Kode QR Situs Web Khusus: Nggawe 9 Langkah Kanthi QR TIGER

Update:  January 09, 2024
 Kode QR Situs Web Khusus: Nggawe 9 Langkah Kanthi QR TIGER

Kode QR situs web nggawe kode QR kanggo link.  Pangguna mung kudu nyalin lan nempel alamat URL menyang generator kode QR

Nalika sampeyan mindhai jinis kode QR iki nggunakake piranti smartphone. Dheweke bakal langsung dialihake menyang kaca sampeyan.

Dadi kepiye carane iki? Maca blog iki kanggo ngerti liyane.

Mangkene carane nggawe kode QR kanggo situs web kanthi 9 langkah cepet

Yen sampeyan arep nggawe situs web, iki cara nggawe kode QR kanggo link menyang situs web sampeyan:

  • Pindhah menyanggenerator kode QR nyambung
  • Klik "URL" saka menu
  • Ketik URL situs web sampeyan
  • Pilih "statis" utawa "dinamis"
  • Klik "Generate QR Code"
  • Ngatur kode QR sampeyan
  • Tes kode QR sampeyan
  • Ngundhuh kode QR sampeyan
  • Pasang kode QR sampeyan

Apa kode QR situs web?

Website QR code

Amarga pangguna ora kudu ngetik alamat kaca web kanthi manual, iki praktis. Siji-sijine sing kudu mindai kode QR langsung kanggo diarahake menyang kaca kasebut. 

Iki uga alat pinter kanggonambah lalu lintas situs web sampeyankanthi efektif. 

Yen sampeyan takon dhewe carane nggawe kode QR kanggo link, artikel iki cocok kanggo sampeyan.

Sampeyan uga bisa nggawekode QR URL akeh yen sampeyan kudu ngowahi akeh URL kanthi akeh sekaligus. 


Napa sampeyan kudu nggawe kode QR situs web dinamis?

Siji kauntungan nggawe kode QR situs web dinamis yaiku ngidini pangguna ngganti, nglacak, lan nglacak kode QR.

Pangguna bisa nglacak informasi pelanggan, uga informasi babagan pelanggan potensial lan lokasi sade sing paling populer.

Kode QR dinamis migunani kanggo nganyari kode QR situs web pangguna bebarengan.

Pangguna bisa ngarahake kode QR menyang kaca web siji, lan bisa nganyari kabeh kode QR ing kantor mburi menyang kaca web anyar kapan wae.

Dadi, kepiye fungsi kode QR dinamis, lan apa fiture?

1. Sunting kaca dhasar 

Kode QR dinamis ngidini sampeyan ngganti kabeh konten kode QR situs web sawayah-wayah lan ngarahake menyang informasi sing beda sajrone kampanye pemasaran.

Antarmuka QR TIGER sing gampang digunakake kanggo mulang sampeyan carane nggawe kode QR kanggo situs web.

Sampeyan bisa, contone, ngarahake pamirsa menyang artikel dina iki sing nawakake informasi babagan produk utawa layanan sampeyan. Lan ing sawetara minggu sabanjure, sampeyan bisa ngowahi kode QR situs web dinamis kanggo ngarahake pengunjung menyang kaca kanthi review pangguna babagan produk utawa layanan sampeyan.

Gegandhengan:  Cara Ngowahi Kode QR ing 7 Langkah Cepet

2. Lacak scan kode QR

Sampeyan bisa nglacak jumlah pindai sing sampeyan entuk nggunakake kode QR dinamis.

Iki menehi perspektif sing apik babagan kampanye pemasaran kode QR lan mbantu sampeyan ngetung ROI kanthi nglacak kode QR sampeyan.

3. Retarget scanner sampeyan nggunakake Google Tag Manager

Kode QR Google Tag ManagerSampeyan bisa cepet target maneh scanner nganggo pariwara nalika nggawe kode QR URL, Kode QR File, lan kaca web kode QR H5 kanthi dinamis.

4. Nampa kabar email nalika kode QR dipindai

Nalika nggawe kode QR dinamis, sampeyan bisa ngaktifake pilihan kabar scan.

Iki ngidini sampeyan entuk kabar email saben wong mindhai salah sawijining kode QR sampeyan.

Kode kampanye, jumlah pindai, lan tanggal kode QR dipindai kabeh kalebu ing data kasebut. Sampeyan bisa milih sepira kerepe sampeyan pengin nampa laporan pindai. 

Bisa uga saben jam, saben dina, mingguan, utawa saben wulan.

5. Ngatur sandhi kanggo kode QR.

Sampeyan bisa nggunakake kode QR dinamis kanggo ngaktifake fitur sandhi lan nyetel sandhi kanggo kode QR sampeyan.

Fitur sing dilindhungi sandhi cocok kanggo file sensitif utawa konten eksklusif.

6. Setel tanggal kanggo kode QR kanggo kadaluwarsa.

Kauntungan liyane nggunakake kode QR dinamis yaiku fitur kadaluwarsa kode QR sing ngidini sampeyan nyetel watesan validitas kode sampeyan.

Ana rong pilihan kanggo fitur iki: kanggo nyetel kadaluwarsa deningnomer scan utawa nggunakake tanggal kadaluwarsa

Contone, pemilik toko bisa nyetel kadaluwarsa kanggo diskon kode QR yen tekan 50 scan. Sawise tekan watesan, kode QR bakal kadaluwarsa kanthi otomatis. 

Iku alat sing apik kanggo pamilik merek nalika nawakake tawaran wektu winates kanggo promo utawa diskon. 

Nggunakake kode QR URL kanggo ngarahake pelanggan supaya pesen panganan online

Poster QR code

Gampang nggawe kode QR yen sampeyan wis duwe situs web kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan mung kudu tindakake langkah ing ndhuwur. 

Keuntungan utama nggawe kode QR situs web kanggo restoran sampeyan yaiku bakal ngarahake pelanggan menyang restoran online nalika mindhai kode QR.

Iki ngidini wong-wong mau supaya dhaharan favorit tanpa ngunjungi lokasi fisik sampeyan.

Nanging yen sampeyan milih nggunakake  menu restoran interaktif kode QR piranti lunak kang minangka sistem scan, mbayar, pesen, sampeyan kudu nggawe nggunakake MENU TIGER. 

Kepiye carane nggawe kode QR kanggo link? Pandhuan langkah-langkah

QR code generator

Langkah 1. Menyang QR TIGER QR Code Generator online

Langkah 2. Klik "URL" saka menu lan ketik URL

 PilihURL kode QR amarga situs web kasebut kalebu ing kategori kode QR URL.

Kanggo nggawe kode QR, tempel URL situs web menyang area sing kasedhiya ing generator kode QR.

Langkah 3. Ngalih menyangKode QR dinamis

Nalika ngrancang kode QR, pilih dinamis tinimbang statis amarga kode dinamis bisa diowahi, ditargetake maneh, lan dilacak.

Kode QR statis mung bakal ngarahake sampeyan menyang URL permanen lan ora ngidini sampeyan ngowahi data dhasar kode QR utawa nglacak.

Gegandhengan: Kode QR Statis vs Dinamis: Pros lan Cons

Langkah 4. KlikGawe kode QR

Klik tombol "Gawe kode QR" kanggo ngasilake kode QR situs web sampeyan.

Langkah 5. Pribadhi kode QR situs web sampeyan

Sampeyan saiki bisa miwiti ngowahi desain kode QR sawise digawe.

Pilih saka macem-macem tata letak lan pola, uga pinggiran sing khas, pangaturan warna, lan tambahan pigura.

Kode QR sing disesuaikan nampa pindaian 80% luwih akeh tinimbang kode QR ireng-putih biasa. Mulane, mikir babagan carane sampeyan pengin kode QR katon iku kritis.

Kanggo nambah kesadaran merek ing antarane target pamirsa, uga perlu kanggo nggabungake kode QR menyang merek sampeyan.

Langkah 6. Tansah nyoba kode QR

Nalika nggawe kode QR kanggo URL, nyoba kode QR ing sawetara sistem operasi smartphone sadurunge nggunakake kanggo mesthekake yen iku bakal mindai.

Penting kanggo mriksa maneh kode QR lan priksa manawa sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang URL situs web sing bener.

Langkah 7. Ngundhuh kode QR

Langkah 8. Pasang kode QR situs web sampeyan

Sawise mriksa kaping pindho kode QR, sampeyan bisa nggunakake ing bahan cetak, kemasan produk, situs web, utawa toko fisik.

Tip kanggo entuk asil sing dikarepake saka kode QR situs web sampeyan

Nggawe kaca kebangkrutan sing dioptimalake kanggo seluler

Klik lan pindai bakal teka saka piranti smartphone tinimbang komputer desktop, mula priksa kode QR situs web sampeyan dirancang kanggo pangguna smartphone lan mbukak kurang saka patang detik nalika dipindai.

Tambah gambar utawa logo merek sampeyan

QR code with logoDadi kode QR kanggo link minangka bagéan saka identitas perusahaan. Kode QR sing digawe khusus bakal ngasilake luwih akeh pindai nganggo logo merek sampeyan.

Kode QR merek luwih kerep dipindai tinimbang sing monokromatik, kanthi pindaian nganti 80% luwih akeh.

Tambah panggilan-kanggo-tumindak

QR code call to action

"Scan to order" utawa "Visit my page" minangka conto telpon kanggo tumindak sing nggawe panggilan tumindak sing jelas.

Ukuran kode QR

Priksa manawa kode QR sampeyan bisa diwaca. Lingkungan iklan sampeyan bakal mengaruhi ukuran kode QR. Kemasan, poster, lan papan reklame kabeh bakal beda.

Nanging, kode QR kudu paling sethithik 1,2 inci (3-4 cm) kanggo dipindai.

Ukuran kode QR kudu luwih gedhe yen luwih adoh diselehake.

Posisi lan penempatan kode QR

Dadi kode QR sampeyan dadi titik fokus produk sampeyan lan selehake ing wilayah sing gampang dipindai lan katon kanggo pelanggan kanggo nambah jumlah pindai.

Ngatur kode QR sampeyan

Tinimbang kode QR ireng-putih, kode QR sing apik gayane narik kawigaten para pamirsa target.

Kustomisasi kode QR sampeyan supaya cocog karo merek, tujuan, lan tujuan supaya bisa narik kawigaten lan narik kawigaten.


Gunakake kode QR dinamis

Nalika sampeyan nggawe  Kode QR kanggo link, kode QR dinamis luwih migunani kanggo digunakake amarga bisa diganti lan bisa dilacak.

Yen sampeyan salah ngetik URL web restoran, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti kode QR situs web lan mbenerake link kasebut, sanajan sampeyan wis nyithak. 

Sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit minangka asil iki!

Nggawe kode QR kanggo link karo QR TIGER QR Code Generator

Kode QR bisa ditemokake ing label produk, obyek, pratandha, papan reklame, lan ing ngendi wae.

Nanging saiki, ana cara anyar kanggo nggunakake kode QR, kayata nggawe kode QR situs web kanggo situs web, bisnis online, utawa malah restoran!

Amarga versatility, teknologi kode QR minangka alternatif sing realistis lan wicaksana kanggo kalebu minangka salah sawijining alat bisnis generasi iki.

Pitakonan Paling Sering

Kepiye carane nggawe barcode kanggo situs web?

Iku gampang kanggo nggawe kode scannable kanggo situs web. Kode QR minangka barcode 2D sing bisa nyimpen link situs web sampeyan. Kanggo nggawe, bukak piranti lunak kode QR online kaya QR TIGER. Banjur pilih solusi kode QR URL lan tambahake link situs web sampeyan. Gawe QR, ngatur, lan download supaya gampang enggo bareng situs web.

Kepiye carane nggawe kode QR mbukak situs web? 

Kanggo mbukak kode QR menyang situs web, arahake kamera menyang kode QR lan ngenteni 2-3 detik nganti konten kode QR katon.

Kepiye carane nggawe kode QR kanggo link?

Kanggo nggawe kode QR kanggo link, tempel link utawa URL sing pengin diowahi dadi kode QR menyang generator kode QR URL, banjur ngalih saka kode QR statis menyang dinamis kanggo nganyari URL menyang URL sing beda kanggo macem-macem kampanye.

brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger