MENU TIGER: Nggawe Toko Online kanggo Restaurant Panjenengan

Update:  May 29, 2023
MENU TIGER: Nggawe Toko Online kanggo Restaurant Panjenengan

MENU TIGER nawakake layanan kanggo restaurateurs digunakake ing bisnis. Piranti lunak mbantu restoran sampeyan nggawe toko online sawise ndhaptar.

Nggawe toko nggunakake MENU TIGER gampang ditindakake! 

Yen sampeyan pengin miwiti nggunakake piranti lunak kode QR menu restoran interaktif ing bisnis restoran, tututi langkah-langkah sing gampang iki.

Langkah-langkah nggawe toko nggunakake MENU TIGER

1. Klik Mulai Uji Coba Gratis utawa pindhah menyang kaca rega kanggo milih rencana sing disenengi kanggo nggawe akun.

menu tiger website free trial
Klik ingMiwiti Uji Coba Gratis ing sisih tengen ndhuwur kaca web MENU TIGER.Sampeyan uga bisa pindhah menyang kaca rega kanggo milih ing antarane rencana lan nyoba nyoba gratis saka rencana apa wae.

2. Ndaftar karo informasi sing dijaluk.

menu tiger fill up website
Ndaftar kene.  Tulis jeneng restoran sampeyan. Isi informasi kontak sing dibutuhake kayata alamat email lan nomer telpon. Banjur, isi sandhi akun sampeyan

3. Verifikasi alamat email.

menu tiger verify email Pindhah menyang kothak mlebu email pribadi. Verifikasi alamat email sing digunakake kanggo MENU TIGER.

4. Mlebu sawise verifikasi akun.

menu tiger sign in verify account Bali menyang kaca web MENU TIGER. KlikMlebu ing pojok tengen ndhuwur kaca. Isi email lan sandhi kanggo nerusake.

5. Seneng nyoba 14 dina lan nonton video pambuka

menu tiger start trial Nikmati uji coba 14 dina lan gunakake fitur kasebut menyang rencana langganan apa wae sing pengin sampeyan gunakake MENU TIGER. klik “Ayo dadi miwiti” terus.

6. Pindhah menyang bagean "Toko" kanggo nggawe toko.

menu tiger website stores Navigasi ing tab sisih kiwa "Toko"bagean. klik “Toko”.

7. Nggawe jeneng toko. Tambah alamat lan nomer telpon toko.

Klik toko pisanan sing disetel. Tekan "Anyar"tombol kab.

menu tiger create the name of your store

Sawise sampeyan klik "Anyar”, sampeyan bakal dialihake menyang Tambah Store pop-up. Nyedhiyakake jeneng toko, alamat, lan nomer telpon.

menu tiger edit store

Pindhah menyang"Lokalisasi” bagean pop-up lan nyetel setelan lokalisasi.

menu tiger localize

Kanggo nambah toko liyane ing akun sampeyan, klik "Anyar"tombol kanggo nambah.

menu tiger add stores
8. Setel nomer tabel toko sampeyan.set number of table
IngRincian Toko bagean, sampeyan kudu ngatur kode QR dhisik. 

Setel jumlah tabel sawise ngatur lan supaya kode QR sing wis diowahi nuduhake menyang saben meja restoran sampeyan.

9. Tambah admin lan pangguna toko sampeyan.

Klik ing "Pangguna” bagean kanggo nambah admin lan pangguna toko sampeyan.

add users menu tiger website

klik “Tambah”. Nyedhiyakake jeneng admin lan pangguna. Kalebu alamat email saben wong sing ditambahake.click add menu tiger website

Saiki sampeyan duwe ide nggawe toko nggunakake MENU TIGER, ing ngisor iki ana telung tips paling apik kanggo milih jeneng restoran sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Waca liyane:Cara nggawe aplikasi menu digital paling apik kanggo restoran


Milih jeneng restoran sing bener

Salah sawijining aspek sing paling penting kanggo miwiti restoran yaiku milih jeneng sing bener. Jeneng restoran kudu nimbang faktor sing beda.

Sadurunge miwiti brainstorming jeneng restoran, elinga yen kudu cocog karo tema lan lokasi panyiapan sampeyan.

Kanggo menehi jeneng restoran sampeyan, gunakake dolanan tembung lan cipratan.

Sampeyan kudu menehi jeneng restoran miturut merek, identitas, kepribadian, tema, konsep, lan karakteristik liyane. Jeneng restoran sampeyan kudu nggawe kesan kanggo pelanggan potensial. 

Pamilik restoran bisa milih jeneng sing duwe hubungan emosional sing kuat karo konsep utawa target pamirsa.

Saiki industri restoran wis nggawe kemajuan sing bisa mbantu bisnis nyedhiyakake layanan sing bisa ditampa kanggo para pelanggan, wektune kanggo menehi perusahaan sampeyan merek sing beda.

A website restaurant custom-dibangun digawe karomenu restoran interaktif lunak kode QR bakal mbantu sampeyan ngiklanake persona online sing wis digawe.

Terus maca kanggo informasi luwih lengkap babagan cara milih jeneng restoran sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Jeneng restoran kanthi makna pribadi

Sanajan iki minangka gagasan paling dhasar ing jeneng restoran, iki nduweni pengaruh ing basis pelanggan.

Menehi jeneng restoran miturut pengalaman pribadi utawa kanthi pinunjul pribadi iku mupangati amarga khas.

Sampeyan bisa nerangake makna jeneng restoran menyang pelanggan.

Sampeyan bisa nggabungake informasi iki ing situs web restoran sing wis ana kanthi nggunakake piranti lunak kode QR menu restoran interaktif.

Kanggo luwih branding lan bakat, sampeyan bisa nyelehake jeneng restoran ing amenu QR code.

Contone, sampeyan bisa menehi jeneng bisnis sawise acara pribadi karo kulawarga utawa resep sing pengin dituduhake karo klien mbesuk.

Sampeyan bisa uga menehi jeneng sing nostalgia utawa nggambarake pribadine kulawarga. Restoran sampeyan bisa dijenengi miturut mbah, sederek, utawa wong liya sing penting kanggo sampeyan.

Identitas bisnis saka dolanan tembung

Katon uga manawa dolanan tembung sing lucu bisa mbantu nggawe jeneng restoran sing khas.

Akibaté, kapinteran lan humor bisa mbantu sampeyan menehi jeneng perusahaan.

Jeneng restoran sing ora ana hubungane karo masakan sing disedhiyakake asring gampang dieling-eling.menu tiger table tent Strategi iki uga bakal mbantu nyebarake babagan carane restoran sampeyan entuk jeneng lan carane beda-beda saka masakan sing diwenehake.

Nanging, sawetara pelanggan bisa uga ora ngandel yen jeneng restoran sing nyenengake cocok.

Klien iki bisa nemokake iku overdone lan mundane. Kanthi nelpon restoran sampeyan kanthi muter tembung, sampeyan bisa nggawe strategi identitas merek sampeyan kanthi strategis.

Sampeyan bisa menehi restoran sampeyan jeneng sing ora bisa dilalekake kanthi nggunakake tembung sing cerdas.

Branding sing nggambarake tema

Jeneng restoran bisa uga diilhami saka tema konsep restoran sampeyan.

Contone, restoran Cina kadhangkala nggunakake teknik iki nalika menehi jeneng perusahaan, kayata Fortune Cookies utawa The Great Wall of Chinese Cuisine.

Wiwit menu restoran terus ganti kanggo tetep karo tren paling anyar lan pilihan klien, milih jeneng sing cocog karo konsep lan tema restoran sampeyan penting banget.

Akibaté, sampeyan bisa menehi jeneng restoran miturut topik utawa gagasan sing arep dikirim menyang pelanggan.

Kanggo konsistensi merek lan identitas sing luwih apik, jeneng restoran kudu makili konsep utawa subyek.

Tambah keterlibatan pelanggan kanthi gampang ngelingi jeneng restoran sampeyan.


Gawe toko restoran sampeyan saiki nganggo MENU TIGER

Nggunakake piranti lunak MENU TIGER, sampeyan bisa nggawe toko restoran lan miwiti ngladeni basis pelanggan kanthi layanan sing cocog lan lancar.

Kanggo ngerti liyane babaganMENU TIGER, hubungi kita dina iki.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger