Cara Nggunakake lan Nampilake Kode QR ing Situs Web

Update:  May 04, 2024
Cara Nggunakake lan Nampilake Kode QR ing Situs Web

Kode QR duwe fitur sing ngidini sampeyan nuduhake apa wae ing web kanthi cara sing kreatif lan trep.

Gunakake teknologi iki kanthi nampilake kode QR ing situs web sampeyan.

Mangkene 9 cara kanggo nggabungake kode QR ing situs web sampeyan.

9 cara nggunakake lan nampilake kode QR ing situs web

1. Nuduhake lokasi bisnis sampeyan

Wong saiki ngentekake akeh wektu ing Internet. Pramila gadhah ngarsane online penting banget kanggo panyiapan bisnis.

Nanging kepiye sampeyan bisa nyambungake situs web menyang toko fisik?

Wong ing web asring ora njupuk wektu kanggo nggoleki toko lan perusahaan sing ditemokake online.

Location QR code

Tambah lalu lintas toko lan ngidini wong sing nemokake toko sampeyan ing internet kanthi gampang nemokake lan ngunjungi toko sampeyan nggunakake kode QR ing situs web.

Tampilan a Kode QR ing situs web sampeyan sing ngarahake pemindai menyang peta web (Google Maps utawa peta Waze) sing nuduhake lokasi bisnis sampeyan.

Kanthi cara iki, wong ora kudu mbukak aplikasi peta web lan nggoleki lokasi kanthi online.

Dheweke bisa uga kasengsem ngunjungi toko sampeyan yen nemokake toko sampeyan cedhak.


2. Ngidini pelanggan supaya pesen saka restoran sampeyan

Layanan pesenan lan pangiriman panganan online wis dadi platform sing migunani, utamane nalika pandemi.

FoodPanda QR code

Platform kasebut ora mung ngidini restoran terus beroperasi sajrone kunci, nanging uga mbantu para pelanggan supaya bisa nikmati panganan favorit ing omah sing kepenak.

Ngidini pelanggan supaya gampang pesen saka restoran kanthi nampilake kode QR ing situs web.

Gawe kode QR sing ngarahake pelanggan menyang restoran sampeyan ing platform pesenan lan pangiriman online kaya kode QR Foodpanda utawa kode QR Swiggy.

Banjur nampilake kode QR iki ing situs web sampeyan. Kanthi kode QR iki, wong sing ngunjungi situs web sampeyan bisa kanthi gampang pesen saka restoran sampeyan.

3. Tuwuh pengikut media sosial

Sampeyan uga bisa nyambungake situs web toko menyang kabeh profil media sosial lan nambah pengikut media sosial nggunakake akode QR media sosial.

Social media QR code

Gawe lan nampilake kode QR sing nampilake lan ngemot kabeh akun media sosial ing situs web sampeyan.

Kanthi cara iki, pelanggan bisa kanthi gampang ndeleng lan ngetutake akun media sosial kanthi mindhai kode QR.

Kanthi kode QR iki, wong ora bakal ngetik maneh lan nggoleki profil sampeyan ing platform media sosial.

4. Jalanake kampanye kontes

Akode QRminangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin nindakake kampanye kontes sing kreatif nanging trep kanggo ulang taun ing situs web sampeyan.

Kode QR nduweni akeh fitur sing bisa digabungake kanthi kreatif menyang macem-macem kampanye, kalebu nglakokake kontes.

Iki minangka salah sawijining conto: Sampeyan bisa nggawe kode QR multi-URL sing URL kode QR kasebut diganti sawise sawetara pindai.

Kode QR iki bisa disetel kanggo milih nomer scanner tartamtu sing pengin dipilih minangka pemenang.

Contone, yen sampeyan pengin sepuluh scanner pisanan menang voucer, sampeyan bisa nyetel kode QR kanggo pangalihan sepuluh scanner kanggo link ngendi padha bisa pratelan voucer.

Banjur setel kode QR menyang situs web standar kanggo pindai sing sukses. Tampilake kode QR iki ing situs web sampeyan lan ngidini pelanggan melu.

5. Ngidini wong tuku tiket kanthi gampang

Pemasar ngiklanake acara lan pameran sing bakal teka ing situs web kanggo menehi informasi luwih akeh babagan pertunjukan utawa pameran sing bakal teka.

Jalanake kampanye sing luwih efisien kanggo acara sing bakal teka kanthi kode QR.

Gawe kode QR sing ngarahake scanner menyang link sing bisa tuku tiket.

Banjur tampilake kode QR iki ing situs web bebarengan karo kampanye pariwara sampeyan.

Kanthi cara iki, wong sing ngunjungi situs web sampeyan kanggo mriksa rincian acara sampeyan bisa gampang tuku tiket kanggo pertunjukan lan pameran kanthi mindhai kode QR.

6. Gunakake kode QR kanggo nuduhake isi eksklusif

Yen sampeyan seniman utawa influencer sing nampa komisi kanggo konten eksklusif, sampeyan bisa nggunakake kode QR kanggo nyebarake karya menyang penggemar sing mbayar kanthi luwih efisien. Mangkene carane:

Pisanan, nggawe a kode QR sing dilindhungi sandising ngemot konten eksklusif sampeyan lan nampilake kode QR iki ing situs web sampeyan.

Tampilake kode QR iki ing situs web sampeyan supaya para penggemar bisa ndeleng lan mindhai kanthi gampang. Banjur enggo bareng sandhi kode QR karo kabeh penggemar sing mbayar.

Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu ngirim konten eksklusif menyang penggemar kanthi individu.

Kode QR uga ngidini sampeyan ngowahi lan ngganti konten kode QR sampeyan.

Mula, sampeyan bisa ngirim lan nyebarake konten eksklusif liyane tanpa ngganti kode QR sing ditampilake ing situs web sampeyan.

7. Ngidini wong ngundhuh app sampeyan kanthi gampang

Sampeyan uga bisa nggunakake kode QR iki kanggo ngedongkrak download ing app.

Yen perusahaan sampeyan nawakake aplikasi seluler, sampeyan bisa nggawe kode QR sing ngarahake pemindai menyang aplikasi seluler ing App Store utawa Apple Store.

App QR code

Kanthi kode QR iki, wong sing ngunjungi situs web sampeyan bisa ndownload aplikasi sampeyan kanthi gampang tanpa nggoleki ing App Store.

8. akses Beta kanggo video game

Apa sampeyan ngembangake aplikasi lan pengin wong nyoba aplikasi kasebut lan menehi komentar sadurunge diluncurake kanthi resmi?

Nganakake tes game bisa mbantu sampeyan nambah app. Ngidini wong melu nyoba versi beta nggunakake kode QR kanthi gampang.

Tampilake kode QR ing situs web sampeyan lan pangalihan scanner menyang kaca web sing bisa ndhaptar lan ndownload versi beta aplikasi sampeyan.

9. Ngidini wong golek email layanan pelanggan kanthi gampang

Kadhangkala wong angel nemokake kontak ing situs web perusahaan. Supaya para pelanggan gampang nyedhaki sampeyan kanthi nggabungake kode QR email ing situs web sampeyan.

Kanthi kode QR iki, pelanggan ora kudu ngetik alamat email maneh lan bisa langsung ngirim email menyang sampeyan.

Ora mung menehi penak, nanging kode QR iki uga nambah dhaptar email sampeyan.


Cara nggawe kode QR

  • Dolan maring QR TIGER generator kode QR online
  • Pilih solusi kode QR sing pengin digawe
  • Isi data sing dibutuhake
  • Nggawe kode QR
  • Download kode QR sing digawe
  • Tampilake kode QR iki ing situs web sampeyan

Kode QR ing situs web

Kode QR wis akeh digunakake ing masyarakat kita saiki.

Gunakake lan nggabungake teknologi gedhe iki menyang kampanye pemasaran situs web lan proses layanan.

Dolan maring generator kode QR QR TIGER dina iki kanggo sinau luwih lengkap babagan kode QR.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger