Gagasan pemasaran restoran Dina Buruh kanggo nambah dodolan lan penghasilan

Update:  January 17, 2024
Gagasan pemasaran restoran Dina Buruh kanggo nambah dodolan lan penghasilan

Mupangate Dina Buruh lan gawe ide pemasaran restoran kanggo nambah dhasar sampeyan.

Miturut asosiasi restoran nasional,35% Amerika bakal ngunjungi restoran ing akhir minggu Dina Buruh. Amarga akeh wong bakal mangan metu, iki minangka wayahe sing sampurna kanggo sampeyan nggunakake kesempatan iki lan narik kawigaten pelanggan anyar. 

Mungkin bisnis panganan, kayaMeksiko restoran, wis disiapake menu sing kanggo liburan pinunjul iki. Mula, sampeyan kudu ngunggahake strategi pemasaran supaya bisa maju ing saingan.

Sampeyan bisa ngleksanakake promosi sing cocog lan nggawe tawaran khusus supaya para pengunjung bisa ngoptimalake liburan lan kanggo ngasilake luwih akeh dodolan. 

Kanggo gagasan marketing dina buruh sing luwih apik, terus maca kanggo ngerteni luwih akeh.

Restoran khusus Dina Buruh kanggo nambah dodolan

Akhir minggu Dina Buruh minangka kesempatan sing apik kanggo restoran kanggo nggunakake promosi.

Nyatane, ing survey sing ditindakake, konsumen ditakoni apa faktor sing mengaruhi keputusane mangan ing restoran nalika musim panas.customers dining with a menu QR code on their tablePitung persen nanggapi yen padha mangan ing restoran sekerep bisa nalika musim panas. 

Biasane, wong mangan kanggo santai lan nikmati swasana ing restoran. Dadi, kenapa ora menehi pengunjung apa sing kudu dialami ing musim panas iki, sing dadi wektu kanggo Dina Buruh? 

Yen sampeyan mikir babagan cara sampeyan bisa nambah dodolan, iki sawetara ide kanggo sampeyan:

Ngleksanakake Happy hour 

Manfaatake akhir minggu Dina Buruh kanthi ngetrapake strategi jam seneng. Iki bisa nggawa pelanggan anyar ing akhir minggu sing dawa.customers having talk over a drinkContone, yen dheweke tuku panganan sing regane $20, dheweke entuk diskon $5. Pelanggan bakal ngormati ide iki amarga bisa ngirit dhuwit. Diners bisa nyebar tembung kanggo kanca-kanca, nambah lalu lintas mlaku.

Free appetizer nalika customer tuku entree

Ora ana pelanggan sing ora bisa nolak hadiah gratis. Liburan iki, gawe wong sing mangan antri ing njaba lawang kanthi menehi barang gratis nalika mangan. Diners bakal njaluk appetizer free yen padha tuku entree, kang tegese padha bisa nyimpen dhuwit.

Cara sing efektif kanggo ngandhani pelanggan babagan promosi iki yaiku liwat email utawa ngirim ing media sosial kaya Facebook lan Instagram.

tawaran pungkasan kanggo menu panas

Iki minangka strategi sing apik kanggo nggunakake kabeh saham sing ditinggalake kanggo item menu musim panas. Menehi sajian musiman utawa koktail minangka taktik sing apik kanggo nggunakake kabeh persediaan persediaan kanggo item menu musim panas.

Ngirim wong sing ditargetake email kalebu ukara, "cepet. sadurunge ilang,” bisa nggugah semangat saingan. Iki bisa dadi teknik pemasaran FOMO (Fear of Missing Out) sing efektif.

Promosi Nedha bengi Dina Buruh Keluarga

Nggawe promosi eksklusif kanggo kulawarga. Musim panas wis cedhak, tegese bocah-bocah bakal bali menyang sekolah. Nedha bengi kulawarga ing restoran ngidini wong tuwa nglampahi wektu sing berkualitas karo anak-anake sadurunge kabeh wong sibuk.

Sampeyan bisa duwe anak mangan gratis (ing pilihan saka kelompok umur). Amarga bocah-bocah mung ngonsumsi sebagean cilik, ngidini dheweke mangan kanthi gratis ora bakal lara.

gegandhengan:Dina Tapioka Nasional: fakta, panganan, gagasan marketing restoran lan kafe

Promosi restoran Dina Buruh liwat email

Promosi email minangka strategi pariwara umum liyane kanggo promosi produk restoran. Amarga akeh wong sing nggunakake akeh wektu ing telpon, iki minangka cara sing apik kanggo nggayuh luwih akeh pamirsa. 

Ing kasunyatan, asurvey ngandhakake yen meh setengah saka responden ngentekake rata-rata limang nganti enem jam ing telpon saben dina (ora kalebu panggunaan smartphone sing gegandhengan karo karya). 

Iki tegese ngirim newsletter tetep kontak karo pelanggan. Uga bisa nambah kasetyan pelanggan.

Ing ngisor iki sawetara conto email promosi kanggo Dina Buruh sing bakal teka.

Menehi kode diskon

Menehi kode diskon kanggo pelanggan sing setia supaya mung mbayar persentase saka jumlah panganan sing dituku. 

Contone, kanggo tuku minimal $15 utawa luwih, padha bisa nggunakake kode diskon kanggo 25%. Kajaba iku, iki minangka strategi sing apik kanggo nahan pelanggan sing setia lan nggawe pelanggan sing sepisanan mbaleni bisnis.

Penawaran wektu winates 

Ngirim pelanggan tawaran wektu winates liwat email bisa mbujuk wong teka menyang panggonan sampeyan kanggo entuk promosi. Contone, sampeyan bakal nyuda rega panganan cuci mulut sing dipilih ing Dina Buruh saka jam 5 sore nganti jam 10 sore.

Akibaté, menehi konsumen rasa urgensi. Iki uga bisa nambah tumbas, sing bisa ningkatake dodolan restoran.

Promosi Giveaway

Yen sampeyan rumangsa luwih loman, kirim buletin kanggo wong sing ditargetake supaya sampeyan bakal menehi panganan gratis kanggo 100 pelanggan pertama sing mangan ing restoran sampeyan nalika Dina Buruh.

Hadiah promosi minangka strategi efektif kanggo nambah kesadaran merek lan narik kawigaten para pelanggan sing wis ana lan potensial.

Promosi acara utawa pesta

Yen sampeyan arep nganakake pesta utawa dadi tuan rumah acara, sampeyan mung bisa ngirim undhangan email menyang pelanggan. Wengi karaoke, umpamane, bakal narik kawigaten para milenial, mula priksa manawa sampeyan ngirim undhangan menyang wong sing bener. 

Sampeyan bisa nindakake iki ing restoran utawa bar ing akhir minggu. Akibaté, wong looking for fun wengi metu bakal teka karo klompok kanca.


Ngoptimalake menu digital nggunakake MENU TIGER kanggo dodolan luwih akeh 

MENU TIGER minangka alat online sing bisa digunakake ing industri hotel lan restoran kanggo ngotomatisasi lan nyepetake operasi pesenan.

Salajengipun, punika macet karo fitur migunani sing bisnis pangan bisa digunakake kanggo mbukak promosi, nganyari menu kanggo tambah bathi, lan nyedhiyani layanan customer apik. 

Salah sawijining fitur yaiku pesen kode QR, sing ngidini sampeyan nglayani pelanggan kanthi cepet, utamane ing jam sibuk.

Iki uga kalebu integrasi POS, ngidini sampeyan ngatur bisnis kanthi luwih apik.

Analitik sales lan revenue uga kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nglacak dodolan lan revenue saben dina, mingguan, utawa saben wulan.

Salajengipun, sampeyan bisa nindakake promosi kanthi nggunakake fitur upselling lan nampilake spanduk promosi ing situs web restoran sing digawe khusus. Pengunjung situs web banjur bisa nggawe pesenan takeaway ing kaca sampeyan.

Kanggo ngerteni luwih akeh cara kanggo ngasilake bathi nggunakake MENU TIGER, terus maca.

Upsell item menu

Upselling minangka strategi sing wis kabukten lan efektif kanggo nyurung dodolan. Ngleksanakake strategi iki, utamane nalika preian kaya Dina Buruh, bakal nambah dodolan restoran.

Kanthi bungah, MENU TIGER duwe fitur sing ngidini sampeyan nindakake strategi iki. Iki bakal entuk bathi restoran, utamane ing preian utawa acara khusus.

Kanggo pandhuan babagan carane nambah grup modifier karo MENU TIGER, deleng langkah ing ngisor iki:

Ing dashboard sistem, pindhah menyangToko,ngendi sampeyan bakal nambah grup modifier anyar. Sawise iku,menu tiger store sectionMenyangMenulan milihModifierbagean.menu tiger modifier subsection

Klik ingTambahtombol. Banjur, isi ingjenengsaka Grup Modifikasi.menu tiger modifier group Pilih jinis, ugaOpsionalutawadibutuhake. Sampeyan bisa menehi tandha ing kothak yen sampeyan ngidini pelanggan supaya pesen kaping pirang-pirang.menu tiger modifier groupSabanjure, isi ingjenengsakaItem modifier. Setel sawijiningRega, banjur aja lali klik ingSimpentombol.

Nyorot tawaran khusus

Menu digital bakal luwih gampang lan luwih hemat biaya kanggo sampeyan nyorot sajian tartamtu, tegese ora ana ragad saben suntingan rampung. 

Nyetel iki mung butuh sawetara menit, lan sajian pilihan bakal katon ing menu online.

Salajengipun, nampilake item minangka cara sing apik kanggo nggawe pelanggan kalebu ing pilihan pesenan amarga dheweke bakal weruh nalika dialihake menyang menu online.

Dadi, kanggo nindakake iki nggunakake MENU TIGER, tindakake langkah ing ngisor iki.

Pisanan, ing dashboard sampeyan, pindhah menyangMenubagean lan klik ingPangananbagean.

menu tiger foods subsection

Sabanjure, pilih miturut apaKategori Pangan item kanggo nyorot belongs. Banjur, ing dhaptar panganan, klik tombol kasebutSunting lambang saka item menu.menus tiger food category Gulung separo, banjur centhang kothak ing jejereFeatured. Pungkasan, klikNganyarikanggo nyimpen owah-owahan.

Label panganan minangka "Anyar" lan "Bestseller"

menu tiger QR code menuMENU TIGER nduweni fitur label panganan sing bisa menehi label panganan minangka "Anyar" utawa "Bestseller". Iki nggawe para pengunjung ngerti status panganan nalika nelusur menu lan milih apa sing bakal dipesen.

Kajaba iku, bisa mbantu wong-wong mau mutusake apa sing bakal dituku, nyebabake turnover meja luwih cepet.

Tindakake langkah iki kanggo menehi label item menu ing menu digital.

Ing panel Admin sampeyan, pindhah menyangMenubagean, banjur klik ing “Panganan” bagean.menu tiger foods subsectionPilih kategori sing bakal sampeyan tindakake lan klik lambang suntingan ing jejere item sing bakal dilebokake label.menu tiger foods subsectionSawise iku, gulung setengah lan golekiLabel. Banjur pilih label sing pengin dilebokake AnyarutawaPaling laris.menu tiger labeling item as new or bestsellerKanggo nyimpen pangowahan sing digawe, klikNganyari.

Jalanake promosi sing dijadwalake ing situs web restoran sing digawe khusus

Promosi online minangka salah sawijining cara kanggo nggayuh pelanggan potensial anyar. Kauntungan saka promosi online yaiku murah lan bakal ngasilake asil positif kanggo upaya pemasaran sampeyan.

MENU TIGER nduweni situs web restoran sing dibangun ing ngendi pemilik restoran bisa gawe jadwal promosi. Iki bakal mbantu utamane kanggo bisnis cilik sing golek cara kanggo nggedhekake anggaran kanggo tujuan pariwara.

Kanggo gawe jadwal promosi ing situs web restoran nganggo MENU TIGER, tindakake langkah iki:

Pisanan, pindhah menyangsitus web bagean ing panel Admin, banjur klikpromosi.menu tiger website sectionKlik ingTambahtombol. Banjur isi jeneng lan katrangan promosi kasebut. Sawise iku, tambahake gambar promo sing bakal ditampilake ing situs web.menu tiger add button for promotionSetel ingTanggallan Wektu kanggo miwiti lan mungkasi nampilake promosi. Pilih antaraneJumlahlanPersentasekanggo nemtokake jinis diskon sampeyan bakal kurban. Sawisé iku, nyetel sawijiningNilai.edit a promotion to start and stop displaying promotionSabanjure, pilih panganan sing kalebu ing promosi. Centhang kothak yen ditrapake kanggo tambahan. Pungkasan, klik ingSimpentombol.

gegandhengan:MENU TIGER: Cara nyiyapake promosi nggunakake piranti lunak kode QR menu


MENU TIGER: Alat sing kudu diduweni kanggo restoran sing ngrayakake Dina Buruh

Yen sampeyan mikir babagan tawaran promosi, sampeyan ora mung bakal nimbang bathi ekstra sing bakal sampeyan entuk. Coba nilai sing bisa menehi pelanggan lan relevansi kanggo acara kasebut.

Ngembangake rencana promosi kanggo preian khusus kaya Dina Buruh bisa dadi tantangan cilik kanthi mikir menehi dina sing ora bisa dilalekake. Nanging, restoran sampeyan bisa ngandelake alat online kaya MENU TIGER.  

MENU TIGER ngidini sampeyan nyetel promosi kanthi gampang, ngilangi kerumitan sing kudu ditindakake nalika preian sibuk, lan menehi pengalaman panedhaan sing ora bisa dilalekake.

Mlebu karoMENU TIGER lan pilih salah sawijining rencana, kabeh kanthi uji coba gratis 14 dina.

Perlu Dhukungan?

Ora bisa nemokake jawaban sing sampeyan goleki? Aja kuwatir, kita kene kanggo nulungi!
RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger