Carane Reset QR Codes ing QR TIGER QR Code Generator

Update:  July 31, 2023
Carane Reset QR Codes ing QR TIGER QR Code Generator

Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa ngreset kode QR nganggo QR TIGER, generator kode QR sing paling apik.

Yen kode QR sampeyan mung nglumpukake 20 pindai utawa kurang, sampeyan bisa ngreset kanggo mbusak kabeh data pindai supaya sampeyan bisa nggunakake maneh lan nyoba efektifitase.

Kanthi fitur iki, sampeyan bisa nambah kampanye kode QR sing ora entuk keterlibatan sing cukup saka pamirsa target nalika sampeyan miwiti.

Sampeyan banjur bisa ngerteni ing ngendi sampeyan salah utawa apa sing sampeyan kurang kanggo miwiti maneh kampanye sing luwih apik tinimbang sing sadurunge.

Terus maca artikel kanggo mangerteni carane nggunakake kanggo kampanye.

Ngalihake kode QR sing ana vs ngreset kode QR

Reset QR codes

Wong asring mbutuhake klarifikasi babagan pangalihan utawangowahi kode QR lan ngreset kode QR.

Pangalihan yaiku nalika sampeyan ngganti link menyang kode QR supaya bisa nyebabake data sing beda.

Iki ngidini sampeyan nggawe kampanye anyar nggunakake kode QR sing padha. Iku mung nyunting konten kode QR.

Ing sisih liya, ngreset kode QR yaiku nalika sampeyan mbusak data lawas saka pindai kode QR supaya sampeyan bisa ngumpulake data anyar kanggo kampanye QR.


Carane loro iki interlinked

Kaya sing wis kasebut, sampeyan mung bisa ngreset kode QR kanthi 20 scan utawa kurang. Duwe sawetara pindai sawise sawetara wektu nuduhake kampanye sampeyan ora apik.

Yen kedadeyan kasebut, sampeyan ora mung mikir kanggo ngreset-sampeyan uga bakal nimbang pangalihan kode QR menyang sing luwih nyenengake.strategi marketing kanggo narik luwih akeh scanner wektu iki.

Yen kampanye sampeyan ora duwe keterlibatan, sampeyan bisa nindakake luwih saka mung ngreset kode QR. Yagene sampeyan bakal tetep ing bab sing padha yen ora bisa digunakake?

Ngreset lan ngarahake kode QR ora perlu kedadeyan bebarengan. Apa sampeyan kudu ngreset, pangalihan, utawa nindakake loro-lorone iku telpon sampeyan.

Sing apik yaiku sampeyan isih duwe kode QR asli sing digawe ing wiwitan sawise nindakake kabeh iki.

Napa pangguna mbusak scan tes kode QR?

Pancen angel nglacak jumlah scan kanthi akurat nalika data scan tes isih ana ing kode QR.

Ngreset kode QR mbusak kabeh data, njamin sampeyan bisa miwiti saka nol scan kanggo kampanye anyar.

Elinga yen sampeyan kudu paling akeh 20 scan kanggo tes.

Yen pindai ngluwihi, sampeyan ora bakal bisa ngreset.

Ngreset kode QR uga bisa ateges mungkasi aKampanye kode QR yen ora entuk daya tarik sing cukup.

Sampeyan bisa mbusak jumlah pindai kanggo ngganti kampanye sampeyan karo sing anyar lan apik.

Cara ngreset kode QR ing 7 langkah gampang

Steps to reset QR codes

Sawise ngerticarane nggawe kode QR karo QR TIGER, sampeyan kudu sinau carane ngreset kode QR dinamis ing dashboard.

Yen sampeyan durung langganan rencana berjenjang, sampeyan bisa ndhaptar uji coba gratis kanggo ngakses fitur canggih iki.

Mangkene carane ngreset kode QR dinamis sing wis ana:

  • Mlebu menyang akun QR TIGER
  • KlikAkun kula,banjur pilihDashboard
  • Ing panel kiwa, pilih kategori kode QR sampeyan

    Sampeyan uga bisa nelusuri kampanye kanthi ngetik jeneng utawa ID
  • Temokake kampanye sing pengin direset, banjur klikSetelan
  • PilihReset kode QR saka menu molor
  • Ing pop-up, klikSimpen kanggo ngreset kode QR sampeyan

Napa sampeyan kudu nggunakake generator kode QR dinamis kanggo ngreset kode QR

Dynamic QR code generator

Ngreset kode QR dinamis minangka fitur sing praktis lan migunani, utamane kanggo perusahaan sing nggunakake kode QR kanggo strategi pemasaran.

Nanging iki mung pucuk gunung es. Kene fitur majeng liyane saka dinamisgenerator kode QR sing bisa mbantu bisnis sampeyan:

  • Sunting kode QR. Ganti konten kode QR dinamis sampeyan kanggo ngarahake menyang data liyane utawa nganyari informasine-ora perlu nggawe kode QR anyar. Sampeyan uga bisa ngowahi kode QR sanajan wis dicithak utawa disebarake.
  • Lacak scan kode QR. Ngawasi jumlah scan kode QR, wektu lan lokasi saben pindai, lan OS piranti scanner.
  • Multi URL kode QR. Kode QR dinamis unik iki bisa nampilake pirang-pirang URL. Nalika dipindai, bisa ngarahake pangguna menyang kaca kebangkrutan sing beda-beda gumantung saka papat faktor: lokasi, wektu pindai, basa piranti, lan jumlah pindai.
  • Kode QR media sosial. Solusi kode QR dinamis liyane sing ngidini sampeyan nambah macem-macem aplikasi media sosial, olahpesen, lan eCommerce ing siji kaca kebangkrutan. QR TIGER wis dadi akehsolusi kode QR kanggo nawarake. 
  • Integrasi piranti lunak. Generator kode QR dinamis QR TIGER uga nawakake integrasi karo HubSpot, Zapier, Google Analytics, lan Canva.

Carane ngoptimalake kampanye kode QR 

Bukak kode QR dinamis 

Iki siji ora-brainer. Saka kemampuan kanggo nglacak scan nganti pilihan kanggo ngarahake kode QR sing ana, kode QR dinamis minangka pilihan sing luwih apik kanggo kampanye sampeyan.

Sawise mindhai kode QR, kaca kasebut kudu dimuat sajrone telung nganti patang detik. Nggawe kaca kebangkrutan sampeyan katon apik, nanging priksa manawa ora bakal mengaruhi kacepetan muat.

Kalebu gambar utawa logo merek sampeyan

Panggenan merek sampeyan nggunakake kode QR karo sampeyanlogo bisnis ing brosur, flyer, utawa poster kanthi informasi tambahan kanggo melu pelanggan.

Pelanggan bisa verifikasi lan percaya yen kode QR sing dipersonalisasi kanthi logo merek sah lan ora mimpin menyang situs phishing.

Tambah panggilan-kanggo-tumindak

Sawetara conto kalebu  "pindai kanggo nonton video," "pindai kanggo entuk diskon," utawa "pindai kanggo ngerti critane."

Coba ukuran kode QR sampeyan

Kode QR sampeyan kudu paling sethithik 2 x 2 cm supaya bisa mlebu ing kisaran. Jangkoan mindhai kode QR sampeyan mundhak kanthi ukurane. Nanging iki mung ditrapake kanggo poster lan brosur.

Kanggo iklan cetak sing luwih gedhe, kayata papan reklame, sampeyan kudu nggedhekake ukuran kode QR.


Gunakake kode QR Dinamis lan setel maneh scan kode QR ing kampanye sampeyan

Opsi kanggo ngreset kode QR minangka kauntungan gedhe kanggo para pemasar digital amarga ngidini dheweke nyoba kampanye dhisik sadurunge diluncurake.

Dheweke uga bisa mbusak scan kode QR saka kampanye sing ora entuk keterlibatan sing cukup, supaya bisa ngeculake versi kampanye sing luwih apik.

Inovasi iki - dipasangake karo fitur panyuntingan lan pelacakan - minangka alesan liyane sing apik kanggo nggunakake kode QR dinamis kanggo bisnis sampeyan.

Lan nalika nerangake kode QR dinamis, QR TIGER minangka pilihan sing paling apik.

Kita nawakake rencana bertingkat kanthi rega sing cukup kanggo mesthekake yen sampeyan bakal nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Gawe kode QR dinamis kanthi generator kode QR paling apik online saiki.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger