9 Cara Kreatif Nggunakake Kode QR kanggo Promosi Bisnis Toko Bunga

Update:  July 31, 2023
9 Cara Kreatif Nggunakake Kode QR kanggo Promosi Bisnis Toko Bunga

Kode QR kanggo bisnis toko kembang bisa mbantu para toko kembang promosi menyang pamirsa sing luwih akeh, nambah visibilitas lan dodolan.

Uga bisa nyedhiyakake penak ing toko kanthi digitalisasi transaksi manual, supaya luwih cepet lan luwih lancar.

Kanthi inovasi iki, sampeyan bisa pasar bisnis toko kembang lan bebarengan ngebaki klien ing toko lan panuku.

Kode QR kanggo toko kembang: Kepiye cara kerjane? 

Flower shop QR code

Kode QR toko kembang bisa nyimpen macem-macem informasi utawa file digital sing promosi bisnis sampeyan. Kanggo nggawe, sampeyan mung butuh generator kode QR sing canggih.

Apa sing paling apik babagan kode QR yaiku mung butuh smartphone kanggo maca, sing trep amarga meh kabeh wong duwe saiki.

Kanthi scan cepet, pelanggan bisa ngakses dodolan, tawaran, rega, lan kasedhiyan kembang paling anyar ing toko sampeyan liwat kode QR toko kembang.

Kode QR uga bisa nyelarasake layanan toko. Contone, padha bisa nggampangakepembayaran cashless sing trep lan aman kanggo pelanggan.

Toko kembang bisa mekar bisnise kanthi teknologi kode QR ing toko kembang.


Carane nggunakake aKode QR kanggo bisnis toko kembang

1. Ngatur persediaan seamlessly

Gunakake generator kode QR akeh kanggo nggawe sawetara kode QR, saben duwe nomer seri unik. Sampeyan bisa nambah kode QR kanggo kembang lan barang liyane sing adol.

Kode QR inventaris iki uga bisa ngemot rincian liyane, kayata tanggal pangiriman lan tanggal samesthine bakal layu.

Staf bisa nglacak jumlah pasokan saben kembang kanthi mindhai kode QR. 

Iki ngidini ngrekam lan nelusuri pasokan kembang sing luwih gampang.

2. Nuduhake video babagan perawatan kembang

Flower shop QR code uses

Umume panuku pengin kembange bisa tahan suwe. Minangka bakul accommodating, sampeyan bisa menehi wong tutorial video babagan perawatan lan pengawetan kembang sing tepat.

Kauntungan saka video yaiku wong bisa kanthi gampang ngetutake langkah-langkah kasebut, dibandhingake karo maca manual utawa sakumpulan instruksi.

Nuduhake pandhuan video karo pelanggan nggunakake a kode QR video solusi. Sampeyan bisa nambah tips babagan trimming sing bener saka stems utawa cara pengawetan, kayata kembang mencet.

3. Promosi Panjenengantoko bunga online

Online flower shop QR code

Wis duwe situs web kanggo toko sampeyan? Gawe kode QR URL kanggo domain sampeyan nggunakake generator kode QR sing dipercaya kanthi logo online.

Solusi QR iki bisa menehi pelanggan akses cepet menyang situs web sampeyan, ing ngendi dheweke bisa mriksa kembang sing kasedhiya, pesen kembang, utawa nyewa toko kembang kanggo ngrancang layanan.

Sampeyan uga bisa nyakup bukti transaksi utawa umpan balik saka klien sing kepungkur kanggo nambah kredibilitas menyang toko kembang kanthi online.

4. Akses gampang kanggo rincian kontak

Siji bisa nyebat kode QR kanggo kertu bisnis. Bisa nyimpen macem-macem rincian kontak, kayata nomer seluler, email, alamat toko, situs web, lan kaca media sosial.

Kanthi siji scan, konsumen bisa ndeleng lan ngakses rincian kontak sampeyan. Dheweke uga duwe pilihan kanggo ngundhuh lan nyimpen ing piranti.

Pangguna uga bisa ndownload lan nyimpen informasi kasebut langsung menyang smartphone sawise mindhaikode QR vCard solusi.

Alat digital iki minangka alternatif sing lestari lan ngerti teknologi kanggo kertu bisnis sing dicithak.

5. Rekam rincian customer

Sampeyan bisa nggunakake kode QR kanggo bisnis toko kembang kanggo nggampangake formulir kasebut kanthi digital.

Iki bisa ditindakake kanthi solusi kode QR Formulir Google.

Nalika pelanggan mindhai kode kasebut, dheweke bakal nemokake salinan digital saka formulir kasebut lan bisa ngrampungake kanthi cepet ing smartphone.

Formulir Google kanthi otomatis nglumpukake lan ngatur kabeh tanggapan, ningkatake manajemen formulir sing luwih lancar lan gampang.

6. Pengalaman tuku makarya kanggo pelanggan

Sawise nggawe file kasebut, ganti dadi PDF lan selehake ing kode QR PDF.

Para panuku kembang mung kudu mindai kode QR kanggo nemokake informasi sing migunani sing bisa narik minat kembang, nggawe dheweke tuku luwih akeh.

7. Nggawe kaca kebangkrutan pribadi

Flower shop page QR code

Kanthi solusi QR editor H5, sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan kanggo toko kembang sampeyan. 

Sing paling apik yaiku sampeyan ora butuh katrampilan coding utawa program kanggo nggawe iki. Sampeyan uga ora kudu tuku domain kanggo kaca sampeyan.

Kode QR H5 uga nduweni pilihan panggeser gambar kanggo ngunggah akeh gambar.

Sampeyan banjur bisa nggunakake iki kanggo nuduhake macem-macem kembang, supaya pelanggan duwe akeh pilihan.

Kajaba iku, bisa diowahi, dadi yen kembang kehabisan stok utawa sampeyan bakal ngenalake macem-macem kembang anyar, sampeyan bisa nganyari kaca kebangkrutan kanthi gampang.

Sampeyan bisa nggunakakegenerator kode QR HTML kanggo iki. 

8. Program kasetyan Streamlined

Akeh adol saiki nggunakake kode QR supaya konsumen bisa ngijolake kupon lan entuk tawaran luwih cepet.

Sampeyan bisa nggunakake kode QR teks kanggo nampilake kode alfanumerik.

Nambahake telpon-kanggo-tumindak kanggo ngarahake pangguna supaya mindhai kode kasebut kanggo nemokake kode promo, sing bisa digunakake nalika tuku sabanjure.

9. Tambah pamirsa marketing

Flower shop marketing

Akeh wong nggunakake media sosial saben dina, lan para pemasar wis nggunakake minangka platform kanggo promosi barang, ningkatake dodolan, lan ngowahi luwih akeh.

Yen sampeyan wis nggawe kaca media sosial kanggo toko kembang, sampeyan bisa nggunakake kode QR media sosial-toko siji-mandeg kanggo kabeh akun lan kaca sampeyan.

Sawise mindhai, pangguna bakal weruh kaca kebangkrutan sing ngemot tombol kanggo saben media sosial, dadi luwih gampang kanggo ngetutake utawa langganan sampeyan supaya tetep dianyari.

Lan amarga bisa nambah jumlah pengikut sampeyan, cara iki bisa nambah keterlibatan online amarga luwih akeh wong bakal ndeleng konten sampeyan.

Apa sampeyan kudu nggunakake kode QR dinamis kanggo bisnis sampeyan? 

Kode QR ana rong jinis: statis lan dinamis.

Kode QR statis permanen-sampeyan ora bisa ngowahi utawa nganyari sawise nggawe.

Sampeyan kudu nggawe kode QR anyar, sing ora trep banget. Padha mung cocok kanggo kampanye siji-wektu.

Ing sisih apik, kode QR dinamis bisa diowahi.

Sampeyan isih bisa ngganti data sing dipasang sanajan sampeyan wis nggawe, dicithak, lan disebarake.

Nganyari konten kode QR sampeyan dibutuhake kanggo toko kembang amarga stok beda-beda gumantung saka musim.

Mulane, kode QR dinamis luwih apik kanggo bisnis sampeyan.

Kaluwihan ora mandheg ing kono. Mangkene alasan liyane kenapa sampeyan kudu golek kode QR dinamis:

Lacak scan kode QR

Sampeyan bisa nglacak analisis scan kode QR dinamis, menehi akses menyang data ing ngisor iki:

  • Jumlah total scan
  • Wektu saben scan
  • Lokasi Scanner
  • Sistem operasi piranti scanner

Fitur iki ngidini sampeyan nemtokake manawa kampanye kode QR sampeyan entuk keterlibatan saka target pamirsa.

Sampeyan banjur bisa ngawasi kinerja kampanye sampeyan. Yen ora ana sing mindhai, sampeyan kudu nyoba nyelehake ing papan sing luwih rame ing ngendi luwih akeh wong bakal weruh.

Nampa kabar email

Sawetara kode QR dinamis sing dipilih dilengkapi fitur kabar email. Sampeyan bakal nampa email babagan jumlah scan kode QR lan liya-liyane yen sampeyan ngaktifake iki.

Ana papat pilihan kanggo frekuensi kabar - saben jam, saben dina, mingguan, lan saben wulan.


Carane generateKode QR kanggo bisnis florist

  1. Pindhah menyang QR TIGER QR code generator online.
  2. Pilih jinis solusi kode QR sing pengin digawe.
  3. Ketik data sing dibutuhake, banjur klikGawe kode QR tombol
  4. Kustomisasi desain kode QR sampeyan. Ganti pola, mata, lan werna. Sampeyan uga bisa nambah logo utawa gambar.
  5. Pindai kode QR kanggo mriksa apa bisa diwaca.
  6. Ngundhuh lan masang kode QR sampeyan. 

QR TIGER: Inggenerator kode QR paling apik kanggo toko kembang

Mupangate kemajuan teknologi blanja kanggo menehi pengaruh marang penghasilan toko kembang nalika nambah keterlibatan toko sampeyan.

Lan priksa manawa sampeyan menehi pengalaman tuku sing paling apik kanggo para pelanggan nalika tuku kembang favorit ing toko sampeyan. 

Gawe kode QR kanggo bisnis toko kembang saiki nggunakake QR TIGER. Nduwe pirang-pirang solusi QR, alat kustomisasi, lan antarmuka sing ramah pangguna.

Ing ndhuwur kabeh, iku uga ISO 27001-certified, supaya sampeyan bisa njamin sing informasi aman lan aman.

Pindhah menyang generator kode QR paling apik lan entuk nyoba gratis saiki.

brands using qr codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger