7 Cara Paling Apik Gunakake Kode QR Skype Sajrone Rapat

Update:  July 26, 2023
7 Cara Paling Apik Gunakake Kode QR Skype Sajrone Rapat

Kode QR Skype bisa nyedhiyakake cara sing cepet lan gampang kanggo para peserta melu rapat Skype ing siji scan.

Ora perlu ngetik link rapat kanthi manual utawa ngetik jeneng host.

Kanthi piranti lunak generator kode QR online sing canggih, sampeyan bisa nggawe kode QR kanggo Skype supaya luwih akeh wong ngetutake sampeyan ing media sosial lan nambah kampanye digital bisnis sampeyan.

Artikel iki bakal mbukak kesempatan sing bisa dibukak kanthi mung nggawe kode QR kanggo rapat Skype.

Kepiye carane njaluk kode QR Skype?

Apa sampeyan ngerti manawa Skype kanggo aplikasi seluler dilengkapi karo generator kode QR Skype? Iki ngidini sampeyan nggawe kode QR sing ngidini wong nambah sampeyan minangka kontak kanthi luwih cepet.

Skype QR code

Mangkene carane ngakses:

  • Ing aplikasi Skype, tutul gambar profil sampeyan. Sampeyan bisa nemokake iki ing pojok kiwa ndhuwur layar.
  • Tutul "Profil Skype" ing spanduk "Atur". Iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca profil.
  • Pilih "Nuduhake profil" ing ngisor jeneng profil sampeyan.
  • Saka papat pilihan sing ditampilake, pilih "Kode QR." Sampeyan banjur bisa nuduhake kode QR menyang wong liya, lan kanthi cepet bisa nambah sampeyan ing Skype kanthi mindhai.

Iki carane nambah kontak Skype karo kode QR.

Apa sing apik babagan nggunakake metode iki yaiku wong ora kudu nggoleki sampeyan kanthi manual, lan sampeyan ora perlu ngirim Jeneng Skype sampeyan.

Download Skype liwat kode QR

App QR code

Yen sampeyan menyang situs web Skype kanggo ngundhuh ing PC, sampeyan uga bakal nemokake Skype download kode QR ing kaca kanggo gampang nginstal Skype kanggo app seluler.

Iki minangka kode QR toko app, lan nalika sampeyan mindhai nganggo smartphone, bakal ngarahake sampeyan menyang pasar app sing cocog karo piranti: Google Play Store kanggo Android lan Apple App Store kanggo iOS.

Apa sampeyan bisa melu rapat Skype liwat kode QR?

Ya, sampeyan mesthi bisa.

Yen sampeyan dadi tuan rumah rapat Skype, sampeyan bisa nggunakake kode QR URL minangka undhangan Skype tinimbang link rapat, nggawe luwih trep lan luwih cepet kanggo peserta kanggo gabung.

Nalika uga gampang nyalin pranala rapat lan nempel, sawetara peserta bisa uga ngganggu utawa angel.

Mung mindhai kode kanggo gabung isih dadi pilihan sing luwih apik.

Kode QR iki uga ngidini para peserta melu rapat nggunakake smartphone utawa laptop.

Kepiye cara nggunakake kode QR Skype sajrone rapat?

Kode QR Skype nyedhiyakake cara sing luwih gampang kanggo nambah kontak lan cara sing luwih cepet kanggo melu rapat, nanging fungsine ora mandheg ing kono.

Sampeyan uga bisa nggunakakenalika ing rapat.

Ngenteni sedhela. Carane persis apa sing bisa?

Mangkene jawabane: sampeyan bisa nuduhake layar kanggo nuduhake kode QR utawa nggawe latar mburi virtual pribadi lan nambah kode QR.

Peserta liyane bisa mindai kode QR nalika rapat diterusake.

Sampeyan bisa nemtokake akeh fungsi kanggo kode QR ing latar mburi virtual. Ing ngisor iki ana pitung conto:

1. Ningkatake kaca media sosial sampeyan

Social media QR codeq

Media sosial saiki duwe peran penting kanggo sukses bisnis apa wae.

Platform kayata Facebook ngidini perusahaan promosi menyang pamirsa sing luwih akeh lan luwih akeh.

Uga wis ngluncurake karir influencer — pribadi media sosial lan panyipta konten kanthi basis penggemar sing akeh lan setia.

Nduwe luwih akeh pengikut apik kanggo bisnis amarga nambah jangkauan lan keterlibatan.

Kanggo influencer, nggawa luwih akeh kesempatan kanggo tawaran merek lan kemitraan.

A kode QR media sosialing latar mburi Skype khusus minangka salah sawijining cara sing efektif kanggo bisnis lan influencer kanggo ningkatake penangan sosial.

Nalika peserta mindai kode QR dinamis iki, dheweke bakal nemokake kabeh pranala sosial ing siji kaca kebangkrutan.

Kaca kebangkrutan uga bisa disesuaikan kanthi lengkap supaya bisa cocog karo merek utawa estetika.


2. Jaringan karo co-peserta

vCard QR code

Apa sing biyen dadi konferensi ing papan saiki wis dadi webinar Skype amarga langkah-langkah jarak sosial sing diwenehake dening pamrentah supaya ora nyebarake COVID-19.

Sadurunge pandemi, acara kasebut dadi dalan kanggo para rawuh kanggo ketemu wong anyar lan nggedhekake jaringan sambungan ing lapangan dhewe-dhewe.

Nanging sanajan interaksi mung liwat layar saiki, peserta isih bisa jaringan karo wong liya nggunakake a kode QR vCardkanggo nuduhake rincian kontak kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa nggunakake kode QR dinamis iki supaya calon majikan gampang tekan nalika sampeyan melu pameran kerja online sing dianakake liwat program kasebut.

3. Ningkatake lalu lintas menyang situs web sampeyan

Pamilik bisnis lan influencer kanthi situs web resmi kudu ndeleng manawa domain kasebut rangking dhuwur ing kaca asil mesin telusuran kanggo nggawe kehadiran online sing solid.

Salah siji cara kanggo nambah peringkat SEO yaiku kanthi nambah volume lalu lintas menyang situs web, lan ana siji alat sing bisa mbantu kanthi cepet: kode QR URL.

Iku uga bakal bantuan kanggo nggunakake a kode QR URL dinamis supaya sampeyan bisa ngawasi jumlah scan ing sembarang wektu tartamtu.

4. Enggo bareng file trep

File QR code

Skype mbantu banget ing komunikasi internal ing papan kerja, utamane ing perusahaan sing ngidini karyawan kerja saka omah utawa adoh.

Iku uga alat sing apik kanggo rapat perusahaan.

Administrator bisa nggunakake a file kode QR kanggo menehi karyawan salinan file sing dibutuhake kanggo rapat, kayata agenda rapat, laporan, lan menit saka sesi sadurunge.

Iki uga bisa digunakake kanggo webinar.

Penutur sumber bisa nggunakake kode QR kanggo nuduhake salinan presentasi karo peserta kanthi cepet.

5. Nyedhiyakake sumber daya multibasa

Sawetara webinar nampani peserta saka macem-macem negara ing saindenging jagad.

Panitia bisa nggunakake kode QR multibasa kanggo mbantu masalah sing bisa kedadeyan amarga alangan basa.

Kode QR dinamis iki bisa ngemot pirang-pirang pranala unik lan ngarahake peserta menyang kaca kebangkrutan sing disetel ing basa sing cocog karo sing digunakake ing piranti kasebut.

Contone, pangguna nganggo Nihongo minangka basa piranti bakal nemokake kaca kebangkrutan sing disetel ing basa kasebut.

6. Ngundhuh app ngedongkrak

Pangembang aplikasi sing melu konferensi Skype bisa nggawe kode QR toko aplikasi lan pasang ing latar mburi virtual khusus kanggo promosi aplikasi lan nambah jumlah pangguna sing ndownload.

Kode QR Skype iki uga bisa digunakake kanggo perusahaan piranti lunak sing ngeculake macem-macem aplikasi lan game.

7. Ngumpulake tanggapan peserta

Feedback QR code

Tuan rumah lan penyelenggara webinar tansah njaluk komentar lan saran marang para peserta babagan pengalaman kanggo ngerti ngendi kanggo nambah ing webinar mangsa ngarep.

Padha bisa nyetel trep sistem umpan balik-kumpul nggunakake kode QR Formulir Google.

Pindai kode iki bakal nggawa peserta menyang Formulir Google, lan bisa ngisi kanthi cepet ing smartphone.

Cara nggawe kode QR kanggo Skype GRATIS

Nggawe kode QR saiki luwih gampang karo QR TIGER, piranti lunak online generator kode QR paling apik.

Piranti lunak kita nyedhiyakake solusi kode QR kanggo saben tujuan. Kita uga nawakake alat kustomisasi supaya sampeyan bisa ngganti desain kode QR supaya cocog karo merek utawa pilihan sampeyan.

Mangkene carane nggunakake kitagenerator kode QR Skype gratis:

1. Pilih solusi kode QR sing bakal digunakake. Kanggo kode QR gratis, sampeyan bisa nyoba milih opsi URL.

2. Nyalin link situs web lan paste menyang kolom kosong.

3. Klik tombol "Generate QR code", lan sawise sawetara wektu, kode QR bakal katon ing layar.

4. Ngatur desain kode QR kanggo Skype.

Sampeyan bisa milih desain sing beda kanggo pola lan wangun mripat lan ngganti warna modul lan latar mburi.

Sampeyan uga bisa nambah logo lan pigura.

5. Pindai kode QR nganggo smartphone kanggo mriksa apa pangalihan kasebut kanthi tepat.

6. Sawise kode QR bisa digunakake, sampeyan bisa ngundhuh.

Ndaftar kanggo nyoba gratis

Sampeyan pengin nggunakake kode QR dinamis nanging durung siyap langganan. Dipercaya kita; kita saestu mangertos saka ngendi sampeyan teka.

Ing kasus, sampeyan bisa ndhaftar kanggo a nyoba gratis. Nerangake karo telung kode QR dinamis, saben duwe watesan 500-scan.

Cara nambah kode QR Skype menyang latar mburi khusus

Amarga saiki sampeyan ngerti carane nggawe kode QR Skype, sampeyan saiki bisa nerusake nggawe latar mburi virtual khusus sing bisa digunakake ing rapat.

Salah sawijining alat sing bisa mbantu sampeyan yaiku Canva, alat desain grafis online sing bisa digunakake kanthi gratis. Sampeyan mung bakal nggawe akun supaya sampeyan bisa ngakses.

Kita uga bubar ngluncurake Integrasi kode QR karo Canva. Iki ngidini pelanggan ngakses kode QR ing alat desainer Canva lan nambahake minangka unsur ing desaine.

Sawise sampeyan duwe akun, tindakake langkah gampang iki:

1. Pindhah menyang Canva lan telusuri "Skype virtual background."

2. Pilih saka cithakan gratis lan klik salah siji sing dikarepake.

3. Ngatur latar mburi miturut sing dikarepake. Priksa manawa ora menehi rincian akeh banget supaya ora katon rame.

4. Ing tab kiwa, klik "More." Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake logo QR TIGER, banjur klik. Kanggo nyambungake akun QR TIGER, ketik kunci API.

5. Telusuri kode QR sing bakal digunakake. Klik lan pasang ing desain sampeyan. Elinga yen sampeyan bakal nggunakake minangka latar mburi, supaya sijine kode QR ing ngendi sampeyan ora bakal nutupi.

6. Sawise kode QR dianggo, klik tombol "Share" ing pojok tengen ndhuwur lan klik "Download."

Kaluwihan nggunakake kode QR kanggo Skype ing rapat

Rapat sing melu

Rapat Skype kadhangkala bisa nyebabake peserta, utamane yen mung ngrungokake host utawa speaker.

Kanthi kode QR Skype, para peserta bakal nemokake apa sing kudu ditindakake sing ana gandhengane karo rapat kasebut. Kanthi cara iki, dheweke rumangsa luwih melu lan melu rapat.

promosi biaya-efektif

Nggunakake kode QR kanggo promosi bisnis Skype, sampeyan bisa target kanca-kanca peserta tanpa mbuwang dhuwit akeh banget.

Sampeyan uga bisa njamin yen cara iki bisa digunakake amarga kabeh wong saiki duwe smartphone, lan kabeh smartphone saiki duwe scanner kode QR sing dibangun.

Jaringan mulus


Nambahake latar mburi virtual khusus kode QR vCard ngidini sampeyan nggedhekake jaringan kanthi cepet.

Iki bakal nyambungake sampeyan karo wong sing bisa menehi wawasan utawa kawruh babagan bidang disiplin sampeyan utawa karo majikan sing golek calon potensial.

Akses gampang menyang sumber digital

Kode QR Skype bisa mbantu peserta sing nggunakake platform kanggo kolaborasi ing tugas.

Bisa digunakake kanggo nuduhake dokumen lan sumber online kayata kaca web lan video.

Sambungan cepet kanggo bisnis

Kode QR kanggo Skype sing ngemot situs web sampeyan bakal nyedhiyakake cara sing luwih trep supaya wong bisa tekan sampeyan yen pengin takon babagan perusahaan utawa kolaborasi karo sampeyan.


Mulai nggunakake kode QR Skype dina iki

Kode QR wis adoh banget saka wiwitane.

Saiki dadi alat digital sing beda-beda sing bisa digunakake kanggo meh kabeh industri, lan kepenak sing digawa pancen ora bisa dipungkiri.

Kaya ngono karo kode QR Skype.

Apa sing biyen mung dadi alat kanggo nambah kontak lan melu rapat saiki bisa mbantu bisnis nambah kinerja lan sukses.

Gawe kode QR kanggo Skype nganggo QR TIGER, generator kode QR paling apik kanthi logo.

Dadi langganan QR TIGER saiki!

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger