Cara Nggunakake Kode QR kanggo Basa kanggo Pelanggan Multinasional

Update:  July 27, 2023
Cara Nggunakake Kode QR kanggo Basa kanggo Pelanggan Multinasional

Kode QR kanggo basa mbantu bisnis global nyambung karo pamirsa sing maneka warna lan multinasional.

Nalika ngluncurake kampanye ing saindenging jagad, alangan basa asring dadi alangan, amarga saben negara utawa wilayah nggunakake basa sing unik.

Nalika Inggris dadi basa universal, ora cukup kanggo ngatasi kesenjangan komunikasi amarga negara-negara tartamtu ora duwe keahlian, akurasi, lan kelancaran.

Mula, nggunakake kode QR sing inovatif iki minangka langkah strategis kanggo ngatasi kesenjangan komunikasi kasebut, ngidini bisnis global nyambung menyang pamirsa sing luwih akeh ing saindenging jagad.

Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane nggawe siji nggunakake generator kode QR paling apik online lan carane sampeyan bisa nggunakake kanggo ngiyataken kampanye multibasa.

Apa kode QR kanggo basa?

QR code for language

Kode QR kanggo basa kasebut, uga dikenal minangka kode QR multibasa, ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan sing diselarasake karo basa piranti sing digunakake kanggo mindhai kode kasebut.

Mulane, kode QR multibasa ngarahake pangguna saka negara liya menyang kaca kebangkrutan ing basa sing disetel ing smartphone, sing asring dadi basa lokal.

Contone, kode QR bakal ngarahake pangguna sing smartphone nggunakake basa Cina menyang kaca kebangkrutan sing ditulis nganggo basa kasebut.

Konsumen bakal ngrasakake rasa keterlibatan lan inklusi yen padha ndeleng iklan online utawa situs web ing basa asline, nambah kemungkinan perusahaan nggawe dodolan.

Fitur iki ngidini perusahaan global ngluwihi alangan basa ing kampanye kanggo promosi produk lan layanan ing saindenging jagad lan nambah volume penjualan.

Rahasia: kode QR multi-URL kanthi pirang-pirang tautan kanggo macem-macem basa

QR code generator

Kode QR kanggo basa bisa ditindakake kanthi solusi kode QR multi-URL, sing nggawe kode QR kanthi pirang-pirang tautan.

Kode QR multi-URL, uga disebut kode QR kanthi pirang-pirang tumindak, minangka kode QR dinamis sing bisa ngarahake pangguna adhedhasar data ing ngisor iki:

  • Wektu
  • lokasi
  • Jumlah scan
  • Basa

Carane nggawe kode QR multi-URL kanggo basa nganggo QR TIGER

Kode QR multi-URL minangka salah sawijining fitur unik saka QR TIGER, generator kode QR paling maju kanthi logo.

Saiki, mung QR TIGER nawakake solusi kode QR multifungsi sing kuat iki.

Iki minangka pandhuan langkah-langkah babagan carane nggawe kode QR multi-URL:

1. Pilih lambang "Multi URL".

QR TIGER nawakake macem-macem solusi kanggo ngasilake kode QR. Saka pilihan sing kasedhiya, klik lambang multi-URL.

2. Pilih "Language."

Klik menu gulung mudhun. Sampeyan bakal weruh papat pilihan: lokasi, jumlah scan, wektu, lan basa. Pilih opsi "Basa".

Sadurunge nerusake, priksa manawa sampeyan wis nyiapake kaca kebangkrutan kanggo saben basa sing bakal dilebokake ing kode QR multibasa.


3. Nyedhiyakake informasi sing dibutuhake.

Klik ing menu gulung mudhun "Jenis" banjur pilih "Basa". Sampeyan banjur bakal ngetik URL standar, sing paling penting.

Yen kode QR multibasa ora bisa ndeteksi basa ing piranti pangguna, iku bakal ngarahake pangguna menyang URL standar.

Sawise iku, sampeyan bisa miwiti nambah URL ing macem-macem basa.

Pilih basa target ing menu gulung mudhun banjur tempel URL sing cocog.

Ing langkah iki, sampeyan kudu njamin yen URL sing ditempelake cocog karo basa sing sampeyan pilih saka dhaptar.

4. Klik "Generate dynamic QR code."

Sawise nglebokake kabeh basa target lan URL tartamtu, gawe kode QR. Kode QR sampeyan bakal katon sawise ngeklikGawe kode QR Dinamis.

5. Kustomisasi kode QR multi-URL sampeyan.

Customized QR code

Gawe desain khusus kanggo kode QR multi-URL supaya bisa narik kawigaten lan atraktif.

Piranti kustomisasi ngidini sampeyan milih pola, wangun mripat, lan werna kanggo kode QR.

Sampeyan uga bisa nambah logo merek menyang kode supaya cocog karo gambar merek utawa palet warna.

Salajengipun, sampeyan uga bisa nambah pigura lan telpon-kanggo-tumindak kanggo kode kanggo kasurung liyane kedhaftar kanggo mindhai.

6. Nindakake tes scan.

Pindai kode QR nganggo smartphone dhisik sadurunge ndownload.

Yen ana kesalahan utawa masalah, sampeyan bisa ndandani kanthi gampang.

7. Ngundhuh

Sawise kode kasebut fungsional, download kode QR lan wiwiti digunakake kanggo ngebaki pamirsa internasional.

Kepiye cara nggunakake kode QR kanggo basa?

informasi produk

Kemasan produk kasebut ana ing Swedia, lan Regina ora ngerti yen bar kasebut bener-bener kanggo nambah bobot.

Iki minangka masalah umum karo produk pemasaran ing saindenging jagad.

Perusahaan kudu nggawe manawa konsumen ngerti teks sing ditulis ing kemasan produk.

Wong-wong mriksa produk kanthi tliti sadurunge tuku, lan yen ora ngerti apa tegese teks ing kemasan produk, luwih cenderung ora nglirwakake lan golek liyane.

Kanthi kode QR kanggo basa kasebut, konsumen sampeyan mung bakal mindhai kode kasebut nganggo smartphone kanggo ngakses panjelasan rinci babagan set produk miturut basa piranti kasebut.

Manual multibasa

URL QR code

Perusahaan banjur kudu nggawe manawa nyedhiyakake manual sing bakal dingerteni para pelanggan.

Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku nganggo kode QR kanggo basa.

Wiwit kode QR nggunakake pangalihan adhedhasar basa, iki njamin konsumen bakal weruh sakumpulan instruksi sing bisa dingerteni.

Layanan pelanggan sing kalebu

Sampeyan bisa nggunakake kode QR multibasa kanggo ngarahake pamirsa global menyang kaca layanan pelanggan sing disetel ing basa piranti.

Iki mbantu sampeyan ngatasi masalah pelanggan kanthi cara sing luwih apik lan luwih inklusif.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake kode QR kanthi pirang-pirang tautan kanggo nggawe formulir survey multibasa.

Sampeyan bisa nggawe kapisah Google Formuliring macem-macem basa supaya konsumen luwih gampang

Keuntungan nggunakake kode QR multi-URL kanggo basa kasebut

promosi merek

Luwih akeh basa sing disedhiyakake kode QR sampeyan, luwih akeh pamirsa sing bisa digayuh lan bisa diowahi dadi pelanggan sing setia.

QR TIGER ngidini sampeyan nambahake akeh basa sing dikarepake, sing njamin sampeyan bisa nggayuh luwih akeh wong ing ndonya kanthi menehi konten sing dilokal ing basa kasebut.

Tambah lalu lintas

Kanthi call-to-action (CTA), sampeyan bisa cepet njaluk wong mindhai kode QR, nambah nomer lalu lintas situs web lan ningkatake dodolan perusahaan.

Luwih akeh lalu lintas situs, luwih akeh sampeyan bakal narik akeh klien potensial.

Optimasi mesin telusur

Sampeyan banjur bakal weruh kenaikan tingkat konversi, lan SEO situs sampeyan bakal saya apik.

Langganan buletin

Sampeyan bisa nggunakake kode QR multibasa kanggo nuduhake acara sampeyan menyang klien ing saindenging jagad lan malah nggusah supaya ndhaptar buletin perusahaan sampeyan.

Kode QR bakal kanthi otomatis nuntun klien menyang kaca kebangkrutan sing bisa ngerti konten kasebut.

Napa sampeyan kudu nggunakake kode QR dinamis kanggo basa kasebut

Solusi kode QR multi-URL mung kasedhiya kanggo kode QR dinamis, layanan sing dibayar.

Nanging, kode QR dinamis kanggo basa nduweni rong ciri sing ndadekake regane regane:

Ngowahi lan nambah URL ing wektu nyata.

Iku migunani kanggo mbenerake kesalahan URL lan nganyari pranala web.

Lacak data sing cocog.

Data sing relevan kalebu:

  • Tanggal
  • Panggonan
  • Piranti pangguna.
  • Jumlah scan.

Iki ngidini sampeyan nganalisa kegiatan mindhai konsumen ing saindenging jagad.

Sampeyan uga bisa nggunakake data kanggo mangerteni carane nambah pangiriman layanan utawa apa sing kudu ditambahake ing kode QR multibasa.

Gawe kode QR kanggo basa nganggo QR TIGER, generator kode QR paling apik

Ora bisa dipungkiri manawa ana sawetara generator kode QR ing web, lan cukup mbingungake kanggo milih sing bisa digunakake kanggo sampeyan.

Nalika nggawe kode QR, utamane kode QR multibasa, QR TIGER minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Mangkene alasan kanggo nuduhake sampeyan:

QR TIGER wis sertifikat ISO 27001.

Tanggal 29 Januari 2022, QR TIGER nampa akreditasi saka ISO 27001 utawa International Security Management System (ISMS).

ISMS minangka strategi manajemen risiko sing kalebu wong, prosedur, lan teknologi kanggo mbantu perusahaan njaga aset informasi lan ngatur kabeh data.

Sertifikasi iki mbuktekake manawa informasi sensitif sampeyan bakal disimpen kanthi aman. QR TIGER ngurmati privasi sampeyan kanthi nglindhungi data sing diwenehake.

Kode QR sing bisa disesuaikan

Kode QR bisa uga minangka alat teknologi canggih, nanging fungsine gumantung banget marang pangguna sing mindhai; mulane, ora ana gunane yen ora narik kawigaten wong kanggo mindai.

Gawe kode QR sing menarik karo QR TIGER! Nawakake macem-macem alat kustomisasi kanggo nggawe pribadhi kode QR. Sampeyan malah bisa nambah logo menyang!

Kanggo luwih melu wong kanggo mindhai kode kasebut, tambahake telpon-kanggo-tumindak (CTA). A prasaja "Scan Me!" ing kode QR wis nggawe kode QR luwih apik tinimbang sing tanpa.

Gampang kanggo mindhai

Sampeyan saiki duwe kode QR sing menarik. Nanging, iku mung kualitas biasa-biasa wae, mengaruhi maca.

QR TIGER ngasilake kode QR sing bisa dipindai kanthi gampang preduli saka formate.

Kualitas sing luar biasa ngidini sampeyan masang kode QR ing media cetak kayata majalah, selebaran, lan spanduk.

Integrasi

Saliyane dadi generator kode QR sing paling apik kanthi logo online, QR TIGER uga duwe integrasi karo piranti lunak online liyane, dadi luwih fungsional.

Sampeyan kudu nambahake kunci API menyang solusi otomatisasi sing paling akeh digunakake lan nggawe sambungan sing lancar ing antarane aplikasi.

QR TIGER duwe integrasi karo piranti lunak otomatisasi ing ngisor iki:


QR TIGER: Pilihan sing paling apik kanggo solusi kode QR

Donya saya cilik amarga teknologi ndadekake negara-negara sing adoh luwih cedhak.

Mung banjur penting kanggo nuwuhake pangerten babagan beda budaya.

Kanthi kode QR kanggo basa, perusahaan bisa nampung beda basa saben negara.

Inovasi iki mbantu nggawe atmosfer inklusif kanggo kabeh wong.

QR TIGER minangka alat paling apik kanggo nggawe kode QR multibasa.

Iki uga menehi solusi kode QR liyane sing bisa dipilih.

Priksa QR TIGER nawakake cukup lan miwiti ngasilake kode QR dina iki.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger