Kode QR ing Presentasi PowerPoint: Iki Cara

Update:  January 21, 2024
Kode QR ing Presentasi PowerPoint: Iki Cara

Kode QR ing presentasi PowerPoint bakal nggawe digital slide statis dadi interaktif.

Para pamirsa mung bisa mindhai kode QR ing presentasi sampeyan, sing bakal nuntun menyang informasi online sing bakal menehi katrangan luwih jero babagan diskusi sampeyan.

Tinimbang nglumpukake kabeh informasi ing slide sampeyan, sampeyan bisa nggawe tampilan sing luwih nyenengake kanggo pamirsa kanthi mindhai kode QR sing ana ing slide sampeyan lan ngidini dheweke melu.

Blog iki bakal nuntun sampeyan babagan carane nggunakake kode QR ing presentasi sampeyan.

Apa kode QR ing PowerPoint?

Akode QR kanggo presentation ngidini presenters kanggo nyilikake informasi sing sijine ing presentation lan ngganti wong tinimbang karo kode QR sing bakal pangalihan pamirsa kanggo informasi online.

Gumantung carane bakal nggunakake kode QR ing presentasi, pangguna bisa nglebokake kabeh jinis kode QR sing ana ing presentasi.

Kepiye cara nggunakake kode QR ing presentasi PowerPoint?

Amarga kode QR bisa nambah cara nggawe pendekatan marketing utawa presentasi pendidikan sing minimalis lan menarik, panggunaan kasebut ing presentasi PowerPoint sampeyan apik.

Gumantung saka panggunaane, ana 6 cara sing migunani kanggo nggunakake kode QR ing file presentasi.

Ing presentasi:

Ing presentasi, sampeyan bisa nambah sarana kanggo nampilake presentasi PowerPoint kanthi 6 cara sing penting.

1. Gunakake kanggo nampilake sumber informasi

URL QR code

Salah sawijining cara kanggo nggunakake kode QR ing presentasi PPT seminar yaiku nyisipake sawetara sumber informasi menyang kode QR.

Minangka nempatake sumber konten bisa ngrusak format informasi slide, panggunaan kode QR apik banget.

Kanggo nindakake siji, sampeyan bisa nggunakake URL kode QRsolusi kanggo nampilake sumber informasi.

2. Minangka kertu bisnis digital

Sampeyan bisa nyakup informasi kontak nalika nampilake laporan.

Utamane ing industri bisnis, nambah rincian kontak sampeyan bisa nambah sambungan bisnis karo perusahaan sing dikenal lan perusahaan pemasaran.

Nanging amarga nglebokake informasi kontak sampeyan bisa nyuda minat pamirsa ing presentasi sampeyan, cara kanggo nambah keterlibatan sampeyan digawe.

Kanthi nambahake a Kode QR vCard ing bagean kontak sampeyan, sampeyan bisa nambah keterlibatan pamirsa kanthi njaluk pindai kode QR kanggo ngerti luwih akeh babagan sampeyan lan perusahaan sing sampeyan kerjakake.

Kanthi nggunakake, sampeyan bisa narik minat pamirsa karo presentasi sampeyan.

3. Portal kanggo bahan sumber sampeyan

File QR code

Cara liya sing migunani kanggo nyuda kekacauan konten karo slide sampeyan yaiku nambahake bahan sumber babagan presentasi sampeyan.

Lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanthi masang file sing bisa didownload lan dideleng para pamirsa. Nanging amarga presentasi biasane nggunakake layar, panggunaan kode QR kanggo presentasi luwih apik kanggo entuk bahan sumber.

Kanthi nambahake PDF, DOC, utawa file apa wae menyang kode QR nggunakake a generator kode QR dinamis, pamirsa sampeyan bisa mindhai lan ngundhuh materi sumber kanthi gampang.


4. Pasang formulir umpan balik presentasi menyang pamirsa

Kanggo dadi presenter sing misuwur, ngerti kepiye sampeyan ngirim data sing dibutuhake kanggo pamirsa penting.

Amarga saka iku, sawetara presenter tansah masang formulir evaluasi presentation kanggo presentations.

Nanging amarga umume pamirsa lungguh adoh saka layar proyektor, panggunaan kode QR kanggo presentasi PPT seminar minangka bantuan gedhe kanggo entuk umpan balik kanthi lancar.

Kanthi masang kode QR kanggo Formulir Google, pamirsa mung bakal mindai lan menehi umpan balik tanpa ndawakake tampilan ing layar.

5. Pasang gagang media sosial nggunakake kode QR media sosial ing presentasi PPT sampeyan

Saliyane nambahake informasi kontak ing saben presentasi sing diwenehake, nambah gagang media sosial apik kanggo nambah pengikut lan keterlibatan media sosial.

Minangka media sosial minangka salah sawijining titik balik utama kanggo nambah pengaruhe ing masyarakat, penting kanggo tetep sesambungan karo wong.

Kanthi nggunakake a kode QR media sosial ing presentasi PowerPoint, sampeyan bisa nyelehake kabeh media sosial lan supaya pamirsa langsung nyambung karo sampeyan kanthi mindhai lan milih platform sing pengin dikontak.

6. Nggawe landing page interaktif kanggo pamirsa

Website QR code

Amarga perlu kanggo nindakake samubarang kanthi praktis, nggawe kaca kebangkrutan interaktif kanggo panggunaan piranti lunak iku penting.

Kanggo sukses nyisipake siji tanpa perlu ngetik URL kaca kebangkrutan, panggunaan kode QR kaca web ing presentasi sampeyan apik banget.

Kanthi cara iki, pamirsa bisa njupuk kuliah sampeyan menyang praktik virtual.

Luwih becik nambahake kaca dhasar interaktif kanggo ceramah sing mbutuhake eksperimen, utamane ing subyek sains.

File presentasi: Ngonversi sumber daya PowerPoint dadi kode QR

Saiki sampeyan wis ngerti 6 cara sing penting kanggo nggunakake kode QR ing presentasi PowerPoint, iki 3 cara sing migunani kanggo nggunakake kode QR ing file presentasi kasebut.

1. Pasang kode QR saka wiwitan presentation PowerPoint

Amarga sawetara pamirsa bakal angel maca presentasi sampeyan, nambah link file penting.

Iki minangka alesan kenapa sawetara presenter pisanan ngubungake link presentasi ing slide pisanan.

Nanging amarga sawetara tautan mbutuhake karakter unik, panggunaan kode QR kanggo presentasi apik banget kanggo nyimpen file lan ngidini pamirsa mindai nganggo telpon.

Kanggo nindakake iku, dheweke bisa nggunakake solusi kode QR File kanggo nampilake file PowerPoint.

Kanthi cara iki, pamirsa bisa kanthi otomatis mindai lan ndownload file lan ndeleng presentasi ing jarak sing cedhak.

2. Nuduhake liwat email lan aplikasi olahpesen

Email QR code

Salah siji cara kanggo nuduhake file kanthi gampang liwat email lan aplikasi olahpesen yaiku ngirim kode QR supaya bisa mindhai lan mbongkar presentasi kanthi nggunakake aplikasi scanner kode QR ing Android lan IOS.

3. Pasang kode QR ing lembar kerja lan dokumen

Yen sampeyan minangka pendidik lan sampeyan pengin nggunakake presentasi PowerPoint minangka alat tambahan kanggo siswa, masang kode QR menyang lembar kerja lan dokumen minangka praktik sing apik.

Liwat iki, siswa ora bakal ngetik link file kanthi manual maneh ing mesin telusur.

Kepiye carane nggawe kode QR PowerPoint nggunakake generator kode QR paling apik kanggo PowerPoint?

Kanggo nggawe kode QR kanggo presentasi PowerPoint, iki versi lengkap babagan carane nggawe kode QR PowerPoint.

1. Bukak generator kode QR

Pisanan, pindhah menyang QR TIGER, generator kode QR paling apik kanggo PowerPoint.

QR TIGER nduweni antarmuka generasi kode QR sing dipercaya lan gampang digunakake sing bisa digunakake sapa wae nalika nggawe.

Saliyane antarmuka generasi kode QR sing dipercaya lan prasaja, dilengkapi karo rencana langganan sing ramah anggaran sing bisa digunakake lan digunakake dening perusahaan sing miwiti.

2. Pilih kategori konten sampeyan lan isi kolom sing dibutuhake

Sawise mbukak generator kode QR, terus milih kategori informasi sing pengin dilebokake ing kode QR.

Kanggo lampiran file PowerPoint, disaranake nggunakake Kategori File.

3. Gawe kode QR, banjur goleki kode QR Dinamis

Sawise sampeyan ngisi kolom sing dibutuhake, terusake nggawe kode QR.

Liwat iki, sampeyan bisa nganyari konten PowerPoint tanpa perlu nggawe konten anyar.

4. Ngatur kod QRIku

Kanggo desain kode QR sing disesuaikan, sampeyan bisa nggawe desain kanthi milih pola, bentuk mata, lan warna sing cocog karo tema sampeyan.

5. Tes kode QR sampeyan

Sawise ngatur kode QR sampeyan, jalanake tes pindai, lan goleki kemungkinan kesalahan pemindaian ing kode kasebut.

6. Ngundhuh lan masang

Download kode QR lan sematake menyang presentasi utawa kertas cetak liyane.

Kanggo ndownload output kode QR sing bermutu, luwih becik ndownload kode QR ing format SVG.

Keuntungan nggunakake kode QR ing PowerPoint Presentations

Kaya carane nggawe presentasi PowerPoint mbantu presenter lancar laporan, panggunaan kode QR ing presentasi Powerpoint sampeyan bisa ngasilake limang keuntungan sing bisa ditemokake.

1. Aids wong kangelan visual

Salah sawijining keuntungan sing bisa ditampa dening presenter kanthi nggunakake kode QR ing presentasi PPT seminar yaiku bisa njaga minat pamirsa sanajan ana kesulitan visual.

Amarga sawetara bagean konten sampeyan katon kabur kanggo pamirsa kanthi tampilan lenggahan sing luwih adoh, panggunaan kode QR bisa migunani.

Kanthi mung ngidini wong-wong mau mindai konten kode QR saka presentasi sampeyan, dheweke bisa ngetutake presentasi sampeyan kanthi luwih cetha.

2. Nyedhiyakake platform enggo bareng sing gampang kanggo pamirsa

Siji bab sing nggunakake kode QR cocog kanggo presentasi PowerPoint yaiku nyedhiyakake platform enggo bareng sing luwih cepet lan gampang kanggo pamirsa.

Thanks kanggo fitur scan lan tampilan, wong bisa mbukak file kanthi gampang.

3. Nyilikake keruwetan informasi

Presentasi PowerPoint sing apik mbutuhake konten sing ringkes nanging informatif ing saben slide.

Wiwit nggedhekake font perlu kanggo wong maca saka kadohan, panggunaan kode QR nyilikake keruwetan informasi.

Tinimbang nempatake jumlah informasi sing akeh menyang slide, nempatake kode QR ing kono luwih apik. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nampilake slide sing resik lan apik kanggo pamirsa.

4. Kode QR dinamis bisa diowahi 

Kanthi file PowerPoint sing wis ana, sampeyan mesthi kudu nganyari sawetara informasi ing slide sampeyan.

Minangka kode QR dinamis sing wis digawe, biaya nyetak ulang diminimalisir amarga ngidini nganyari data utawa file.

5. Paling apik kanggo budget sampeyan

Sanajan sampeyan dadi presenter marketing utawa reporter informasi, panggunaan kode QR paling apik kanggo anggaran sampeyan.

Amarga iku, sampeyan bisa duwe presentasi informasi sing dimodernisasi kanggo para pamirsa sanajan ora kudu mbuwang luwih akeh kanggo tuku sawetara alat teknologi.


Modernisasi presentasi PowerPoint nganggo kode QR

Nalika jagad maju menyang cara modern kanggo nuduhake informasi, penting kanggo nemokake cara anyar kanggo nyambungake karo target pamirsa.

Nggunakake kode QR, presenter ing bisnis, sekolah, lan sektor liyane bisa modernisasi cara menehi informasi.

Amarga bisa ngowahi konten sing rame dadi interaktif, panggunaan generator kode QR kanggo PowerPoint online, kayata piranti lunak QR TIGER, bisa mbantu para presenter nggawe presentasi PowerPoint sing dimodernisasi lan promosi cara teknologi supaya pamirsa tetep melu.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger