Cara Nggawe Kode QR Menu PDF: Menu Tanpa Kontak

Update:  August 21, 2023
Cara Nggawe Kode QR Menu PDF: Menu Tanpa Kontak

Ngalih saka menu fisik menyang menu PDF tanpa kontak kode QR minangka salah sawijining cara kanggo ngamanake manawa para tamu duwe pengalaman mangan sing aman lan apik.

Miturut Wakefield Research, 85% operator restoran ngatur maneh layanan amarga watesan sing disebabake dening pandemi.

Salah sawijining cara kanggo adaptasi karo owah-owahan yaiku nggabungake kode QR, utamane ing menu.

Lan amarga keamanan lan penak, udakara 88% restoran saiki mikir ngalih menyang menu tanpa kontak.

Yen sampeyan uga pengin mlumpat ing tren, sampeyan bisa nggawe menu PDF tanpa kontak dhewe kode QR nggunakake piranti lunak generator kode QR paling apik.

Apa kode QR Menu PDF

PDF QR code

A Kode QR menu PDF minangka salinan digital mung tampilan saka menu fisik sampeyan.

Biasane, sampeyan bisa nggunakake file PDF, JPEG, utawa PNG saka menu sampeyan lan ngowahi dadi solusi kode QR.

Jinis menu digital iki ngidini pelanggan ndeleng lan ngakses menu restoran sampeyan nggunakake telpon.

Lan sanadyan promosi interaktivitas kanggo mangan, iku penting kanggo dicathet menawa menu PDF kode QR ora padha karo menu digital interaktif.

Ora kaya sing terakhir, sampeyan ora bisa nggawe pesenan lan mbayar panganan kanthi digital nggunakake solusi kode QR iki.

Nanging, iki isih dadi salah sawijining cara sing efektif kanggo ngowahi menu sing dicithak dadi digital.

Karton menu fisik vs menu PDF Tanpa Kontak: Sing luwih apik?

Menu fisik mbantu para pengunjung nggawe pengalaman mangan sing luwih 'saiki'.

Nanging menu tanpa kontak njamin wong-wong mau luwih aman, mangan luwih higienis. Lan uga promosi penak kanggo dheweke lan sampeyan, minangka pemilik utawa manajer restoran.

Mangkene sampeyan kudu ngalih saka menu fisik menyang menu digital tanpa kontak:

Gampang kanggo nganyari lan biaya-efektif

Editable QR code

menu Restaurant dianyari ajeg supaya munggah karo mangsa, prices saiki bahan lan pegawe, lan kanggo salib-sade lan upselling tujuan.

Kanthi direkam 2,1% kanggo 2,5% inflasi rega menu, bakal dadi larang yen sampeyan nganyari, nyetak ulang, lan ngrancang maneh menu sampeyan.

Nanging kanthi menu kode QR tanpa kontak, sampeyan bisa kanthi gampang nganyari panganan lan rega kapan wae.

Sampeyan mung kudu milih generator kode QR sing paling apik kanggo menu restoran, lan mung.

Sampeyan bakal duwe dashboard ing ngendi sampeyan bisa ngowahi menu digital, nglacak scan data kode QR, lan ndeleng laporan lengkap babagan kode QR restoran sampeyan.

Dadi, yen sampeyan wis masang kode QR ing poster utawa tarub meja, sampeyan ora perlu maneh nyithak set liyane saka materi mung kanggo nganyari menu digital.

Iki bakal ngirit wektu lan dimes.

Cukup ngakses kampanye kode QR ing dasbor, sunting utawa nganyari file menu sing dipasang, lan sampeyan wis siap.

Gegandhengan: Cara ngowahi kode QR ing 9 langkah cepet

Njamin dining aman

Amarga ora ana kontak, para tamu lan staf sampeyan ora perlu ndemek menu kertas sing padha.

Kanthi menu restoran adhedhasar kode QR, pelanggan bisa langsung ngarahake kamera telpon menyang kode QR kanggo langsung ngakses panganan sing kasedhiya.

Kajaba iku, selaras karo protokol kesehatan lan langkah-langkah sing mbatesi amarga njamin jarak sosial lan nyuda panularan penyakit sing bisa ditularake.


Deployable ing tampilan print utawa digital

Kode QR minangka alat sing serbaguna amarga ngidini sampeyan nglebokake macem-macem data menyang kode QR lan nyebarake menyang materi pemasaran offline utawa tampilan digital.

Iki tegese sampeyan bisa nampilake kode QR menu ing tenda meja, poster, flyer, lan bahan cetak liyane.

Utawa sampeyan uga bisa nampilake kode QR ing iklan online, pesen kios, lan layar LED.

Versatility iki ngidini sampeyan nggedhekake upaya marketing kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nggayuh luwih akeh pelanggan potensial.

Cnyaman kanggo mangan lan staf sampeyan

Amarga sampeyan bisa nampilake kode QR menu ing endi wae, pelanggan biasa lan potensial uga bisa ngakses kapan wae.

Iki ngidini dheweke mutusake apa sing kudu dipesen sanajan sadurunge lungguh. Utawa padha bisa langsung Book leladen karo item pangan tengen pengin, Cut wektu ngenteni ngenteni.

Kode QR menu ningkatake proses pesenan sing trep, sing dadi plus kanggo kepuasan pelanggan restoran.

Pindai kode QR sing bisa dilacak

Yen sampeyan nggawe menu PDF kode QR, sampeyan bisa ndeleng laporan ekstensif babagan cara kampanye kode QR sampeyan bisa digunakake.

Iki amarga kode QR menu PDF minangka jinis kode QR dinamis.

Sampeyan bakal duwe akses menyang grafik sing nggambarake jumlah scan kode QR, piranti sing digunakake kanggo mindhai kode, lokasi scanner kode QR, lan wektu nalika kode kasebut dipindai.

Data iki bakal mbantu sampeyan ngoptimalake operasi restoran amarga, kanthi iki, sampeyan bisa ngenali jam sibuk lan nemtokake target pasar kanthi cepet.

Turnover meja sing luwih apik

Amarga kode QR ngidini operasi restoran sing luwih cepet lan efisien, layanan, lan kabeh pengalaman mangan uga bakal luwih cepet.

Iki bakal nambah turnover meja.

Staff sampeyan saiki bisa fokus ing tugas liyane kayata bussing meja, ngidini kumpulan pelanggan sabanjuré njupuk kursi lan langsung pesen liwat kode QR.

Pelanggan sampeyan uga bisa pesen sanajan tanpa bantuan server, kabeh kanthi bantuan kode QR, sing pancen trep.

Penak sing digawa dening kode QR bisa narik luwih akeh pelanggan nalika nambah turnover meja restoran sampeyan.

Lan luwih akeh pelanggan sing lungguh ing meja sampeyan, luwih apik revenue sampeyan.

Cara nggawe kode QR menu PDF

Solusi kode QR PDF ngidini sampeyan ngowahi file gambar utawa dokumen dadi kode QR.

Iki paling apik kanggo kampanye kode QR menu digital sampeyan.

Dadi, yen sampeyan duwe salinan digital saka menu sampeyan - JPEG, PNG, PDF, utawa format dokumen apa wae - sampeyan bisa kanthi gampang ngunggah lan ngowahi dadi kode QR kanggo menu sampeyan.

Muni banget teknis? Aja kuwatir. QR TIGER nduweni antarmuka pangguna-loropaken sing nggampangake pangguna kanggo navigasi tab lan tombol fungsi.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe lan nggawe pribadhi kode QR kanthi gratis tanpa registrasi.

Sampeyan mung kudu ngetik alamat email supaya bisa ngamanake salinan kode QR liwat email sampeyan.

Mangkene carane sampeyan bisa nggawe kode QR menu PDF dhewe kanggo menu restoran tanpa kontak nganggo QR TIGER:

1. Dolan maringQR TIGER nyambung.

2. Pilih solusi kode QR File.

Ing kene sampeyan bisa ngunggah file menu PDF lan gampang diowahi dadi solusi kode QR.

3. Unggah file menu digital.

4. Nggawe kode QR menu PDF dinamis.

5. Ngatur kode QR.

Sampeyan bisa ngganti pola lan mata kode QR, nambah logo restoran, ngowahi skema warna, nambah pigura, utawa milih saka salah sawijining cithakan.

6. Apa test scan kanggo mriksa kasalahan.

7. Klik Rampung nyunting/undhuh lan nyebarke.

Alternatif liyane: kode QR H5 kanggo menu tanpa kontak

Kajaba saka solusi kode QR PDF, sampeyan uga bisa nggunakake solusi kode QR H5 kanggo nggawe kode QR menu digital kanggo restoran sampeyan.

Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan HTML nggunakake solusi kode QR iki.

Sing nyekel yaiku sampeyan ora perlu sinau coding lan program kanggo mbukak kaca HTML.

Iki minangka solusi kode QR lengkap sing mbantu nggawe menu restoran digital.

H5 QR code

Mangkene carane nindakake:

  1. Bukak QR TIGER.
  2. Pilih solusi kode QR editor H5.
  3. Ngatur kaca HTML sampeyan.

Sampeyan bisa nambah unsur grafis menyang kaca H5.

Sampeyan bisa nggunakake gambar, video, audio, URL, lan teks.

Kabeh tombol kustomisasi iki bakal mbantu sampeyan nggawe menu digital sing apik banget.

  1. Nggawe kode QR dinamis.
  2. Ngatur solusi kode QR H5 sampeyan.

Maksimalake alat kustomisasi kanggo kode QR sampeyan.

Elinga yen kode QR visual ndadekake luwih akeh pelanggan. Lan sampeyan uga bisa ngatur kode QR sing cocog karo palet warna lan merek restoran sampeyan.

  1. Jalanake test scan.
  2. Ngundhuh kode QR lan nyebarake.

Tambah jeneng domain nggunakake fitur label putih

Iki minangka fitur sing luwih apik saka QR TIGER: sampeyan bisa ngatur utawa nyiyapake domain nggunakake fitur label putih.

Dadi, tinimbang netepake URL standar utawa domain saka QR TIGER, sampeyan saiki bisa ngganti menyang domain sampeyan dhewe.

Contone, contone, kampanye kode QR sampeyan duwe https://qr1.be minangka domain gawan sampeyan.

Nggunakake fitur label putih, sampeyan bisa ngganti menyang jeneng domain sing disenengi, kayata https://myrestaurant.com, kanggo pranala sing luwih profesional lan asli.

Lan amarga fitur canggih, label putih kasedhiya kanggo pelanggan QR TIGER Premium.

Sampeyan bisa kanthi gampang ningkatake kapercayan target pelanggan kanthi nggunakake strategi iki. 

Nyetel jeneng restoran minangka domain kode QR sampeyan bakal nambah interaksi lan keterlibatan karo kampanye kode QR lan URL restoran.

Cara nggawe kode QR kanggo menu restoran kanthi integrasi e-pembayaran nggunakake MENU TIGER

Kanggo operasi restoran sing gampang, kenapa ora nandur modal ing piranti lunak menu digital?

Nalika nggawe menu PDF kode QR inovatif, iku uga wicaksana kanggo nggunakake sistem menu digital.

Sampeyan bisa nyepetake operasi restoran, ngidini sampeyan ngoptimalake produktivitas.

Salah sawijining conto yaiku MENU TIGER, piranti lunak menu digital interaktif saka QR TIGER.

Ing kene, sampeyan bisa nglacak pesenan ing wektu nyata, nggawe situs web restoran dhewe, nggunakake fitur upselling lan cross-selling, ngasilake kode QR khusus kanggo restoran sampeyan, lan nggabungake pilihan pembayaran seluler.

Wis fitur ekstensif sing mbantu restaurateurs trep mbukak operasi restoran sing.

Mangkene carane sampeyan bisa nggabungake pilihan pembayaran seluler nggunakake MENU TIGER:

  1. Ndaftar utawa mlebu menyang akun MENU TIGER.
  2. Klik ing Add-ons tab ing dashboard MENU TIGER.
  3. Pilih Integrasi tombol kanggo ngaktifake pilihan pembayaran PayPal utawa Stripe.
  4. Setup PayPal utawa Stripe ID.

Ketik rincian sing dibutuhake kanggo integrasi Stripe lan PayPal.

Kanggo ngerti luwih lengkap, waca artikel iki babagan nyetel Integrasi pembayaran Stripe lan ID PayPal.

  1. Priksa manawa sampeyan wis ngrampungake proses integrasi pembayaran ing dasbor sampeyan.

Gawe kode QR menu PDF nganggo QR TIGER utawa gabungke MENU TIGER ing restoran sampeyan

Izinkan restoran sampeyan nikmati operasi sing lancar kanthi nggabungake teknologi berbasis kode QR.

Sampeyan bisa milih nggawe kode QR PDF utawa kode QR H5 utawa nggabungake piranti lunak MENU TIGER kanggo layanan restoran sing ditingkatake.

Lan yen sampeyan salah siji sing kuwatir babagan keamanan lan ancaman cyber, aja kuwatir.

QR TIGER didhukung karo Sertifikat ISO 27001, sing tegese wis lulus standar internasional nalika nerangake nglindhungi informasi.

Dadi, yen sampeyan duwe generator kode QR sing canggih kanthi generator sing aman, sampeyan bisa mriksa rencana lan rega QR TIGER kanggo miwiti kampanye restoran kode QR.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger