Kode QR ing Amerika: Kepiye Kode QR Digunakake ing Saben Negara

Update:  May 16, 2024
Kode QR ing Amerika: Kepiye Kode QR Digunakake ing Saben Negara

Ana wutah kanthi cepet ing panggunaan alat digital kaya kode QR ing Amerika amarga panjaluk konsumen sing owah, ketaatan marang peraturan kesehatan, lan kemajuan ing smartphone lan panggunaan internet.

Saben negara ing AS nganut teknologi kode QR lan ditrapake kanggo macem-macem tujuan.

Kode QR ing Amerika Serikat bisa digunakake -minangka pilihan pembayaran kanggo modernisasi kutha, adaptasi karo protokol kesehatan, lan nambah dodolan ing perusahaan.

Ayo goleki kepiye negara-negara kasebut, ing Amerika Utara lan Amerika Selatan, nggunakake barcode rong dimensi iki.

Kode QR ing Amerika: Panggunaan kode QR ing Amerika Utara

Amerika Serikat

Amerika Serikat minangka salah sawijining negara sing nggunakake kode QR ing awal. Saiki, panggunaane tambah cepet.

Laporan Statista nuduhake yen, ing AS mung, 11 yuta rumah tangga mindai kode QR ing 2020. Ana wutah sing signifikan saka 9,76 yuta scan ing 2018.

Survei liyane September 2020 dening negarawan nemokake manawa 18.8 persen konsumen ing Amerika Serikat sarujuk banget yen dheweke ngerteni kenaikan panggunaan kode QR wiwit wiwitan pesenan papan perlindungan sing ana gandhengane karo COVID-19 ing Maret 2020.

Saiki, sanajan kita wis liwat kuartal pisanan 2021, ana minat sing tambah ing kode QR.

FIle QR code

Sumber Gambar

miturut PYMNTS, kode QR ing Amerika bakal spike kanggo 11 yuta scan taun iki kanggo nggawe pembayaran.

lan setengah saka restoran ing AS saiki nawakake kode QR, uga ing nomer akeh hotel lan bandara.

Salajengipun, pambayaran tanpa kontak, kalebu metode pembayaran kanthi kode QR, mundhak 150 persen ing AS wiwit Maret 2019, sing banjur nambah adopsi kode QR nganti 11 persen nalika kedadeyan pandemi (PYMNTS).

Kajaba iku, Laporan Cara Kita Toko ujar manawa luwih saka siji-katelu konsumen sing seneng mbayar nganggo kode QR ujar manawa ora bakal ngrampungake tuku yen pilihan kasebut ora kasedhiya.

Laporan kasebut nemokake manawa konsumen sing seneng blanja nganggo kode QR kalebu pangguna sing paling setia.

Kabeh iki negesake manawa pangarepan konsumen saya owah kanthi cepet.

Iki amarga keprihatinan safety, lan kode QR minangka salah sawijining pilihan sing paling apik sing digunakake dening para pedagang kanggo njaga fenomena iki.

Meksiko

Ing 2019, ana uga luwih saka 80 yuta pangguna internet ing Meksiko (Sumber, Statista).

Iki nerjemahake manawa wong Meksiko tambah akeh nggunakake kode QR ing saben dinane, kayata nggawe pembayaran.

Miturut Studi GSMA 2020 kanthi judhul Pembayaran Merchant QR Code, Meksiko duwe tingkat pertumbuhan transaksi pembayaran digital kode QR taunan 18,8% saka 2020 nganti 2024.

Iki digandhengake karo rong pembayaran ritel QR paling gedhe - Mercado Pago lan CoDi.

CoDi, singkatan sakaplatform koleksi digital, kaya sing dikenal sacara lokal — September 2019, ngluncurake solusi kode QR kanggo metode pembayaran karo Banco de Mexico.

Fungsi CoDi minangka kode QR sing disajikake pedagang. Nalika "pelanggan muni munggah item kanggo tuku, sistem titik-of-sale pedagang ngasilake kode QR kanggo pelanggan kanggo mindhai nganggo piranti seluler.

Iki ngandhani app pembayaran seluler utawa eWallet pelanggan pira sing dikenani biaya, lan piranti pelanggan ngirim pembayaran kanggo total biaya menyang pedagang.

Inisiatif kasebut ngarahake efisiensi, keamanan, lan nambah inklusi finansial.

Kanada

Payment QR code

Sumber Gambar

Kanada duwe adopsi kode QR kanthi akeh amarga tambah akeh smartphone lan akses menyang internet kanthi kacepetan dhuwur. Minangka kacarita dening Statista, ana luwih saka 31 yuta pangguna smartphone ing Kanada.

Salajengipun, konsumen Kanada saiki luwih seneng cara pembayaran tanpa kontak kayata kode QR.

miturut Pembayaran Kanada, meh 36% wong Kanada ngindhari blanja ing papan sing ora nampa pembayaran tanpa kontak, dene 50% konsumen Kanada mbatesi tuku supaya ora ngluwihi wates tanpa kontak.

Ing tangan siji, label panganan lan kemasan ing Kanada uga nggunakake kode QR.

Laporan Statista nemokake manawa 57% konsumen mindhai kode QR panganan kanggo entuk informasi spesifik babagan produk kasebut.

Lan 43 persen konsumen Kanada ujar manawa mindhai kode QR panganan kanggo ngunjungi situs web merek kasebut.

Kajaba iku, 34% konsumen mindhai kode QR ing label panganan kanggo entuk informasi babagan produk utawa perusahaan lan mlebu kontes. Nalika 25% mindhai kode kanggo njaluk resep, lan mung 9% mindhai kanggo muter game.

Grafik ing ndhuwur nuduhake bagean konsumen Kanada sing nggunakake ponsel kanggo mindhai barcode utawa kode QR nalika blanja ing toko lan dipérang miturut jender.

Survei Statista nuduhake yen sajrone periode survey, 16 persen responden lanang nggunakake smartphone kanggo mindhai kode QR kanggo entuk informasi.

Nalika mung 10 persen responden wanita nyatakake, dheweke nggunakake smartphone kanggo mindhai barcode utawa kode QR kanggo entuk informasi luwih lengkap.

Kanggo ngringkes, EY Kanada ngandika sing Adoption massive kode QR ing Amerika, utamané ing Kanada, iku salah siji saka pribadi tombol ing Recovery ekonomi ing ngarep bisnis Canadian.

Dominika

Registration QR code

Sumber Gambar

Republik Dominika uga nggunakake kode QR kanggo ndhaptar turis sing luwih cepet sawise mlebu ing negara kasebut - cara sing apik kanggo nyederhanakake lelungan mlebu lan metu.

miturut Globe News Wire, turis kudu ngakses formulir digital sing kudu diisi sadurunge utawa nalika teka ing negara kasebut.

Sawise rampung, penumpang bakal nampa kode QR sing dipindai dening panguwasa ing pelabuhan entri utawa dening maskapai nalika check-in nalika budhal.

Salajengipun, kode QR ing Amerika samesthine bakal nambah kanthi eksponensial penetrasi internet lan sambungan seluler ing Republik Dominika.

Digital 2021 nemokake yen penetrasi internet ing negara kasebut ana 74,8% ing Januari 2021.

Wis tambah 80 ewu (+1.0%) antarane 2020 lan 2021.

Kanggo sambungan seluler, Digital 2021 nglaporake manawa jumlah sambungan seluler ing Republik Dominika ing Januari 2021 padha karo 79,2% saka total populasi.

Jumlah sambungan seluler tambah 22 ewu (0,3%) antarane Januari 2020 lan Januari 2021.

Kosta Rika

QR code pass

Sumber Gambar

Kosta Rika wis nggunakake kode QR kanggo macem-macem alasan. Nanging, panggunaan kode QR ing Kosta Rika mundhak sacara eksponensial sajrone pandemi.

Miturut CNN, Kosta Rika wiwit nampa turis ing wulan November. Iki uga nggampangake larangan kanggo narik pengunjung. Kanggo nyepetake proses kedatangan turis, Kosta Rika nggunakake kode QR.

Dheweke ngluncurake pass kesehatan elektronik sing bisa diakses liwat kode QR. Sawise dipindai, turis bakal ngakses formulir.

Para turis banjur bakal ngisi informasi kontak, paspor, lan informasi penerbangan, ditambah nomer polis kanggo asuransi perjalanan sing dibutuhake.

Kajaba iku, kode QR uga digunakake kanggo nggawe gampang golek dalan.

Contone, rumah sakit nasional lan bersejarah San Juan de Dios ing ibukutha Kosta Rika, San Jose, nawakake para pengunjung kanggo golek dalan interaktif lan papan informasi sing nyebar ing lorong-lorong utama lan ruang tunggu ing antarane 36 bangunan rumah sakit sing kaya mbingungake.

Tamu bisa ngakses itinerary kanthi mindhai kode QR ing layar.

Bahamas

Ing Bahama, kode QR akeh digunakake kanggo nggampangake transaksi tanpa awis.

Mung ing taun 2020, MobileAssist, panyedhiya teknologi finansial Bahama, kerja sama karo Super Value supaya para pembeli bisa mbayar sembako kanthi nggunakake kode QR.

Saiki, wis "digawe luwih saka 130 mesin teller otomatis virtual (ATM) ing mesin kasir rantai supermarket ing ngendi pangguna dompet bisa mbayar blanja lan entuk dhuwit maneh, "ujare MobileAssist.

Bahamas nganut kode QR kanthi luwih saka 90.000 download. Uga duwe 7,500 pangguna pangguna, saka app-to-date, miturut MobileAssist.

Panggunaan kode QR ing Bahama luwih cenderung tuwuh kanthi inisiatif The Central Bank of the Bahamas.

Iku introduce a versi digital saka dolar Bahama sing nggunakake kode QR supaya pangguna nggawe pembayaran lan transfer dana nggunakake smartphone.

Kode QR ing Bahama nggawe blanja modern kanthi cepet lan gampang lan nawakake layanan berkualitas kanggo para pelanggan.

AML Foods Limited, sing gabung karo Kanoo, bakal introduce kode QR minangka pilihan pembayaran ing toko.

Lelungan mlebu ing Bahama uga digawe gampang lan cepet kanthi nggunakake kode QR.

Siswa manca sing arep ditampa kanggo sinau ing Bahamas bakal nampa a kode QR khusus kanggo nuduhake nalika rawuh.

Honduras

Donation QR code

Sumber: Gambar 1 & amp; Gambar2

Honduras ora ketinggalan babagan nggunakake teknologi kode QR. Kode QR digunakake kanggo nyepetake prosedur dagang lintas wates ing negara kasebut.

Contone, Kesatuan Pabean ing Honduras nggunakake kode QR kanggo nandhakake kanthi cepet — online — apa sing tuku (importir) wis mbayar pajak tambah nilai barang ing negara tujuan.

Kajaba iku, sawetara bisnis ing Honduras nggunakake Kode QR kanggo nambah crita lan transparansi produke. Penggalangan dana ing Honduras uga nggunakake kode QR kanggo nggampangake sumbangan.

Nalika penetrasi seluler ing Honduras terus meningkat, samesthine kode QR ing Amerika bakal terus saya tambah.

miturut Laporan Data 2021 laporan, ingnomer seluler sambungan ingHonduras ing Januari2021 padha karo 71,1% saka total populasi.

Panama

Kode QR akeh digunakake ing Panama minangka bagéan saka peraturan anyar nalika mlebu negara selaras karo protokol kesehatan Covid-19.

Kabeh pengunjung kudu ngisi affidavit elektronik sadurunge mlebu pesawat.

Banjur sawise formulir diisi, dheweke bakal nampa email karo kode QR sing personel bandara bisa mindai.

Registry Kapal Panama uga nggunakake kode QR kanggo validasi keaslian dokumen resmi diajukake dening pelaut.

Panggunaan kode QR ing Panama diprediksi bakal tuwuh kanthi nambah angka sambungan seluler, sing padha karo 4.69 yuta sambungan seluler ing Panama ing Januari 2021.

Jamaika

QR code for health

Jamaika nggunakake kode QR kanggo sawetara tujuan.

Dheweke nggunakake teknologi kode QR kanggo ngakses cathetan tes turis, nawakake konten interaktif kanggo bocah-bocah, lan nyedhiyakake menu tanpa kontak ing hotel lan restoran.

Panggunaan kode QR ing Jamaika bisa uga saya tambah akeh karo sambungan seluler.

Miturut Data Reportal 2021, ana 3,10 yuta sambungan seluler ing Jamaika ing Januari 2021. Jumlah sambungan seluler ing Jamaika mundhak 72 ewu (+2,4%) antarane Januari 2020 lan Januari 2021.

Iki tegese kode QR banget diakses lan pangguna-loropaken amarga ana luwih akeh pangguna smartphone ing Jamaika.

El Salvador

kode QR digunakake ing El Salvador kanggo nyederhanakake tata cara administratif kanggo usaha cilik lan menengah (UKM) sing ndaftar usahane.

Teknologi kasebut digunakake kanggo verifikasi keaslian bisnis online kanthi mung mindhai kode QR.

Panggunaan kode QR liyane sing menarik ing El Salvador kedadeyan ing sawijining desa.

Minangka kacarita dening Forbes, sawijining desa cilik ing El Salvador uga nggunakake kode QR kanggo nampa celengan sing lagi nganggo Bitcoin minangka dhuwit.

Pungkasan, kode QR wis digunakake ing El Salvador ora mung kanggo pembayaran eceran nanging uga ing industri liyane, kayata telekomunikasi.

Belize

Contact tracing QR code

Belize nggunakake teknologi kode QR kanggo nyederhanakake cara nglacak kontak ing antarane wong sing lelungan nalika ana ing negara kasebut.

Kanggo njamin pengalaman mangan sing luwih aman, restoran lan industri perhotelan ing Belize nggunakake menu kode QR tanpa tutul.

Menapa malih, negara uga nggunakake Kode QR minangka cara pembayaran.

Tujuan utama inisiatif kasebut yaiku "kanggo mimpin strategi inklusi finansial ing Belize kanthi ngusulake solusi sing gampang digunakake lan trep kanggo pangguna pungkasan lan pedagang kanggo nindakake transaksi saben dina."

Guatemala

Guatemala nggunakake kode QR kanggo nyederhanakake syarat entri kanggo wong sing seneng lelungan amarga negara kasebut mbukak maneh wates kanggo lelungan internasional.

Miturut Visa Study, Guatemala isih alon-alon transisi menyang sistem pembayaran elektronik kayata nggunakake kode QR.

Salajengipun, Guatemala nggunakake kode QR kanggo acara amarga kabutuhan registrasi acara tanpa kontak mundhak.

Adhedhasar data kasebut, kita bisa ndeleng kepiye kode QR ing Amerika, utamane ing Guatemala, mundhak luwih akeh nalika kedadeyan pandemi.

Panggunaan kode QR ing Amerika Serikat: Amérika Kidul

Argentina

Scan QR code

Didorong dening owah-owahan regulasi lan panggunaan smartphone sing ekstensif, panggunaan kode QR wis berkembang kanthi cepet ing Argentina.

Negarawan laporan yen ing 2018, ana telung persen wong diwasa ing Argentina nggunakake pembayaran kode QR. Pangsa iki diprakirakaké bakal mundhak dadi 24 persen ing taun ngarep.

Kangge, Nilai saka Transaksi kode QR ing Amerika Latin diramalake ngluwihi 1,4 milyar dolar AS ing taun sing padha.

Iki amarga langkah-langkah bank sentral kanggo nyopir inovasi ing pembayaran seluler.

miturut iupana, rong jaringan ndominasi pembayaran kode QR ing Argentina: Mercado Pago lan TodoPago.

Kanggo Mercado Pago wae, ngolah 8,2 yuta transaksi kode QR ing 12 sasi pisanan operasi lan nyathet total 3 yuta pangguna kode QR ing Maret 2019.

Kajaba iku, ana luwih saka 300.000 pedagang sing nggunakake sistem kasebut.

Todo Pago minangka pemain kunci liyane ing pasar kode QR Argentina.

Wis yuta setengah panuku lan 600.000 pedagang mlebu. Iki kaping telu unduhan aplikasi ing taun 2018 amarga push kode QR. Saiki, terus nambah panggunaan kode QR.

Brasil

QR code payment

Kode QR uga akeh digunakake ing Brazil. Iki minangka cara pembayaran kanggo akeh pelanggan amarga solusi pembayaran sing gampang lan cepet.

Minangka kacarita dening PR Newswire, PIX minangka salah sawijining solusi pembayaran sing paling relevan ing Brasil, kalebu kode QR ing sistem kasebut.

Dheweke dianggep minangka solusi digital sing paling apik kanggo para pelanggan ing pasar luwih saka 200 yuta wong. Dikarepake 134 yuta akun panganggo saiki mundhak amarga luwih akeh wong Brasil terus nggunakake kode QR.

Kanggo ndhukung pratelan iki, PIX nglaporake manawa wis tuwuh kanthi eksponensial sajrone sawetara wulan operasi, mung ngolah luwih saka 320 yuta transaksi ing Maret 2021.

Salajengipun, kode QR uga dening industri liyane. Miturut teknologi SIG, mitra Languiru, ing kampanye kode QR, kode QR populer ing Brasil, kanthi luwih saka 12.000 kode sing diasilake saben jam.

Laporan konsumen Languiru nemokake yen 94 persen peserta yaiku pangguna telpon Android lan mung 6 persen pangguna Apple, kanthi 71 persen sing nggunakake kode wanita, kalebu 56 persen ing kelompok umur 19-30 lan 35 persen ing kelompok umur 31-60. .

Mangkono, mayoritas populasi ing Brazil nggunakake sistem Android, sing utamané dipigunakaké kanggo mindai kode QR.

Chile

QR code pairing

Sanajan sawetara bagean ing Chili duwe kecepatan jaringan sing alon lan konsumen liyane duwe pilihan sing kuat kanggo awis, kertu, lan perbankan internet, panggunaan kode QR saya mundhak.

Perusahaan transformasi digital Chili VeriTran nggawa pembayaran seluler menyang luwih saka 36 bank lan luwih saka 14 yuta pangguna.

Veritran nggawe aplikasi perbankan seluler sing diarani PagoRUT kanggo kreditur negara Chile BancoEstado, sing ngidini para pemegang akun nransfer dhuwit liwat kode QR utawa kode angka.

Roberto Valderrama, Direktur Komersial VeriTran, marang BNamericas: "kode QR kab. Iki arah sing dituju pasar, ”ujare keamanan, kenyamanan, lan kacepetan.

Kasunyatan VeriTran punika mbukak telung kantor anyar ing AS nduduhake sukses pasar pembayaran seluler Amerika Latin, uga tingkat inovasi ing industri.

Raksasa eCommerce regional Pasar bebas lan rantai warung kopi Starbucks uga nawakake solusi QR.

Pangguna dompet digital MercadoPago MercadoLibre bisa mindai kode QR statis sing ditampilake ing checkout pedagang sing melu kanggo nggawe pembayaran.

Kangge, Starbucks nawakake pelanggan dompet digital kanthi kertu fisik sing gegandhengan. Pangguna bisa mbukak dhuwit menyang dompet lan nggunakake ponsel kanggo tuku latte liwat kode QR utawa nggunakake kertu pembayaran sing disambung karo dompet.

Peru

Kode QR umume digunakake ing Peru minangka cara pembayaran. Miturut ahli, cara pembayaran anyar iki "lair minangka cara kanggo demokratisasi sarana pambayaran ing negara sing 40% wong duwe bank lan 70% duwe smartphone."

Kanggo luwih demokratisasi layanan finansial ing Peru, BBVA Continental nampilake penggabungan saka maca kode QR ing Lukita.

Lukita minangka alat sing ana ing mobile banking bank sing ngidini dhuwit ditransfer saka sel menyang ponsel lan, saiki, nggawe pembayaran nganggo kode QR", ujare bank kasebut ing situs web.

Kisah Bisnis Amerika Latin uga nyatakake yen "Bank Sentral Peru (Central Reserve Bank of Peru) ngidini sangang perusahaan panyedhiya pembayaran digital beroperasi nganggo pembayaran QR Code ing negara kasebut.

Panggunaan kode QR mundhak amarga wong Peru bisa nggawe pembayaran nganggo kode QR ing toko bata-lan-mortir. Bakal terus nambah amarga luwih akeh pangguna smartphone lan pangguna internet seluler ing Peru.

Kaya sing dilaporake Statista ing taun 2019, kira-kira 78 persen rumah tangga Peru duwe smartphone.

Iki nuduhake kenaikan meh limang poin persentase dibandhingake 2018.

Kajaba iku, Statista nemokake yen ing 2019, kira-kira 88,3 persen wong Peru sing ditliti wiwit nggunakake internet seluler saben dina.

Kajaba iku, ing taun kasebut, responden antarane 18 lan 29 taun makili klompok umur paling gedhe nomer loro babagan panggunaan internet ing negara Amerika Selatan.

Venezuela

Venezuela umume nggunakake kode QR minangka cara pembayaran. Salah sawijining pemain gedhe ing pasar Venezuela yaiku sistem MercadoPage sing uga nggabungake kode QR.

Mung bubar, ing tengah pandemik, MercadoPago wis weruh total transaksi pindho, kanthi tuku e-commerce saka platform MercadoLibre utama mung 35% saka pembayaran amarga wong Amerika Latin tambah akeh nggabungake pembayaran digital menyang bagean liyane saka urip saben dinane.

Amerika Latin, sing kalebu Venezuela, samesthine bakal ndeleng tingkat pertumbuhan taunan gabungan 17,3% ing transaksi pembayaran digital.

Proyeksi kasebut wiwit taun 2020 nganti 2024, nalika total volume transaksi bakal tekan kira-kira $ 204 milyar, miturut proyeksi saka Statista.

Kajaba iku, laporan Indeks Pembayaran Anyar Mastercard ngandhakake yen 66% responden ing Amerika Latin kalebu Venezuela, ngarepake nggunakake teknologi pembayaran liyane kaya kode QR.

Ekuador

QR code sticker

Ekuador nggunakake kode QR kanggo macem-macem alasan.

Padha digunakake kanggo ngedongkrak industri pariwisata dening masang stiker kode QR menyang salah sawijining ekspor paling gedhe - pisang.

Kamentrian Pariwisata Ekuador ngandelake 24 yuta ton gedhang sing diekspor ing saindenging jagad saben taun.

"Saben gedhang saiki ngemot kode QR ing stiker kanggo nyengkuyung konsumen sinau luwih akeh babagan asale panganan. Nalika mindai kode kasebut, dheweke dituntun menyang video promosi kanggo negara kasebut, banjur situs web Kementerian Pariwisata, "ujare Springwise.

Salajengipun, Ekuador uga nggunakake kode QR kanggo ndhaptar wong sing wis diimunisasi nglawan Covid-19 uga kanggo ngawasi.

Teknologi kode QR uga digunakake kanggo menehi tandha marang warga babagan tanggal vaksinasi kaping pindho.

Pungkasan, bisnis ing Ekuador uga nggunakake kode QR kanggo pengunjung kanggo mindai nganggo telpon kanggo transaksi tanpa sentuhan selaras karo pancegahan kesehatan lan safety covid-19.

Faktor gedhe ing panggunaan terus kode QR ing Ekuador yaiku tambah akeh pangguna smartphone ing negara kasebut.

Miturut laporan Statista 2019, 46 persen populasi Ekuador duwe smartphone, saka 6,2 persen ing 2012.

Bolivia

File QR code


Gadhah 11.48 yuta sambungan seluler ing 2020, Bolivia alon-alon nggunakake kode QR ing transaksi saben dinane.

Contone, bank, bisnis, lan warga Bolivia nggunakake kode QR kanggo transfer dana antarane akun bank.

Solusi pembayaran interoperable digawe dening platform Simple.

Kajaba iku, bank swasta ing Bolivia nggunakake Kode QR minangka sistem pambayaran lan koleksi.

Uruguay

QR code on store window

Uruguay wis nggunakake teknologi kode QR kanggo macem-macem tujuan.

Pamaréntah Uruguay ndadekake prentah kanggo toko werna dhuwur lan restoran pasang stiker QR ing papan, informasi rinci bab carane padha mbayar tax.

Kajaba iku, pamrentah uga mrentahake kabeh bisnis sing kudu kalebu invoice elektronik sing dicithak a sertifikat digital diwakili liwat kode QR karo informasi fiskal sing ngidini kanggo verifikasi invoice.

Kode QR uga digunakake kanggo produk kayata daging, kanggo verifikasi dokumen perjalanan, lan ing maskapai.

Paraguay

Mung ing 2020, Paraguay nggunakake teknologi kode QR kanggo nambah layanan pembayaran digital ing negara kasebut, nggampangake pambayaran tanpa kontak, lan promosi inklusi finansial.

Paling bank-bank ing Paraguay lan luwih saka 2. 500 bisnis ing negara nggunakake kode QR.

Transisi dadi luwih gampang kanggo pelanggan amarga umume aplikasi perbankan lan bank wis nawakake pembayaran kode QR.

Ing ruang ritel, bisnis ing Paraguay uga nggunakake kode QR. Kamentrian industri lan perdagangan negara kasebut nggawe persetujuan karo perusahaan sing entuk pambayaran, Bankard kanggo nyederhanakake pembayaran digital liwat kode QR.

Kode QR uga digunakake dening industri pariwisata Paraguay kanggo nyepetake lelungan mlebu ing tengah pandemik.

Kabeh iki ndhukung prediksi manawa panggunaan kode QR ing Paraguay samesthine bakal tuwuh amarga tambah akeh permintaan kanggo transaksi sing luwih aman.

Kolombia

Kode QR diadopsi sacara luas ing Kolombia minangka sarana kanggo nggawe pembayaran elektronik.

Panggunaan kode QR ing Kolombia diprediksi bakal nambah kanthi standarisasi dening Otoritas Keuangan Kolombia.

Pamrentah duwe tujuan kanggo promosi cara alternatif kanggo nggawe pembayaran elektronik, nyuda panggunaan awis, lan nguatake inklusi finansial.

Kajaba iku, kode QR uga digunakake ing Kolombia kanggo nglacak lan ngonfirmasi warga lan pasien sing wis divaksinasi. QR code ing Kolombia uga fungsi minangka nyedhiyani paspor mobilitas.

Aruba

QR code digunakake digunakake ing Aruba kanggo kontak tracing nalika kedadeyan pandemi.

Teknologi kasebut uga digunakake ing negara kasebut kanggo ngidini pengunjung utawa turis nuduhake status kesehatan COVID kanthi pribadi lan aman ing piranti seluler.

Salajengipun, kathah restoran ing Aruba uga digitalisasi menu nggunakake kode QR amarga kesehatan lan safety dadi perhatian utama para pelanggan.

Kajaba iku, Aruba uga nggunakake kode QR kanggo nelusuri aset sing efisien.

Kanthi macem-macem panggunaan kode QR ing Aruba, samesthine panggunaan kode QR bakal terus mundhak.

Napa kode QR ora populer ing AS sadurunge pandemi?

Sadurunge pandemi, konsumen AS ora nggunakake kode QR sing dhuwur. Panaliten sing ditindakake dening Comscore nemokake manawa pangguna AS nggunakake kode QR kanggo tuku nolak antarane 2018 lan 2020.

Ing wiwitan taun 2010, ponsel durung duwe pemindai kode QR sing dibangun nganti 2017 karo Apple iOS 11 nganyari, sing ngidini wong bisa mindhai kode QR nggunakake kamera telpon.

Sumber Gambar

Ragu-ragu konsumen kanggo mindhai kode nyebabake kurang adopsi teknologi kasebut ing wektu kasebut.

Nalika Covid-19 tekan, kode QR ing Amerika wiwit mundhak 11%. Restoran nampilake kode QR menu tinimbang nggunakake menu fisik.

Sekolah lan universitas nggunakake teknologi kode QR kanggo mriksa kesehatan. Ing pendhidhikan, akeh guru sing terus-terusan nemokake kode QR sing migunani kanggo nuduhake kegiatan lan nyambungake karo siswa.

Situs vaksin digunakake kanggo mlebu janjian lan nelusuri wong sing wis divaksinasi.

Lan bisnis - cilik utawa gedhe - nggunakake teknologi kanggo macem-macem tujuan kayata solusi kanggo prosedur operasional utawa marketing.

Faktor sing nyebabake tuwuhing panggunaan kode QR ing Amerika

Popularitas kode QR ing Amerika tuwuh kanthi cepet kanthi nganyari ponsel, tuwuhing pangguna smartphone, lan panggunaan internet.

Luwih akeh merek smartphone nganyari fitur kaya duwe scanner kode QR sing dibangun.

Contone, iOS 11 iPhone dianyari ing 2017 lan ngidini wong mindhai kode QR nggunakake kamera telpon.

Menapa malih, 97% Amerika ing macem-macem klompok demografi saiki duwe smartphone.

Iki nerjemahake adopsi kode QR sing luwih akeh amarga dadi luwih gampang diakses pangguna seluler.

Banjur panggunaan internet uga tambah ing AS. Statista laporan sing ana 269,5 yuta pangguna internet seluler ing AS, sing makili luwih saka 90 persen kabeh pangguna internet aktif ing saindenging negoro.

Kajaba iku, konsumen dadi luwih waspada babagan kesehatan lan safety lan milih nggunakake kode QR minangka cara tanpa kontak kanggo ngakses informasi.


Masa depan kode QR ing AS

Amarga kode QR digunakake luwih akeh ing industri sing beda-beda ing Amerika Serikat, luwih akeh inovasi bakal kedadeyan.

Data ing ndhuwur mbutuhake masa depan sing bisa diramalake kanggo nggunakake kode QR sing luwih akeh ora mung ing Amerika nanging ing wilayah liyane.

Industri ritel, pedagang pembayaran, pendhidhikan, lan pemasar nyumbang kanggo pertumbuhan eksponensial kode QR ing Amerika.

Nggunakake generator kode QR paling apik online kaya QR TIGER mbantu macem-macem industri supaya bisa menehi strategi pemasaran kanggo para pelanggan.

Iki uga mbantu nyepetake proses operasional lan ngidini kanggo nglacak jumlah scan.

Kode QR minangka alat ganti game sing kudu sampeyan gunakake kanggo nambah basis pelanggan lan melu target pamirsa. Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap babagan kode QR, hubungi kita dina iki.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger