Cara Nggawe Kode QR sing dilindhungi sandhi

Update:  February 22, 2024
Cara Nggawe Kode QR sing dilindhungi sandhi

Teknologi QR nawakake cara sing trep kanggo nuduhake konten, nanging kepiye sampeyan bisa ngatur lan mbatesi akses menyang konten rahasia kode QR sampeyan?

Yen sampeyan pengin nuduhake laporan rahasia utawa mung pengin ngatur wong sing bisa ngakses kode QR, kode QR sing dilindhungi sandhi minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Apa kode QR sing dilindhungi sandhi, lan kepiye cara kerjane?

Kode QR sing dilindhungi sandhi yaiku konten utawa informasi sing disimpen ing kode QR mung bisa diakses lan dideleng sawise scanner ngetik sandhi sing bener.

Password protected QR code

Nalika wong mindhai kode QR sing dilindhungi sandhi, dheweke bakal dialihake dhisik menyang kaca web sing kudu ngetik sandhi kode QR kasebut.

Sawise ngirim sandhi, scanner bisa ngakses lan ndeleng konten sing disimpen ing kode QR.

Contone, kanthi data pelacakan kode QR analytics google, sampeyan dijamin manawa informasi kasebut aman.

Fitur sandhi uga bisa dipateni, ngidini pamirsa luwih akeh ngakses konten kode QR kapan wae.

Fitur keamanan iki ditawakake a generator kode QR aman sing nduweni standar keamanan internasional lan fitur kode QR kanthi kinerja dhuwur.

Napa sampeyan mbutuhake kode QR sing dilindhungi sandhi?

Generator kode QR kanthi fitur sandhi ngidini sampeyan nampilake kode QR ing area umum nalika ngatur lan matesi scanner liyane kajaba sing sah.

Sampeyan bisa enggo bareng sandhi kode QR karo wong-wong sing pengin enggo bareng konten, nggawe wong-wong mau mung siji-sijine sing bisa ngakses lan ndeleng konten kode QR sampeyan.

Kode QR iki apik kanggo nuduhake dokumen rahasia utawa konten eksklusif lan adaptasi masa depan cybersecurity ing organisasi sampeyan.

Kepiye carane nggawe kode QR nganggo sandhi?

Kanggo nggawe kode QR sing dilindhungi sandhi, sampeyan kudu nindakake rong perkara. Pisanan, sampeyan kudu ngasilake kode QR banjur ngaktifake fitur sandhi ing kode QR.

Iki minangka pandhuan langkah-langkah kanggo nggawe kode QR sing dilindhungi sandhi.

Nggawe kode QR

Gawe kode QR kanthi tindakake langkah iki.

  • Dolan maring QR TIGER generator kode QRnyambung
  • Pilih solusi kode QR sing pengin digawe
  • Isi informasi lan konten sing dibutuhake kanggo kode QR sampeyan
  • Nggawe lan ngatur kode QR
  • Tes kemampuan pindai kode QR
  • Ngundhuh lan nampilake kode QR

Cathetan: Sampeyan uga penting kanggo ngerti sing umum kesalahan kode QR kanggo ngindhari nalika nggawe kampanye kode QR. Kanthi cara iki, sampeyan dijamin kode QR sing bisa digunakake kanthi lengkap sing entuk tingkat konversi target.

Aktifake fitur sandhi ing kode QR sing digawe

Aktifake fitur sandhi ing kode QR sing digawe lan lindungi konten kode QR kanthi tindakake langkah iki

  • Mlebu menyang akun generator kode QR— Kanggo ngaktifake fitur sandhi saka kode QR sing digawe, sampeyan kudu mlebu menyang akun generator kode QR.
  • Klik ‘Dashboard’— Sawise mlebu menyang akun generator kode QR, klik 'Lacak data' ing sisih ndhuwur kaca web piranti lunak. Iki banjur bakal nggawa sampeyan menyang kaca web sing nyimpen kode QR dinamis sing digawe.
  • Pilih solusi kode QR— Ing sisih kiwa kaca data Lacak, sampeyan bakal weruh kategori solusi kode QR. Klik kategori kode QR sing pengin dilebokake sandhi. Solusi kode QR sing sampeyan bisa ngaktifake sandhi yaiku URL utawa kode QR situs web, kode QR file, lan kode QR H5.
  • Temokake gambar kode QR— Ing kaca, sampeyan bakal weruh kabeh kode QR sing digawe kanggo solusi kasebut; temokake gambar kode tartamtu sing pengin sampeyan ngaktifake fitur sandhi.
  • Tutul Ikon Kunci— Saliyane gambar kode QR sing pengin dilebokake sandhi, ana lambang kunci. Klik lambang kunci. Ikon iki bakal njaluk sampeyan menyang lapangan sing ngidini sampeyan ngaktifake sandhi kanggo kode QR kasebut.
  • Busak centhang ing kothak sandi dipatèni— Sawise sampeyan ngeklik lambang kunci, klik kothak mateni sandhi kanggo mbusak centhang lan ngaktifake sandhi.
  • Setel sandhi sing dikarepake— Yen sampeyan wis mbusak centhang ing kothak, sampeyan saiki bisa nyetel sandhi sing dikarepake kanggo kode QR.
  • Klik simpen— Sawise nyetel sandhi, pungkasane sampeyan bisa ngeklik 'simpen' kanggo ngrampungake proses aktivasi tembung sandhi.

Cara nggunakake kode QR sing dilindhungi sandhi

Nuduhake dokumen rahasia

Apa sampeyan pengin ngirim lan nuduhake laporan analisis kanggo perusahaan sampeyan, nanging sampeyan wedi yen data lan informasi liyane bisa bocor?

Password protected feature

Nyedhiyakake laporan fisik kanthi pribadi utawa ngirim laporan kasebut email bisa uga ora cukup aman.

Gagal nglindhungi lan ngamanake rahasia laporan kasebut bisa ngidini para pesaing nyalahake informasi laporan sing pungkasane bakal nyebabake sampeyan kelangan klien utawa bisnis.

Nuduhake laporan iki lan dokumen penting liyane nggunakake kode QR sing dilindhungi sandhi.

Kanthi generator kode QR sing dilindhungi sandhi, sanajan wong liya wis mindhai kode QR, dheweke ora bakal bisa ndeleng informasi sing dipasang ing kode QR.

Informasi ing dokumen sampeyan mung bakal diakses dening wong sing sampeyan gunakake sandhi kode QR.

Atur peserta kontes

Apa sampeyan pengin mbukak kontes kanggo pelanggan sampeyan nggunakake kode QR? Nganakake kontes nggunakake kode QR gampang lan trep.

Nanging kode QR iki gampang diakses nggunakake smartphone, supaya kasedhiya kanggo saben wong sing ndeleng lan mindai kode QR.

Mula, kepiye carane sampeyan bisa ngatur peserta ing kontes sampeyan?

Kanggo mbukak kontes peserta sing diatur nggunakake kode QR, konten kode QR mung kudu dituduhake karo wong tartamtu.

Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nglindhungi isi kode QR nganggo sandhi.

Sampeyan banjur bisa nuduhake sandhi karo wong tartamtu.

Contone, yen sampeyan pengin mung pelanggan sing tuku luwih saka $50 worth tumbas bisa melu ing kontes, sampeyan bisa nggawe kode QR dilindhungi sandi.

Sampeyan bisa menehi sandi kode QR kanggo pelanggan sing tuku luwih saka $50 worth item.

Kanthi cara iki, mung target pelanggan sing bisa ngakses konten kode QR lan melu kontes sampeyan.

Mbayar lan akses eksklusif kanggo isi

Ana penggemar sing gelem mbayar konten eksklusif.

Nanging ngirim panyengkuyung sing mbayar konten eksklusif sampeyan bisa dadi kesel lan butuh wektu.

Sampeyan bisa ngatasi proses kesel iki kanthi generator kode QR sing dilindhungi sandhi.

Sampeyan bisa nampilake kode QR sing dilindhungi sandhi sing ngemot konten eksklusif ing platform media sosial.

Banjur bareng karo patron sandhi kode QR sawise mbayar.

Kanthi cara iki mung pelanggan sing mbayar bisa ngakses konten sampeyan kanthi gampang sanajan kode QR ditampilake umum.

Kanggo nglindhungi data kasebut ing tag persediaan

Salah sawijining perkara sing asring digunakake ing manajemen inventaris yaiku kode QR.

Kode QR iki awet lan bisa ngemot informasi luwih akeh tinimbang barcode.

Kode QR uga kode maca cepet lan bisa dipindai nggunakake ponsel, mula sampeyan ora perlu tuku piranti scanner sing larang.

Kanggo proses inventaris sing luwih cepet, tag inventaris kudu ditempelake supaya bisa gampang dipindai lan dipriksa dening petugas.

Iki tegese tag iki uga bisa dideleng lan dipindai dening wong liya.

Nggunakake generator kode QR kanthi fitur sandhi, sampeyan bisa nggawe data lan informasi ing tag persediaan kode QR ora bisa diakses wong liya.

Kanthi kode QR iki, mung petugas sing ngerti sandhi sing bisa ngakses data sing ana ing tag inventaris.

Pre-release saka materi marketing

Kampanye pemasaran, utamane kampanye sing ana ing materi cetak, kudu disebar luwih dhisik.

Nanging kepiye yen konten ing materi kode QR durung diumumake?

Kepiye sampeyan bisa nyegah wong ngakses informasi ing kode QR?

Sampeyan bisa mbatesi wong ngakses konten utawa situs web kode QR kanthi ngaktifake fitur sandhi ing kode QR sampeyan.

Minangka wong ing panguwasa, sampeyan bisa nambah a Kode QR ing seni potongan, media cetak, buku, kertu, lan media pemasaran liyane sing relevan sing bakal digunakake ing kampanye sing bakal teka.

Sampeyan banjur bisa mateni fitur iki nalika isi kode QR wis siyap kanggo release umum.

akses beta kanggo game seluler

Yen sampeyan minangka pangembang game sing pengin nggawe game seluler menyang perusahaan, sampeyan uga bisa nggunakake kode QR iki kanggo nganakake tes game sampel sawise presentasi.

Nyetak kode QR sing dilindhungi sandi ing materi presentasi sing dicithak.

Sawise presentasi sampeyan, bukak sandhi kode QR menyang wong-wong sing ana ing acara kasebut lan wenehi akses beta menyang game seluler sampeyan.

Kanthi cara iki, wong mung bisa ngakses versi beta game sawise presentasi sampeyan.

Kegiatan mburu bandha ing papan umum

Cara sing nyenengake kanggo nindakake a Kegiatan mburu bandha yaiku kanthi nggunakake kode QR.

Kode QR iki ngidini sampeyan nyimpen macem-macem informasi dadi alat sing apik kanggo menehi pitunjuk.

Dheweke uga bisa ngakses kanthi nggunakake ponsel, supaya gampang digunakake. Nanging kepiye carane sampeyan bisa ngatur wong sing bisa ngakses kode QR?

Sampeyan bisa nggunakake kode QR sing dilindhungi sandhi kanggo mbatesi wong sing ora melu ngakses petunjuk ing kode QR.

Generator kode QR sing dilindhungi sandhi gratis

Kanggo ngasilake kode QR kanthi sandhi kanthi gratis, sampeyan bisa nyoba nggunakake versi uji coba gratis QR TIGER saka kode QR dinamis kanggo ngaktifake kode QR kanthi fitur sandhi.

Jaga konten kode QR sampeyan nggunakake kode QR sing dilindhungi sandhi

Teknologi QR nawakake akeh cara inovatif kanggo nuduhake informasi kanthi gampang.

Informasi sing diselehake ing kode QR bisa gampang dideleng kanthi mung mindhai kode QR nggunakake smartphone, supaya gampang diakses kabeh.

Nanging kepiye yen sampeyan pengin nuduhake konten kode QR karo wong sing dipilih? Kepiye carane sampeyan bisa nglindhungi informasi ing kode QR lan nyegah wong liya ndeleng?

QR TIGER QR code generator wis nggabungake fitur sandhi ing kode QR sing digawe.

Kanthi fitur iki, sampeyan bakal bisa nuduhake isi kode QR karo wong sing sah tanpa kuwatir yen wong liya bisa ngakses konten kasebut.

Pitakonan

Konten utawa solusi kode QR apa sing bisa diwatesi kanthi nggunakake sandhi?

Fitur sandhi kode QR mung bisa diaktifake ing kode QR sing dialihake menyang kode situs web (URL QR), kode QR sing dialihake menyang kaca web H5 (kode QR H5), lan kode QR sing ngemot file kayata pdf, audio, video, lan gambar (Kode QR File).

Apa fitur sandhi ing kode QR kasedhiya gratis?

Ora, mung pangguna canggih lan premium sing bisa nggabungake sandhi ing kode QR sing digawe.

Bisa sijine sandi ing kode QR Statis?

Fitur sandhi mung bisa digabungake menyang kode QR Dinamis.

Kode QR dinamis uga duwe fitur sing ngidini sampeyan nglacak data kode QR lan ngidini sampeyan ngowahi isi kode QR.

Apa aku bisa nggabungake sandhi ing kode QR sing wis dicithak lan ditampilake?

Yen sampeyan pangguna majeng utawa premium lan yen kode QR minangka URL, File, utawa kode QR H5, sampeyan bakal bisa ngaktifake lan nyetel sandhi kanggo kode QR sing dicithak.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger