Cara Maca Kode QR Saka Gambar: Pandhuan Ultimate

Update:  June 20, 2024
Cara Maca Kode QR Saka Gambar: Pandhuan Ultimate

Sawetara aplikasi maca kode QR nggunakake kamera telpon kanggo mindhai.

Malah piranti lunak kamera standar ing iOS lan telpon Android ndhukung maca kode QR.

Nanging kepiye yen kode QR ana ing layar telpon utawa ing aplikasi galeri gambar sampeyan?

Temokake luwih lengkap babagan cara mindhai utawa dekode kode QR saka gambar sing disimpen ing telpon ing artikel iki.

Cara maca kode QR saka gambar

Sampeyan ora perlu mindhai kode QR yen disimpen minangka gambar ing smartphone sampeyan.

Akibaté, sampeyan kudu ngerti pilihan kanggo dekoding gambar kode QR sing ana ing piranti smartphone sampeyan.

Sawetara cara sing gampang kanggo maca kode QR saka gambar sing ana ing telpon sampeyan kapacak ing ngisor iki:

Nggunakake Google Lens

Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa maca kode QR sing disimpen ing smartphone sampeyan tanpa mindhai?

Sampeyan bisa maca kode QR saka gambar sing disimpen ing galeri sampeyanGoogle Lens. Ing ngisor iki sawetara langkah sing gampang kanggo njupuk informasi kode QR saka gambar kode QR.

Google lens
  • Pindhah menyang aplikasi Google sampeyan
  • Klik lambang kamera ing garis telusuran
  • Pilih gambar kode QR saiki
  • Klik ing link

Lan voila! Kode QR bakal ngarahake pemindai menyang konten tartamtu sing wis diselehake ing kode QR.

Foto Google

Kaya Google Lens,Foto Google uga bisa maca kode QR tanpa mindhai.

Mung tindakake langkah cepet lan gampang iki:

  • Pindhah menyang app Photos.
  • Ing perpustakaan sampeyan, pilih gambar kode QR sing pengin didekode
  • Tutul "lensa" ing sisih ngisor layar
  • Klik ing link, lan bakal pangalihan sampeyan menyang kaca kebangkrutan ngemot informasi tartamtu sing wis ditempelake ing kode QR.

Nggunakake aplikasi pihak katelu

Saliyane nggunakake Google Lens lan Google Photos kanggo maca kode QR saka gambar tanpa mindhai, sampeyan uga bisa nggunakake sawetara aplikasi seluler pihak katelu sing bisa maca kode QR saka gambar.

QR Code Generator | QR Scanner | Pangripta | Macan dening QR TIGER

Aplikasi pembuat kode QR iki kompatibel karo kabeh piranti seluler.

IngQR TIGER app minangka alat sing migunani kanggo nggawe kode QR khusus karo merek sampeyan. Piranti lunak iki uga kalebu scanner kode QR sing bebas iklan. 

Sisih paling apik babagan piranti lunak iki yaiku aman lan kompatibel karo piranti smartphone apa wae. Bisa uga digunakake kanggo nggawe macem-macem solusi kode QR sing cocog karo merek lan tujuan sampeyan.

Mangkene langkah-langkah prasaja kanggo mindhai kode QR nganggo piranti lunak maca kode QR TIGER:

1. Bukak aplikasi QR TIGER

QR scanner app

2. Tutul ing "Scan" 

Tap scan icon

3. Pilih gambar kode QR

Select QR code image

QR Code Scanner & amp; QR Reader dening EZ kanggo Gunakake

QR Code Scanner & amp; Reader minangka maca smartphone sing cepet lan aman kanggo mindhai kode QR lan barcode. Iku gampang lan gampang digunakake.

QR Barcode: Scanner & amp; Nggawe dening Tim Scan

Tim teknis kompeten digawe QR Barcode: Scanner & amp; Nggawe. Konsentrasi ing aspek sing paling kritis lan cepet, entheng, lan prasaja.

Pembaca Kode QR dening Scan Mobile

Salah sawijining kode QR lan scanner barcode paling apik ing Android yaikuPembaca Kode QR. Bisa maca lan mindhai macem-macem kode QR lan barcode.

Cara mindhai kode QR ing layar nggunakake komputer

Kode QR minangka alat sing migunani kanggo nyimpen lan nuduhake informasi online.

Situs web, contone, bisa disimpen minangka kode QR sing bisa ditampilake ing layar utawa materi promosi.

Sajrone wabah COVID-19 anyar, kode QR dadi misuwur minangka cara cepet kanggo mlebu lan metu saka lokasi kanggo nglacak kontak lan jarak sosial.

Salajengipun, mindhai kode QR ing layar komputer bisa uga ora trep amarga sampeyan mbusak telpon saka kanthong kanggo mindhai kode kasebut.

Akibaté, QR TIGERgenerator kode QR online wis ngembangake solusi sing luwih apik kanggo mbantu pangguna ngirit wektu lan tenaga kanthi dekoding informasi sing dienkode ing kode QR sing wis disimpen pangguna ing komputer tanpa mindhai.

Tindakake pandhuan prasaja iki:

1. Mlebu menyang akun QR TIGER. Yen sampeyan ora duwe akun, sampeyan isih bisa nggunakake gratis

2. Klik "Unggah gambar kode QR kanggo ngekstrak URL."

3. Upload gambar kode QR, lan URL bakal katon.

4. Nyalin link lan paste menyang browser Panjenengan.

Apa ora gampang kaya 1,2,3? Mangkono carane QR TIGER ndadekake pangguna bisa maca kode QR tanpa mindhai.


Waca kode QR saka gambar nganggo QR TIGER dina iki

Ora saben kode QR mung ngemot URL situs web. Sawetara platform bisa nolak mbukak kode QR kanthi nilai sing beda.

Uga, sawetara kode QR mung bisa diwaca karo maca khusus.

QR TIGER ngidini pangguna nggawe kode QR nalika mindhai utawa maca kode QR saka gambar.

Hubungi kita yen sampeyan pengin sinau luwih akeh. Dolan maring kaca kita kanggo njelajah liyane babagan kode QR.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger