Cara Gunakake Generator Kode QR kanggo Uji Coba Gratis

Update:  August 19, 2023
Cara Gunakake Generator Kode QR kanggo Uji Coba Gratis

Akeh generator kode QR kasedhiya online, akeh sing nawakake nyoba gratis, nanging kepiye sampeyan bisa nemokake generator kode QR gratis sing kalebu macem-macem fitur sing luar biasa?

QR TIGER, ing sisih liya, ngidini sampeyan nggawe kode QR kanthi gratis lan uga nggunakake kemampuane.

Terus maca kanggo ngerti liyane.

Cara nggawe kode QR nggunakake generator kode QR kanggo nyoba gratis

Bukak QR TIGER QR code generator

QR TIGERgenerator kode QR minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar online, kanthi macem-macem fitur sing bakal nglengkapi merek lan tujuan sampeyan.

Ndhaptar akun uji coba gratis. 

Isi kolom sing dibutuhake.

Sampeyan uga bisa nggunakake akun Google kanggo ndaftar.  

Pilih solusi kode QR sing pengin digunakake.

QR code free trial

Sawise ndhaptar, sampeyan saiki bisa miwiti proses kanthi milih solusi kode QR sing cocog karo tujuan sampeyan.

Gawe kode QR "Statis" utawa "Dinamis".

Ngatur kode QR sampeyan.

Tes kode QR, download, lan tampilan


Klasifikasi kode QR (Statis lan Dinamis)

Kode QR statis (Ora bisa diedit lan ora bisa dilacak)

Kode QR statis gratis nanging ora bisa diowahi.

Sampeyan ora bisa ngganti maneh data sing wis ditempelake ing.

Nalika wong mindhai kode QR, iku bakal ngarahake menyang kaca kebangkrutan permanen sing wis disetel.

Kajaba iku, sampeyan ora bisa nglacak data.

Kode QR dinamis (bisa diowahi lan bisa dilacak)

Kode QR dinamis bisa diowahi.

Sampeyan bisa ngganti alamat URL kode QR sing bakal nggawa sampeyan kapan wae.

Kajaba iku, ngidini sampeyan nglacak lan nganalisa asil scan.

Kode QR iki menehi akses sing luwih apik menyang pemantauan lan lokasi pindai wektu nyata.

Fitur kode QR dinamis kalebu, nanging ora winates ing:

  • Iki ngidini direktori multi-URL.
  • Iki ngidini sampeyan ngowahi isine.
  • Pindai kode QR bisa dilacak.
  • Fitur nglindhungi sandhi.
  • Fitur notifikasi email.
  • Google tag manager.
  • Fitur kadaluwarsa.
  • Integrasi karo piranti lunak liyane.
  • Integrasi API

Gegandhengan: Kode QR Statis vs Dinamis: Pros lan Cons

Pira kode QR sing bisa digawe nganggo versi nyoba gratis nggunakake QR TIGER?

Versi uji coba gratis saka generator kode QR TIGER QR ngidini sampeyan ngasilake telung kode QR dinamis kanthi satus watesan pindai lan kode QR statis sing ora ana watesan.

Sampeyan bisa mutusake yen sampeyan pengin ngasilake telung kode QR sing padha utawa telung solusi kode QR sing beda.

Contone, yen sampeyan pengin nggawe telung vCard kode QR, iku bisa.

Nanging, sampeyan uga bisa ngasilake telung solusi kode QR dinamis sing beda yen sampeyan pengin.

Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka fitur lan inklusi kanthi nggunakake versi nyoba gratis.

Ing sisih liya, nganyarke menyang langganan biasa utawa luwih maju isih nguntungake kanggo mbukak kunci luwih akeh fitur.


Gawe kode QR nganggo QR TIGER saiki

Generator kode QR kasedhiya online, kanthi akeh layanan sing nawakake tanpa biaya.

Yen sampeyan nggunakake QR TIGER, sampeyan bisa ngakses macem-macem pilihan desain lan tata letak kanggo kode QR.

Minangka bonus, kode QR gratis sampeyan ora bakal kadaluwarsa.

Yen sampeyan pengin nggunakake solusi kode QR sing luwih maju, sampeyan bisa ngasilake kanthi dinamis, lan disaranake nggunakake langganan biasa utawa lanjut supaya sampeyan bisa mbukak kunci lan nikmati fitur liyane.

Kemampuan kanggo ngowahi kode QR lan ndeleng data ing wektu nyata mung minangka conto.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger