Cara Scan Kode QR Dunkin Cup

Update:  January 01, 2024
Cara Scan Kode QR Dunkin Cup

Pengin ngerti carane mindhai kode QR Dunkin ing cangkir supaya sampeyan bisa ngijolake gratis lan hadiah khusus saka toko donat favorit? Artikel iki kanggo sampeyan.

Rantai kopi lan donat ngeculake kode QR ing cangkir kanggo menehi kesempatan kanggo para pelanggan entuk poin DD Perks lan barang-barang liyane sing apik banget.

Mbayangno yen mung kanthi mindhai kode, sampeyan bisa menang hadiah utama utawa hadiah saben dina sing nyenengake saka DD. Sampeyan mung perlu smartphone kanggo mindhai, lan sampeyan bisa sinau ing sawetara detik.

Sampeyan uga bakal sinau carane nggawe kode QR nggunakake generator kode QR supaya bisa digunakake kanggo bisnis kaya Dunkin.

Babagan kode QR ing promo Piala Dunkin

Dunkin' Donuts ngluncurake hadiah gedhe kanthi hadiah sing nyenengake. Lan kanggo nggampangake promo iki lancar, perusahaan donat digunakake kode QR khusus.

Sampeyan bisa njaluk kode QR iki ing cangkir kopi Dunkin Donut sing ditandhani khusus. Nalika dipindai, pangguna menyang situs web kanggo ndhaptar promo kasebut.

Pelanggan kudu ngisi formulir entri supaya resmi dadi bagian saka undian. Bebungah kalebu limang pemenang $1,000, kopi gratis setaun, kertu DD, lan hadiah saben dina liyane.

Cara mindhai kode QR Dunkin Cup

Sinau carane mindhai kode QR Dunkin ing cangkir kanthi telung cara sing gampang nggunakake aplikasi Dunkin', scanner sing dibangun ing smartphone, utawa aplikasi pihak katelu.

Ing ngisor iki minangka pandhuan langkah-langkah kanggo nggunakake saben pilihan.

Cara mindhai cangkir ing aplikasi Dunkin

  1. Bukak aplikasi Dunkin lan temokakeScan pilihan cedhak sisih ngisor kaca.
  2. Seret scanner ing kode QR cangkir kanggo mindhai. Kabar bakal muncul ing layar sampeyan.
  3. Yen pemindai ora maca kode kanthi bener, sampeyan bakal nemokake pesen "Kode QR ora sah utawa ora didhukung". Sampeyan bisa nyoba mindhai maneh kanthi cahya sing luwih apik.

Nggunakake kamera smartphone sampeyan

Ora duwe app DD? Aja kuwatir, kamera smartphone sampeyan wis entuk sampeyan.

Android 8 lan iOS 11 lan versi sing luwih anyar wis duwe scanner kode QR sing dibangun ing kamera. Cukup mbukak kamera lan posisiake kanggo mindhai kamera sampeyan Kode QR Dunkin' Cup.


Sadurunge nindakake iki, sampeyan kudu ngaktifake fitur mindhai kode QR ing setelan kamera.

Nggunakake scanner pihak katelu

Kepiye carane sampeyan bisa mindhai Piala Dunkin? Mangkene siji opsi liyane.

Sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak scanner pihak katelu kanggo mindhai kode QR. Ana sawetara aplikasi scanner ing Play Store lan App Store sing bisa diinstal.

Siji sing bisa digunakake yaikuScanner kode QR TIGER, sing uga dadi generator kode QR seluler kanggo solusi kode QR sing prasaja.

5 cara liyane bisnis bisa nggunakake kode QR

Promosi kode QR DD ndadékaké dodolan lan nambah pelanggan sing setya.

Promo kasebut makarya kanthi efektif amarga inovatif lan unik, uga umume wong wis ngerti carane mindhai cangkir ing aplikasi Dunkin.

Iki mbuktekake manawa kode QR bisa mbantu bisnis sales lan strategi generasi timbal. Mangkene limang kasus panggunaan liyane sing bisa digunakake perusahaan:

Nawakake voucher diskon lan kupon

Coupon QR code

Sampeyan bisa masang kode QR karo kaca kebangkrutan sing ngemot voucer utawa kupon nggunakake kode QR H5.

Pasang kode QR ing item kasebut utawa cetak bareng karo kuitansi. Nalika pangguna mindhai kode kasebut, dheweke bakal nemokake kaca kebangkrutan sing bisa ngijolake voucer kasebut.

Yen sampeyan rencana nyetel jumlah diskon ing kode QR, sampeyan bisa nindakake tanpa nggawe sing anyar amarga sampeyan bisa ngowahi kaca kebangkrutan kapan wae sampeyan pengin.

Iki minangka alternatif sing luwih trep lan terjangkau kanggo bahan cetak sing kudu dicithak maneh kanggo nganyari.

Promosi app sampeyan

App QR code

Sawetara piranti lunak generator kode QR nawakake kode QR toko aplikasi solusi sing ngidini sampeyan masang link menyang app ing pasar app.

Kode QR dinamis iki bisa ndeteksi sistem operasi smartphone lan ngarahake scanner menyang kaca aplikasi sing cocog — Play Store kanggo Android lan App Store kanggo iOS.

Sampeyan bisa nggawe aplikasi kanggo bisnis utawa toko supaya luwih akeh konsumen bisa nginstal.

Tambah pengikut media sosial

Nguatake kasetyan pelanggan nalika ngiklanake platform media sosial.

Contone, gawe hadiah kanggo pelanggan sampeyan. Dheweke bisa nemokake mekanika lengkap ing kaca media sosial sampeyan.


Sampeyan banjur bisa nggunakake kode QR media sosial, solusi QR dinamis sing bisa nyimpen pirang-pirang URL media sosial lan pranala menyang aplikasi olahpesen cepet online lan situs web liyane.

Iki dialihake menyang kaca kebangkrutan kanthi tombol kanggo saben pranala. Scanner mung bisa nutul tombol kanggo ngakses media sosial sing cocog.

Pangalihan pelanggan menyang kaca diskon

Solusi kode QR multi-URL bisa menehi cara sing nyenengake lan kreatif kanggo menehi kupon diskon kanggo konsumen sampeyan.

Bisa ngarahake pemindai menyang kaca kebangkrutan sing beda-beda gumantung saka patang kahanan sing disetel, siji minangka jumlah pindai sing saiki ditindakake nalika dipindai.

Sampeyan bisa nyetel kanthi cara iki: 20 scanner pisanan bisa ngijolake kupon diskon 20%. Nalika pangguna kaping 21 mindai, dheweke bakal mlebu ing kaca kanthi diskon 10%.

Ajar pelanggan

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nyengkuyung para pelanggan supaya ngurmati produk utawa merek sampeyan tinimbang menehi pendidikan babagan penawaran sampeyan, cara produk sampeyan, lan kepiye carane bisa mbantu.

Semat kode QR sampeyan karo link situs web sampeyan supaya sapa wae sing mindhai kode kasebut entuk kawruh sing cukup babagan produk saka situs sampeyan lan bakal bali maneh kanggo tuku.

Sampeyan uga bisa ngarahake menyang tutorial video babagan cara kerja produk utawa pandhuan audio sing informatif.

Tip lan trik kode QR

Planning kanggo nggunakake Kode QR kanggo promosi bisnis sampeyan? Priksa tips iki kanggo mesthekake kode QR sampeyan bisa digunakake:

Tambah logo sampeyan

Nambahake logo merek sampeyan menyang kode QR bakal mbantu nambah kesadaran merek lan narik kawigaten konsumen kanggo mindhai.

Iki uga njamin para pelanggan manawa kode QR aman kanggo dipindai, amarga logo kasebut mbantu supaya katon sah.

Sampeyan saiki bisa nindakake iki karo generator kode QR profesional karo software logo.

Pilih kode QR dinamis

Pola kode QR dinamis bakal tetep tanpa keruwetan lan diatur ora preduli ukuran data sing diselehake. Kajaba iku, dilengkapi fitur canggih kaya nyunting lan nelusuri.

Njaga kontras

Sampeyan kudu nggunakake werna peteng kanggo pola kode QR lan werna cahya kanggo latar mburi. Kontras ing antarane loro iki bakal mbantu ningkatake keterbacaan kode QR sampeyan.

Pilih ukuran sing pas

Yen kode QR cilik banget, wong ora bakal langsung weruh. Sanajan wis rampung, dheweke isih bakal angel nelusuri.

Sampeyan kudu njamin yen ukuran kode QR sampeyan cocog karo permukaan sing sampeyan pasang.

Kalebu telpon kanggo tumindak

Iku ora cukup kanggo wong ngerti carane mindhai kode QR Piala Dunkin '; padha uga kudu ngerti apa padha bisa nyana nalika padha mindai.

Telpon kanggo tumindak bisa mbantu nyedhiyakake konteks babagan kode QR amarga bisa menehi pitunjuk babagan apa.


Gawe kode QR kanggo bisnis sampeyan nganggo QR TIGER

Kode QR ing kampanye Piala Dunkin mbantu DD nahan pelanggan lawas lan entuk pelanggan anyar. Iki nutup celah antarane pangguna offline lan online DD, nambah jangkauane.

Sampeyan uga bisa nindakake perkara sing padha karo bisnis sampeyan. Coba gabungke kode QR ing promosi lan program kesetiaan sampeyan lan deleng apa sing bisa ditindakake.

Priksa manawa sampeyan milih generator kode QR sing paling apik amarga ing kene kualitas lan efektifitas kampanye kode QR sampeyan gumantung.

Pindhah menyangQR TIGERhomepage lan mlebu akun dina iki.

Pitakonan sing kerep ditakoni

Kepiye cara mindhai kode QR Dunkin ing cangkir?

Sapa wae sing duwe smartphone bisa mindhai kode QR ing cangkir Dunkin. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi Dunkin, aplikasi Kamera telpon, utawa scanner QR gratis.

Cukup mbukak Kamera utawa app, arahake kamera menyang QR lan ayo mindhai. Tutul spanduk pop-up kanggo ndeleng informasi sing disimpen.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger