Kepiye Cara Kode QR? Kabeh Pitakonan Sampeyan Wis Dijawab

Update:  June 11, 2024
Kepiye Cara Kode QR? Kabeh Pitakonan Sampeyan Wis Dijawab

Mundhak kanthi cepet saka panggunaan kode QR ing saindenging jagad nyebabake panyebaran platform generator kode QR online. Kanthi piranti lunak iki, sapa wae bisa nggawe kode QR kanggo macem-macem tujuan.

Lan miturut statistik anyar, kode QR mung bakal dadi luwih penting ing taun-taun sing bakal teka.

Nyatane, mung taun kepungkur, dheweke nambahake panggunaan 443% saben taun.

Sanajan popularitase, sawetara wong isih ora ngerti babagan kode QR: apa kode QR, cara kerjane, lan apa sing kudu ditindakake.

Yen sampeyan salah siji saka iku, katon ora luwih.

Pandhuan utama pamula iki bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nggawe kode QR lan ngerti mekanisme dhasare.

Lan amarga milih piranti lunak kode QR sing bermutu penting, sampeyan uga bakal sinau apa sing kudu digoleki nalika milih.

Kepiye cara kerja kode QR

Website QR code

Sadurunge kita nyilem, apa kode QR? Lan apa tegese QR?

QR singkatan saka "Respon Cepet."

Kode iki minangka barcode rong dimensi sing bisa nyimpen macem-macem informasi, kalebu teks, URL, informasi kontak, gambar, lan video. 

Iki digawe nggunakake agenerator kode QR online, lan piranti lunak marketing digital sing apik banget kanggo pariwara lan enggo bareng informasi.

Salah sawijining faktor sing nyumbang yaiku kemampuan kanggo nyimpen data luwih akeh tinimbang barcode tradisional. 

A kode QR bisa nyimpen informasi horisontal lan vertikal ing seri kothak ireng-putih utawamodulditata kanthi pola. 

Saben modul ing pola kode QR nggambarake sawetara data sing dipasang, sing banjur bisa didekode kanthi mindhai nganggo smartphone sing dilengkapi fitur pemindaian QR.

Pangguna banjur bisa nambah kode QR menyang materi promosi utawa kemasan produk, supaya bisa encode informasi luwih akeh tanpa ngenggoni papan sing akeh banget.

Sampeyan bisa nggunakake platform kode QR online kanggo nampilake data menyang kode QR. Sawise sampeyan duwe kode, sampeyan bisa nyithak utawa nampilake kanthi digital supaya bisa dipindai wong liya. 

Sajarah ringkes kode QR

Masahiro Hara pisanan nemokake kode QR ing taun 1994 nalika kerja ing perusahaan JepangGelombang Denso.

Perusahaan iki nggoleki cara kanggo nglacak suku cadang sajrone manufaktur, lan kode QR nyedhiyakake solusi kanggo nyimpen informasi luwih akeh tinimbang barcode tradisional.

Kaping pisanan, kode QR digunakake utamane ing aplikasi industri ing Jepang, kayata manajemen inventaris lan logistik. 

Nanging, dheweke banjur dadi misuwur ing iklan lan marketing amarga bisa nyimpen informasi luwih akeh tinimbang barcode tradisional lan gampang dipindai nggunakake smartphone.

Saiki, nggunakake piranti lunak kode QR yaiku carane kode QR digawe kanthi gampang. Platform kasebut ngidini pangguna milih solusi kode QR sing beda lan nawakake pilihan kustomisasi

Nalika smartphone dadi luwih umum ing awal taun 2000-an, kode QR dadi populer ing Amerika Serikat lan bagean Eropa. 

Pemasar uga wiwit nggunakake kode QR ing kampanye iklan kanggo ngarahake konsumen menyang informasi produk utawa penawaran khusus.

Kode QR saiki dadi luwih umum. Restoran wis ngganti menu sing dicithak nganggo kode QR kanggo tundhuk karo pedoman CDC (Pusat Kontrol lan Nyegah Penyakit) kanggo bukaan sing aman sajrone pandemi COVID-19. 

Industri saiki nggunakake teknologi kode QR kanthi macem-macem cara. Kode QR bisa nulungi wong supaya bisa ngetutake urip kanthi cepet kanthi langsung menyang data penting.

Iki uga minangka alat sing migunani sing ngidini bisnis menehi akses gampang kanggo informasi lan promosi marang pelanggan. 

Kanthi panggunaan smartphone sing saya tambah lan kebutuhan kanggo solusi tanpa sentuhan, kode QR bakal dadi luwih larang ing taun-taun sing bakal teka.

Kepiye carane kode QR digawe?

Kode QR digawe nggunakake pembuat kode QR utawa piranti lunak kode QR kaya QR TIGER.

Kanthi QR TIGER, gampang nggawe kode QR sampeyan dhewe. Iku piranti lunak intuisi sing dibangun kanggo kabeh bisnis lan malah pamula.

Mangkene carane sampeyan bisa nggawe kode QR dhewe:

1. NggolekiQR TIGERonline lan pilih tartamtuSolusi kode QR.

2. Ketik data sing pengin disimpen ing QR lan milih antaraneStatis utawaDinamis QR.

3. Generate kode QR lan ngatur desain. Sampeyan bisa nambah gambar minangka logo.

4. Jalanake test scan cepet lan klikNgundhuh kanggo nyimpen.


Rong jinis kode QR: statis lan dinamis

Static and dynamic QR codes

Ana rong jinis utama kode QR: statis lan dinamis. Saben duwe keuntungan lan kasus panggunaan dhewe. Ngerteni bedane bisa mbantu sampeyan milih sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Kode QR statis

Kode QR statis nampilake data sampeyan langsung ing pola, sing ndadekake data kasebut permanen. Iki tegese pangguna ora bisa ngganti informasi ing kode sawise nggawe.

Uga, sampeyan kudu nimbang ukuran data, amarga iki bakal mengaruhi jumlah modul ing pola kode QR. Data sing luwih gedhe tegese pola sing luwih rame, sing asring mbutuhake wektu kanggo mindhai.

Paling apik kanggo aplikasi sing informasi sing dienkode ora mbutuhake nganyari terus-terusan, kayata URL lan nomer seri produk.

Kode QR dinamis

Kode QR ing mode dinamis luwih maju dibandhingake karo sing statis.

Kode QR iki nyimpen URL cendhak tinimbang data nyata, sing ngidini sampeyan ngganti data kapan wae tanpa nggawe kode QR anyar.

Fitur unik iki uga nggawe pola kode QR minimal lan diatur nalika ngidini ukuran data sing luwih gedhe.

Iki uga sebabe kode QR dinamis bisa nyimpen luwih akeh jinis data, kalebu dokumen, file audio, lan video.

Mangkene cara kerjane: Piranti lunak kode QR nyimpen data sampeyan ing kaca kebangkrutan URL sing cendhak. Sawise mindhai, pangguna bakal ngarahake menyang kaca kasebut, lan bisa ndeleng lan ngundhuh file kasebut.

Kajaba iku, kasedhiya fitur pelacakan canggih, ngidini pangguna ngawasi kinerja kode lan nggawe pangaturan yen perlu.

Dheweke duwe fitur liyane:

  • Integrasi piranti lunak liwat kunci API
  • Pangreksan sandhi
  • Kabar email
  • Retargeting
  • kadaluwarsa

Gegandhengan: Kode QR Statis vs Dinamis: Pros lan Cons

Cara nggunakake macem-macem jinis kode QR

Kode QR dadi saya populer ing jaman digital saiki. Dheweke nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo ngakses informasi mung nggunakake smartphone. 

Nanging, solusi kode QR sing beda duwe fitur unik lan kasus panggunaan. Ing ngisor iki ana 10 jinis kode QR lan cara kerjane saben siji: 

1. Kode QR URL

Product packaging QR code

Merek bisa nggunakake kode QR URL kanggo promosi lan ngarahake lalu lintas menyang situs web. Jinis kode QR iki umum ing kampanye pemasaran lan pariwara. 

Pemasar bisa nggunakake pranala apa wae saka browser apa wae, kayata Google utawa Bing.

Dheweke bisa kanthi cepet ngasilake kode QR Bing utawa browser sing disenengi, supaya pelanggan bisa ngakses situs web kasebut tanpa ngetik URL kanthi manual. 

2. Kode QR video

Ngirim video bisa dadi repot amarga ukuran file. Nuduhake karo kode QR tinimbang.

Akode QR video bisa masang link menyang video YouTube utawa sing disimpen ing Google Drive.

Uga bisa nyimpen file video kanthi ukuran maksimal 20 megabyte-lan pangguna uga bisa ndownload video kasebut.

Kanthi solusi unik iki, wong bisa ngakses video kanthi cepet mung ing siji scan smartphone; ora perlu nelusuri online utawa ngenteni nganti nampa video kasebut.

3. Link ing bio QR code kanggo media sosial

Social media QR code

Ing link ing bio QR codeminangka alat sing migunani kanggo entuk luwih akeh pengikut lan pelanggan ing macem-macem platform sosial. Solusi dinamis iki bisa nyimpen pirang-pirang tautan sosial.

Iki ngarahake pemindai menyang kaca kebangkrutan kanthi tombol sing nggawa menyang platform sosial sing cocog. Saka ing kono, dheweke bisa ngetutake kaca kasebut, kaya kiriman, lan dadi pelanggan ing mangsa ngarep.

4. Email kode QR

karo319,6 milyar email dikirim lan ditampa saben dina ing taun 2021, jelas yen ekosistem email saya maju lan maju.

Pamilik bisnis lan pemasar bisa nggunakake kode QR email minangka cara sing luwih cepet lan luwih trep kanggo nggayuh. Pelanggan bisa takon utawa ninggalake umpan balik liwat email ing siji scan.

Kode QR iki bakal migunani kanggo kemasan produk utawa kertu bisnis.

5. WiFi kode QR

Jinis kode QR iki nyedhiyakake penak kanggo nyambungake menyang jaringan WiFi. Kanthi siji scan, padha bisa langsung gabung jaringan; ora perlu nggoleki lan ketik sandhi.

Kode QR WiFi migunani ing perusahaan sing nawakake WiFi minangka fasilitas, kayata restoran, hotel, lan kafe.

6. File kode QR

File QR code

Kode QR file paling apik ing setelan ing ngendi pangguna kudu nuduhake file, kayata ing papan kerja lan sekolah.

Iku cara sing trep kanggo nyebarake file digital kaya PDF utawa gambar amarga sapa wae bisa ngakses lan nyimpen ing siji scan.

Contone, perusahaan bisa nggawe a file kode QRkanggo brosur produk utawa presentation kanggo nuduhake karo pelanggan potensial.

Ngidini pelanggan kanthi gampang ngakses informasi sing dibutuhake tanpa nggoleki ing situs web perusahaan utawa njaluk liwat email.

Lan ing ndhuwur iku, sampeyan uga bisa nambah sandhi supaya mung pangguna sing sah sing bisa ngakses file sing dipasang.

7. Kode QR kanggo aplikasi seluler

Pangembang bisa kanthi cepet ngarahake pangguna kanggo ndownload aplikasi seluler saka toko aplikasi nggunakake kode QR.

Nggunakake kode QR toko app bisa dadi cara sing efektif kanggo nyopir download app, amarga ora mbutuhake pangguna nggoleki app ing toko kanthi manual.

Sampeyan uga bisa njamin manawa pangguna bakal nemokake lan ngundhuh app sing bener amarga toko app asring nampilake macem-macem asil sing bisa mbingungake.

Merek bisa digunakake toko app kode QR ing macem-macem materi pemasaran lan pariwara kayata poster, selebaran, lan kiriman media sosial.

Lan amarga kode QR toko app dinamis, perusahaan bisa nglacak data, kayata jumlah scan. Metrik iki bisa mbantu dheweke netepake efisiensi kampanye kode QR aplikasi.

8. Multi URL kode QR

Kode QR Multi URL unik amarga kemampuan kanggo nyimpen pirang-pirang tautan ing siji kode QR, sing banjur ngidini pangguna pangalihan menyang kaca sing beda-beda gumantung saka parameter kasebut:

  • Basa

Opsi iki mbutuhake kaca kebangkrutan standar sing disetel ing basa tartamtu.

Sawise mindhai, kode QR bakal ndeteksi basa piranti lan ngarahake pangguna menyang versi kaca standar sing diterjemahake menyang basa kasebut. Contone, pangguna sing duwe smartphone ing basa Spanyol bakal nemokake kaca kebangkrutan ing basa Spanyol.

Nanging yen ora ana link ing kode sing cocog karo basa piranti, pangguna bakal ngarahake menyang kaca kebangkrutan standar.

Iki penting kanggo perusahaan sing duwe pamirsa saka macem-macem ndonya.

  • Wektu

Fitur iki pangalihan pangguna menyang kaca kebangkrutan beda adhedhasarnalikapadha mindai kode. Iki ngidini nyetel watesan wektu kanggo kaca target kode QR, sing bisa migunani kanggo promosi utawa acara sing sensitif wektu. 

Contone, restoran bisa nggawe kode QR menu sing diganti gumantung wektu. 

Padha bisa nyetel menu sarapan kanggo kadaluwarsa ing 11 am lan kurban nedha awan nedha awan sawise, mesthekake yen tawaran mung kasedhiya kanggo wektu winates.

Iki nyuda perlu kanggo mbusak item kanthi manual ing Papan menu utawa alangan kanggo nerangake pelanggan sing ora maneh ngawula item ngluwihi jam tartamtu.

  • Jumlah pindai 

Kanthi setelan iki, kode QR sampeyan bakal ngganti kaca kebangkrutan sawise tekan jumlah pindai tartamtu.

Iki contone: Toko online bisa nggunakake fitur nomer pindai kanggo nyebarake voucer diskon adhedhasar urutan pemindaian. 

Sepuluh scanner pisanan bisa nampa diskon 15%, dene scanner kaping 15 nganti 30 bisa nampa diskon 10%, lan sateruse. 

Nawakake diskon sing luwih dhuwur kanggo scanner pisanan bisa nyengkuyung pangguna supaya cepet mindhai kode QR, nggawe rasa cepet kanggo promosi kasebut.

  • Panggonan

Kode QR multi URL uga bisa nyambung menyang kaca kebangkrutan sing beda-beda gumantung saka lokasi pangguna. 

Contone, rantai panganan cepet bisa ngasilake kode QR sing dialihake menyang kaca kebangkrutan sing nuntun pangguna menyang lokasi toko, gumantung ing negara utawa wilayah pangguna.

Bisa nggawe pengalaman sing disesuaikan kanggo saben pangguna, lan uga minangka cara sing kuat kanggo melu pamirsa lan nyetel upaya pemasaran menyang wilayah utawa demografi tartamtu.

Gegandhengan: Multi URL QR Code: Semat Multiple Links ing Siji QR Code

9. Kode QR landing page

Kode QR kaca kebangkrutan utawa kode QR H5 ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan khusus sing bisa diakses pangguna kanthi mung siji pindai.

Solusi iki ngidini sampeyan duwe kaca web tanpa tuku host domain.

Iki uga efektif banget kanggo pangguna smartphone amarga dioptimalake kanggo panggunaan seluler lan bisa nyedhiyakake akses lancar ing piranti sing beda-beda. 

Penyelenggara acara bisa nggunakake kaluwihan iki kanggo menehi pengalaman sing unik lan nyenengake kanggo para rawuh. 

Padha bisa nggawe akode QR landing page sing ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan interaktif kanggo golek pemulung, ing ngendi pengunjung bisa njelajah papan kasebut lan nyambungake karo merek kanthi cara anyar.

10. Kode QR kanggo kertu bisnis

Business card QR code

Sampeyan bisa streamline enggo bareng informasi kontak nggunakake akode QR vCard solusi.

Format file digital iki ngidini pangguna kanthi gampang nuduhake informasi kontak karo klien lan prospek.

Kode QR dinamis iki utamané migunani ing kahanan jaringan.

Sampeyan ora kudu nyithak lan ngulungake kertu bisnis; jupuk telpon lan tuduhake kode QR sampeyan.

Saliyane ngirit wektu, kode QR vCard uga ngilangi kabutuhan entri data manual, sing nyuda kasalahan. 

Dheweke uga bisa mbantu nggawe gambar sing luwih profesional lan ngerti teknologi kanggo merek sampeyan lan nggampangake pelanggan potensial ngubungi sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan bisa kanthi gampang nganyari rincian kontak kanggo mesthekake yen kontak tansah nduweni akses menyang informasi paling anyar.

Caranepembayaran kode QR kerja?

Transaksi tanpa dhuwit liwat kode QR populer banget ing China lan Jepang.

Kode QR jinis iki ningkatake transaksi tanpa kontak antarane panuku lan bakul.

Kanthi cara pembayaran iki, perusahaan bisa netepi protokol kesehatan lan safety.

Mangkene telung cara pembayaran nganggo kode QR:

1. Pindai kode QR pelanggan

Pelanggan bisa menehi kode QR kanggo pambayaran kanthi nyekel telpon menyang piranti pedagang utawa pemindai POS. 

POS utawa piranti seluler bakal mindai kode QR sing ngemot informasi pembayaran lan verifikasi rincian transaksi.

Iki minangka cara sing luwih gampang kanggo bisnis ngolah pembayaran kanthi cepet lan aman.

2. Pindai kode QR pedagang

Pamilik bisnis bisa ngasilake kode QR kanggo pambayaran lan nampilake ing POS, konter, utawa situs web, supaya pelanggan bisa mindhai kode QR lan mbayar langsung saka smartphone. 

Cara iki populer ing film lan iklan kanggo toko sing nampa pembayaran tanpa awis kanthi kode QR.

Proses kasebut efektif nalika sistem POS counter checkout nemtokake jumlah sing dituku. 

Conto liyane bakal dadi fitur pambayaran kode QR mesin vending.

Sawise ngenali jumlah total, mesin bakal njaluk kode QR sing bakal nyambung menyang dompet digital supaya sampeyan bisa ngrampungake tuku.

3. Pembayaran adhedhasar aplikasi

Pembayaran sing digawe nggunakake aplikasi utawa platform pembayaran online kaya Alipay utawa PayPal nggunakake kode QR kanggo pembayaran sing luwih cepet lan luwih ramping.

Nalika pelanggan siyap tuku, dheweke mbukak aplikasi kasebut lan ngasilake kode QR unik sing ngemot informasi pembayaran sing disambung menyang akun kasebut.

Sing dagang mindai kode nggunakake piranti seluler utawa scanner POS, lan pembayaran diproses kanthi aman lan cepet. 

Siji kauntungan saka kode QR pambayaran adhedhasar aplikasi yaiku bisa disambungake menyang program kesetiaan lan ganjaran, saéngga bisnis bisa menehi diskon lan promosi khusus kanggo para pelanggan. 

Kajaba iku, pembayaran app-kanggo-app asring luwih aman amarga mbutuhake otentikasi biometrik utawa PIN kanggo ngidini transaksi. 

Kepiye carane nggawe kode QR?

  • Bukak generator kode QR sing dipercaya kayaQR TIGER.
  • Pilih kategori sing pengin digawe lan ketik data sing dibutuhake.
  • Pilih antarane kode QR statis utawa dinamis, banjur gawe kode QR sampeyan.
  • Kustomisasi kode QR kanthi milih pola, mata, lan warna, lan tambahake logo lan tag kanggo pangenalan pangguna sing luwih apik.
  • Tes kode QR sampeyan dhisik, banjur download yen ora ana masalah.

Kepiye cara nggunakake kode QR kanthi efektif kanggo marketing? Iki sing kudu dieling-eling: 

Gunakake kode QR dinamis

Yen sampeyan pengin njupuk upaya marketing menyang tingkat sabanjure, gunakake kode QR ing mode dinamis.

Ora kaya kode QR statis sing ngemot informasi tetep, sampeyan bisa nganyari kode QR dinamis ing wektu nyata, dadi alat marketing sing luar biasa serbaguna lan efektif. 

Kapasitas nelusuri bisa mbantu nganalisa keterlibatan pangguna.

Brands bisa entuk wawasan babagan cara para pelanggan sesambungan karo materi pemasaran lan ngoptimalake kampanye ing mangsa ngarep supaya luwih cocog karo target pamirsa. 

Ngatur kode QR sampeyan

Nalika nggunakake kode QR kanggo marketing, kustomisasi minangka kunci.

Sampeyan bisa nambah visibilitas lan potensial engagement kanthi nyetel kode QR kanggo merek lan pesen sampeyan. 

Milih skema warna sing cocog iku penting kanggo ngatur kode QR sampeyan.

Sanajan bisa uga nggodho nggunakake skema warna sing kandel utawa kontras, sampeyan kudu eling yen ] werna bisa mengaruhi keterbacaan kode nalika disalah gunakake.

Nggunakake werna sing padhang banget kanggo pola lan latar ngarep nggawe kode QR luwih angel dipindai, amarga pangguna bisa uga kudu golek kahanan cahya sing pas.

Kajaba iku, penting ora kanggo ngowahi warna, amarga iki uga bisa mengaruhi keterbacaan kode. 

Cara liya kanggo ngatur kode QR yaiku kanthi nambahake logo perusahaan utawa merek utawa unsur merek. Nggabungake logo sampeyan bisa nambah daya tarik visual lan nggawe luwih dikenal kanggo pelanggan. 

Bisa nambah kesadaran merek lan nggawe pelanggan luwih seneng karo kode sampeyan. 

Tansah nggunakake telpon kanggo tumindak

Nambahake telpon kanggo tumindak (CTA) menyang kode QR sampeyan bisa nyengkuyung, intrik, lan mimpin pangguna kanggo mindhai.

Umume wong ora nggatekake detail cilik iki, nanging iki bisa nyebabake keterlibatan luwih akeh saka scanner.

Nalika nelpon kanggo tumindak, priksa manawa cocog karo tujuan utawa kaca tujuan kode QR sampeyan.

Sampeyan bisa duwe "Scan to pay" minangka CTA yen kode QR kanggo pembayaran tanpa kontak.

Pilih ukuran kode QR sing bener

Penting kanggo nimbang ukuran kode QR sampeyan supaya target pamirsa bisa ngerteni lan nemokake kanthi cepet. Dheweke ora bakal mindai kode kasebut yen ora bisa ndeleng ing wiwitan.

Iku kudu cukup gedhe kanggo scanner kanggo ndeleng nanging ora amba banget kanggo Occupy akeh papan ing iklan print Panjenengan.

Priksa manawa kode QR ukurane paling sethithik 1,2 inci (3-4 cm) supaya wong bisa mindhai.

Paling apik nggunakake format SVG (Scalable Vector Graphics) nalika nyithak kode QR amarga sampeyan bisa ngowahi ukurane tanpa kelangan resolusi. 

Sampeyan bisa nggedhekake kode QR ing format SVG munggah utawa mudhun yen perlu tanpa kompromi kualitas lan keterbacaan. 

Priksa manawa kode QR gampang katon lan bisa dipindai.

Kajaba iku, tansah elinga kanggo nindakake tes scan sadurunge nerbitake utawa nyithak kode QR kanggo mesthekake yen bisa digunakake lan gampang dipindai. 

Temokake papan sing pas kanggo kode QR sampeyan

Sing paling apik kanggo mesthekake yen kode QR sampeyan ana ing lokasi sing penting lan gampang diakses kanggo nggedhekake efektifitas ing materi promosi digital utawa dicithak.

Contone, editor majalah ngirim ora sijine kode QR ing majalah ing tengah rong kaca, sing bisa dadi tantangan kanggo ngakses.

Penempatan kode QR sing tepat uga penting kanggo poster kode QR.

Kanggo visibilitas sing optimal, kudu ana ing tingkat mripat, ing ngendi dheweke luwih seneng narik kawigaten para pelanggan potensial.

Kajaba saka penempatan, mesthekake yen kode QR gampang dipindai uga penting.

Ukuran, werna, lan latar mburi kode QR bisa mengaruhi kemampuan scanne. 

Yen kode cilik banget, bisa uga ora bisa dipindai, dene yen gedhe banget bisa katon kleru. 


Kualitas apa sing kudu sampeyan goleki ing generator kode QR?

Saiki kita wis nemtokake panggunaan kode QR saiki, kita bisa ngasilake kode QR. 

Sadurunge mbukak langkah-langkah kanggo ngasilake kode QR, ing ngisor iki ana pitung perkara sing kudu ditimbang nalika milih piranti lunak kode QR paling apik online:

1. Antarmuka Gamelan 

Platform kode QR kanthi antarmuka sing ramping lan prasaja penting kanggo alur kerja sing efisien. Ora ana gunane kanggo golek generator kode QR sing rumit digunakake. 

Antarmuka kudu pangguna-loropaken lan gampang kanggo navigasi.

Iki bakal njamin pangguna bisa nggawe kode QR kanthi cepet lan efisien.

2. Kredibilitas

Bukak generator kode QR sing bisa dipercaya.

Piranti lunak kudu nduweni kepatuhan keamanan lan kudu duwe SSL.

Fitur kasebut bakal njamin yen data sampeyan aman lan dilindhungi saka peretas. Sampeyan ora pengin nggunakake generator kode QR sing rentan marang serangan cyber lan pelanggaran data.

3. Akeh opsi kode QR 

Produsen kode QR sing dipercaya kudu menehi macem-macem solusi kode QR.

Sampeyan kudu bisa ngasilake macem-macem jinis kode QR supaya pangguna bisa nggawe kode QR sing cocog karo kabutuhan sing beda (utawa kabeh).

4. Kustomisasi 

Pangguna uga kudu nimbang alat kustomisasi sing ditawakake piranti lunak kode QR. 

Kemampuan kanggo ngatur kode QR kanthi warna, pola, lan logo sing beda bakal ngidini pangguna nggawe kode QR unik kanggo merek.

Uga bakal mbantu nambah pangenalan lan kesadaran merek.

5. Integrasi

Platform kode QR sing dipercaya kudu bisa digabungake karo piranti lunak lan aplikasi liyane kanggo ngidini alur kerja sing luwih lancar lan terpusat ing macem-macem platform.

6. Rega

Milih generator kode QR sing menehi nilai dhuwit iku penting. Elinga: luwih larang ora mesthi luwih apik.

Bukak platform sing nawakake rencana rega sing beda kanggo nyukupi anggaran sing beda. Sampeyan uga kudu njamin yen sampeyan bener-bener entuk dhuwit.

7. Ulasan pangguna positif

Sadurunge milih generator kode QR, penting kanggo maca ulasan pangguna. Iku bakal menehi idea carane pangguna liyane wis nemokake piranti lunak lan apa iku cocog karo kabutuhan.

Goleki pembuat kode QR kanthi ulasan pangguna sing positif lan peringkat dhuwur. Nanging ing wektu sing padha, ati-ati karo review palsu.

Apa sampeyan kudu milih QR TIGER

1. Antarmuka sing gampang digunakake

Antarmuka sing gampang digunakake minangka salah sawijining kualitas penting sing kudu digoleki ing generator kode QR. Piranti lunak sing rumit mung bakal nyebabake frustasi lan mbuwang wektu. 

Kanthi QR TIGER, nggawe kode QR gampang banget. Antarmuka sing ramah pangguna nggawe gampang nggawe kode QR mung sawetara klik. 

Lan proses ndaftar mung minangka prasaja; ora informasi kertu kredit dibutuhake.

Kajaba iku, opsi rega sing cukup ndadekake QR TIGER dadi pilihan sing bisa diakses kanggo bisnis kabeh ukuran.

2. Solusi sing komprehensif

QR TIGER nawakake macem-macem solusi lengkap sing cocog karo kabutuhan bisnis. Apa sampeyan butuh kode QR dhasar kanggo URL situs web utawa kode QR sing luwih maju kanggo download aplikasi seluler, QR TIGER wis dijamin. 

Piranti lunak uga nawakake fitur unik kaya multi URL lan kode QR H5.

3. Kustomisasi

QR TIGER ngerti manawa kustomisasi minangka kunci kanggo ngadeg ing pasar sing rame.

Nawakake macem-macem pilihan kustomisasi kanggo nggawe kode QR sampeyan unik. Pilih saka macem-macem pola lan werna latar ngarep, lan nambah logo kanggo nggawe kode QR sampeyan dhewe.

4. Gambar kode QR berkualitas tinggi

Kualitas gambar kode QR bisa nggawe kabeh bedane efektifitas. QR TIGER nawakake gambar kode QR berkualitas tinggi ing format SVG lan PNG.

Yen sampeyan ora ngerti, file SVG migunani kanggo tujuan nyetak sing pangguna bisa ngowahi ukurane tanpa kelangan resolusi.

5. Integrasi piranti lunak

Integrasi piranti lunak QR TIGER nggampangake nggunakake solusi karo alat liyane sing wis sampeyan gunakake. 

Integrasi karo alat populer kaya Zapier, HubSpot, Canva, lan Google Analytics kanggo nyelarasake alur kerja lan ngoptimalake kode QR sampeyan.

6. Kepatuhan keamanan

QR TIGER njupuk keamanan serius lan setya nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo pangguna.

Iki minangka siji-sijine generator kode QR ing pasar kanthi sertifikasi ISO 27001, njamin keamanan data sing paling dhuwur. 

Kajaba iku, platform kasebut cocog karo GDPR lan ngetutake peraturan privasi data sing ketat kanggo nglindhungi informasi pribadhi pangguna.

Kabeh data dienkripsi nggunakake enkripsi SSL, njamin ora ana pihak sing ora sah sing bisa ngakses.

7. Dipercaya dening merek ing saindenging jagad

Luwih saka 850,000 merek ing saindenging jagad percaya karo QR TIGER kanggo nyedhiyakake solusi kode QR sing efektif. Solusi kode QR bisa digunakake ing kabeh industri, saka bisnis cilik nganti perusahaan gedhe. 

Gawe kode QR nganggo QR TIGER lan mbukak kunci kemungkinan marketing tanpa wates

Kode QR minangka alat digital sing sampurna kanggo jagad sing cepet-cepet saiki amarga bisa nyedhiyakake akses data cepet. Padha gampang digunakake lan malah luwih gampang kanggo nggawe.

Saiki sampeyan ngerti jawaban kanggo pitakonan, "Kepiye kode QR bisa digunakake," wektune golek platform online kode QR sing dipercaya supaya sampeyan bisa nggawe kode QR sing disesuaikan lan berkualitas tinggi.

Dipercaya QR TIGER kanggo kode QR sampeyan. Antarmuka sing ramah pangguna, solusi lengkap, lan gambar kode QR sing berkualitas tinggi dadi pilihan utama kanggo bisnis lan individu.

Pilih QR TIGER lan rasakake kekuwatan lan penak saka operasi sing gampang nganggo kode QR.

Ndaftar kanggo nyoba freemium lan gawe kode QR sing disesuaikan dina iki.

Pitakonan

Kepiye carane kode QR digawe?

Kode QR digawe nggunakake pembuat kode QR. Kanggo nggawe, bukak kode QR kaya QR TIGER lan pilih solusi QR saka menu.

Banjur tambahake rincian lan pilih jinis kode QR. Banjur, sampeyan bisa ngatur desain kode QR nggunakake alat kustomisasi. Sawise rampung, nyoba lan klik Download.

Apa kode QR gratis digunakake?

Ya, kode QR gratis kanggo digunakake, nanging gumantung saka jinis kode QR sing pengin digawe.

Kode QR statis biasane ditawakake gratis dening umume situs web generator kode QR amarga relatif prasaja lan nduweni fungsi sing winates. 

Ing sisih liya, kode QR dinamis dilengkapi fitur canggih kayata kemampuan kanggo nglacak data pindai, ngowahi isi kode, lan ngganti URL tujuan. 

Fitur kasebut ora kasedhiya ing kode QR statis lan mbutuhake sistem manajemen sing luwih canggih.

Mulane, generator kode QR biasane nawakake kode QR dinamis minangka pilihan premium.

Nalika mbayar kode QR bisa uga katon kaya beban, fitur-fitur canggih kasebut pancen worth investasi. 

Sampeyan bisa nyepetake upaya marketing lan operasional kanthi ngidini sampeyan nganyari konten kode kanthi gampang lan nyedhiyakake data lan analitik sing migunani sing bisa mbantu ngoptimalake kampanye lan nambah ROI. 

Apa kode QR bisa rusak? 

Ya, kode QR bisa rusak, nanging bisa nandhang karusakan lan tetep bisa dipindai. 

Kode QR duwe tingkat koreksi kesalahan sing dibangun supaya bisa nahan karusakan kayata goresan, rereget, lan uga sawetara bagean kode sing ilang.

Tingkat koreksi kesalahan nuduhake redundansi sing dibangun ing kode kasebut, sing ngidini pangguna bisa mindhai kode QR sanajan nganti 30% rusak utawa ora jelas. 

Umume generator kode QR nawakake papat tingkat koreksi kesalahan saka 7% nganti 30%.

Tingkat sing luwih dhuwur nyedhiyakake redundansi sing luwih gedhe lan, kanthi mangkono, resistensi karusakan sing luwih apik.

Penting kanggo milih tingkat koreksi kesalahan sing cocog nalika nggawe kode lan mesthekake yen pangguna nyithak lan nampilake kanthi bener kanggo mesthekake kode QR sampeyan tetep bisa dipindai.

Kepiye carane ngerti yen kode QRku bisa digunakake?

Sampeyan bisa mbukak test scan ing kode QR nggunakake smartphone. Sampeyan kudu mindhai ing macem-macem jinis piranti kaya Android lan iOS kanggo asil sing luwih apik.

Yen piranti sampeyan ora duwe scanner kode QR sing dibangun, sampeyan bisa tansah ndownload aplikasi scanner kode QR kanggo piranti.

Kepiye carane mindhai kode QR?

Sampeyan bisa mindhai kode QR kanthi mbukak kamera piranti utawa aplikasi scanner pihak katelu. 

Tahan smartphone sampeyan kanthi ajeg 2-4 detik menyang QR Code sing pengin dipindai lan klik kabar kanggo ngakses konten QR Code.

Ing versi Android lan iOS OS sampeyan bisa nemokake scanner kode QR sing dibangun ing kamera?

Kamera duwe scanner kode QR sing dibangun ing versi sistem operasi Android lan iOS anyar.

Pangguna Android bisa ngakses fitur iki ing piranti sing nganggo Android 8.0 utawa luwih anyar.

Pangguna iOS bisa nemokake scanner kode QR sing dibangun ing app kamera ing iOS 11 utawa luwih anyar.

Pemindai kode QR sing dibangun iki nylametake pangguna kanggo ndownload aplikasi sing kapisah kanggo mindhai kode QR. Bukak aplikasi kamera, arahake menyang kode QR, lan enteni piranti kasebut. 

Fitur iki nggawe mindhai kode QR luwih gampang lan luwih trep kanggo pangguna. Iku promosi nggunakake kode QR minangka alat marketing. Nanging kepiye carane mindhai kode QR nalika piranti sampeyan ora duwe fitur kasebut? Ayo, njaluk dhewe scanner.

Pemindai kode QR endi sing kudu didownload?

Nalika milih aplikasi scanner kode QR, ana akeh pilihan sing kasedhiya.

Salah sawijining pilihan sing populer yaiku aplikasi scanner QR TIGER, sing nawakake pengalaman mindhai sing cepet lan dipercaya.

Aplikasi gratis ing platform Android lan iOS, nawakake fitur tambahan kaya nggawe lan mindhai kode QR.

app scanner kode QR populer liyane kalebu QR Code Reader dening Scan, QR Scanner dening Kaspersky, lan NeoReader QR & amp; Barcode Scanner.

Aplikasi iki gratis kanggo ndownload lan nawakake fitur sing padha karo scanner QR TIGER.

Saliyane aplikasi mandiri iki, sawetara smartphone saiki duwe scanner kode QR sing dibangun ing aplikasi kamera.

Contone, Google Lens dibangun ing akeh piranti Android, ngidini pangguna ngarahake kamera menyang kode QR kanggo mindai.

Brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger