Branding Kode QR: Cara Nggawe Kode QR sing Ngadeg

Update:  March 22, 2024
Branding Kode QR: Cara Nggawe Kode QR sing Ngadeg

Ing donya modern sing kebak gerakan marketing sing akeh digunakake lan pariwara sing sumunar, merek tansah golek cara anyar lan nyegerake kanggo nglawan pesainge. 

Lebokake keajaiban sing bentuke persegi. Sastranegara branding kode QR kanthi cepet berubah dadi alat sing kuat lan murah kanggo merek kanggo nuduhake identitas merek tanpa banget ing pasuryan. 

Dheweke nawakake gabungan kaendahan lan fungsionalitas sing cocog, nyambungake merek karo konsumen kanthi cara sing menarik. Kisah-kisah merek dicritakake, identitas dibentuk, lan sambungan digawe kanthi lancar kanthi solusi cilik nanging canggih iki.

Ngendi sampeyan miwiti? Jawaban kasebut ana ing generator kode QR sing luwih mumpuni kanthi integrasi logo sing dirancang kanggo ningkatake keterlibatan organik lan ngluncurake pengalaman interaktif karo pamirsa.

Waca terus kanggo ngerteni sebabe sampeyan kudu nggawe identitas merek lan kepiye sampeyan bisa nindakake kanthi gampang nganggo kode QR. 

Identitas merek: kenapa penting?

Bisnis anyar tansah muncul kaya daisies, nggawe kabutuhan kanggo mbedakake sampeyan kabeh luwih perlu - kanggo nggawe identitas merek sing kuwat tegese ngadeg metu ing segara bisnis sing meh padha.

Yen sampeyan terus-terusan nggunakake unsur merek ing kampanye pemasaran, kemasan, lan kehadiran online, wong-wong mulai ngerteni merek sampeyan luwih akeh, nggandhengake karo kualitas tartamtu sing nuwuhake kapercayan lan kesetiaan.

Sing kalebu identitas merek sampeyan: 

  • Unsur visual (yaiku, logo, palet warna, gambar)
  • Pesen (yaiku, nada, nilai, crita)
  • layanan pelanggan

Mbentuk identitas merek nganggo kode QR

Identitas merek sing digabung karo kode QR minangka pertandhingan sing digawe ing swarga. 

Apa kode QR merek? Iki minangka kode QR khusus sing digawe kanggo nyelarasake merek sampeyan kanthi nggawe pribadhi karo skema warna sing beda, kalebu logo merek lan liya-liyane.

Iku ngluwihi mung ngubungake wong menyang situs web, amarga kanthi kreatif nggabungake teknologi modern menyang materi marketing lan mbentuk carane pelanggan ngerteni merek sampeyan. 

Ujug-ujug, sampeyan ora mung bisnis lawas sing macet ing jaman kepungkur, nanging merek sing setya kanggo kepenak sing lestari lan terusmbangun kesadaran merek dadi luwih akeh wong sing ngerti babagan sampeyan. 

11Branding kode QR Techniques sampeyan kudu nyoba

Ing ngisor iki sawetara teknik kode QR inventif sing bisa digunakake kanggo entuk asil kampanye sing paling apik:

Tetep dinamis

Digital menu QR code

Ana rong jinis utama kode QR sing kudu sampeyan ngerti - kode QR statis lan dinamis. 

Apa bedane? Kode statis ngarahake pangguna menyang URL sing tetep lan ora bisa diganti, dene kode dinamis ngidini sampeyan nganyari konten sing dienkode sanajan wis dicithak. 

Bisnis sing mutusake kanggo mbukak promosi musiman, nggantimenu kode QR rincian, nawakake konten sing relevan lan seger, utawa nglacak analytics kampanye pemasaran kanthi nyata-wektu bisa entuk manfaat banget saka versatility kode QR dinamis.

Kasebut kanthi teliti, nyampur & amp; warna sing cocog

Umume kita wis ndeleng kothak ireng lan putih iki ing endi wae. Apa ing tas kripik kentang utawa ing peta umum kutha, kode QR wis dadi pokok sing paling umum ing donya modern. 

Ing wektu iki, padha radaugiakrab, amarga akeh sing mung nyawang. 

Nyuntikake warna merek menyang kode QR kreatif sampeyan nguatake pangeling merek lan identitas visual sing konsisten nalika menehi perhatian ekstra kanggo rincian.

Yen sampeyan kasep ngerti yen kode QR sing digawe ora cocog karo kepribadian merek sampeyan lan penginsunting desain kode QR elemen banjur sampeyan mesthi bisa! Ana generator kode QR online sing nawakake fitur dinamis iki kanggo mbantu nggawe kode QR merek sing cocog. 

Logo merek sing ora bisa dilalekake

Yen sampeyan nggabungake logo bisnis sing dirancang kanthi apik menyang kode QR, iki bakal nguatake sambungan cepet menyang merek sampeyan. Iki uga nyengkuyung pangguna kanggo mindai kanthi yakin, ngerti yen lagi ngeklik kode QR saka sumber sing dipercaya. 

Priksa manawa ukuran logo sampeyan ora mengaruhi fungsi kode QR, lan nyoba sadurunge ngeculake supaya bisa dideleng lan dipindai kabeh.

Play karo pola

Sapa maneh sing kesel karo pola lawas sing padha karo kode QR? Ana akeh generator kode QR sing luar biasa sing ngidini sampeyan metu saka cetakan umum kode QR.

Pique penasaran pelanggan anyar potensial kanthi muter karo akeh opsi pola kasedhiya online kanggo spruce munggah kode QR branded Panjenengan. 

Wujude mripat

Sampeyan ngerti telung kothak cilik sing ditemokake ing pojok kode QR? Iki dikenal minangka "mripat" kode QR utawa pola deteksi posisi (PDP), sing fungsine minangka pandhuan kanggo ngarahake kode QR kanthi bener nalika dipindai. 

Bentuk kode QR sing unik iki bisa dadi bagian sing ora bisa dilalekake saka kode QR sampeyan, amarga sampeyan bisa ngatur supaya cocog karo kepribadian merek sampeyan. Apa tegese iki? Contone, merek sing nyenengake, bisa uga nggunakake mata sing dibunderaké, dene merek sing canggih bisa uga milih mata kanthi pinggir sing ramping. 

Bingkai kode sampeyan

Apa merek sampeyan hambar? Kita ora ngira! Lan ora kudu kode QR sampeyan. Bingkai nawakake cara subtle kanggo nggabungake unsur merek lan nggawe pengalaman merek sing luwih kohesif. 

Dheweke uga mbiyantu banget yen sampeyan pengin nambah telpon kanggo tumindak sing menehi motivasi kanggo wong-wong mau melu kode QR sampeyan.

Ngormati zona sepi 

Apa zona sepi? Iki minangka ruang kosong sing ana ing sekitar kode QR dhewe lan duwe peran penting kanggo mesthekake yen bisa dipindai kanthi bener. Kanthi ujar kasebut, coba aja ngrusak kode QR utawa nglanggar zona sepi.

Elinga: mindai akurat padha karo pelanggan sing seneng. 

Kaca kebangkrutan merek

Custom landing page QR code

Nggawe kaca kebangkrutan kode QR khusus kanggo bisnis sampeyan kudu dirancang kanthi estetika merek sampeyan. Nalika pangguna mindhai kode QR bermerek sing ngarahake menyang kaca kebangkrutan supaya cocog, iki bakal nguatake identitas merek sampeyan. 

Kampanye kaca kebangkrutan kode QR sampeyan uga bisa nglacak prilaku pangguna, kayata jumlah pindai lan lokasi, kanggo mbantu sampeyan nambah kampanye ing mangsa ngarep. 

cetha & amp; telpon catchy kanggo tumindak

umumPraktik paling apik kode QR kalebu telpon pinter kanggo tumindak (CTA). Iki minangka salah sawijining bahan rahasia ing resep keterlibatan kode QR. Ngilangi kebingungan lan, nalika catchy, nggawe rasa nunggu kanggo soko sing durung dicethakaké. 

CTA sing digawe kanthi apik nggunakake swara lan olahpesen unik merek sampeyan, cendhak lan manis, lan fokus ing kriya tumindak sing kuwat (contone, "Download," "Sinau Luwih"). 

Nyampur menyang latar mburi

Dadi bunglon kode QR lan nyampur kanthi lancar karo bahan pemasaran sing wis ana tanpa bentrok karo desain sakabèhé. Kode QR kanthi latar mburi transparan bisa dadi pilihan gaya sing fleksibel banget, amarga bisa diselehake ing warna utawa pola apa wae. 

Iki ndadekake kode sampeyan serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem bahan, saka brosur lan kemasan nganti kiriman media sosial lan grafis situs web. 

Cathetan:Teruskontras ing ngarep pikiran nalika ngetrapake teknik iki. Aja nganti kode QR sampeyan dibayangi lan gunakake warna peteng kanthi latar mburi sing padhang lan kosok balene. 

Coba label putih kode QR

Labeling putihtegese nggunakake jeneng domain khusus tinimbang domain generator kode QR sing sampeyan gunakake. Akode QR label putih menehi kode QR merek sampeyan kauntungan saka kredibilitas, nyuda uneg-uneg babagan pranala ala utawa keamanan data. 

Kepemilikan domain uga tegese lapisan integrasi merek liyane, luwih nguatake pangenalan merek.


Carane nggawe kode QR branded nggunakake agenerator kode QR kanthi logo

Mangkene carane sampeyan bisa nggawe merekKode QR kanthi logo integrasi nggunakake an produsen kode QR majeng mung limang langkah gampang: 

  1. Pindhah menyangQR TIGER kaca ngarep lan mlebu menyang akun sampeyan. 
  1. Pilih solusi kode QR sing paling cocog kanggo kabutuhan bisnis lan ketik informasi sing dibutuhake. 
  1. KlikQR statisutawaQR dinamis, banjur pilihGawe kode QR. 
  1. Kustomisasi kode QR merek sampeyan kanthi milih warna sing ana gandhengane karo merek sampeyan, ngunggah logo sampeyan, lan muter nganggo pola, pigura, utawa cithakan sing beda. 
  1. Tes-pindai kode QR kanggo ndeleng apa bisa, banjur klikNgundhuhkanggo nyimpen, lan nonton engagement customer soar.

Cara nggunakake kode QR kanggo mbentuk identitas merek sampeyan 

Ing kene, kita nggawe dhaptar ringkes babagan panggunaan kreatif kode QR sing bisa sampeyan gabungake menyang perjalanan merek kode QR: 

kertu bisnis digital

Ana solusi kode QR sing diaranivCard sing ngidini sampeyan nggawe kertu bisnis digital kanggo nggawe jaringan gampang. 

Bisa ngemot luwih saka mung jeneng lan rincian kontak, kanthi pilihan kanggo nyakup pranala menyang profil media sosial, situs web perusahaan, utawa portofolio. 

Rancang kode QR lan kertu bisnis digital sing ana kanggo koordinasi warna karo merek sampeyan lan upload foto pribadi utawa logo bisnis. Sampeyan bisa nambah kertu bisnis fisik nganggo kode QR utawa nambahake menyang kaca kebangkrutan, brosur, lan liya-liyane. 

Media cetak (papan reklame, majalah, poster)

QR code on print materials

Nalika nyithak kode QR ing materi pemasaran fisik, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang. Salah sijine ukuran sing bener - apa cukup gedhe kanggo smartphone kanggo mindhai saka kadohan? 

Bab liyane sing penting kanggo ditimbang yaiku resolusi. Kode QR sing burem utawa piksel ora bisa dipindai lan bisa ngalangi pelanggan nyoba mindhai kode sampeyan ing mangsa ngarep. 

Gunakake kode QR resolusi dhuwur nalika nyetak, atur format miturut materi sing bakal diselehake (contone, JPG kanggo flyer,SVG kanggo papan reklame).

Kode QR kreatif kanggo kemasan

Dosis kreatifitas sing sehat ing kode QR kemasan sampeyan bisa nggawe pengalaman sing apik lan interaktif kanggo para konsumen. 

Mirsani apa panggonan kode QR ing kemasan produk sampeyan bisa nglengkapi utawa bentrok karo desain sakabèhé. Gunakake teknik kode QR sing kasebut sadurunge, njamin kontras sing jelas lan bisa uga nambah panggilan tumindak sing menarik. 

Iklan digital

papan winates? Ora masalah. Kode QR bisa dadi cara sing apik kanggo nyedhiyakake informasi luwih akeh babagan iklan digital tanpa ruang kanggo akeh liyane. 

Contone,media sosial kiriman kanggo kampanye marketing asring diisi karo unsur sing nggumunake sing dirancang kanggo narik perhatian wong. Nanging, kalebu kode QR ora ngganggu iklan kasebut nalika isih nambah nilai. 

Media sosial

Ngomong babagan media sosial, kehadiran online merek sampeyan gumantung banget marang isi postingan sing resonates. Miturut laporan Sprout Social 2023, nalika pelanggan rumangsa nyambung karo merek,57% bakal nambah belanja karo dheweke. 

Kajaba iku, 94% pimpinan setuju yen media sosial nduweni peran sing luwih relevan ing manajemen reputasi lan nyambungake merek menyang pamirsa ing tingkat sing luwih pribadi. 

Dadi, nalika sampeyan nggawe kampanye media sosial bebarengan karo kode QR, kalebu unsur sing nyengkuyung konten sing digawe pangguna (UGC). Pamerake instruksi panggunaan produk, kumpulake umpan balik pelanggan liwat kode QR Formulir Google, utawa kalebu konten video sing menarik. 

Kepiye merek nggunakake kode QR: conto paling apik

Merek global dadi kreatif nganggo kode QR. Ing kene, kita wis nyusun dhaptar telu paling ndhuwurTuladha kode QR kanggo nampilake carane kode QR sing menarik lan unik bisa menehi kesan sing langgeng. 

Louis Vuitton

Louis Vuitton ngunggahake merek apike menyang level liyane liwat kolaborasi karo artis terkenal Takashi Murakami. Kampanye kode QR dheweke nggawe gaya, warna, lan karakter Takashi sing sregep. 

Kode QR merek LV nduweni werna ungu padhang, pola klasik sing bisa dingerteni, lan karakter asli Takashi Panda. 

Kolaborasi iki kasil nggabungake aksesoris mewah karo teknologi modern, nuduhake apresiasi kanggo ekspresi seni lan komitmen kanggo tetep saiki. 

Perusahaan Hershey

Hershey menehi pelanggan surprise manis kanggo preian karoKode QR Hershey ditempelake ing kothak biru lan abang atraktif kebak Kisses misuwur. 

Kemitraan karo QR TIGER, generator kode QR canggih, ngidini para pelanggan ngirim pesen video sing tulus marang wong sing ditresnani kanthi mindhai kode QR "rekaman". Panampa banjur bisa ngakses kanthi mindhai "nampa" kode QR. 

PayPal

Custom branded QR code

PayPal ngganti game transaksi tanpa awis kanthi kalebu kode QR ing campuran kasebut. Amarga luwih akeh konsumen sing mbuwang dhuwit kanggo cara pembayaran sing luwih cepet lan luwih aman, PayPal teka ngluwari karo kode QR PayPal sing bisa disambungake menyang akun sampeyan. 

Lan nalika fungsi kode QR nyengsemaken dhewe, PayPal mangertos impact saka branding, ngatur kode karo logo merek lan werna. 

Kampanye kode QR iki minangka conto utama babagan carane inovasi bisa nyukupi strategi merek kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus berkembang ing pasar sing kompetitif. 

Napa bisnis sampeyan butuh generator kode QR dinamis

  • Isi sing bisa diowahi.Ngirit biaya nyetak kanthi ngowahi isi sing disambung kapan wae sampeyan pengin, lan nyoba URL utawa promosi sing beda-beda kanggo nemokake sing tetep. 
  • Masa depan-bukti.Minangka lanskap bisnis saya ganti, sampeyan bisa nggawe manawa bahan marketing sampeyan tetep karo jaman. 
  • nelusuri kampanye.Kode QR dinamis ngidini sampeyan ngawasi analytics sing penting, kayata jumlah pindai, lokasi pangguna, lan malah demografi, kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake strategi pemasaran. 
  • Generasi akeh.Apa sampeyan kudu nggawe atusan nganti ewu kode QR sekaligus? Solusi dinamis iki ngidini sampeyan nindakake perkara kasebut, ngirit wektu lan bisnis sampeyan. 

Branding kode QR strategi ing munggah 

Kode QR ngalami kebangkitan maneh amarga kabutuhan sing luwih hemat biaya. Pemasar nemokake carane kode QR bisa ngluwihi fungsi dhasar lan tumindak minangka duta merek cilik.

Kanthi nggabungake warna merek, logo, lan CTA sing menarik, kode QR bisa dadi ekstensi pinter saka identitas visual merek. 

Sembarang merek, gedhe utawa cilik, bisa nggawe pengalaman digital sing nyenengake kanggo para pelanggan kanthi generator kode QR sing kompeten kanthi integrasi logo, kayata QR TIGER. 

Kode QR sing luar biasa iki nduweni antarmuka sing ramah pangguna sing cocog kanggo sapa wae sing pengin melu ing jagad kode QR merek sing canggih, lucu, lan inovatif.


Pitakonan

ApaDesain kode QR?

Iki minangka kustomisasi tampilan kode QR nalika njaga fungsine utuh. Umume generator kode QR nawakake fitur desain dhasar lan canggih kaya warna, wangun, pigura, lan liya-liyane.  

Apa kode QR apik kanggo marketing?

Pancen! Kode QR nambahake unsur interaktif kanggo kampanye marketing lan duweni potensi kanggo mimpin kanggo keterlibatan pelanggan sing luwih dhuwur. 

Sampeyan uga bisa nglacak kinerja kampanye kanthi fitur analisis data kode QR dinamis.

ApaBranding kode QR?

Iki minangka kode QR sing dirancang khusus kanggo nyelarasake karo identitas merek, kanthi kreatif nggabungake unsur merek kaya logo bisnis lan palet warna merek kanggo ningkatake pangenalan merek.

Apa conto bisnis sing nggunakake kode QR?

Akeh merek barang kemasan konsumen (CPG) kaya Kellogg's Cereals lan Chobani Yogurt nggabungake kode QR ing kemasan produk kanggo menehi nilai lan nyengkuyung keterlibatan merek. 

Kepiye merek nggunakake kode QR?

Branding kode QR dadi populer, kanthi luwih akeh merek nggunakake kode QR kanthi macem-macem cara, kayata ngumpulake umpan balik pelanggan, ningkatake upaya pemasaran, lan ningkatake pengalaman pelanggan sakabèhé.

Brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger