7 Pandhuan sing kudu Ditindakake Nalika Nggawe Kode QR Visual

Update:  September 15, 2023
7 Pandhuan sing kudu Ditindakake Nalika Nggawe Kode QR Visual

Nalika nggawe kode QR sing disesuaikan kanthi logo, sampeyan kudu nganggep aturan lan praktik desain kode QR. Iki penting kanggo nggayuh asil sing dikarepake lan nggedhekake kampanye kanthi kode QR.

Senajan proses miwiti iku gampang, tindakake laku iki bakal nggawa sampeyan kaping pindho utawa malah kaping telu asil.

Panaliten akademik anyar wis nuduhake keterlibatan pelanggan sing sithik banget nggunakake kode QR.

Ing survey iki, klompok siswa bisa nyimpulake yen 4 saka 5 wong duwe piranti cerdas.

Uga, mung 1 saka 5 wong sing bisa mindhai kode QR saka produk/layanan tartamtu.

Kajaba iku, wong-wong setuju manawa ora bisa mindhai kode QR saka barang-barang tartamtu sing digunakake ing saben dinane.

Nliti panliten iki bisa uga ngidini para pamilik bisnis mikir babagan nglewati panggunaan kode QR ing teknik pemasaran.

Nanging, yen sampeyan ngetutake aturan kode QR, bisa dadi cara sing apik kanggo ningkatake dodolan, keterlibatan pelanggan, utawa lalu lintas situs web yen digunakake kanthi bener kanthi teknik utawa strategi sing mesthi.

Waca liyane kanggo sinau luwih lengkap babagan cara ngoptimalake kode QR visual.

Cara nggawe kode QR visual

  • Menyang gratis kode QR generator nyambung
  • Pilih jinis solusi kode QR sing dikarepake
  • Ketik data sing dibutuhake sing cocog karo solusi QR sampeyan
  • Klik dinamis tinimbang statis
  • Tekan ingngasilake kode QR tombol
  • Tes kode QR sadurunge ngundhuh
  • Ngundhuh lan nyithak kode QR sampeyan.


Pedoman kode QR: 7 aturan desain kode QR sing kudu ditindakake nalika nggawe kode QR visual

Kode QR nggawa inovasi, lan alat anyar kudu terus ditingkatake, lan ide anyar kudu digabung kanggo njaga lan nambah efisiensi.

Iki minangka dhaptar sawetara perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngatur kode QR visual kanggo dilebokake ing kampanye pemasaran sampeyan.

1. Dadi Informatif

Informative QR code

Sayange, umume kertu bisnis, brosur, undhangan acara, lan materi liyane kalebu kode QR visual tanpa informasi luwih lengkap.

Sampeyan mung bakal weruh kode QR kosong tanpa ngerti apa sing ana ing kono.

Dadi, pangguna anyar bisa uga ora ngerti apa sing ilang, sing nyebabake tingkat scan sing sithik.

Salah sawijining aturan kode QR yaiku kanggo nambah informasi sing cukup supaya wong ngerti yen sampeyan nawakake kupon, diskon, kode promosi, utawa informasi luwih lengkap babagan layanan utawa produk sampeyan.

2. Tambah Telpon-kanggo-Tindakan

QR code call to action

Sapa sing kepengin mindhai kode QR tanpa ngerti arahe? A apik lan menarik ajakan-kanggo-tumindak kanthi pigura minangka kunci kanggo nambah penasaran lan kapentingan pelanggan.

Telpon-kanggo-tumindak sing cendhak lan ringkes bakal nggawe wong mindhai kode sampeyan lan ndeleng apa sing ditawakake merek sampeyan.

Sawetara panggilan-kanggo-tumindak sing ditambahake menyang kode QR yaiku "Pindai kanggo ndeleng tawaran" utawa "Pindai kanggo entuk kesempatan kanggo menang tiket."

Nambahake panggilan tumindak sing tepat minangka salah sawijining aturan desain kode QR.

3. Tambah Nilai kanggo kode QR Visual

Nggawe kode QR visual nduweni konsep sing padha karo kampanye iklan liyane. Nilai tambah sing efisien kanggo produk minangka kunci tumindak.

Temtunipun, aku uga bakal njaluk soko kanggo bali kanggo wektu larang regane nalika mindhai kode QR.

Contone, merek gedhe bisa nambah informasi liyane babagan produk, kupon, diskon khusus, lan kode promosi ing kode QR visual.

4. Desain Unik

Unique QR code

Nggawe kode QR sampeyan kanthi visual narik kawigaten yaiku kudu ditindakake nalika ngetutake aturan desain kode QR.

Kode QR ireng lan putih kasebut ora narik kawigaten wong kaya kode QR merek khusus. Sampeyan malah bisa ngethok titik persegi dowo saka kode QR visual — dadi bunder.

Thanks kanggo toleransi kesalahan kode QR.

Umpamane, copot bagian tengah kode lan tambahake logo merek utawa gambar tartamtu kanggo narik luwih akeh pamirsa. Utawa ganti warna piksel supaya cocog karo skema warna merek sampeyan.

Cetha, kode QR sing cocog karo identitas merek sampeyan lan nyedhiyakake komunikasi sing apik luwih gampang dipindai tinimbang pesaing sampeyan. Nambahake sentuhan pribadi iki menyang kode QR visual bakal menehi rasa pangenalan kanggo para pelanggan.

5. Gunakake Konten Seluler

Yen sampeyan nggunakake kode QR visual kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web merek. Priksa manawa sampeyan nggunakake versi seluler situs web minangka kaca kebangkrutan.

Kode QR dipindai dening seluler, dadi penting yen wong nampa data sing dioptimalake kanggo ponsel; iki nambah readability, mangkono ngedongkrak engagement customer.

Kemungkinan pangguna mindhai kode sampeyan mundhak nalika sampeyan nawakake konten sing dirancang khusus kanggo ponsel lan uga ngidini pangguna mindhai produk sampeyan.

6. Testing punika Krusial

Nalika generator kode QR khusus gratis nggawe kode QR sing paling apik, sampeyan ora bisa ngarep-arep sawetara desain rumit bakal dipindai kanthi gampang.

Iku umum banget kanggo overdo kustomisasi kode QR visual sampeyan. Sawetara warna bisa uga ora nglengkapi siji liyane. Priksa manawa sampeyan nambahake warna latar ngarep lan latar mburi.

Mulane, dianjurake kanggo nyoba kode QR ing sawetara scanner kode QR, amarga sampeyan ora pengin pelanggan nyoba lan entuk kaca kosong utawa kesalahan.

Ora mung mriksa yen kode kasebut dipindai lan bisa diwaca, nanging uga priksa manawa konten sing disimpen ing kode kasebut diwenehake kanggo piranti sing paling kerep digunakake. Sampeyan ora pengin pamirsa sing jengkel, ta?

7. Tansah mriksa lan ngganti kampanye kanggo asil sing luwih apik

Sampeyan ora diwatesi karo aturan kanggo bisnis sampeyan, utamane yen sampeyan ngutak-atik teknologi modern. Mangkono, ngowahi informasi kode QR bakal mbantu ningkatake efektifitas kampanye pemasaran.

Sampeyan bakal ngidini sampeyan milih jinis informasi, desain, utawa strategi apa sing paling cocog kanggo pamirsa —  yen sampeyan wis nggunakake kabeh langkah lan sistem pangukuran.

Kode QR visual dinamis minangka pilihan paling apik sing bisa sampeyan entuk.

Kanthi kode QR dinamis, sampeyan bisa nglacak data sing dipasang.

Kanthi ndeleng demografi, sampeyan bisa nggawe maneh lan ngitung maneh strategi lan nggawe luwih menarik lan narik kawigaten pelanggan.

Aja ragu-ragu sadurunge nggawe keputusan anyar; saben pemasar kepengin dadi siji langkah ahead saka kompetisi. Dadi, pelanggan sampeyan bakal luwih seneng ngapura sampeyan kanggo eksperimen.


Entuk luwih akeh pindai kode QR kanthi nuruti aturan desain kode QR

Saben kampanye marketing ora entuk asil positif saka wiwitan.

Tindakake pedoman lan tips kode QR sing kasebut ing ndhuwur lan terus ngetrapake ide anyar tanpa ragu-ragu.

Sapa ngerti, siji langkah acak ing kampanye kode QR bisa dadi conto kanggo pesaing sampeyan ing pasar.

Kode QR wis dadi alat utama kanggo pasar produk sampeyan; sampeyan entuk 80% luwih akeh pindai nalika sampeyan nambahake telpon kanggo tumindak kaya "pindai" utawa "ndeleng video" ing kode QR sampeyan.

Miwiti kampanye pemasaran kode QR gratis kanthi generator kode QR TIGER QR saiki.

Yen ana pitakon lan saran liyane, hubungi layanan pelanggan.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger