Carane Nggawe Real-Time Trackable QR Codes

Update:  February 09, 2024
Carane Nggawe Real-Time Trackable QR Codes

Kode QR sing bisa dilacak ing setelan wektu nyata bisa ditindakake kanthi ngasilake solusi kode QR ing wangun QR dinamis.

Ngasilake kode QR dinamis penting yen sampeyan arep nggunakake kode QR ing rencana bisnis lan marketing.

Kaya alat pemasaran liyane ing pasar, kemajuan teknologi kasebut kudu nyepetake proses bisnis lan mengaruhi teknik pemasaran saiki.

Dadi, kepiye cara nelusuri kode QR, lan kepiye carane sampeyan bisa ngukur sukses kampanye pemasaran kode QR sakabèhé?

Ayo goleki!

Apa kode QR dinamis, lan kepiye cara kerjane?

Kode QR sing bisa dilacak ngidini sampeyan mbukak scan kode QR utawa statistik kanthi nyata-wektu.

Mangkono, sampeyan bisa ngawasi scan utawa kampanye QR kapan wae sampeyan pengin.

Nanging, solusi kode QR sampeyan mung bisa dilacak yen digawe ing wangun dinamis.

Nggunakake solusi kode QR sing dinamis, sampeyan bisa mbukak kunci data pindai, kayata wektu scan paling akeh, lokasi geografis pemindai, wektu pindai, lan jinis piranti apa sing digunakake.

Apa pangguna Android utawa pangguna iPhone?

Kode QR statis lan dinamis

Kode QR statis (ora bisa dilacak)

Kode QR statis gratis kanggo nggawe, lan validitas kode QR sampeyan bakal tetep seumur hidup. Ora bakal kadaluwarsa. Nanging, ora bisa diowahi lan dilacak.

Mulane, sampeyan ora bisa ngganti informasi QR sawise generasi. Sing dikandhakake, kode QR statis mung apik kanggo kampanye utawa panggunaan sepisan.

Sanajan sampeyan bisa nggawe kode QR dinamis gratis nggunakake uji coba gratis, iki minangka solusi sementara kanggo kampanye sampeyan.

Ora disaranake kanggo marketing lan bisnis yen sampeyan pengin nglacak nganyari QR lan nggunakake kode QR kanggo jangka panjang.

Kode QR dinamis (bisa dilacak)

Yen sampeyan pengin nggawe kode QR khusus kanthi fitur pelacakan, sampeyan kudu nggawe kode QR dinamis. Iki minangka jinis QR sing maju lan fleksibel, ora kaya kode QR statis.

Informasi sing dienkripsi ing kode QR dinamis disimpen ing generator kode QR lunak online, ngendi sampeyan wis kui QR kode mangkono, bisa trek scan kode QR.

Sing dikandhakake, sampeyan mesthi bisa nglacak scan kode QR lan nganyari utawa ngowahi informasi QR kapan wae sampeyan pengin, sanajan kode QR dinamis sampeyan wis dicithak ing macem-macem bahan pemasaran, apa ing papan reklame, poster, majalah, lsp.

Salajengipun, kanthi kode QR dinamis, sampeyan uga bisa mbukak kunci fitur sing luwih maju sing migunani kanggo bisnis lan marketing. Kaya carane mbayar Kode QR ing China wis streamlined proses checkout lan tuku.

Kode QR dinamis mung ngemot URL cendhak ing grafis kode, sing ndadékaké scanner menyang informasi online lan ora langsung nyimpen data kasebut ing kode kasebut.

Metrik kode QR sing bisa dilacak nggunakake generator kode QR dinamis kanthi online

Track QR code

Statistik nyata-wektu pindai kode QR

Sampeyan bisa nyaring data pindai miturut dina, minggu, wulan, utawa taun, ngidini sampeyan duwe tanggal sing luwih gampang nalika sampeyan entuk pindai utawa traksi kode QR paling akeh.

Iki ngidini sampeyan ngerti aliran kampanye QR sampeyan.

Piranti sing digunakake dening scanner sampeyan

Iki ngidini sampeyan ngukur jinis piranti target pasar sing digunakake. Apa scanner sampeyan pangguna iPhone utawa Android?

Bagan peta kanggo tampilan scan kode QR sing luwih akeh

Bagan peta nggunakake generator kode QR menehi tampilan sing komprehensif, rinci, lan luwih apik saka ngendi wae ing donya sing wis dipindai kode QR sampeyan!

Sampeyan bisa ndeleng nomer scan kanggo sampeyan Kode QR ing Amerika, sanajan sampeyan ana ing Eropa utawa Asia. Kajaba iku, ing bagan peta, sampeyan bisa ndeleng ringkesan sakabèhé analytics scan kode QR sampeyan.

Top 5 lokasi

QR TIGER bubar dibukak ingFitur GPS Tracking sing nampilake 5 lokasi paling dhuwur ing kampanye kode QR sampeyan.

Iki uga nuduhake nomer pindai kode QR lan piranti pangguna kanggo menehi ringkesan kinerja kode QR sampeyan. 

Sampeyan bisa nemokake fitur iki ing dashboard bebarengan karo alat liyane kanggo kode QR dinamis. Nanging, mung kasedhiya kanggo URL dinamis, file, editor H5, lan kode QR Formulir Google.


Peta GPS 

Kanthi nganyari piranti lunak QR TIGER paling anyar, sampeyan saiki bisa ndeleng lokasi tartamtu pangguna ing peta GPS kanthiGPS kode QR fitur.

Nyederhanakake pelacakan lokasi lan menehi informasi lokasi sing tepat kanthi cepet.

Kajaba iku, fitur kode QR GPS nawakake solusi sing kuat kanggo nglacak kehadiran acara utawa ngawasi gerakan pengunjung ing papan.

Alat inovatif iki bisa ningkatake ukuran safety, ngoptimalake logistik, lan nyepetake pemindaian lokasi.

Pindai lokasi 

Fitur majeng liyane sakaGPS nelusuriyaikuPindai Lokasibagean, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng garis bujur lan garis lintang lokasi pangguna. 

Uga nampilake piranti pangguna lan wektu lan wektu lokal pindai. 

Alat iki mbentuk maneh teknologi pelacakan lokasi kanthi integrasi kode QR lan kapabilitas GPS sing mulus.

Lacak total scan, kampanye kode QR sing isih ana, kampanye kode QR total

QR code tracking

Cara nggawe kode sing bisa dilacak

  • Pindhah menyang QR TIGER QR code generator
  • Klik saka menu babagan jinis solusi kode QR sing dibutuhake kanggo marketing lan bisnis sampeyan.
  • Ketik data sing cocog karo solusi kode QR sing dipilih
  • milihQR dinamis. 
  • KlikGawe kode QR
  • Nggawe kode QR sampeyan atraktif.
  • Tes kode QR Dinamis sadurunge ngundhuh lan nyithak
  • Distribusi kode QR ing materi marketing sampeyan
  • Klik ingStatistik tombol kanggo ndeleng data kode QR sampeyan

Yen sampeyan pengin seneng  pelacakan kode QR kanthi gratis, sampeyan bisamlebu kanggo rencana freemium QR TIGER kanggo nggawe kode QR dinamis gratis sing bisa dilacak.

Kepiye carane nggawe kode QR sing bisa dilacak? Pandhuan langkah-langkah

Langkah 1. Pindhah menyang QR TIGER lan klik saka menu apa jinis solusi kode QR sing dibutuhake kanggo marketing lan bisnis sampeyan.

QR TIGER nawakake sawetara solusi kode QR kanggo kabutuhan sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngowahi video dadi kode QR utawa duwe kode QR multi-URL kanggo kampanye global, kabeh ana ing kene.

Sampeyan bisa milih saka macem-macem solusi kode QR kanggo kabutuhan tartamtu.

Ketik data sing cocog karo solusi kode QR sing dipilih.

Saben solusi kode QR duwe data sing cocog sing kudu sampeyan lebokake.

Cukup tindakake pandhuan utawa informasi sing dibutuhake sing kasedhiya ing saben kothak.

Langkah 2. Pilih kode QR dinamis

Kanggo nggawe kode QR kanthi fitur pelacakan, ngalih saka QR statis menyang dinamis lan klik tombol "generate QR code" kanggo ngasilake QR sampeyan.

Langkah 3. Ngatur desain kode QR sampeyan

Apa sampeyan ngerti yen kode QR sing disesuaikan entuk pindaian 30 persen luwih akeh tinimbang kode QR monochromatic?

Priksa manawa sampeyan nggawe gaya ing kode QR sing cocog karo tujuan utawa merek sampeyan. Nggawe metu.

Langkah 5. Tes kode QR Dinamis sadurunge ngundhuh

Sanajan sampeyan bisa ngganti konten kode QR dinamis amarga bisa diowahi.

Nanging, mesthine disaranake nindakake tes pindai ora mung kanggo ndeleng manawa dialihake menyang informasi sing bener nanging kanggo ndeleng manawa mindai kanthi cepet, yen sampeyan wis ngetutake praktik paling apik kode QR lan ngindhari kesalahan kode.

Langkah 6. Distribusi kode QR ing materi marketing

Yen sampeyan wis rampung nguji kode QR kanthi fitur pelacakan, sampeyan bisa nyithak saiki ing materi marketing utawa disebarake kanthi online kaya kaca web/situs web pribadi utawa media sosial.

Langkah 7. Mulai kanggo trek kode QR

Kanggo nglacak scan kode QR, klik ing Akunku>Dashboard >Klik ing kampanye kode QR sampeyan pengin trek & gt; klik ing Statistik tombol.  

Lacak kode QR nganggo Google Analytics

Sampeyan uga bisa nggabungake generator kode QR karo Google Analytics kanggo nelusuri data sing luwih jero. Sampeyan bisa tindakake langkah iki:

  • Bukak akun google analytics utawa atur yen sampeyan ora duwe
  • Klik admin lan nyalin ID pelacakan analytics google sampeyan
  • Pindhah menyang generator kode QR, banjur klik "Akunku"
  • Nyalin ID google analytics menyang lapangan sing kasedhiya
  • Klik simpen

Sawise sampeyan wis rampung nyimpen pangowahan menyang generator kode QR, sampeyan saiki bisa nglacak kode QR ing Google Analytics.

Yen sampeyan durung duwe akun generator kode QR, gunakake generator kode QR TIGER QR lan malah ngatur kode QR sampeyan.

Praktik paling apik kode QR

Sijine telpon kanggo tumindak utawa CTA.

CTA QR code

Nelpon telpon kanggo tumindak utawa CTA sing tepat kaya "Scan me" utawa "Scan to save file" bakal ngidini pamirsa target ngerti apa sing bakal ditampa saka mindhai kode QR sampeyan.

Contone, nalika nggunakake a generator kode QR kanggo guru lan institusi sinau, paling apik kanggo nambah instruksi sing jelas supaya siswa ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure.

Aja ngowahi warna kode QR sampeyan

Pembaca lan pemindai kode QR wis disetel kanggo mindhai kode QR kanthi latar ngarep sing peteng lan latar mburi sing luwih entheng kaya kode QR ireng lan putih kasebut.

Sanajan ora salah nggunakake warna liyane lan nggawe kode QR kasebut pop, penting kanggo eling yen sampeyan ora ngowahi warna kasebut.

Kajaba iku, njaga kontras warna kode QR sampeyan bakal gampang dideteksi kanggo scanner QR maca kode QR sampeyan.

Gawe kode QR gambar kanthi kualitas dhuwur (nyetak ing file SVG)

Aja nggawe kode QR dadi surem, lan priksa manawa wis disebar lan dicithak kanthi kualitas dhuwur.

Yen ora, sampeyan ora mung bakal kompromi tampilan kode QR sampeyan, nanging sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng target pamirsa sing potensial.

Gambar kode QR kanthi kualitas apik uga mindai luwih cepet.


Generator kode QR sing bisa dilacak paling apik: Gawe kode QR dinamis kanthi QR TIGER lan lacak scan sampeyan

Kanggo asil marketing sing luwih apik lan apik, gunakake generator kode QR profesional kanthi kapasitas pelacakan konversi sing akurat kanggo ngukur sukses kampanye marketing sampeyan sakabèhé!

Kajaba iku, penting uga nggunakake generator QR sing ora mung duwe kode QR kanthi fitur pelacakan nanging uga duwe dhukungan pelanggan responsif kanggo nuntun sampeyan ing dalan.

Sanajan sukses kampanye kode QR ora kerja sewengi, lan sampeyan bisa uga bakal ngalami proses tes A/B, sing biasane melu.

Iki uga kanggo akeh alat marketing online.

Klumpukne data sukses lan gagal ing rencana game lan gunakake statistik iki kanggo wutah ing mangsa ngarep!

Sampeyan uga bisa ngubungi kita dina iki yen sampeyan duwe pitakonan liyane babagan kode QR sing bisa dilacak utawa babagan nggawe sawetara kode QR bebarengan.

Pitakonan Paling Sering

Kepiye carane nglacak kode QR?

Kanggo nglacak pindai kode QR, pindhah menyang dashboard generator kode QR QR TIGER, klik kampanye kode QR, banjur klikStatistikkanggo nglacak analytics sampeyan.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger