Menu QR Code: Masa Depan Restoran ing Normal Anyar

Update:  February 06, 2024
Menu QR Code: Masa Depan Restoran ing Normal Anyar

Piranti lunak kode QR menu digital ngidini sampeyan nggawe menu kode QR kanggo restoran sampeyan. Kode QR tanpa kontak ing meja ngidini pelanggan bisa mindhai, pesen, lan mbayar kanthi gampang ing kaca pesenan online restoran sampeyan.

Miturut statistik, ana penurunan 65,91% ing restoran sing lungguh ing restoran ing AS saben taun. 

Tokoh kasebut nuduhake kekurangan utama sing dialami dening industri restoran sajrone nglakokake operasi bisnis lan ngarahake bangkrut.

Nggunakake menu tanpa kontak ing restoran nyumbang kanggo layanan sing luwih aman lan luwih trep kanggo pelanggan tanpa risiko kontaminasi virus lan bisnis restoran. 

Menu tanpa kontak luwih irit tinimbang sing disaranakemenu nganggo saka Centers for Disease Control and Prevention (CDC) amarga sampeyan ora kudu nyetak maneh menu.

Apa sampeyan bisa mikir cara asli kanggo restoran nggunakake kode QR ing mangsa ngarep? 

Nggunakake menu digital liwat nggunakake sistem menu QR bisa tetep restaurateurs tetep urip ing tengah-tengah krisis kesehatan lan kahanan.

MENU TIGER: Menu kode QR lan sistem pesenan online

Piranti lunak kode QR menu restoran interaktif kaya MENU TIGER ngidini sampeyan nggawe menu kode QR kanggo restoran sampeyan. 

Piranti lunak kode QR menu digital minangka panyedhiya layanan end-to-end. Iki ngidini sampeyan nawakake layanan restoran saka bata-lan-mortir menyang pasar digital. 

A panyiapan bata-lan-mortir bisa sijine munggah kode QR ing meja. Pelanggan bisa mindai, pesen, lan mbayar liwat menu sing ditampilake kode QR ing panyiapan kasebut.QR code menu Salajengipun, piranti lunak uga ngidini sampeyan nyedhaki pelanggan kanthi online nggunakake situs web restoran.

Situs web restoran bisa ngidini sampeyan nampilake item menu paling laris ing restoran sampeyan.

Iki uga ngidini pelanggan njelajah sekilas babagan bisnis sampeyan liwat situs web.

Saliyane njupuk posisi ing modernisasi operasi bisnis restoran, sistem menu kode QR uga ngidini sampeyan ngatur sawetara cabang ing siji akun, lokalisasi menu digital ing macem-macem basa, lan nawakake transaksi pembayaran tanpa awis.

Nanging, yen sampeyan mung arep ngowahi kardus menu fisik dadi menu tanpa kontak nggunakake kode QR, sampeyan bisa nggunakake solusi kode QR PDF utawa JPEG. 

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggawe kaca kebangkrutan khusus kanggo menu kanthi milih editor kode QR HTML.

Nggunakake kode QR PDF, JPEG, utawa HTML mung ngidini sampeyan nganyari menu tanpa nggawe kode QR liyane. Contone, yen sampeyan duwe nganyari babagan rega utawa sajian anyar sing ditawakake.

Nanging elinga, solusi kasebut ing ndhuwur ora menehi solusi scan-order-lan-pay, ora kaya MENU TIGER. 

Yen sampeyan pengin ngotomatisasi pembayaran kanggo pesenan, MENU TIGER minangka solusi kabeh-ing-siji kanggo sampeyan.

gegandhengan:Cara Nggawe Kode QR Situs Web kanggo Nggawe Pesenan Panganan Online

Kepiye carane sistem pesenan MENU TIGER?

Pelanggan bisa mindhai menu kode QR. Sawise mindhai kode QR ing meja, pelanggan bakal dialihake menyang kaca pesenan online restoran sampeyan.Digital QR code menu orderingIng kaca pesenan online, pelanggan bisa nggawe pesenan lan mbayar liwat cara pembayaran online kayata PayPal, Stripe, Google Pay, lan Apple Pay.

Liwat sistem pesenan iki, sampeyan bisa ngebaki luwih akeh pelanggan tanpa perlu nambah staf lan ngindhari kesalahan ing proses pesenan. 

gegandhengan:Kode QR Swiggy: Ngoptimalake basis pelanggan nggunakake kekuwatan kode QR

Kepiye carane nggawe menu kode QR?

Nggawe menu kode QR dadi gampang nganggo MENU TIGER, piranti lunak kode QR menu restoran interaktif. 

Sampeyan bisa ngowahi lan nambah tampilan menu kode QR kanthi nambah logo, nyetel data lan pola mripat, ngganti werna, lan pigura, lan nambah teks ajakan-kanggo-tumindak.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggawe kaca pesenan online merek kanthi bebas.

Sawise nggawe menu online lan kode QR unik, sampeyan bisa nyelehake ing meja utawa wilayah saben restoran. 

Kabeh sing kudu ditindakake para pelanggan yaiku mindhai kode QR kanggo ngakses menu online, pesen lan mbayar nggunakake smartphone.

Kauntungan saka nggunakake MENU TIGER kanggo nggawe menu kode QR yaiku ngidini sampeyan ngoperasikake restoran kanthi lancar ing siji platform. Sampeyan bisa kanthi gampang ngowahi lan nganyari menu kapan wae sampeyan pengin.

QR code for restaurant

Carane nggawe menu kode QR nggunakake MENU TIGER

Iki minangka pandhuan sing gampang babagan carane nggawe menu kode QR sing ngidini pelanggan mindhai lan mbayar pesenan.

1. Bukak MENU TIGER kanggo nggawe akun restoran

MENU TIGER minangka piranti lunak menu digital sing didhukung dening QR TIGER, salah sawijining piranti lunak generator kode QR canggih ing pasar digital.

Menu tiger sign up

Piranti lunak menu digital iki ngidini bisnis restoran lan bar nawakake layanan sing trep lan cocog kanggo pelanggan nggunakake kode QR menu interaktif.

2. Klik ingTokobagean kanggo nggawe toko Panjenengan

Menu tiger click stores Tulis jeneng, alamat, lan nomer telpon toko ingTokobagean.

3. Ngatur menu kode QR restoran

Customize menu QR code Ngganti pola kode QR, warna, pola mripat, lan desain pigura kanggo ngatur menu kode QR. Sampeyan uga bisa nambah logo lan frasa ajakan-tumindak.

4. Nyedhiyani nomer tabel ing toko

Table QR code menuNyedhiyakake nomer tabel ing toko sampeyan ing papan sing kasedhiya.

5. Tambah admins lan pangguna kanggo saben cabang toko

Menu tiger add admins Nyedhiyakake informasi kontak kayata alamat email lan sandhi kanggo pangguna sing ditambahake ing toko sampeyan.

Temtokake tingkat akses saka pangguna sing ditambahake manawa anaAdminutawapanganggo.

6. Nggawe kategori menu

Menu tiger add categories
Ingkategoribagean, klik ingAnyartombol kanggo nambah kategori menu menyang menu digital.

Yen sampeyan ngatur macem-macem toko, pilih toko ing ngendi kategori menu kasebut bakal katon.

7. Nggawe dhaptar panganan saben kategori menu

Menu tiger make food list Gawe dhaptar panganan saben kategori menu ing menu digital sampeyan. Sampeyan bisa nyedhiyakake katrangan menu, rega, bebaya bahan, lan informasi penting liyane babagan dhaharan lan ombenan.

8. Nggawe modifiers.

Set up modifiers menu tiger Gawe modifiers ing menu digital kanthi ngeklikTambah ingModifierbagean.

Conto modifier yaiku steak doneness, salad dressing, lan liya-liyane.

9. Pribadhi situs web restoran sing digawe khusus

Tambah gambar sampul, jeneng restoran, alamat, email, lan nomer telpon nalika nyetel situs web restoran.

Tulis latar mburi ringkes lan ringkes babagan restoran sampeyan ingBabagan awake dhewebagean. Sampeyan uga bisa nyetel basa (s) lan mata uang (s) sakwise.Menu tiger set up website

Nyorot sajian paling laris lan merek dagang ingPanganan Paling Popularbagean. Sampeyan uga bisa promosi item menu liyane ing bagean iki.

Ayo pelanggan ngerti babagan pengalaman dining trep ing restoran ingApa Pilih Kitabagean.

Setel font lan warna situs web restoran sampeyan.

Mundhakaken kampanye restoran, voucher, lan diskon ingPromobagean. 

Banjur gawe survey pelanggan dhewe ing bagean Survey kanggo entuk umpan balik rinci saka pelanggan.

10. Nggawe cara pembayaran cashless

QR code menu payment methodSetel Stripe, PayPal, Google Pay, Apple Pay, utawa awis minangka pilihan pembayaran ingTambahanbagean.

11. Apa test scan menu kode QR

Scan test menu QR codeNglakokake tes pindai sadurunge masang menu kode QR restoran sampeyan.

12. Download menu kode QR toko sampeyan

Download menu QR codeNgundhuh saben menu kode QR saben tabel (utawa wilayah sing ditemtokake dening kode QR kasebut) ingTokobagean. Sampeyan bisa nyimpen menu kode QR ing format SVG utawa PNG.

13. Nyebarake menu kode QR tabletop

QR code on tableTampilake menu kode QR ing restoran lan supaya pelanggan mindhai. Nglacak keterlibatan pesenan pelanggan ingPesenanbagean.

Keuntungan nggunakake menu kode QR ing restoran sampeyan 

Kode QR aman, aman, lan hemat biaya kanggo restoran sing pengin beroperasi kanthi efisien ing setelan normal anyar, kabeh kanthi biaya minimal. 

Nyatane, miturut statistik industri restoran, luwih saka 50% restoran ing Amerika Serikat ngalih menyang kode QR menu saka nggunakake menu paperback tradisional. Dikandhakake uga luwih akeh bisnis ing industri layanan panganan lan omben-omben sing bakal ditindakake ing taun-taun sabanjure.

Mangkene 5 alasan kenapa menu kode QR bisa dadi masa depan operasi restoran ing setelan normal anyar:

Ningkatake interaksi tanpa kontak

Menu kode QR penting kanggo netepi jarak sosial lan protokol kesehatan kanthi nggampangake interaksi tanpa kontak. 

Ngidini pangguna ngakses menu liwat pemindaian remot nyedhiyakake cara konkrit kanggo njamin lan njaga langkah-langkah jarak sosial.

Kanthi nindakake iki, para pengusaha restoran bisa terus mbukak bisnis kanthi lancar nalika ngutamakake keamanan pelanggan lan karyawan.

Gegandhengan: Cara nggawe kode QR Menulog sosial kanggo nambah pesenan online lan nggayuh luwih akeh pelanggan

Gampang kanggo ngakses lan operate

Salah sawijining fitur sing apik ing menu kode QR yaiku gampang diakses lan dioperasikake.

Kanthi mindhai menu QR code ditemokaké ing meja panedhaan, sampeyan bisa milih pangan sing pengin supaya liwat menu digital.

Kanthi cara iki, pelanggan ora bakal angel nelpon pelayan lan nyoba ngirim pesenan. Kurang tenaga kerja dibutuhake, lan ngirit wektu akeh pelanggan nalika pesen.

Nyepetake wektu tunggu pesenan

Pelanggan sing sibuk lan meh ora duwe wektu kanggo mampir ing restoran luwih seneng layanan pesenan sing luwih cepet. Sing luwih lugas, luwih apik.

Kanthi nggunakake menu kode QR, sampeyan narik kawigaten para pelanggan sing nggoleki jinis penak lan efisiensi sing sampeyan tawakake. Elinga, wong tetep kanggo panganan, nanging uga bakal ngelingi layanan sampeyan lan carane sampeyan nambani dheweke.

Menehi pengalaman panganggo nyaman

Kanthi nggunakake menu digital kayata menu kode QR, sampeyan bisa nggawe pengalaman pangguna sing nyaman nalika njamin keamanan pelanggan.

Liwat panggunaan kaca kebangkrutan interaktif ing menu kode QR, pangguna bisa duwe sistem pesenan anyar lan gampang digunakake. Iku nambah kanggo kabeh pengalaman saka restoran.

Ningkatake operasi restoran sing luwih lestari

Contactless digital menu QR codeNggunakake transaksi tanpa kertas ing restoran sampeyan minangka wiwitan sing apik. Kanggo siji, sampeyan bisa kanthi gampang nganyari menu online tinimbang mbuwang menu kertas lawas. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo promosi model bisnis sing luwih lestari ora mung kanggo restoran liyane, nanging uga ing komunitas sampeyan.

Gegandhengan: Restaurant QR kode: Apa sampeyan kudu nggunakake menu kode QR minangka bagéan saka kelestarian efforts

Menu QR code for restaurant

Kepiye cara nggunakake menu kode QR?

Mangkene langkah-langkah cara nggunakake menu kode QR nalika ngoperasikake restoran sawise pandemi:

1. Gawe menu kode QR

Nalika nggawe menu kode QR, sampeyan kudu milih  generator kode QR paling apik kasedhiya online.

Sing 'paling apik' bakal gumantung ing kabutuhan bisnis sampeyan. Priksa fitur kustomisasi, sertifikat keamanan, lan mesthi, review pelanggan sing sah.

2. Nyetak menu kode QR

Sawise sampeyan wis kui landiundhuh menu kode QR, sampeyan saiki bisa nerusake printing menu kode QR.

Nalika nyithak menu kode QR, sampeyan kudu ngetutake rekomendasi pedoman kanggo printing kode QR.

3. Selehake menu kode QR sing dicithak

Penempatan menu kode QR sing bener penting kanggo nyedhiyakake layanan sing aman, efektif, lan efisien ing dhaharan.

Kanthi nempatake menu kode QR ing wilayah sing trep kanggo pindai pelanggan, ora bakal ana masalah nalika mindhai menu kasebut.

4. Lacak data ing menu kode QR

Sawise nyiyapake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngoperasikake restoran sawise pandemi, sampeyan bisa miwiti nglacak data menu kode QR.

Data sing diklumpukake saka menu kode QR migunani kanggo ngerti panganan sing paling laris.

Kanthi nggabungake sistem pesenan karo kode QR, sampeyan bisa ngenali preferensi panganan lan minuman pelanggan.

Sampeyan banjur bisa nggawe pitunjuk nalika pelanggan bakal mangan maneh ing restoran sampeyan.

Kepiye teknologi QR ngasah masa depan operasi restoran

Kanggo slamet saka pandemi, pedoman pasca-pandemi ditindakake. Amarga restoran banget kena pengaruh krisis iki, teknologi QR dikenalake lan digunakake dening restoran.

Ana macem-macem panggunaan teknologi QR kanggo operasi restoran. Nanging, apa sampeyan bisa mikir cara asli kanggo restoran nggunakake kode QR ing mangsa ngarep?

Mangkene 6 cara carane teknologi QR ngasah masa depan operasi restoran:

Kanggo menu restoran digital

Kode QR fleksibel lan bisa digunakake kanthi cara apa wae. Kanggo nerusake operasi restoran, kode QR digabungake kanggo nggawe menu restoran digital.

Contone, restoran sushi ing London "Moshi Moshi" nggabungake panggunaan kode QR ing menu sushi lan dadi restoran sushi pertama ing donya sing nggabungake teknologi QR.

Iki minangka bukti yen kode QR digunakake lan terintegrasi kanggo nyukupi kabutuhan panedhaan restoran sing aman lan aman.

Kanthi nggunakake menu kode QR sing lestari kanggo operasi restoran ing setelan normal anyar, restoran bisa mlumpat saka persiyapan menu tradisional menyang menu restoran digital.

Kanggo sistem pesenan restoran

Kode QR bisa mbantu para restoran kanggo nambah sistem pesenan restoran. Kanthi nglebokake sistem pesenan menyang menu kode QR restoran, para pelanggan ora kudu ngliwati proses sing rumit kanggo pesen panganan.

Sistem pesenan sing nganggo kode QR bisa digunakake kaya menu kode QR, nanging kanthi fitur pesenan tambahan.

Kaya transaksi pangiriman panganan online, sistem pesenan restoran sing didhukung kode QR ing menu kode QR bisa digunakake ing ruang makan.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ningkatake pengalaman mangan tanpa kontak kanggo para pengunjung.

Mode pembayaran kanggo restoran

Amarga awis nyebabake potensial transmisi COVID-19, wong dadi sadar kesehatan lan wedi kanggo transaksi kanthi awis.

QR code menu payment method

Kanggo ngatasi masalah iki, kode QR bisa nawakake mode pembayaran tanpa awis kanggo restoran sampeyan.

Kanthi nggunakake aplikasi pembayaran online sing ndhukung teknologi kode QR, pelanggan sing nggunakake pembayaran online bisa mangan kanthi tentrem.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa nambah jumlah pelanggan sing bisa ditindakake lan nambah bathi.

Reservasi dine-in

Katering reservasi dine-in kanthi cara tradisional bisa dadi repot.

Nalika sampeyan kudu nggawe dhaptar leladen sing digawe pelanggan, golek kursi lan kasedhiyan wektu minangka tugas sing angel kanggo ngatur.

Kanggo nambah sistem reservasi dine-in, sampeyan bisa nggunakake kode QR ing wangun kode QR reservasi.

Iki minangka cara kanggo ngarahake pelanggan menyang situs web reservasi lan ngidini dheweke milih meja lan wektu kanggo mangan.

Umpan balik pelanggan

Menu QR code customer feedbacks Umpan balik pelanggan penting kanggo nemtokake wilayah ing restoran sing mbutuhake perbaikan.

Amarga mobilitas adhep-adhepan kita diwatesi, metode ngumpulake data tradisional diilangi.

Kanthi nggunakake kode QR kanggo ngumpulake umpan balik pelanggan, sampeyan bisa terus ngetutake umpan balik lan nampung saran lan panjaluke.

Gegandhengan: Carane nggawe Umpan Balik kode QR

Konektivitas Wi-Fi restoran

Media sosial minangka cara sing apik kanggo promosi restoran sampeyan.

Kanthi nggawe sambungan Wi-Fi ing restoran sampeyan, pelanggan bisa promosi restoran sampeyan kanthi gampang.

Liwat panggunaan Kode QR Wi-Fi, pelanggan sampeyan bisa ngakses internet kanthi gampang tanpa perlu ngetik sandhi Wi-Fi.

Kanthi cara iki, pelanggan bisa nuduhake pikirane babagan panganan lan restoran sampeyan lan menehi rekomendasi menyang kanca-kanca.

Kajaba iku, Wi-Fi ing restoran bisa mbantu para pelanggan supaya bisa nglipur nalika ngenteni panganan.

QR code restaurant menu

Sistem pesen menu kode QR: Masa depan restoran ing set-up normal anyar

Amarga kita ora yakin babagan pungkasane krisis global iki, persiyapan normal anyar minangka pilihan sing paling apik.

Amarga bisnis alon-alon mbukak maneh, restoran saiki nggunakake cara anyar kanggo nerusake operasi.

Apa sampeyan bisa mikir cara asli kanggo restoran nggunakake kode QR ing mangsa ngarep?

Menu digital kanthi bentuk menu kode QR minangka salah sawijining solusi kanggo njaga restoran supaya tetep maju lan berkembang sanajan ana krisis kesehatan ing saindenging jagad.

Kanthi nggunakake generator kode QR paling apik lan perangkat lunak kode QR menu restoran interaktif ing nggawe menu kode QR, sampeyan bisa nawakake layanan sing efisien lan streamline kanggo pelanggan kanthi gampang. 

Kanthi cara iki, sampeyan bisa njamin para pelanggan manawa panyiapan sampeyan ngetrapake praktik paling apik kanggo njaga kabeh aman lan resik.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger