Cara Nggawe Kode QR Gratis ing 5 Langkah

Update:  May 21, 2024
Cara Nggawe Kode QR Gratis ing 5 Langkah

Apa sampeyan pengin ngerti carane nggawe kode QR gratis kanggo akun media sosial, URL, teks, video, utawa email? Ya, iku bisa nggunakake QR TIGER QR Code Generator.

Kode QR ningkatake akses situs sing luwih cepet kanthi mindhai kode QR nggunakake smartphone.

Blog iki bakal nuntun sampeyan carane nggawe kode QR gratis kanggo situs web, Facebook, Instagram, Wi-Fi, lan liya-liyane nggunakake generator kode QR khusus.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan kode QR gratis

Nggawekode QR free , dikenal minangka kode QR statis, ora ngijini sampeyan kanggo ngganti informasi sing disimpen ing kode QR sapisan kui.

Yen ngandika, iku bakal salawas-lawase ngarahake informasi sing wis ditempelake ing kode.

Contone, yen sampeyan ngasilake kode QR URL kanthi statis, bakal langsung ngarahake pemindai menyang URL sing diselehake.

Dene, nalika sampeyan nggawe URL dinamis  QR code, iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi kode QR malah sawise printing.

Kanthi fitur nelusuri, sampeyan uga bisa nglacak data scan kode QR kanggo ngawasi kinerja.

Nanging yen sampeyan kepengin weruh carane kode QR dinamis bisa digunakake, sampeyan bisa maca babagan kode QR dinamis kanggo informasi luwih lengkap utawa gawe kode QR dinamis gratis nggunakake versi nyoba kode QR dinamis gratis QR TIGER.

Sinau carane entuk kode QR gratis kanthi nuruti pandhuan langkah-langkah sing diwenehake ing ngisor iki.

Nanging amarga sampeyan kasengsem karo kode QR gratis, ana sawetara solusi kode QR sing bisa digawe kanthi gratis.

Cara nggawe kode QR gratis kanggo link menyang situs web sampeyan (bisa statis utawa dinamis)

Website QR code
Kode QR URL utawa situs web ngowahi tautan dadi kode QR kanthi gratis. Contone, bisa dadi link menyang toko online utawa link menyang informasi perusahaan sampeyan.

Mangkene carane njaluk kode QR kanggo link menyang situs web sampeyan:

  1. Pindhah menyang a free generator kode QR nyambung.
  2. Pilih ingURL kode QR solusi saka menu.
  3. Salin lan tempel URL utawa pranala menyang kolom kosong.
  4. PilihQR statis utawaQR dinamislan klik Gawe kode QR.
  5. Pribadhi kode QR lan tambahake logo unik.
  6. Tes scan kode QR. Sawise rampung, klikNgundhuh.

Sampeyan bisa masang kode QR URL ing materi pemasaran kanggo kampanye pemasaran sing efektif.

Sampeyan malah bisa nyelehake ing stiker lan label kanggo produk sampeyan.


Iki mbantu para pelanggan kanthi gampang ndeleng rincian produk sing lengkap tanpa kudu nggoleki situs web lan review pelanggan kanthi manual.

Ngasilake Stiker lan label kode QR kanthi cara sing padha nggunakake QR TIGER, generator kode QR URL paling apik.

Gawe kode QR formulir Google gratis

Feedback QR code
Kanggo nggawe formulir Google sampeyan bisa dipindai lan bisa diakses nggunakake piranti smartphone, iki carane nggawe kode QR gratis.
  1. Menyang Generator kode QR Formulir Googlenyambung
  2. Pilih ingKode QR Formulir Google solusi.
  3. Salin lan tempel pranala formulir Google menyang kolom kosong.
  4. PilihQR statisutawaQR dinamis lan klikGawe kode QR.
  5. Ngatur kode QR lan nambah logo. Aja lali nambah ajakan tumindak.
  6. Pindai kode QR kanggo nyoba. Sawise rampung, mung klikNgundhuh.

Cara nggawe kode QR gratis kanggo Facebook sampeyan

Nggunakake kode QR kanggo Facebook bakal nggampangake pamirsa target nemokake sampeyan ing pasar Facebook, utamane yen sampeyan dadi pengusaha utawa influencer.

Kajaba iku, uga bisa nambah online sampeyan kanthi ngarahake menyang kaca Facebook sampeyan.

Iki minangka pandhuan limang langkah kanggo mulang sampeyan carane nggawe kode QR gratis kanggo link menyang kaca Facebook:

  1. Pindhah menyang generator kode QR Facebook online.
  2. Pilih ingKode QR Facebook solusi.
  3. Salin lan tempel pranala menyang kolom kosong.
  4. PilihQR statisutawaQR dinamis lan klikGawe kode QR.
  5. Pribadhi kode QR supaya unik.
  6. Tes kode QR kanthi mindhai. Banjur, klikNgundhuh.

Kode QR gratis, utawa kode QR statis,  mung nawakake fungsi winates, kayata fungsi kode QR siji-link.

Dadi yen sampeyan kudu ngowahi macem-macem pranala Facebook dadi kode QR, sampeyan kudu sinau carane nggawe kode QR ing wangun kode QR akeh dinamis kanggo solusi Facebook.

Cara nggawe kode QR gratis kanggo Instagram lan nambah pengikut

Kode QR Instagram ngarahake scanner menyang kaca Instagram sampeyan. Kanggo nambah pengikut Instagram, sampeyan kudu sinau carane nggawe kode QR gratis kanggo Instagram sampeyan.

Mangkene carane njaluk kode QR kanggo akun Instagram sampeyan:

  1. Pindhah menyang generator kode QR Instagram
  2. Klik menu "Instagram" lan ketik URL Instagram utawa jeneng pangguna sampeyan ing lapangan sing diwenehake.
  3. Pilih "Generate Code" lan owahi kode QR kanthi nggunakake macem-macem pola lan mata, nambah logo lan nyetel werna. Ngundhuh lan nyoba kode QR.

Lan punika fitur malah luwih apik: QR TIGER, paling kode QR generator online, nawakake a Kode QR kanggo kabeh media sosial nangani.

Iki ngidini sampeyan masang kabeh akun media sosial sing ana ing kampanye kode QR siji.

Sampeyan bisa nggawe kode QR media sosial lan kanthi gampang nambah keterlibatan lan kesan saka pamirsa target.

Cara nggawe kode QR gratis kanggo WiFi

Wifi QR code

Nggawe kode QR Wifi gratis ngidini panyambungan internet mung scan.

Yen ngandika, sampeyan ora perlu ngetik sandhi dawa kanggo nyambung menyang internet, kang njupuk akèh wektu kanggo sampeyan lan tamu.

Kanthi generator kode QR sing tepat, sampeyan bisa nggawe kode QR gratis kanggo sandhi Wifi kanthi 4 langkah gampang:

  1. Pindhah menyang generator kode QR Wifi gratis
  2. Bukak menu "Wi-Fi" lan ketik kolom sing dibutuhake. Sampeyan bisa nunjukake jinis enkripsi keamanan sandi sing diduweni router sampeyan.
  3. Ketik SSID kanggo mindhai sing luwih akurat. SSID sampeyan bisa ditemokake ing mburi router / modem sampeyan.
  4. Nggawe lan ngatur kode QR sampeyan.
  5. Nyetak kode QR Wifi sampeyan

Sandhi Wi-Fi sing digawe kode QR bisa digunakake ing sekolah, bisnis, perusahaan, lan kantor, amarga duwe sambungan Wi-Fi.

Nggunakake kode QR wifi gratis, beban ngetik sandhi Wi-Fi bisa diganti nganggo mode sing gampang lan bisa diakses nggunakake teknologi kode QR.

Kepiye carane nggawe kode QR gratis kanggo trek Mp3?

Kode QR Mp3 minangka kode QR dinamis.

Nanging, sampeyan bisa nggunakake versi nyoba gratis dinamis kanggo ngowahi file audio dadi kode QR.

Nggoleki trek bop bisa dadi beban lan kerumitan.

Contone, musisi lan seniman biasane bisa nambah pranala menyang trek promosi, sing mbutuhake wektu kanggo target pamirsa nggoleki.

Kanthi integrasi kode QR, musisi lan label rekaman bisa masang kode QR audio menyang majalah, koran, lan platform pemasaran liyane.

Scanner bisa ndownload lan nyimpen file audio kanthi gampang mung kanthi pindai.

Sampeyan bisa ngowahi file MP3 menyang kode QR kanthi rong cara.

Sampeyan bisa nggunakake solusi kode QR URL yen sampeyan mung duwe link menyang file audio (contone, yen ana ing SoundCloud utawa Spotify) utawa solusi kode QR MP3 yen sampeyan wis nyimpen file audio ing komputer.

Mangkene carane nggawe kode QR kanggo MP3

  1. Bukak angenerator kode QR MP3 nyambung
  2. Pilih "URL" yen audio sampeyan online utawa menu "Mp3" lan ketik informasi sing dibutuhake kanggo ngasilake kode QR.
  3. Gawe kode QR kanthi ngeklik antarmuka "Generate QR Code".
  4. Tes kode QR sadurunge ngundhuh
  5. Distribusi kode QR sing diundhuh

Utawa, yen sampeyan pengin promosi episode podcast, sampeyan bisa milih kanggo kode QR podcast solusi uga.

Nggunakake alat iki, podcaster bisa nyambung URL saluran podcast menyang kode QR kanthi gampang.

Luwih apik, dioptimalake kanggo pangguna seluler supaya pamireng target sampeyan bisa mindhai, ngundhuh, lan ngrungokake crita sampeyan liwat telpon.

Cara nggawe kode QR gratis kanggo email

Kode QR kanggo email minangka solusi kode QR gratis sing sampeyan bisa ngowahi alamat email dadi kode QR.

Sawise kode QR email wis dipindai, iku langsung ngarahake scanner menyang alamat email kanggo ninggalake pesen.

Kode QR email migunani kanggo ditampilake ing toko online, situs web bisnis, utawa kertu bisnis.

Iki ngidini para pelanggan ngirim email kanthi langsung babagan keprihatinan mung kanthi pindai.

Mangkene pandhuan babagan carane nggawe kode QR gratis kanggo email sampeyan

  1. Pindhah menyang generator kode QR email
  2. Klik ing menu "Email".
  3. Ketik email bisnis sampeyan.
  4. Gawe kode QR banjur atur kanthi milih pola, mripat, logo, lan warna, lan malah nambah pigura kanggo reresik mindhai sing cetha.
  5. Download kode QR gratis sing wis digawe, nyoba, lan disebarake menyang pelanggan, klien, lan mitra bisnis sing dihargai.

Kepiye carane nggawe kode QR gratis kanggo YouTube lan entuk luwih akeh tampilan lan pelanggan?

Miwiti konten sampeyan dhewe angel.

Iki mbutuhake bayangan lan relevansi karo target pamirsa.

Technopreneur, influencer, pendidik, lan pamicara inspirasi nggawe konten ing YouTube lan nyedhaki pelanggan kanthi cara sing apik lan apik.

Nanging minangka wiwitan pangripta YouTube, kompetisi lan relevansi bisa uga angel dipikirake amarga sampeyan kesel gaweyan lan sumber daya kanggo promosi saluran sampeyan.

Nanging, sampeyan bisa nambah taktik kanthi nggunakake kode QR ing promosi sampeyan.

Mangkene 5 langkah ringkes kanggo ngasilake kode QR gratis kanggo video YouTube sampeyan.

  1. Bukak generator kode QR YouTube
  2. Klik Menu "YouTube" lan ketik URL video YouTube utawa URL saluran YouTube
  3. Gawe kode QR YouTube lan atur kanthi milih pola lan mripat, nambah logo saluran, lan milih warna sing cocog karo identitas sampeyan.
  4. Priksa manawa kode QR bisa digunakake lan download.
  5. Mulai nyebarake kode QR YouTube kanthi nambahake menyang video, kiriman, lan kampanye promosi.

Kode QR YouTube sampeyan uga bisa dadi sumber video sing gegandhengan ing mangsa ngarep.

Kanthi cara iki, alangan ngubungake URL video sadurunge ing kothak katrangan bakal diilangi, lan kemungkinan entuk luwih akeh tampilan bakal tikel kaping pindho nalika sampeyan langsung nerusake menyang video kasebut.

Yen sampeyan nambahake manipulasi teknologi canggih menyang antarmuka Saluran, pamirsa sing nggoleki interaksi Pencipta-Langganan sing anyar lan durung tau sadurunge bisa dadi pelanggan setia sampeyan.

Kepiye carane nggawe kode QR gratis kanggo Pinterest?

Pinterest wis dadi papan buletin basis web media sosial kanggo proyek, gagasan, lan produk.

Platform iki mbantu bisnis wiwitan ngumpulake lan ngarahake lalu lintas lan dodolan luwih akeh.

Yen sampeyan arep nambah dodolan pasar, sampeyan bisa nggunakake kode QR Pinterest kanggo nindakake iki.

Mangkene 5 langkah dhasar babagan carane nggawe kode QR kanggo link saka Pinterest sampeyan.

  1. Pindhah menyang Pinterest QR code generator
  2. Bukak bagean "Pinterest" generator lan ketik link pin sing pengin digawe. Sampeyan bisa nggawe kode QR Pinterest kanggo akun sampeyan uga kanggo nambah pengikut Pinterest.
  3. Gawe kode QR Pinterest lan atur miturut identitas bisnis sampeyan. Sampeyan bisa ngatur pola lan mata, nambah logo, lan nyetel werna, lan bisa nambah pigura kanggo label label.
  4. Tes yen kode QR bisa digunakake.
  5. Ngundhuh lan nyebarake kode QR Pinterest sampeyan

Kanthi kode QR Pinterest, sampeyan minangka langkah adoh saka ngedongkrak profil bisnis ing web ing saindenging jagad lan dadi motivasi kanggo munggah ing industri teknopreneur.

Cara nggawe kode QR teks kanthi gratis

Generator teks biasa QR TIGER bisa pas nganti 1268 karakter.

Kajaba iku, sampeyan bisa nglebokake tembung, angka, tandha wacan, lan emojis ing kode QR teks kanthi gratis.

Mangkene carane nggawe kode QR teks kanthi gratis

  1. Pindhah menyang generator kode QR teks gratis
  2. Klik menu "Teks".
  3. Ketik teks sampeyan
  4. Gawe kode QR sampeyan.
  5. Owahi kode QR kanthi milih pola, mata, lan werna, lan sampeyan bisa nambah logo
  6. Tes kode QR lan download.
  7. Sebarake kode QR teks sampeyan.

Sampeyan uga bisa ngasilake kode QR teks kanthi akeh nggunakake generator kode QR akeh teks.


Gawe kode QR sampeyan kanthi gratis nganggo generator kode QR TIGER QR

QR TIGER ngidini sampeyan nggawe kode QR kanthi gratis lan ngatur desain kode QR supaya cocog karo kabutuhan, gaya, merek, utawa tujuan marketing.

Yen sampeyan perlu kanggo generate kode QR akeh, sampeyan uga bisa hubungi QR TIGER QR kode generator online supaya kita bisa nulung sampeyan luwih.

Pitakonan Paling Sering

Kepiye carane nggawe kode QR gratis?

Ngasilake kode QR sing disesuaikan kanthi gratis gampang kaya kue. Sampeyan bisa nindakake kanthi nggunakake piranti lunak kode QR canggih kaya QR TIGER.

Pilih solusi QR statis, ketik informasi sing pengin dituduhake, gawe kode QR, lan atur. Sampeyan uga bisa ngasilake kode QR dinamis gratis kanthi rencana freemium QR TIGER (ora kadaluwarsa).

Istilah sing gegandhengan

Generator kode QR kanggo media sosial

Generator kode QR kanggo media sosial minangka piranti lunak canggih sing ngidini sampeyan ngowahi Facebook, Instagram, Twitter, lan situs jejaring sosial liyane dadi kode QR.

QR TIGER minangka salah sawijining generator kode QR sing paling digoleki amarga nduweni fitur canggih kayata pelacakan kode QR, kode QR sing bisa diowahi, lan liya-liyane.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger