Ningkatake ROI Pemasaran kanthi Kode QR kanggo Pameran Dagang: 9 Tip Pro

Update:  November 15, 2023
Ningkatake ROI Pemasaran kanthi Kode QR kanggo Pameran Dagang: 9 Tip Pro

Kode QR kanggo pameran dagang nambah keterlibatan pelanggan kanggo merek kanthi ngirim pameran produk interaktif lan pribadi, mesthekake para peserta bisa langsung ngakses informasi rinci kanthi siji pindai.

Pamilik merek Savvy nggunakake kode QR kanggo nganyarke upaya pemasaran kanthi nggunakake kode QR dinamis kanggo nyedhiyakake nganyari wektu nyata lan konten eksklusif, saéngga nambah ROI.

Kode kasebut bisa nyambungake pakar industri karo kepinginan target pamirsa kanthi scan siji. 

Sing luwih apik yaiku kode QR menehi solusi sing larang regane sing gampang banget digawe lan bisa disesuaikan. 

Sampeyan mung butuh generator kode QR sing dipercaya lan booth pameran sing narik kawigaten. Kanthi kombinasi iki, sampeyan bakal bisa nggawe pengaruh sing signifikan ing pameran dagang.

 Waca liyane kanggo njelajah carane nggunakake kode QR khusus kanggo pameran dagang sabanjure.

Sembilan cara inovatif kanggo nggunakake solusi kode QR canggih ing pameran dagang

Kampanye kode QR sing sukses ngowahi kanthi kreatif carane nampilake merek sampeyan ing pameran dagang. Alat serbaguna iki nawakake akeh aplikasi inovatif kanggo nambah pengalaman pameran dagang sampeyan.

Jelajahi aplikasi kode QR inovatif sing bisa nggedhekake pengalaman pameran dagang sampeyan:

1. Promosi situs web perusahaan nggunakake kode QR URL

Mangkene kasunyatan sing menarik: miturut Trade Show Labs, situs web konsultan pameran dagang, 38% peserta bakal ngunjungi situs web perusahaan sawise ngunjungi booth ing pameran dagang.

Kode QR URL nyimpen tautan sing nawakake gapura sing lancar menyang kaca ngarep situs web utawa kaca kebangkrutan sing wis ditemtokake, nyedhiyakake pengalaman online sing jero babagan merek, produk, lan layanan sampeyan.

Selehake kode QR URL ing signage booth sampeyan, ngajak para rawuh kanggo mindhai. Dheweke njaluk supaya bisa njelajah situs web sampeyan, ing ngendi dheweke bisa nemokake informasi sing jero babagan penawaran, riwayat perusahaan, lan liya-liyane.

2. Nggedhekake jaringan nganggo kode QR vCard khusus

vCard QR code

Nggawe kode QR vCard sing dikemas karo kabeh kontak penting: jeneng, nomer telpon, email, lan judhul-nganyarke game jaringan sampeyan ing pameran dagang.

Nalika sampeyan ketemu potensial timbal utawa ora pati cetho industri ing pameran dagang, aktif disebaraké kode QR vCard kanggo wong-wong mau. Dheweke banjur bisa mindai, lan telpon bakal kanthi otomatis nambah informasi kontak menyang kontak. 

3. Ningkatake kehadiran media sosial kanthi nggunakake Link ing kode QR Bio

Solusi kode QR iki cocog kanggo merek sing ngarahake nambah jumlah pengikut ing akun media sosial. 

Inglink ing bio QR code ngidini pamirsa target kanthi gampang njelajah kabeh profil media sosial ing siji kaca kebangkrutan sing disesuaikan kanthi pindai siji. 

Ora ana maneh nggoleki lan ngeklik liwat macem-macem platform. Iki nyepetake proses kasebut, nawakake para pengikut potensial minangka gateway sing trep menyang akun media sosial sampeyan.

4. Nuduhake informasi produk nganggo kode QR PDF

Gawe kode QR PDF kanggo menehi akses gampang menyang sumber daya sing bisa didownload kaya brosur, katalog, lan kertas putih. Iku cara sing cerdas kanggo nyedhiyakake informasi sing jero kanggo pengunjung sing kasengsem.

Nalika mindai kode kasebut, dheweke bisa langsung ndownload sumber daya kasebut menyang piranti kasebut. Iki njamin bisa njelajah produk sampeyan kanthi lengkap, sanajan acara wis rampung. Iku passport trep kanggo donya informasi tengen ing pucuk driji. 

5. Tampilake merek sampeyan nggunakake kode QR Video

Miturut piranti lunak CRM terkemuka HubSpot,52% saka perusahaans setuju yen nggawe video kanggo merek sampeyan minangka langkah strategis kanggo ngajari target pamirsa babagan produk. 

Nggunakake kode QR video, sampeyan bisa komunikasi informasi rumit babagan merek utawa produk nalika pameran dagang. 

Gunakake generator kode QR online sing paling apik kanggo nggawe kode QR sing disambung menyang video sing menarik lan ditampilake ing layar utawa spanduk ing stan sampeyan. 

Nalika para rawuh liwat, bisa mindai kode kanggo nonton video sing nyorot crita merek sampeyan, nuduhake produk sampeyan, utawa menehi wawasan babagan industri sampeyan.

6. Pangalihan pelanggan menyang basa sing disenengi kanthi kode QR Multi URL

Logo Kualitas, blog promosi produk sing kondhang, nuduhake manawa56% pengunjung pameran dagang gelem lelungan luwih saka 400 mil kanggo rawuh ing pameran. Iki nuduhake dedikasi para rawuh saka macem-macem pojok ndonya.

Kanggo nyukupi pilihan linguistik sing beda-beda saka pamirsa internasional, coba gunakake fitur pangalihan basa saka kode QR Multi-URL. 

Alat sing kuat iki njamin pamiarso saka macem-macem wilayah aran nyaman ngakses informasi penting ing basa sing disenengi.

Nyedhiyakake pengalaman inklusif iki bisa ningkatake keterlibatan peserta lan nggawe pameran dagang sampeyan luwih narik kawigaten para pamirsa global.

7. Nyedhiyani situs web khusus nggunakake kode QR Landing Page

Mbangun kaca kebangkrutan khusus kanggo acara bisa larang regane, mulai saka $75 nganti $3,000. Nanging, ingkode QR landing page minangka alternatif sing luwih murah lan efisien.

Kode QR dinamis iki ngarahake para rawuh menyang kaca kebangkrutan sing disesuaikan sing cocog karo acara kasebut. Ora mung ngirit dhuwit, nanging uga menehi keluwesan lan keselarasan merek.

Kanthi kode QR iki, sampeyan bisa nggawe landing page HTML kanthi gampang lan ngatur kode QR supaya cocog karo identitas merek sampeyan kanthi lancar. 

Iki minangka solusi sing larang regane sing njamin para peserta acara entuk informasi sing dibutuhake nalika njaga biaya sampeyan.

8. Klumpukne wawasan pelanggan karo kode QR Umpan Balik

Nggawe akode QR dinamis disambung menyang formulir umpan balik ing ngendi para rawuh bisa menehi wawasan lan panemu sing penting babagan booth utawa produk sampeyan.

Nyetel tujuan umpan balik sing jelas mbantu nyelarasake strategi pameran dagang karo tujuan bisnis sing luwih jembar. Iki mesthekake yen tim lan stakeholder sampeyan ana ing kaca sing padha.

Posisi kode QR Umpan Balik kanthi strategis ing saindenging booth sampeyan, nyengkuyung para rawuh kanggo mindhai lan nuduhake pikirane.

Pendekatan proaktif iki nuduhake komitmen sampeyan kanggo nambah penawaran adhedhasar umpan balik pelanggan sing penting, sing bisa ningkatake kinerja bisnis sampeyan kanthi signifikan.

9. Langsung pelanggan menyang app nganggo kode QR App Store

App QR code

Ningkatake keterlibatan booth lan partisipasi acara kanthi promosi aplikasi seluler khusus acara liwat kode QR App Store.

Kode QR iki nyederhanakake proses kanggo pamiarso ngakses kaca download app kanthi cepet.

Kanthi mindhai kode kasebut, pamiarso bisa kanthi gampang melu informasi, nganyari, lan fitur sing gegandhengan karo acara, nambah pengalaman acara sakabèhé. 

Pendekatan sing ramah pangguna iki njamin para pamirsa tetep ngerti lan nyambung ing saindhenging acara, dadi tambahan sing penting kanggo strategi promosi acara sampeyan.

Carane nggawe kode QR kanggo pameran dagang nggunakake agenerator kode QR

Rampungake pengalaman pameran dagang sampeyan lan nggawe keterlibatan peserta kanthi gampang kanthi nggawe kode QR nganggo QR TIGER, piranti lunak kode QR online paling maju.

Mangkene carane nggawe kode QR kanggo pameran bisnis kanthi alat sing gampang digunakake lan kuat:

  1. Pindhah menyang QR TIGERgenerator kode QR online 
  2. Pilih solusi kode QR sing disenengi lan ketik data ing kolom ing ngisor iki.
  3. Ngalih menyangQR dinamis, lan klikGawe kode QR
  4. Ngatur kode QR sampeyan. Sampeyan bisa
  • Ganti werna, gaya pola, lan wangun mripat
  • Tambah logo sampeyan
  • Kalebu pigura lan ajakan tumindak 
  1. Jalanake test scan. Lan yen bisa, download kode QR sampeyan. 

Tip:Nalika ngundhuh kode QR, elinga yen rong format kasedhiya: PNG (Grafik Jaringan Portable) lan SVG (Grafik Vektor Scalable). 

PNG cocog kanggo panggunaan digital, kayata situs web utawa enggo bareng media sosial. Ing kontras, SVG sampurna kanggo nyetak, njamin kualitas lan kajelasan sing paling dhuwur.

Paling apik kanggo ngundhuh kode QR ing format SVG kanggo bahan sing dicithak kaya brosur utawa spanduk kanggo njamin kualitas cetak sing optimal.

Lima keuntungan apik tenan nggunakake kode QR kanggomarketing pameran dagang

Nalika sampeyan lagi ana ing pameran dagang, siji tujuan gedhe yaiku nyritakake lan nggawe wong ngomong babagan merek sampeyan. 

Ing kono kode QR-alat marketing digital sing paling efektif-muter, ngidini sampeyan nuduhake konten marketing kanthi lancar.

Priksa keuntungan saka nggabungakenggunakake kode QR kreatif ing pameran dagang:

1. Nglumpukake timbal terkenal

Mburu potensial ndadékaké kanggo bahan bakar wutah bisnis? Kode QR teka kanggo ngluwari!

Dheweke nawakake cara sing lancar kanggo ngarahake prospek sing kasengsem menyang formulir khusus sing bisa kanthi gampang ngirim rincian utawa milih kanggo nampa komunikasi sing penting.

Iku tegese sampeyan bisa kanthi cepet mbangun basis data pelanggan potensial sing wis nyatakaké kapentingan asli ing produk utawa layanan sampeyan.  

Generasi timbal kode QR nyepetake proses, ngirit wektu, lan nambah kemungkinan petunjuk sing sampeyan kumpulake bakal dikonversi. 

Pendekatan iki nambah efektifitas upaya marketing sampeyan.

Missouri State University nindakake strategi kode QR sing efektif banget sajrone Pameran Karir Pendidikan kanthi nggunakake kekuwatan Twitter. 

Dheweke kanthi cerdas nggunakake kode QR kanggo mriksa-in siswa lan kanthi gampang ngumpulake alamat email siswa. Iku pendekatan sing cerdas lan inovatif kanggo ngasilake timbal sing terkenal.

2. Nggawe pengalaman adat

Tinimbang nyediakake informasi run-of-the-mill, sampeyan bisa menehi pengalaman sing cocog kanggo saben wongpameran bisnis

Coba kaca kebangkrutan kode QR khusus minangka ruang pamer digital sampeyan, kanthi visual booth sing nyenengake lan kabeh rincian babagan produk sampeyan. 

Kajaba iku, gampang banget kanggo para rawuh kanggo sesambungan karo sampeyan, nggawe kabeh interaksi kaya lelungan pribadi.

3. Ningkatake platform media sosial 

Link in bio QR code

Miturut Brandon Gaille, blog marketing sing dipercaya,78 persen peserta pameran nimbang media sosial saluran kuat kanggo wong kanggo nemu aktivitas ing pameran dagang.

Ningkatake kehadiran online merek kanthi nggabungake kode QR media sosial kanggo booth pameran dagang sampeyan. 

Kanthi nyengkuyung pamiarso kanggo ngetutake sampeyan ing media sosial, sampeyan menehi pass backstage eksklusif menyang wilayah digital perusahaan sampeyan. 

Dheweke entuk akses menyang nganyari, woro-woro, lan sekilas babagan operasi saben dina merek sampeyan.

Nggabungake kode QR media sosial mbantu sampeyan nggedhekake pamirsa online kanthi gampang. Iki minangka langkah strategis kanggo nambah pandherekipun lan nggayuh demografi sing luwih jembar, nguatake pengaruh online merek sampeyan.


4. Ngumpulake wawasan sing berharga

Kanthi nggoleki panemu lan pilihan para pengunjung booth, sampeyan nggawe pelanggan dadi inti upaya perbaikan sampeyan.

Nambahake umpan balik kode QR ndadekake gampang kanggo ngarahake para rawuh menyang kuesioner sing rahasia lan jujur, menehi tandha yen bisnis sampeyan nandur modal kanggo nyukupi kabutuhan.

Nggunakake kode QR kanggo ngumpulake umpan balik ora mung babagan pengumpulan data; iku babagan mbangun pendekatan customer-centric, nyopir perbaikan terus-terusan, lan mbuktekake strategi pameran dagang sampeyan ing mangsa ngarep. 

Iki nuduhake prasetya sampeyan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan nyurung bisnis sampeyan menyang sukses jangka panjang. 

5. Juara tanggung jawab lingkungan

Sadhar yen pameran dagang ing AS mung ngasilake akeh banget600.000 ton sampah saben taun iku staggering.

Nanging, sampeyan bisa aktif nyumbang kanggo tanggung jawab lingkungan kanthi milih kode QR tinimbang bahan cetak tradisional.

Iku ora mung patrap simbolis; Iki minangka cara sing nyata lan duwe pengaruh kanggo nampilake dedikasi sing ora tegang kanggo kelestarian. 

Kanthi nyuda kabutuhan brosur lan bahan sing dicithak, sampeyan nyilikake sampah lan menehi kesan positif sing langgeng kanggo para pelanggan, nyorot komitmen sampeyan kanggo masa depan sing luwih ijo. 

Pendekatan eko-sadar iki entuk manfaat kanggo lingkungan lan nyelarasake merek sampeyan karo nilai konsumen sing sadar, ningkatake reputasi sampeyan lan narik kawigaten para peserta sing padha menyang booth pameran dagang sampeyan.

Pitu Sastranegara kode QR kanggo sukses pameran dagang: Proven tips

Nggabungake kode QR menyang strategi pemasaran pameran dagang menehi kesempatan sing apik kanggo nampilake merek, produk, lan layanan sampeyan menyang pamirsa sing akeh lan macem-macem. 

Kode QR bisa nyepetake longkangan antarane booth fisik lan donya digital, nambah keterlibatan, generasi timbal, lan sukses sakabèhé. 

Mangkene sawetara tips profesional lan praktik paling apik kanggo nggunakake kode QR kanthi efektif ing pameran dagang:

Penempatan kode QR strategis

Temtokake lokasi sing cocog kanggo kode QR ing stan sampeyan. Selehake ing spanduk, signage booth, materi promosi, lan tampilan produk. Priksa manawa dheweke gampang katon lan bisa diakses dening para peserta sing liwat.

Mbusak ajakan tumindak (CTA)

Tambah menarikQR code call to action kanggo supaya para rawuh ngerti apa sing bisa dikarepake nalika mindhai kode kasebut. 

Apa ngakses konten eksklusif, nampa tawaran khusus, utawa melu kontes, nggawe keuntungan sing jelas.

Optimasi seluler

Priksa manawa kaca kebangkrutan utawa konten sing disambung karo kode QR sampeyan ramah seluler. Umume pamirsa bakal mindai kode nggunakake smartphone, saengga konten kasebut kudu responsif lan dimuat kanthi cepet ing piranti seluler.

Kaca kebangkrutan sing disesuaikan 

Gawe kaca kebangkrutan khusus kanggo kode QR sing cocog karo acara kasebut lan para rawuhe. Nyorot penawaran, produk, utawa promosi utama sing ana gandhengane karo pameran dagang kanggo narik minat para peserta kanthi efektif.

Konten sing nyenengake

Nawakake konten sing menarik lan migunani ing mburi kode QR sampeyan. Bisa uga kalebu video produk, brosur sing bisa didownload, demo interaktif, utawa akses menyang sumber daya eksklusif. Luwih akeh nilai sing diwenehake, luwih akeh peserta sing bakal melu.

Testing lan jaminan kualitas

Sadurunge pameran dagang, coba tes kode QR sampeyan supaya bisa digunakake kanthi bener. Tes ing macem-macem piranti kanggo njamin pengalaman pangguna sing lancar kanggo kabeh peserta.

Kualitas cetak

Penting kanggo ngindhari kabur utawa distorsi sing bisa ngalangi pemindaian sing efektif  kanggo njamin kualitas cetak sing optimal saka kode QR sing ditampilake ing spanduk utawa materi promosi, 

Elinga milih format sing cocog, kayata SVG kanggo dicithak utawa PNG kanggo panggunaan digital, kanggo njamin kajelasan lan akurasi.


Nggawe kampanye kode QR sing sukses kanggo pameran dagang karo QR TIGER

Kode QR wis ngrevolusi carane bisnis melu pamirsa ing pameran dagang. 

Yen digunakake kanthi strategis, alat serbaguna iki menehi akeh keuntungan sing bisa nambah pengalaman pameran dagang sampeyan.

Nalika sampeyan ngrancang kampanye pameran dagang sabanjure, coba gabungke kode QR kanggo pameran dagang menyang strategi sampeyan. 

Jembatan digital iki bisa nyambungake sampeyan karo peserta kanthi makna, menehi informasi, kesempatan keterlibatan, lan pengalaman sing lancar.

QR TIGER muncul minangka generator kode QR sing paling apik nalika nggawe kampanye kode QR sing sukses kanggo pameran dagang. 

Kanthi platform pangguna-loropaken lan solusi QR serbaguna, piranti lunak iki nguatake bisnis kanggo njupuk pengalaman pameran dagang menyang tingkat sabanjure.

Jelajahi rencana hemat biaya kanggo ngakses kode QR dinamis kanthi fungsi sing luwih maju. Yen sampeyan lagi miwiti, sampeyan bisa ndhaptar akun freemium, menehi telung kode dinamis, saben karo watesan 500-scan.

Pitakonan

Kepiye cara nggunakake kode QR ing pameran dagang?

Ing pameran dagang, sampeyan bisa nggunakake kode QR kanthi ngasilake informasi utawa pranala sing relevan kanggo melu peserta—nyelehake kode QR ing tampilan booth, brosur, utawa papan tandha. 

Nalika pamiarso mindhai kode nganggo smartphone, dheweke bisa ngakses konten tartamtu, kayata situs web, rincian produk, video, utawa informasi kontak.

Apa kode QR gratis?

Ya, kode QR biasane gratis kanggo ngasilake. Akeh generator kode QR online nawakake layanan tanpa biaya. 

Nanging, sawetara platform bisa uga nawakake fitur premium utawa pilihan kustomisasi kanthi biaya.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger