Kode QR Augmented Reality: Mangkene Cara Gunakake

Update:  May 13, 2024
Kode QR Augmented Reality: Mangkene Cara Gunakake

Kode QR Augmented reality digawe nggunakake generator kode QR AR. Nanging apa peran kode QR nalika nerangake augmented reality utawa AR? 

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa entuk luwih akeh saka iklan marketing saiki lan entuk luwih akeh pelanggan kanthi nggabungake pengalaman interaktif liwat iklan augmented reality (AR) liwat kode QR? 

Saiki pengalaman AR wis dikenal luwih akeh lan wis sukses ing ruang digital marketing lan pariwara, para pemasar lan pebisnis kanthi cepet ngganti cara iklan sing ditingkatake lan inovatif iki kanggo ningkatake dodolan.  

Miturut Minggu Pemasaran, pasar AR bakal regane antarane $70bn lan $75bn ing taun 2023.

Saiki sampeyan bisa takon, “Apa hubungane karo kode QR?”  

Cukup, kode QR bakal dadi lawang kanggo iklan realitas ditambah. 

Gegandhengan: Apa kode QR, lan kepiye cara kerjane? Pandhuan Ultimate Pamula

Kepiye carane kode QR mbantu iklan AR sampeyan?

Real estate QR code

Kode QR ngidini pangalihan konten multimedia.

Nggunakake teknologi QR bakal langsung ngetokake pengalaman unik mung kanthi mindhai kode QR mung nggunakake smartphone konsumen, nggawe kampanye sampeyan bisa diakses kabeh wong.

Nalika pelanggan mindai kode QR ing pariwara sampeyan, sampeyan bisa ngarahake lan menehi akses menyang konten sing beda.

Bisa awujud penghargaan, hadiah, kupon, musik, video crita merek, polling, utawa game sing kudu dimainake lan dimenangake. 


Pemasar lan pengiklan bisa nampilake macem-macem informasi ing mburi kode QR nggunakake generator kode QR kanthi logo online, ing ngendi dheweke bisa milih jinis konten apa wae sing dikira bisa digunakake, selaras karo tujuan iklan.

Kepiye carane bakal ngrancang kampanye pemasaran kanggo narik para pelanggan kabeh gumantung marang dheweke.

Nanging, kode QR bakal dadi unsur kunci kanggo ngetrapake kabeh rencana menyang tumindak marketing sing sukses.

Gegandhengan: PepsiCo mbukak platform pertunjukan paruh waktu interaktif kanthi kode QR

Kepiye kode QR digabungake menyang pengalaman AR kanggo gamify iklan TV sampeyan?

Kode QR bisa dipindai ing layar cetak, TV, utawa komputer, nuntun sampeyan menyang macem-macem jinis konten marketing.

Kampanye pemasaran lan pariwara sing cerdas liwat iklan televisi gamified lan ditambah wis entuk popularitas gedhe ing pirang-pirang taun kepungkur- mbentuk kabutuhan paradigma marketing anyar ing jaman iki. 

Umur pemasaran digital lan kasedhiyan smartphone, TV cerdas, tablet, lan sambungan internet wis nggawe pengalaman kode QR sing ditambahake luwih praktis tinimbang sadurunge.

Pramila akeh pamilik bisnis lan perusahaan pemasaran sing beda-beda cepet nggunakake lan nampa kode QR, nyambungake aplikasi AR menyang TV, pengalaman nyenengake sing anyar, ngidini para pamirsa bisa njelajah lan nemokake apa sing ana ing saubengé ing lingkungan fisik. 

Cara nggunakake generator kode QR sing ditambahake kanggo nggawe kode QR

  • Pilih jinis kode QR sing pengin digawe 

  • Ketik data sing cocog sing dibutuhake kanggo ngasilake kode QR 
  • Ngalih saka QR statis menyang dinamis 

  • Nggawe tes scan. Sawise iku, download lan nampilake kode QR sampeyan

Cara nggunakake kode QR ing iklan kasunyatan ditambah

Pimpin pamirso menyang dhaharan gratis

Wong seneng mangan, mesthi, lan entuk panganan gratis mesthi apik banget.

Burger King, salah siji saka raksasa chain cepet pangan ing donya, bubar nggunakake kode QR ing cara narik sing mesthi bakal panghibur pamirso ngarep nalika menehi wong kasempatan kanggo menang tawaran whopper free nalika lungguh mulyo ing kursi. 

Kode QR sing obah bakal katon kaping pirang-pirang ing layar televisi sing kudu dipindai.

Yen pamirso cukup cepet kanggo nyekel lan mindhai kode QR sing obah, dheweke bisa uga entuk kesempatan menang tawaran whopper gratis. 

Gegandhengan: Kode QR Dinamis Luwih Apik Kanggo Pemasaran Sampeyan - Iki Apa

Hadiah voucher hadiah

Sampeyan bisa melu pamirso televisi kanthi menehi penghargaan kaya voucer hadiah yen wis rampung tugas, kang- padha bisa nebus voucer online lan nggunakake mengko.

Sampeyan uga bisa menehi luwih akeh poin utawa kupon gratis yen dibagi karo kanca utawa ing media sosial. 

Gegandhengan: Kepiye cara nggunakake kode QR ing Giveaways lan diskon?

Drive tumbas

Idini pamirso TV utawa pelanggan tuku produk, barang, utawa barang kanthi nyisipake toko online utawa toko e-commerce ing mburi kode QR lan langsung konsumen menyang pengalaman kasebut. 

Panggunaan liyane kode QR ing marketing adhedhasar AR

Menehi umpan balik wektu nyata

Ora mesthi babagan sampeyan minangka pengiklan, nanging luwih akeh babagan konsumen sampeyan, ta? Sampeyan bisa nggunakake kode QR kanggo njaluk umpan balik langsung saka pelanggan kanggo sawetara dandan lan ngidini dheweke menehi rating. 

Ngidini target pamirsa main game sing nyenengake

QR code for AR model

Kanthi kode QR minangka gapura kanggo kasunyatan sing ditambah, sampeyan bisa nggunakake pengalaman target pamirsa kanthi ngidini dheweke main game sing nyenengake adhedhasar AR nalika mlaku-mlaku ing dalan. 

Iki bisa dadi kesempatan paling apik kanggo promosi lan ngowahi kampanye marketing dadi game sing nyenengake sing bakal disenengi wong. 

Keuntungan saka iklan kasunyatan ditambah liwat kode QR

Pancing pelanggan utawa pamirso kanthi konten interaktif 

Antarmuka visual interaktif ndadekake pamirsa tetep kecanthol lan melu, ora kaya iklan tradisional.

Augmented reality nggunakake kode QR ndadekake ruang kanggo konten interaktif kayata video, gambar, jajak pendapat, lan game sing nyambungake karo konsumen kanthi cara sing luwih unik, langsung, lan intim sing ngidini pengalaman pelanggan sing luwih menarik.

Iki nambah minat pelanggan ing merek kasebut amarga bisa dadi bagian saka merek kasebut kanthi cara sing luwih pribadi tinimbang mung dadi pamirsa sing adoh. 

Nganyari informasi kanthi cepet

Kanthi kode QR Dinamis sing minangka jinis kode QR sing bisa diowahi, sampeyan bisa ngganti data kapan wae. Lan ora- sampeyan ora perlu nyetak maneh iklan lan nggawe kode QR liyane.

Sampeyan mung kudu mbukak generator kode QR Dinamis online lan gawe owah-owahan lan nganyari kanthi cepet. 

Gegandhengan: Cara Nggawe Kode QR sing Bisa Diowahi

Lacak pindai kode QR 

Sampeyan bisa entuk bali saka investasi nalika nggunakake kode QR ing iklan kasunyatan ditambah. 

Kanthi kode QR, sampeyan bisa trek scan kode QR sampeyan lan nemtokake jumlah sing wis melu lan sesambungan karo kode QR marketing adhedhasar AR. 

Ngerteni titik sampeyan menyang pamirsa luwih bisa dingerteni 

QR code for advertising

Pengalaman interaktif nggunakake kode QR ing materi pariwara sampeyan ngirim pesen sing luwih bisa dingerteni lan komprehensif ing target pelanggan tinimbang mung iklan sing surem.

Contone, sampeyan bisa nuntun scanner kanggo mangsuli sawetara pitakonan nganti ngrampungake tantangan lan entuk hadiah! Iki nuduhake pangerten babagan pesen sing sampeyan coba kirimake. 

Empowers kampanye marketing

Merek lan perusahaan bisa nggunakake kode QR lan nggabungake menyang pengalaman augmented reality lan nyedhiyakake iklan konten sing luwih apik lan interaktif, lan ningkatake kesadaran merek.  

Nggawe pangenalan perusahaan utawa bisnis

Iklan virtual gamified bakal nggawe cara kanggo nambah pangenalan merek. Iki ngidini sampeyan tuku barang utawa barang sing luwih cepet.

Salajengipun, iku mbangun kasenengan ing antarane pelanggan, kang padha kamungkinan bakal nuduhake pengalaman karo bunder saka kanca-kanca, kang nambah publisitas lan dodolan ing wektu sing padha. 

Gegandhengan: Jinis kode QR: 15 solusi QR utama lan fungsine

Mbangun kesetiaan merek ing antarane para pelanggan

Biasane, wong bakal tetep ing pikirane apa sing asring dideleng lan dialami.

Luwih akeh sing ndeleng iklan sampeyan lan duwe pengalaman unik lan digital saka iku (utamane yen sampeyan nawakake diskon lan tawaran), luwih akeh pelanggan bakal ngelingi merek utawa produk sampeyan.

Dheweke bakal luwih seneng lan pungkasane bakal mbangun kasetyan merek. 

Akses langsung menyang piranti smartphone 

Kita ora bisa kaku iki cukup. Akses langsung kode QR menyang smartphone bisa uga dadi salah sawijining faktor pendorong sing paling penting kenapa pariwara nggunakake kode QR migunani banget lan akeh banget saiki. 

Saben uwong- secara harfiah entuk akses menyang iklan sampeyan mung kanthi mindhai kode nggunakake piranti smartphone wong.

Apa ana bisnis utawa perusahaan iklan sing nggunakake kode QR ing TV?

Mesthine, akeh raksasa bisnis sing nggunakake kode QR kanggo ngiklanake langsung menyang pelanggan, kalebu:

Burger King

Kaya sing wis kasebut, raksasa rantai burger panganan cepetBurger King bubar nggunakake kode QR kanggo menehi tawaran whopper gratis kanggo pamirsa sing dilindhungi ing njero ruangan.

Yen padha duwe begja cukup kanggo mindai kode QR sing ngemot tawaran whopper gratis, banjur mangan gratis nunggu wong-wong mau!

FashionTV Channel

Saluran TV penyiaran fashion global uga njupuk kauntungan saka kampanye pemasaran kode QR.

Kadhangkala, kode QR bakal kerlip ing layar TV saluran TV fashion sing bakal ngarahake pamirsa menyang situs web, ing ngendi pamirsa bisa nonton lan nelusuri crita busana sing beda-beda lan kampanye stream saka merek dhuwur nalika nyopir lalu lintas menyang situs sing.

Lacoste

Perusahaan busana Prancis sing kondhangLacoste uga gabung karo iklan kode QR ing televisi.

Lacoste ngetokake iklan TV sing bisa dituku kanthi nggunakake kode QR sing, yen wis dipindai, bakal ngarahake pamirsa menyang toko e-commerce, ing ngendi pamirsa bisa tuku produk merek kasebut kanthi online.  

Gegandhengan: Top 10 Merek Mewah sing Nggunakake Kode QR kanggo Pemasaran


Kasunyatan sing ditambah karo kode QR: Nggawe celah kanggo ngakses iklan AR liwat smartphone

Ora ana sangsi manawa masa depan pemasaran lan pariwara bakal gumantung marang panggunaan inovasi sing luwih maju kanthi nggunakake kode QR amarga e-commerce lan pemasaran digital saya tambah akeh tinimbang sadurunge, nggawe dheweke ngalih menyang iklan televisi sing ditambah.

Rendering isi ing augmented reality bisa ngowahi kampanye marketing sampeyan dadi sing nyenengake, nggawe interaksi konsumen karo merek sampeyan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nyenengake. 

Teknologi cerdas, kayata generator kode QR Dinamis online, ngidini pengiklan nglacak jumlah wong sing nanggapi lan mindhai iklan sing ditampilake.

Iki uga mbukak rincian data demografi pemindai, ngidini para pemasar ngerti lan nganalisa target pamirsa luwih apik lan apa sing kudu ditindakake.  

Katentuan sing gegandhengan 

QR augmented reality 

Nggunakake kode QR ing iklan augmented reality, alat digital QR dadi gateway menyang iklan lan marketing augmented reality. 

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger