formulir generasi timbal, pelacakan timbal, lan integrasi karo macem-macem alat marketing lan analytics.

Salah sawijining kekuwatan Leadpages yaiku kemampuan nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur kanthi cepet.

Uga duwe akeh template sing wis dirancang sing bisa digunakake lan disesuaikan.

Platform kasebut uga nawakake macem-macem integrasi karo alat marketing liyane, kayata webinar, marketing email, lan platform media sosial.

Uga duwe tes A / B.

Fitur tombol:Generasi timbal teks SMS, ngidini sampeyan entuk timbal liwat SMS.

rega: $ 25 saben sasi kanggo rencana Standar, sing kalebu nganti 100 pengunjung unik saben sasi lan kaca tanpa watesan.

Bisnis sing nggunakake Leadpages:Amy Porterfield, The Huffington Post, lan Michael Hyatt 

Instapage

Instapage

Instapage dirancang kanggo bisnis tingkat perusahaan.

Iki nawakake akeh fitur, kalebu konten dinamis sing dipersonalisasi, analytics wektu nyata, lan alat optimasi. 

Iki uga nawakake macem-macem template sing bisa disesuaikan karo editor seret lan selehake, ngidini bisnis nggawe kaca sing katon profesional tanpa mbutuhake katrampilan desain.

Salah sawijining fitur unik Instapage yaiku kemampuan nargetake sing luwih maju.

Iki ngidini bisnis nggawe pribadhi kaca kebangkrutan kanggo pamirsa target sing beda. 

Kanthi cara iki, para pemasar bisa nggawe macem-macem versi kaca kebangkrutan kanggo macem-macem segmen pelanggan lan ngarahake kaca tartamtu kasebut menyang segmen kasebut adhedhasar faktor kayata lokasi, sumber rujukan, utawa jinis piranti.

Fitur tombol:Fitur personalisasi kanthi panggantos teks dinamis, token personalisasi, lan tes A/B.

rega: $149 saben wulan kanggo rencana Bisnis, sing kalebu nganti 250.000 pengunjung unik saben wulan lan 100 kaca sing diterbitake.

Bisnis sing nggunakake Instapage:Marketo, AdRoll, lan Optimizely

KlikFunnels

Clickfunnels

ClickFunnels minangka kaca kebangkrutan sing populer lan pembangun corong penjualan sing dikembangake kanggo para pengusaha lan bisnis cilik.

Manajer merek bisa nggunakake kaca kebangkrutan iki kanggo njupuk timbal, promosi produk utawa layanan, utawa ngarahake pengunjung menyang kaca liya ing situs web. 

Pembangun kalebu fitur kayata panyuntingan seret lan selehake, cithakan sing bisa disesuaikan, lan kemampuan kanggo nambah formulir, video, lan unsur liyane menyang kaca. 

Uga ngidini sampeyan nyoba A/B kaca kebangkrutan, sing bisa mbantu sampeyan ngoptimalake kaca kanggo tingkat konversi sing luwih apik.

Fitur tombol:Nawakake macem-macem template sing wis dibangun lan corong sing wis digawe sing bisa digunakake, utawa sampeyan bisa nggawe kustomisasi.

rega: $ 97 saben wulan kanggo rencana dhasar.

Bisnis sing nggunakake ClickFunnels:Tony Robbins, Grant Cardone, lan Russell Brunson

OptimizePress

Optimizepress

OptimizePress minangka pembangun kaca kebangkrutan paling apik kanggo WordPress.

Iki nampilake pembangun kaca seret lan selehake, template sing bisa disesuaikan, lan macem-macem unsur desain lan opsi kanggo nggawe kaca sing ngowahi dhuwur.

Iki uga nyedhiyakake integrasi karo layanan pemasaran email populer lan pemroses pembayaran.

OptimizePress nduweni tujuan kanggo mbantu bisnis nambah konversi lan dodolan online kanthi nyedhiyakake alat sing gampang digunakake kanggo nggawe kaca marketing sing efektif.

Fitur tombol:Nawakake dhukungan asli kanggo WordPress, sing bisa migunani banget kanggo situs web sing mlaku ing WordPress.

rega: $ 97 saben taun kanggo rencana Inti.

Bisnis sing nggunakake OptimizePress: Michael Hyatt, Pemasar Digital, lan Pat Flynn

Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp minangka platform marketing email sing uga kalebu pembuat kaca kebangkrutan, sing mbantu bisnis nggawe lan nerbitake kaca kebangkrutan tanpa katrampilan coding utawa desain. 

Pembangun kaca kebangkrutan tanpa kode sing paling apik digabungake karo kampanye pemasaran email lan malah toko e-commerce.

Pangguna bisa nggawe kampanye sing ditargetake lan nglacak kinerja kaca kebangkrutan.

Iku solusi sing apik kanggo bisnis cilik lan menengah sing mbutuhake cara sing cepet lan gampang kanggo nggawe kaca marketing lan nggabungake karo kampanye email.

Fitur tombol:Dikenal amarga kemampuan marketing email, lan pembangun kaca kebangkrutan minangka fitur bonus sing bisa digunakake saliyane alat marketing email liyane.

rega: $9.99 saben wulan kanggo rencana Penting, sing kalebu nganti 50.000 kontak lan telung kaca kebangkrutan.

Bisnis sing nggunakake Mailchimp:The New York Times, Ben & amp; Jerry, lan Crate & amp; Laras

Webflow

Webflow

Webflow minangka platform desain lan pangembangan situs web sing kalebu pembangun situs web, CMS, lan layanan hosting. Iki uga nawakake pembangun kaca kebangkrutan.

Pemasar bisa nggawe kaca kebangkrutan khusus nggunakake antarmuka seret lan selehake lan macem-macem unsur desain. 

Bentenane utama karo fitur pembangun halaman kebangkrutan Webflow yaiku dudu alat mandiri kaya Clickfunnels utawa OptimizePress-iku digabungake menyang platform desain web.

Iki ngidini pangguna ngrancang, ngembangake lan nerbitake kaca kebangkrutan sing terintegrasi kanthi lancar karo situs web liyane, njamin pengalaman pangguna sing lancar.

Fitur tombol:Nawakake editor drag-and-drop visual sing ngidini sampeyan ngrancang situs web lan kaca kebangkrutan saka awal lan nyedhiyakake macem-macem fitur pangembang.

rega: $ 16 saben wulan kanggo rencana dhasar, sing kalebu nganti 2 proyek lan 3 anggota tim.

Bisnis sing nggunakake Webflow:GitHub, Netflix, lan Stripe

Moosend

Moosend

Moosend utamane minangka platform marketing email sing nawakake fitur landing page builder sing ngidini pangguna nggawe landing page khusus kanggo kampanye. 

Pembangun kaca kebangkrutan kalebu editor seret lan selehake lan macem-macem cithakan sing bisa disesuaikan. 

Kaca-kaca bisa dioptimalake kanggo konversi lan bisa digabungake karo formulir kanggo njupuk timbal, uga karo alat analytics web kanggo nglacak kinerja. 

Pemasar bisa nggunakake Moosend kanggo macem-macem tujuan, kayata generasi timbal, webinar, lan peluncuran produk. 

Nanging, perlu dicathet yen fitur pembangun kaca kebangkrutan Moosend kurang komprehensif tinimbang tukang kaca landing khusus liyane kaya Unbounce utawa Leadpages.

Fitur tombol:Nawakake fitur sing disebut 'Page trigger' sing ngidini sampeyan nampilake pesen sing ditargetake menyang pengunjung sing bali.

rega: $8 saben wulan kanggo rencana Pro, sing kalebu 2,500 kontak lan watesan 100 kaca.

Bisnis sing nggunakake Moosend:Zendesk, Hootsuite, lan Shopify

QR TIGER

Best landing page builder

QR TIGER minangka profesionalgenerator kode QR sing ngidini sampeyan nggawe lan ngatur kode QR dinamis-kode maju sing bisa diowahi lan bisa dilacak.

Salah sawijining kode QR sing paling fungsional yaiku kode QR H5, solusi QR dinamis sing ngidini pangguna nggawe kaca dhasar wiwitan khusus. 

Pangguna bisa ngrancang kaca kebangkrutan kanthi editor seret lan selehake utawa nggunakake template sing kasedhiya.

Solusi iki ngidini sampeyan nggawe kaca web tanpa coding lan hosting.

Kode QR banjur nyimpen kaca kebangkrutan sampeyan.

Kanthi siji pindai, target pamirsa bisa ngakses kaca sampeyan ing smartphone lan piranti seluler.

Sampeyan bisa ngatur tampilan kode QR supaya cocog karo kaca landing lan merek sampeyan.

Sampeyan bisa ngganti werna, nggunakake pigura karo telpon kanggo tumindak, lan nambah logo.

Lan amarga bisa dilacak, sampeyan bisa ngawasi metrik kode QR kanggo ndeleng apa wong melu kampanye sampeyan.

Fitur tombol:QR TIGER fokus utamane kanggo nggawe lan ngatur kode QR, sing bisa dadi alat sing apik kanggo ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan utawa situs web lan uga nawakake alat generasi timbal.

rega: $ 19 / sasi, menehi akses menyang akeh kampanye lan kaca.

Bisnis sing nggunakake QR TIGER:Amazon, Facebook, lan Google.


Cara nggawe kaca kebangkrutan nggunakake generator kode QR

Nggunakake QR TIGER Kode QR editor H5 solusi, sampeyan bisa nyambung kaca kebangkrutan menyang kode QR.

Strategi iki nggawa sampeyan siji langkah luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan.

Carane sampeyan nggunakake ikialat kanggo marketing bisnis sampeyan bakal gumantung marang sapa sing sampeyan coba tekan, merek sampeyan, lan tujuan sampeyan.

Sampeyan bisa nggawa kampanye online menyang jagad offline kanthi nyithak kode QR ing spanduk, selebaran, lan brosur.

Lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa nggunakake QR TIGER kanthi gratis-ora perlu nggawe akun.

Sampeyan uga bisa ndhaptar uji coba gratis utawa langganan kanggo ngakses kode QR dinamis lan fitur sing luwih maju.

Punika pandhuan prasaja kanggo nggawe kaca kebangkrutan kode QR khusus: 

1. Pindhah menyang QR TIGER QR code generator 

Custom landing page builder

2. PilihH5 editor

Custom page creator

3. Tambah judhul, deskripsi singkat, unsur desain web, lan rincian liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake cithakan sing kasedhiya. 

Landing page template
Custom webpage template

4. Pilihtampilan kode(lambang '</>') yen sampeyan arep nambah utawa mbukak program menyang kaca kebangkrutan kode QR

QR code landing page

5. KlikGawe kode QR Dinamis

Create landing page QR code

6. Ngatur kode QR supaya atraktif

Custom landing page QR code

7. Pindai kode QR nganggo smartphone kanggo mriksa yen bisa digunakake kanthi bener

Scan custom page QR code

8. Ngundhuh kode QR lan enggo bareng karo target pamirsa

Download custom page QR code

Napa pemasar kudu nggunakake kode QR landing page builder?

Gampang digunakake

Nalika mbangun kaca kebangkrutan, sampeyan bisa miwiti saka ngeruk utawa nggunakake salah siji saka akeh cithakan sing siap digunakake.

Sampeyan malah ora kudu sinau carane nggawe kode kanggo mbangun kaca kebangkrutan.

Pembangun kaca kebangkrutan kode QR QR TIGER nduweni antarmuka intuisi sing gampang dilayari. 

Pemasar bisa kanthi gampang nemokake alat lan fitur sing dibutuhake kanggo nggawe lan ngatur kaca kebangkrutan.

Pangenalan merek

Sampeyan duwe kontrol lengkap babagan tampilan kaca kebangkrutan sampeyan; sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo gambar merek utawa palet warna.

Sampeyan uga bisa ngowahi tampilan kode QR kanggo nglengkapi kaca kebangkrutan. Kustomisasi iki bisa mbantu wong ngenali lan ngelingi merek sampeyan.

Lacak metrik kaca kebangkrutan kode QR sampeyan

Akode QR dinamis pambangun kaca kebangkrutan ngidini para pemasar nglacak sukses kampanye. 

Iku mbantu dheweke ngubungake kampanye paling anyar lan nglacak carane nindakake.

Dheweke bisa nglacak jumlah pindai lan piranti lan lokasi pangguna nggunakake analytics kode QR. 

Dheweke uga bisa ngawasi kaca sing digabungake karo alat analytics web kanggo nglacak jumlah pengunjung, tingkat bouncing, lan tingkat konversi. 

Laporan Keterlibatan Pelanggan Merkle nemokake manawa 52% pemasar ujar manawa perusahaan fokus ing pengalaman digital kanggo entuk data pihak pertama.

Pemasar banjur bisa nggunakake data iki kanggo ngoptimalake kaca kebangkrutan lan nambah ROI sakabèhé.

Owahi kode QR sampeyan kapan wae 

Sampeyan bisa ngowahi kode QR dinamis lan isine ing dashboard QR TIGER kapan wae.

Owah-owahan sing sampeyan lakoni uga nggambarake ing wektu nyata.

Iki nggampangake sampeyan nganyari konten utawa desain kaca kebangkrutan, nambah utawa mbusak formulir, utawa ngganti panggilan-kanggo-tumindak kode QR. 

Sampeyan uga ngidini sampeyan nyoba macem-macem variasi saka kaca kebangkrutan kanggo ndeleng endi sing paling apik, sing bisa mbantu ningkatake efektifitas kampanye sakabèhé. 

Fleksibilitas iki bisa ngirit wektu lan sumber daya nalika nambah kinerja kampanye sakabèhé.

Retarget mimpin

Business Insider nglaporake manawa97% pengunjung situs pisanan ninggalake tanpa tuku apa-apa, mulane retargeting penting banget.

Iku mbantu merek sampeyan nambah jumlah wong sing tuku.

Fitur utama pembuat kaca kebangkrutan QR TIGER yaiku kemampuan kanggo nggunakake piksel Facebook lan tag Google kanggo retargeting pengunjung situs sing ora dikonversi.

Fitur canggih iki bisa mbantu sampeyan ngamanake konsumen potensial lan ngedongkrak tingkat konversi timbal.

Gawe kaca kebangkrutan nganggo QR TIGER

Ora bisa dipungkiri, kabeh entri ing dhaptar pembangun halaman kebangkrutan paling apik kanggo 2023 migunani.

Saben nawakake fitur unik lan opsi rega, nggawe cocok kanggo bisnis lan kampanye marketing.

Nanging pembangun kaca kebangkrutan sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung karo kabutuhan lan anggaran tartamtu.

Yen sampeyan pengin nggawe kaca kebangkrutan sing ramah seluler, irit biaya, bisa dikustomisasi sing bisa diakses pangguna kanthi luwih gampang, pilih QR TIGER. 

Kaca kebangkrutan kasebut dilengkapi kode QR, sing dadi alat marketing sing luwih cocok saiki amarga umume wong nggunakake smartphone ing kabeh wektu, ing ngendi wae.

Salajengipun, platform generator kode QR relatif luwih terjangkau tinimbang liyane ing dhaptar, dadi pilihan sing apik kanggo wiwitan lan bisnis cilik.

Langganan QR TIGER lan nggawe kaca kebangkrutan kode QR sing ngowahi timbal.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger