9 Cara Nggunakake Kode QR ing Pemasaran Real Estate ing 2024

Update:  February 08, 2024
9 Cara Nggunakake Kode QR ing Pemasaran Real Estate ing 2024

Nggunakake kode QR ing real estate mbukak akeh kesempatan kanggo makelar promosi properti nyata lan narik kawigaten para pembeli potensial kanthi efektif.

Industri iki kethek lan kompetitif banget, lan makelar kudu tansah tetep ing ndhuwur game kanthi nginovasi strategi anyar lan efisien, kayata nggunakake teknologi modern.

Perusahaan real estate bisa nggabungake generator kode QR dinamis sing maju kanggo mbantu dheweke sukses ing game nomer generasi timbal, ngalahake tantangan saben dinane, lan tetep lincah ing industri. 

Waca luwih lengkap babagan alat inovatif iki kanggo perusahaan real estate.

Sembilan cara kanggo nggunakake kode QR majeng ing marketing real estate

Luwih akeh konsumen saiki luwih seneng blanja online amarga luwih trep, lan tren iki uga wis tekan industri real estate.

Survei Realtor ngandhakake yen 47% panuku miwiti lelungan tuku omah kanthi nggoleki online. Kangge, 60% pelanggan ujar manawa browsing properti nganggo smartphone.

Agen kudu adaptasi karo owah-owahan ing preferensi pelanggan. Ing kene ana kode QR. Bisa kanthi cepet nyedhiyakake akses menyang informasi sing lengkap lan akurat.

Kepiye agen real estate nggunakake kode QR? Priksa cara inovatif ing ngisor iki sing bisa digunakake kanthi majujinis kode QRmenyang strategi marketing sampeyan:

1. Nuduhake kontak liwat kertu bisnis nganyari

vCard QR code

33% panuku omah nemokake properti liwat agen real estate. Profesional real estate kudu nggawe kredibilitas ing lapangan, lan bisa nindakake iki kanthi ngembangake jaringan.

Padha bisa nggunakake solusi kode QR vCard kanggo iki.

Iki minangka solusi canggih sing nyimpen kabeh rincian kontak, profil media sosial, alamat email, situs web, lan liya-liyane.

Realtors bisa nambah kode QR iki kanggo kertu bisnis kanggo nyedhiyani klien potensial karo akeh cara komunikasi. Klien banjur bisa langsung nyimpen informasi ing piranti.

Kanthi cara iki, para panuku omah bisa tekan kanthi trep lan efisien, lan duwe akeh cara kanggo ngubungi sampeyan.  


2. Ningkatake lalu lintas situs web perusahaan

Nggunakake kode QR URL kanggo nuntun klien potensial menyang situs web perusahaan sampeyan bisa ningkatake lalu lintas situs web, generasi timbal, lan kesempatan dodolan potensial.

Solusi iki uga ndadekake banget trep kanggo calon panuku ngakses situs web sampeyan, amarga mung kudu mindhai kode nganggo smartphone.

Iki nyepetake konversi saka offline menyang platform online kanthi nyambungake bahan pemasaran fisik menyang ruang digital kanthi lancar.

Lan kanthi dinamisSolusi kode QR URL, sampeyan uga bisa nglacak lan nganalisa kegiatan mindhai, entuk wawasan babagan efektifitas upaya pemasaran offline.

3. Nyederhanakake pituduh lokasi properti

Kode QR lokasi bisa nyimpen koordinat lintang lan bujur lokasi tartamtu ing peta. Kanthi solusi iki, sampeyan bisa nyedhiyakake akses cepet menyang informasi lokasi sing akurat.

Pindai kode kasebut nggawa pangguna menyang layanan peta sing ngarahake menyang lokasi properti kasebut. Klien ora perlu maneh nggoleki lokasi properti sampeyan ing aplikasi peta.

Uga, sampeyan ora kudu menehi pituduh lokasi sing rumit, ngirit wektu lan kerumitan.

4. Showcase properti nyata

Image gallery QR code

Asosiasi Realtors Nasional nglaporake manawa 87% panuku omah ngandelake gambar kanggo mbantu nggawe keputusan tuku.

Tampilake properti sampeyan liwat foto karo galeri gambar kode QR.

Sampeyan bisa nyithak menyang iklan supaya luwih narik kawigaten lan nyenengake.

Solusi kode QR iki ngidini sampeyan supaya iklan tetep prasaja nanging menarik. Sampeyan bisa nambah macem-macem foto properti supaya klien potensial bisa ndeleng saben sudut properti sampeyan mung kanthi cepet.

5. Njupuk klien menyang wisata omah virtual

Video QR code

85% panuku lan adol pengin nggarap agen sing nggunakake video ing promosi properti.

Video ing marketing real estate penting kanggo nyedhiyakake input visual sing luwih apik lan nggawe promosi sampeyan luwih menarik, nambah kemungkinan kanggo nutup transaksi.

Ajak klien potensial sampeyan menyang demo virtual kanggo promosi properti sampeyan, lan supaya kode QR video mbantu nggawe iki luwih lancar.

Kanthi pindai smartphone kanthi cepet, kode kasebut bakal nuntun prospek sampeyan menyang langkah-langkah sing luwih jero babagan properti sampeyan.

6. Ningkatake sifat spesifik lokasi

Bayangake duwe siji kode QR sing nuduhake pangguna dhaptar sing beda-beda gumantung saka wilayahe. Iki bisa ditindakake kanthi kode QR multi URL, solusi inovatif sing bisa nyimpen pirang-pirang tautan.

Ngalihake pangguna menyang kaca sing beda-beda gumantung saka parameter kasebut: lokasi pemindai, wektu pindai, basa piranti, jumlah pindai, lan wates wilayah (geofencing).

Sampeyan bisa milih 'lokasi' nalika nggawe karo a generator kode QR dinamis. Kanthi cara iki, pangguna bakal ngarahake menyang kaca web dhaptar properti sing cedhak utawa ing kutha.

Kode QR bakal ndeteksi lokasi pemindai lan digawa menyang kaca sing cocog sing wis ditemtokake kanggo wilayah tartamtu kasebut.

7. Nggawa timbal Panjenengan nyedhaki

Sajrone pirang-pirang taun, platform media sosial berubah dadi pasar ing ngendi kabeh pangguna bisa promosi, adol, lan tuku meh kabeh.

Iki menehi kesempatan kanggo promosi listing.

Sampeyan bisa nggunakake kode QR media sosial supaya para panuku potensial bisa nutul sampeyan ing macem-macem saluran media sosial mung kanthi pindai.

Solusi iki bisa nyimpen kabeh profil lan kaca sampeyan.

Nanging apa keuntungan saka kode QR kanggo platform media sosial sampeyan?

Iki kode QR dinamis bisa nyedhiyani n cara luwih gampang kanggo wong kanggo nyambung karo sampeyan.

Dheweke bisa nemokake kaca sampeyan ing platform sing beda-beda tanpa mlumpat saka siji aplikasi menyang aplikasi liyane.

8. Nyedhiyakake pariwara properti sing komprehensif

Siji masalah karo pariwara cetak yaiku nyelehake kabeh rincian sing dibutuhake babagan properti sampeyan ing papan sing winates. Nanging sampeyan bisa ngliwati kerumitan iki nganggo kode QR file.

Solusi dinamis iki bisa nyimpen macem-macem jinis file: dokumen Word, spreadsheet Excel, file PDF, gambar, file audio, lan video.

Nanging kepiye cara iki? Ingfile konverter kode QRnyimpen file ing server online lan menehi kode QR dinamis ngemot URL singkat.

Link iki ndadékaké menyang kaca kebangkrutan ing ngendi sampeyan bisa nemokake file kasebut. Sawise mindhai kode QR, sampeyan bisa ndeleng file ing kaca lan ngundhuh menyang piranti.

Klien potensial sampeyan bisa ngakses rincian liyane babagan properti kasebut liwat solusi iki, sing pungkasane mbantu nambah kasempatan kanggo adol properti sampeyan.

9. Ngundang klien kanggo mbukak-house

Kanggo nyederhanakake proses para peserta ngakses rincian acara open house, perusahaan real estate bisa nggunakake kode QR acara kanggo omah terbuka real estate.

Iki ngilangi kabutuhan kanggo nyebarake materi fisik lan mesthekake yen para rawuh duwe kabeh informasi sing dibutuhake kasedhiya.

Individu sing kasengsem bisa ngakses rincian acara kanthi pindai-informasi kaya judhul acara, papan, lan wektu bakal katon ing layar smartphone.

Kepiye agen real estate nggunakake kode QR dina iki?

Panggunaan kode QR wis nyabrang macem-macem industri, kalebu marketing real estate. Akeh makelar lan perusahaan wis digunakake kanggo ngedongkrak engagement lan dodolan.

AArtikel Forbes dhaptar carane sawetara agen real estate paling apik ing donya nggunakake kode QR kanggo operasi. Priksa metu ing ngisor iki kanggo sinau saka ahli:

RETSY

Agensi basis Arizona RETSY nggunakake kode QR kanggo nyedhiyakake klien akses sing gampang lan langsung menyang dhaptar properti tanpa kabeh 'masalah ekstra.'

Dheweke mung bisa nelusuri dhaptar tanpa takon agen.

Salah sawijining faktor sing mengaruhi keputusan iki yaiku pengamatan pendiri Chris Morrison nalika mangan bareng karo ibune, sing kanthi gampang mindhai kode QR supaya bisa pesen ngombe.

Iki nggawe dheweke mikir yen luwih akeh wong ngerti carane nggunakake kode QR tinimbang sadurunge, mula dheweke mutusake nggunakake teknologi iki.

Properti Pribadi Global

Direktur Global Properti Pribadi Tracy Atkins ndeleng kode QR minangka alat marketing transformatif lan juru crita modern.

Kode QR ora mung nambah aksesibilitas dhaptar nanging uga nggawe luwih nyenengake. Kemampuan kanggo nyimpen informasi kanthi ukuran sing kompak ngidini mbusak salinan iklan sing ora perlu.

"We katon kurang kaya kita lagi adol omah ing pasar lan liyane sing kita ngomong ngarep kanggo pasar,"Dheweke nuduhake.

Bassick Real Estate

Catherine Bassick saka Bassick Real Estate Advisors percaya yen media tradisional kaya iklan koran lan papan reklame isih paling apik, integrasi kode QR ndadekake bedane.

Kanthi kode QR, dheweke bisa mimpin wong langsung menyang situs web properti tinimbang nggoleki kanthi manual.

CDR San Miguel

Kanggo pemilik CDR San Miguel Jim Dolan, kode QR ora mung mbantu adol properti nanging uga mbantu marketing dhewe minangka profesional real estate.

Dheweke ndeleng kode QR minangka alat cerdas sing nyepetake komunikasi lan mbantu ngembangake sambungan sing migunani.

Dheweke kepincut karo kode QR sing praktis ing konferensi utawa rapat sosial. Tinimbang narik kertu bisnis, dheweke mung kudu muter telpon kanggo ngidini wong mindhai kode QR sing diselehake ing mburi piranti.

Langkah-langkah kanggo nggawe kode QR khusus kanggo marketing real estate nggunakake agenerator kode QR

Generator sing dipercaya iki nduweni macem-macem solusi lan fitur kode QR, dadi piranti lunak kode QR kabeh-ing-siji sing bisa nyedhiyakake kabutuhan kode QR.

Ing ndhuwur iku, QR TIGER wis ISO 27001-certified lan GDPR-cecek. Sampeyan bisa njamin yen tundhuk karo peraturan keamanan lan privasi internasional sing paling dhuwur.

Mangkene carane nggawe kode QR:

1. Pindhah menyang QR TIGER online.

Cathetan:Sampeyan bisa ndhaptar akun freemium kanggo ngakses luwih akeh fitur kaya kode QR dinamis kanthi gratis.

2. Pilih solusi saka menu solusi kode QR.

3. Ketik informasi sing dibutuhake.

4. PilihQR dinamis utawaQR statis, banjur klikGawe kode QR.

Tip: Paling apik kanggo milih Dynamic QR kanggo mbukak kunci fitur-fitur canggih kaya editability, trackability, tracking GPS, geofencing, sandi kode QR, kadaluwarsa, retargeting, lan kabar scan email.

5. Ngatur kode QR.

6. Tes yen kode QR sampeyan bisa digunakake.

7. KlikNgundhuhkanggo nyimpen kode QR.

Punika tip: paling apik kanggo ngundhuh kode QR ing format SVG supaya sampeyan bisa ngowahi ukurane tanpa mengaruhi kualitas cetak.

Apa sing keuntungan saka nggunakakekode QR ing marketing real estate?

Luwih akeh agensi real estate sing nggabungake kode QR saiki, sing mung tegese teknologi iki pancen ana sing bisa ditawakake.

Napa kode QR duwe peran penting ing marketing real estate saiki? Ing ngisor iki ana papat alasan sing penting:

1. Penak

Kode QR nggawe gampang banget kanggo klien ngakses dhaptar properti, nyimpen rincian kontak, nyambungake karo agen ing macem-macem platform media sosial, lan liya-liyane.

Ngilangi kerumitan ngetik URL kanthi manual utawa nindakake telusuran sing mbutuhake wektu, nyedhiyakake pengalaman sing efisien lan efisien kanggo individu sing kasengsem.

2. Tambah engagement

Kode QR bisa ngarahake pangguna menyang foto utawa video properti, nambah keterlibatan pangguna lan ningkatake kemungkinan tuku.

Klien sampeyan bisa langsung ngakses konten visual sing nuduhake properti kasebut, nggawe pengalaman sing luwih immersive lan menarik-kabeh sing dibutuhake mung siji scan.

Pendekatan interaktif iki nambah minat lan keterlibatan pangguna, sing bisa nyebabake keputusane tuku properti kasebut.

3. pancasan data-mimpin

Pelacakan lan analytics kode QR penting ing real estate kanggo ngukur efektifitas kampanye pemasaran lan ngerteni prilaku pelanggan.

Profesional real estate bisa netepake sukses strategi, ngenali wektu puncak kegiatan, lan nemtokake saluran pemasaran utawa bahan sing ngasilake keterlibatan paling akeh.

Kanthi kabeh data, agen real estate bisa ngoptimalake strategi pemasaran, nggawe pangaturan, lan maksimalake asil.

4. Tingkat konversi lan dodolan sing luwih dhuwur

Kode QR bisa nggawe pinggiran unik sing bisa mbedakake sampeyan saka kompetisi apa wae.

Fleksibilitas lan adaptasi bisa nambah pengalaman sakabèhé babagan tuku properti lan nganyarke strategi sampeyan.

Fitur-fitur canggih kasebut ndadekake dheweke dadi investasi sing wicaksana sing bisa dadi bantuan gedhe kanggo ngasilake timbal kualitas, sing pungkasane bisa mbantu nutup tawaran liyane.

5. Irit lan lestari

Kode QR promosi marketing tanpa kertas. Dheweke ngilangi kebutuhan kanggo nyetak ekstensif lan nyuda biaya sing ana gandhengane karo metode pemasaran tradisional.

Lan kanthi kode QR dinamis, sampeyan bisa nganyari rincian properti kanthi gampang tanpa nyetak maneh materi. Fitur praktis iki mbantu nyuda sampah kertas lan biaya nyetak.

Apa sampeyan kudu nggunakake agenerator kode QR dinamis kanggo marketing real estate?

Kode QR ana rong jinis: statis lan dinamis. Saben wong dianggo beda.

Kode QR statis permanen sawise digawe. Ukuran data bakal mengaruhi jumlah modul-data sing luwih gedhe ndadékaké pola sing luwih rame, sing mbutuhake wektu luwih akeh kanggo mindai.

Ing sisih liya, kode QR dinamis duwe fitur sing luwih maju, nggawe serbaguna lan migunani. Mangkene limang alasan kenapa luwih wicaksana digunakake kanggo marketing real estate:

1. Nganyari konten kode QR sampeyan kapan wae

URL singkat kode QR dinamis ngidini sampeyan ngganti data sing dipasang kapan wae tanpa nggawe sing anyar.

Sampeyan bisa ngganti kaca tujuan kode QR kapan wae. Fitur iki bisa mbantu sampeyan nyedhiyakake konten sing paling anyar utawa nggawe pangaturan strategi pemasaran kanthi gampang.

2. Nelusuri lan analytics generasi sabanjure

Sampeyan bisa nglacak kinerja kode QR dinamis kanthi ngawasi kegiatan mindhai wektu nyata. Sampeyan bisa nglacak scan total lan unik, wektu lan lokasi saben scan, lan jinis piranti.

Pelacakan GPS-fitur sing mentas digabungake-ngidini sampeyan nglacak lokasi pindai sing akurat lan ngaktifake watesan pindai khusus wilayah.

3. Irit biaya

Kode QR dinamis ngidini sampeyan ngirit dhuwit. Sampeyan bisa nyuda biaya cetak kanthi signifikan, ngirit upaya pemasaran, lan nyedhiyakake anggaran luwih akeh kanggo barang penting liyane.

Sampeyan bisa ngganti kampanye kode QR kapan wae, ngidini sampeyan mbukak kampanye sing beda kanthi mung siji kode QR. Sampeyan uga bisa nindakake Tes A/B utawa riset marketing ing biaya kurang.

Kanthi kode QR, sampeyan entuk luwih saka sing sampeyan bayar, nyedhiyakake pengembalian investasi sing dhuwur lan nggedhekake pengaruh kampanye pemasaran.

4. fitur Added

Kode QR dinamis duwe fitur canggih: nyunting lan nelusuri. Nanging yen sampeyan nggawe kode QR dinamis nganggo QR TIGER, sampeyan bakal luwih seneng:

  • GPS nelusuri:Ngakses lokasi pindai sing tepat lan ngidini sampeyan nyetel watesan pindai adhedhasar area.
  • Retargeting.Ngidini sampeyan retarget scanner nggunakake Google Tag Managers lan Facebook Pixel ID.
  • Notifikasi scan email.Nampa email ing pindai kode QR saben dina, mingguan, utawa saben wulan.
  • kode QR kadaluwarsa.Setel kode QR dinamis supaya kadaluwarsa ing tanggal tartamtu utawa sawise tekan jumlah target pindai, utawa setel pindai siji-wektu kanggo alamat IP.
  • sandhi kode QR.Kontrol akses menyang kode QR kanthi nambahake sandhi sing unik.
  • Pembuat kode UTM (kode QR URL). Gawe kode UTM kanggo nelusuri kampanye sing tepat ing Google Analytics (GA4) utawa alat analytics liyane.

Sampeyan uga bisa duplikat kode QR sing ana nggunakake QR dinamiskloning kode QR fitur saka Dashboard sampeyan.

5. Sistem manajemen kampanye terpusat

Piranti lunak kode QR dinamis ngidini sampeyan ngakses kabeh kampanye kode QR ing sak panggonan, supaya sampeyan bisa nglacak, ngawasi, lan ngatur macem-macem kampanye kanthi lancar.

Sampeyan bisa nggarap macem-macem kampanye pemasaran kode QR kanthi luwih lancar. Iki nyederhanakake alur kerja lan nyepetake manajemen kampanye pemasaran.


Kode QR dinamis: Kunci kanggo marketing real estate sing sukses

Kode QR dinamis nawakake pendekatan modern kanggo narik kawigaten para pembeli potensial, menehi solusi sing larang regane, lan njamin pengalaman pangguna sing lancar.

Fitur-fitur canggih kasebut mbantu ngowahi timbal dadi dodolan sing sukses, dadi aset penting ing industri real estate sing kompetitif. 

Agen real estate kudu nggunakake kekuwatan generator kode QR dinamis sing canggih kaya QR TIGER supaya bisa maju ing jagad seluler-sentris saiki.

Ganti strategi pemasaran real estate lan bukak dalan menyang sukses.

Ndaftar kanggo rencana langganan QR TIGER sing paling apik lan paling terjangkau dina iki.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger