Kode QR Venmo: Mbayar Pembayaran Ing Era Digital

Update:  February 09, 2024
 Kode QR Venmo: Mbayar Pembayaran Ing Era Digital

Kode QR Venmo nyedhiyakake cara sing luwih aman lan luwih cepet kanggo nransfer dana mung kanthi pindai, ngilangi kabutuhan input manual.

PayPal Newsroom nglaporake meh 90 yuta akun Venmo sajrone kuartal kaping pindho taun kepungkur.

Iki tegese kira-kira 1 saka saben 3 wong ing AS nggunakake Venmo, sing nuduhake popularitas sing saya tambah akeh ing antarane konsumen.

Iki mbutuhake pendhidhikan sing jero babagan cara kerja Venmo, kalebu integrasi kode QR kanggo pembayaran lan kepiye fitur iki ndadekake aplikasi pembayaran seluler sing dikarepake saiki.

Sinau carane nggawe kode Venmo Me nggunakake generator kode QR ing-app ing platform.

Kode QR kanggo Venmo: Piye cara kerjane?

Venmo iku app-diduweni PayPal sing mbisakake transfer dana elektronik (EFT). Aplikasi kasebut ngidini sampeyan nyambungake akun bank, kertu debit, lan kertu kredit kanggo nggampangake pendanaan.

Iki ndadekake Venmo minangka alternatif sing trep, nylametake pangguna saka kerumitan ngirim utawa nampa dana liwat input manual rincian.

Kaya ingpambayaran tanpa kontak kanthi kode QR PayPal, sampeyan saiki bisa nampa lan nggawe pembayaran kanthi mindhai kode QR ing-app Venmo nggunakake smartphone; ora perlu ngetik jeneng panrima, nomer, alamat email, utawa link Venmo.

Aplikasi iki 100% gratis. Kabeh transaksi saka akun sing disambung ora gratis. Nanging, Venmo bakal ngisi pangirim 3% nalika mbayar nggunakake kertu kredit.

Carane nggawe aKode Venmo

Sampeyan bisa nggawe kode QR langsung ing aplikasi Venmo dhewe. Sampeyan banjur bisa digunakake kanggo nyambungake utawa transaksi karo wong liya. Mangkene carane nggunakake generator kode QR ing-app:

  1. Pindhah menyang layar utama akun sampeyan
  2. Tutul ingScantombol ing pojok tengen ndhuwur
  3. Pilih ingkode QRpilihan, lan kode bakal kanthi otomatis ditampilake.

Nanging elinga: Thekode QR ing-app statis: Sampeyan ora bisa ngatur tampilan aside saka cithakan diwenehi dening app, lan sampeyan ora bakal bisa nggunakake fitur majeng liyane uga. 

Cara nyithak kode QR Venmo

Mangkene carane sampeyan bisa nyithak Venmo QR:

1. Ngundhuh utawa nyiapake salinan digital kode QR sampeyan. Sampeyan bisa njupuk gambar utawa screenshot.

2. Simpen minangka gambar utawa file PDF.

3. Cukup print gambar utawa file PDF.

Cara mindhai kode QR sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake smartphone kanggo mindhai kode QR. Umume piranti seluler saiki duwe fitur pemindaian kode QR ing kamera.

Iki bener kanggo piranti Android ing Android 8 lan ndhuwur lan piranti iOS ing iOS 11 lan versi luwih anyar. Sampeyan bisa mriksa setelan piranti kanggo ngaktifake iki.

Nanging yen smartphone sampeyan ora duwe fitur kasebut, aja kuwatir. Ana rong cara liyane kanggo mindhai kode QR kanggo Venmo: liwat app lan scanner pihak katelu. Priksa carane ing ngisor iki.

Liwat aplikasi Venmo

  1. Bukak app lan mlebu menyang akun sampeyan
  2. Tutul lambang hamburger ing pojok kiwa ndhuwur kanggo mbukak menu
  3. Tutul ingPindai kode QRpilihan
  4. Menehi ijin kanggo Venmo nggunakake kamera
  5. Kisaran scanner ing kode lan ngenteni mindhai kanggo miwiti

Scanner pihak katelu

  1. Download sembarangscanner pihak katelu ing toko app sampeyan dhewe.
  2. Bukak scanner lan arahake menyang kode QR
  3. Enteni scanner kanggo ndeteksi kode

Iki tip: Sampeyan bisa nginstal aplikasi scanner QR TIGER. Saliyane mindhai, sampeyan uga bisa nggunakake minangka generator kode QR. Sampeyan bisa nggawe lan ngatur jinis kode QR dhasar kaya URL, teks, lan email.

Aplikasi kasebut uga nyathet riwayat kabeh kode QR sing dipindai supaya sampeyan bisa ndeleng maneh data sing disematake kapan wae.

Lima cara praktis kanggo nggunakakeKode QR Venmo

  1. Pembayaran

Sampeyan bisa nggawe lan nampa pembayaran kanthi nggunakake kode QR kanggo Venmo. Pangguna bisa langsung nransfer dhuwit langsung menyang akun sing disambung nalika mindhai kode sampeyan.

Nuduhake kode QR karo kulawarga utawa kanca lan nikmati pembayaran utawa hadiah e-cash.

  1. Garasi dodolan

Kode QR Venmo uga migunani kanggo dodolan garasi. Para panuku bisa mindai kanggo mbayar barang garasi sing arep dituku. 

Iki bakal ngidini sampeyan adol barang kanthi luwih gampang. Ora perlu ngganti pembayaran amarga pelanggan bisa mbayar kanthi jumlah sing tepat.

  1. Jar tip digital

Cashless tip minangka cara sing trep kanggo wong liya kanggo nuduhake tips, utamane kanggo pelanggan sing seneng e-cash. Canary Technologies laporan yen duwe opsi tipping cashless bisa nambah tips Staff nganti kaping lima.

Sampeyan bisa nyiyapake akun Venmo kanggo restoran utawa kafe lan nggunakake kode QR minangka cara tip kanggo pelanggan. Saliyane trep, uga luwih higienis amarga ora perlu kontak fisik.

  1. Dodolan

Kanggo bisnis, fitur scan-to-pay Venmo bisa dadi keuntungan kanggo nggawe dodolan luwih akeh.  

Sampeyan bisa menehi kode QR iki minangka pilihan liyane kanggo pelanggan mbayar awis. PanganggoneKode QR ing dodolan ndadekke penak kanggo bisnis lan pelanggan.

  1. Sumbangan lan amal

Gunakake kode QR kanggo ngumpulake sumbangan kanggo tujuan amal lan acara. Kanthi cara iki, sanajan sing manggon adoh saka sampeyan isih bisa nuduhake berkah liwat dana elektronik.

Kajaba iku, sampeyan kudu mesthekake yen ora sengaja nuduhake sumbangan kasebut karo panampa sing salah amarga kode QR bakal langsung menyang akun sampeyan.

NangingKode QR tampering lan apus nuduhke resiko kanggo cara iki. Kanggo ngindhari iki, sampeyan bisa nambah logo sampeyan ing kode QR supaya wong bisa yakin yen lagi mindhai kode sing bener.

Utawa sampeyan uga bisa nyithak rincian akun ing poster supaya scanner bisa cocog karo kredensial sadurunge ngirim sumbangan.

Kepala menyang QR TIGER QR code generator kanggo kode khusus

Integrasi kode QR Venmo mung mbuktekake manawa transaksi saiki luwih gampang ditindakake.

Sampeyan ora maneh kudu banget ngengkel ing rincian amarga ana ora perlu kanggo sampeyan kanggo input samubarang mau; sampeyan mung kudu mindhai kode lan mriksa legitimasi.

Kaya Venmo, sampeyan uga bisa nggawe kode QR kanggo macem-macem tujuan nggunakake macem-macem solusi kanggo URL, kertu bisnis, file, tautan media sosial, lan liya-liyane!

Sampeyan bisa nggawe kabeh iki nganggo QR TIGERgenerator kode QR.

Nduwe fitur pangaturan dhewe sing bisa narik kawigaten para pemindai lan menehi kode QR sing béda sing bakal dieling-eling wong.

Pindhah menyang QR TIGER, kanthi luwih saka 850,000 pangguna ing saindenging jagad lan dipercaya dening sawetara perusahaan paling gedhe, kayata Disney lan Samsung.

Iki uga disertifikasi ISO-27001 lan tundhuk karo GDPR, tegese ngetutake peraturan keamanan internasional lan njamin keamanan data lan akun sing ana gandhengane.

Ndhaptar akun lan rasakake gampang nggawe kode QR kanggo macem-macem panggunaan lan kanthi desain sampeyan dhewe. Hubungi layanan pelanggan kanggo pitulungan.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger