Cara mindhai kode QR saka Galeri Foto

Update:  April 06, 2024
Cara mindhai kode QR saka Galeri Foto

Apa sampeyan ngerti saiki sampeyan bisa mindhai kode QR saka galeri foto?

Teknologi modern saiki wis nggawe bisa decode kode QR langsung saka gambar sing disimpen ing telpon.

Sampeyan ora kudu nyithak kode QR maneh kanggo mindai.

Ana uga ora perlu nggunakake macem-macem piranti-telpon liyane kanggo nuduhake gambar kode QR lan liyane kanggo mindai.

Sawise nggawe kode QR nggunakake generator kode QR sing paling apik, sampeyan mung bisa nyimpen minangka gambar banjur enggo bareng karo wong liya supaya bisa disimpen ing piranti uga.

Waca terus kanggo sinau carane mindhai kode QR saka galeri gambar utawa foto ing iPhone utawa Android kanthi cara sing paling gampang.

Daftar Isi

Pindai kode QR saka galeri foto iPhone

scan QR code from photo
Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kamera sing dibangun ing iPhone kanggo decode data ing akode QR. iOS 11 lan versi sing luwih anyar mesthi duwe fitur scanner sing dibangun.

Yen sampeyan duwe kode QR sing disimpen ing piranti iPhone, iki carane nindakake scan kode QR saka galeri foto:

  • Golek singAplikasi kamera ing layar ngarep banjur tutul kanggo mbukak
  • Gesek ngiwa ing aplikasi Kamera kanggo ngakses Pustaka Foto
  • Pilih gambar kode QR
  • Pencet gambar kode QR, lan anyembul bakal katon
  • Tutul popup kanggo mbukak link

Pindai kode QR saka Android sampeyangambar galeri

scan QR code from photo gallery
Teknologi pangenalan gambar Google nggawe mindhai kode QR saka aplikasi galeri foto sampeyan gampang ing piranti Android. Sampeyan bisa ngakses fitur iki liwat Google Lens.

Mangkene carane sampeyan bisa mindhai kode QR saka galeri telpon Android sampeyan:

  • Bukak ingAplikasi Google Lens utawa bukak kamera banjur tutul lambang Google Lens
  • Tutul lambang foto lan ngidini akses menyang foto sampeyan
  • Pilih foto kode QR saka galeri sampeyan
  • Popup putih sing ngemot link bakal katon sawise app ndeteksi kode QR
  • Tutul kanggo ngunjungi link; sampeyan uga bisa nyalin URL utawa nuduhake

Cara scan aKode QR saka foto galeri nggunakake aplikasi scanner pihak katelu

third party scanners

Paling Android lanpiranti iOS saiki wis dibangun ing scanner bisa diakses liwat kamera. Nanging, kadhangkala, sampeyan kudu mriksa setelan kamera lan ngaktifake fitur iki dhisik.

Nanging yen piranti sampeyan ora duwe, aja kuwatir. Isih ana cara kanggo sampeyan nindakake iki-pihak kateluscanner kode QR.

Akeh aplikasi scanner kode sing ana ing Play Store lan App Store, nanging nemokake sing pas kanggo piranti sampeyan bisa uga angel lan mbingungake.

Sampeyan kudu sregep milih scanner kode QR sing bener, amarga sawetara bisa nyebabake cilaka piranti utawa mbebayani data sing ana ing saben pindai.

Kanggo mbantu sampeyan metu, ing ngisor iki telung pilihan paling apik kanggo aplikasi scanner kanggo piranti Android lan iOS:


1. QR TIGERQR Code Generator | QR Scanner

QR TIGER app gratis lan kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS. Sampeyan bisa nginstal ing piranti saka Google Play Store utawa App Store.

Dirating banget kanggo antarmuka pangguna-loropaken lan kemampuan mindhai cepet.

QR TIGER uga nuduhake riwayat pindai sampeyan, kalebu tautan menyang kode QR sing wis dipindai, ngidini sampeyan ndeleng maneh data sing dipindai kapan wae.

Uga duwe kontrol lampu kilat sing mbantu mindai kode QR ing cahya sing kurang.

Mangkene pandhuan langkah-langkah babagan cara nggunakake aplikasi kanggo mindhai kode QR:

  • Bukak aplikasi QR TIGER
  • Tutul tombol 'Scan'
  • Pilih lambang Galeri 
  • Pilih gambar kode QR sing pengin dipindai.

A pituduh bakal katon, biasane link, sing nuduhake ngendi kode bakal nggawa sampeyan.

  • Tutul 'Bukak Link' kanggo pindhah menyang situs web.

Sisih paling apik nggunakake aplikasi QR TIGER yaiku sampeyan uga bisa ngasilake kode QR khusus kanthi gratis ing smartphone sampeyan. Sampeyan bisa nyimpen langsung ing piranti lan bareng karo kanca-kanca tanpa repot.

2. kode QR & amp; Barcode Scanner dening TeaCapps

Aplikasi sing ramah pangguna iki cepet lan gampang digunakake, dadi alat sing sampurna kanggo mindhai kode QR kanthi cepet lan efisien. 

Kanggo mindhai kode QR saka galeri foto, bukak app lan arahake kamera menyang kode QR. Priksa manawa kanggo njaga jarak sing cukup, ora cedhak banget utawa adoh.

Aplikasi bakal kanthi otomatis mindai lan nampilake asil tanpa njupuk foto utawa mencet tombol apa wae. 

3.  Kaspersky 

Kode Scanner dening Kaspersky, ing sisih liya, minangka aplikasi sing aman lan dipercaya sing ngidini pangguna cepet lan gampang mindai kode QR nalika njaga data. 

Apa sing paling apik babagan iki yaiku mriksa URL sing dideteksi ing kode kanggo ancaman keamanan potensial.

Sampeyan bakal nampa bebaya, nanging sampeyan isih bisa nerusake menyang link. Fitur iki nglindhungi sampeyan saka pranala ala sing dienkode ing kode QR.

Napa sampeyan kudu nggunakake QR TIGERscanner kode QR app

QR TIGER minangka aplikasi pemindai kanthi peringkat paling dhuwur sing nawakake macem-macem fitur supaya proses mindhai cepet, gampang, lan aman. 

Yen sampeyan nggoleki cara sing bisa dipercayascan kode QR Android utawa galeri foto iPhone, iki kok scanner paling apik ing pasar: & nbsp;

pangguna-loropaken 

Antarmuka aplikasi QR TIGER prasaja, supaya gampang kanggo pangguna saka kabeh tingkat katrampilan kanggo mindhai kode QR.

Pangguna bisa miwiti mindhai kode kanthi mung sawetara nutul tanpa navigasi liwat menu utawa setelan sing rumit.

Fitur majeng 

Saliyane pemindaian kode QR dhasar, QR TIGER nawakake macem-macem fitur canggih sing mbantu pangguna entuk paling akeh pengalaman mindhai.

Aplikasi scanner uga fungsi minangka generator kode QR kanthi logo, ngidini pangguna nggawe jinis kode QR dhasar kaya Wi-Fi lanURL kode QR.

Kapabilitas mindhai cepet

QR TIGER nggunakake teknologi pemindaian canggih kanggo decode kode QR kanthi cepet lan akurat supaya pangguna bisa ngakses informasi kasebut tanpa ngenteni. 

Apa mindhai kode saka foto sing wis disimpen ing piranti utawa njupuk siji ing wektu nyata, QR TIGER bisa decode kanthi cepet lan efisien.

Kompatibilitas amba

QR TIGER kasedhiya kanggoAndroid lan piranti iOS, dadi pilihan serba guna kanggo pangguna sing duwe piranti beda. 

Pangguna bisa kanthi gampang ndownload lan nggunakake aplikasi scanner kode QR TIGER ing iPhone, iPad, telpon Android, utawa tablet kanggo mindhai kode QR.

Aman lan aman

Nalika mindhai kode QR dadi gambar, penting kanggo mesthekake yen privasi lan keamanan sampeyan dilindhungi.

QR TIGER wisSertifikasi ISO 27001, sing njamin proteksi data pangguna.

Pangguna bisa yakin nggunakake aplikasi kasebut kanggo mindai kode QR, ngerti manawa informasi kasebut aman.

Cara nggawe gambar kode QR nggunakake generator kode QR kanthi logo

create QR code
Saiki sampeyan wis ngerti macem-macem cara kanggo mindhai kode QR saka galeri gambar, iki minangka ide tambahan kanggo nggawe kode QR.

Apa sampeyan pengin nggawe kode QR sing katon profesional lan berkualitas tinggi sing bisa disimpen ing galeri telpon? Sampeyan bisa nindakake kanthi nggunakake QR TIGER.

Piranti lunak iki nawakake antarmuka sing ramah pangguna lan macem-macem solusi kode QR kanggo macem-macem jinis data. Uga duwe alat kustomisasi kanggo ngrancang kode QR sampeyan.

Apa sing paling apik babagan generator iki yaiku kode QR kanthi definisi dhuwur. Kanthi format PNG, sampeyan bisa njamin kualitas gambar nalika disimpen ing piranti.

Kanggo nggawe gambar kode QR, tindakake langkah iki:

  1. Pindhah menyang homepage QR TIGER lan pilih solusi kode QR
  2. Ketik data sampeyan, banjur klik Generate QR code
  3. Kustomisasi tampilan kode QR, tambahake logo utawa gambar, lan gunakake pigura kanthi ajakan tumindak
  4. Jalanake pindai tes nggunakake smartphone kanggo mriksa masalah utawa kesalahan
  5. Download kode QR sampeyan ing format PNG.

Kode QR dinamis QR TIGER: Pilihan sing paling apik

Nalika nggawe kode QR, goleki sing bisa menehi macem-macem fitur lan bisa entuk manfaat saka macem-macem cara - QR TIGER.

Iki minangka piranti lunak kode QR sing dipercaya dening luwih saka 850,000 merek ing saindenging jagad. Nawakake uga 20 solusi kode QR sing bisa dipilih lan nduweni fitur kustomisasi sing amba sing bisa dimainake kanggo ngasilake kode QR sing nyenengake.

Kajaba iku, iki ngamanake keamanan data sampeyan, sing dibuktekake kanthi sertifikasi IS0-27001 lan kepatuhan GDPR - miturut aturan internasional sing ketat babagan proteksi data.

Kanggo pangguna pamula kode QR, sampeyan ora perlu kuwatir amarga antarmuka sing ramah pangguna QR TIGER bakal ngidini sampeyan navigasi situs kasebut kanthi cepet.

Kode QR dinamis minangka kode bar 2 dimensi sing luwih maju tinimbang statis. Iki ngidini nyunting, nelusuri, proteksi sandhi, kadaluwarsa, lan pelacakan GPS.

Kabeh fitur kasebut bisa mbantu nggawe kampanye sing efektif.

Sunting

Fitur suntingan ngidini pangguna nganyari lan nyunting data sing dipasang ing kode QR. Iku migunani amarga pangguna ora kudu ngasilake kode QR maneh nalika pengin ngganti informasi sing disematake.

Iku ngirit wektu lan, ing wektu sing padha, trep.

Iki liyane: Kanthi QR TIGER, sampeyan bisa ngowahiluwih saka mung isi kode QR.

Dheweke nambahake fitur anyar:Sunting desain kode QR.

Saiki, sampeyan bisa ngowahi template kode QR utawa desain kode QR sing wis ana sanajan sampeyan nggawe. Sampeyan bisa nindakake iki ing dashboard akun.

Cukup pilih QR dinamis banjur klikSetelan. Banjur, klikSunting desain QR. Sawise owah-owahan digawe, mung klik ingSimpen tombol.

Lacak

Nelusuri, ing sisih liya, mbantu ngawasi efektifitas kode QR sampeyan. Sampeyan bisa nglacak jumlah pindai kode QR, wektu lan tanggal pindai, lokasi scanner, lan piranti sing digunakake kanggo mindhai kode kasebut.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa ngenali target pasar lan demografi.

Pangreksan sandhi

Fitur proteksi sandhi minangka lapisan keamanan liyane kanggo data kode QR sampeyan. Iki cocog kanggo nuduhake file rahasia. 

Nalika pangguna mindhai kode kasebut, pangguna kudu bisa ngetik sandhi sing bener sadurunge mbukak informasi sing diselehake. Asandi dilindhungi kode QR bakal mbantu sampeyan mesthekake yen mung individu sing dituju bisa ngakses data sampeyan.

kadaluwarsa

Fitur kadaluwarsa ngidini sampeyan mbatesi aksesibilitas wektu kode QR. Sampeyan bisa nyetel tanggal kadaluwarsa kanggo kode QR supaya ora bisa diakses sawise sawetara wektu.

GPS nelusuri

Fitur GPS dianggo kanthi rong cara: nelusuri lokasi sing tepat lan geo-pagar.

Sampeyan bisa ngakses lokasi sing tepat saka scanner lan, ing wektu sing padha, nyetel paramèter babagan scanability kode QR sampeyan.

Sing ora ana ing kisaran parameter area sing sampeyan setel ora bakal bisa mindhai kode QR, kanggo mesthekake yen mung grup tartamtu sing bisa ngakses data sampeyan.


Pindai kode QR saka galeri foto kanthi gampang nggunakake QR TIGER

Kanthi alat sing pas, mindhai kode QR saka galeri foto minangka proses sing gampang sing bisa ditindakake pangguna mung sawetara langkah.

Yen sampeyan rencana ngetrapake strategi iki ing marketing lan promosi, sampeyan butuh piranti lunak sing nawakake kode QR sing gagal lan efisien.

Kanthi generator kode QR sing paling apik, sampeyan bisa nyimpen kode QR ing format PNG lan SVG kanggo njamin kualitas kode QR nalika disimpen minangka gambar.

Langganan rencana freemium QR TIGER lan gawe kode QR dinamis tanpa biaya.

Pitakonan

Bisa mindai kode QR saka gambar?

Ya, sampeyan mesthi bisa mindai kode QR saka gambar. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi scanner QR kanggo mindhai gambar kode QR. Aplikasi scanner dibangun kanggo maca utawa decode gambar kode QR, utawa foto kode QR.

Kepiye carane nggawe kode QR saka gambar?

Yen sampeyan rencanaNgonversi gambar menyang kode QR, sampeyan bisa nggunakake file solusi kode QR. Mung masang gambar JPEG utawa PNG menyang generator kode QR lan nggawe kode.

Sapa wae sing mindhai kode kasebut bakal entuk tampilan digital saka gambar utawa foto sing diselehake ing kode kasebut.

Kepiye carane maca kode QR saka gambar?

Apa sampeyan kuwatir babagan kode QR sing sampeyan potret karo rincian liyane, kayata teks? Aja kuwatir. Sampeyan isih bisa mindhai langsung saka galeri sampeyan.

Pemindai bakal ndeteksi kode QR lan ninggalake teks supaya sampeyan isih bisa ngakses data sing dipasang ing kode kasebut.

Sampeyan bisa nggunakake teknik sing padha ing ndhuwur nalika mindhai kode QR saka galeri foto lan nggunakake kamera iPhone, lensa Google, utawa pemindai pihak katelu.

brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger