Google nganyari pemindahan berkas kanthi Quick Share QR Codes

Update:  July 10, 2024
Google nganyari pemindahan berkas kanthi Quick Share QR Codes

Nganggo iki tahun iki, Google nyatet fitur Nganggen Anahe Android karo Samsung Quick Share, nglakokake setting up piranti kanggo transfer file luwih cepet tinimbang sadurungé.

Google nggarap pangalaman ngirim berkas cepet banget nang Android nganggo Warp Speed.Kode QRNggawe akeh!

Diisikake dening pengembang aplikasi Google jenius, AssembleDebug, iku disetel kanggo menentukan ulang pengalaman pengguna lan menggarap metode kanggo mentransfer data kanthi lancar lan aman.

Pangguna bakal bisa nyiptakake QR code sing ngirit keseliraan saking setelan privasi Quick Share nalika file kudu dishare.

Siji saka efisiensi sing ditingkatake Quick Share

Sawise sapa wae panggonane, Quick Share, sing dulu dikenal minangka Nearby Share, yaiku utilitas transfer data nirkabel sing praktis banget sing dikembangake dening Samsung Electronics sing ngurutake proses ngandhani berkas antar piranti sing cocok.

Iku alternatif AirDrop paling dekat ing Android - transmisi perangkat-ke-perangkat - sing ngijini pertukaran foto, video, dokumen, URL, lan liyane.

Saiki, Quick Share yaiku sistèm saharing file default kanggo Android lan nggunakake cara nyari piranti-piranti saka dhisik nganggo Bluetooth lan Wi-Fi.

Akan tetapi, nyuwun dewek utawa milih kontak uga daftar panjang, apalagi ing kasus-kasus maneh saiki ponsel ora nyambung karo jaringan Wi-Fi sing sare.

Pancen ngerti, Google wis nyedhaki cara sing bakal cepet nggawe sajrone luwih gampang kanggo ngrampungake sumber daya, lan iku lewat kode QR.

Manfaat utama dari mengintegrasikan sistem CRM dengan sistem lain adalah kemampuannya untuk memberikan visibilitas yang lebih baik terhadap data pelanggan dan proses bisnis secara keseluruhan.Pembangkit Kode QRnggawe aplikasi file-sharing yaiku cara panggonan sing apik kanggo kirim file saka sawijining perangkat menyang perangkat liyane.mbèdakaketangan tangan perangkat

Iki metode apik bakal ngoptimalke proses ngonekseni, nyisihake kaitan karo koneksitas Wi-Fi utawa propinsi Bluetooth sing sadurunge.

Kolaborasi Google-Samsung kanggo pangirsan file sing cepet banget nganggo kode QR Quick Share

Google samsung quick share QR code

Ning gerakan sing direncanakake kanggo nggawe transfer berkas nirkabel, Google nggugah pengumuman sing inovatif nalika ngenalake kerjasama karo Samsung lan teknologi baru kanggo nglebokake transfer berkas nirkabel ing piranti Android.Bagean Cepetfitur sing diimplementasi menyang perangkat Android.

Menyang karo kabeh mitra iki, strategi kanggo ngintegrasikan teknologi kode QR wis dadi pengembangan.

Karo teknologi kode QR sing versatile lan accessible, iki pasti ngembangake jangkauan Share Cepet, sing kanggo pertukaran ing lingkungan cepet.

Koneksi Wi-Fi cepet kanggo transfer berkas, nanging kode QR bisa nggampangake setup kuwi amarga ngilangi panggah kanggo ganti setelan privasi Quick Share saka off menyang on.Pamuter muangkan.menyangKanthi KontakJangan balasanKabeh wongora usah bales karo teks liyane, tulung terjemahake: menyang sekadar pindai cepat kode QR.

Kita bisa nganggo file sharing ultra cepet saka inovasi iki kaya sing ora pernah kita liya saiki!

Fungsionalitas kode QR ing Quick Share saiki di ngisor kap mesin lan diuji ing versi beta paling anyar saka Layanan Google Play (v24.20.13).

Dikiwini ora bakal tumuju ing piranti kanggo Android 15 lan uga kasedhiya ing Android TV, Chrome OS, lan Windows.

Kombinasi keahlian Google lan Samsung iki karya inovasi sing apik lan nggambungake komitmen kanggo nggawe layanan-layanané luwih gampang diakses.

Sambungan sing disederhanaké menyang kode QR Share Cepet

Quick share samsung

Saiki, ngandhut berkas kanthi Quick Share kedah Bluetooth pairing utawa kabeh piranti nang saiki ing jaringan Wi-Fi sing padha. Walaupun efisien, metode iki kadang-kadang mbenturkan hambatan.

Jaringan Wi-Fi publik mungkin menghadirkan kekhawatiran keamanan, dan pasangan Bluetooth bisa merepotkan dalam situasi tertentu.

Nggawe iku, Google nyiwitake endi kabeh "nunggu piranti" nganti ora menyangpitaken karo nemokake QR code.

Yen iki nganggo bentuk, para pangguna cukup milih berkas-berkas kanggo dipindahna lan klik tombol 'Transfer'.Bagikan dengan Kode QR'pilihan ing ngisor 'menu 'sabab 'pengaturan'Bagikan karo sawijining wong punikasistem ngeshare lembar kanggo ngasilake kode kang gampang diakses.

Penerima bisa ngakses kode nganggo piranti smartphone utawa komputer pribadi.Pindai kode QRAplikasi kanggo nganggepi sambungan kanggo transfer file.

Kode sing dihasilake tampakna nggunakake "public key" kang ngamanani enkripsi saka informasi.Di deket.URL, sing saiki, kanggo saiki, bakal diarahake menyang kaca dukungan Google nalika pemindaan.

Fitur iki tetep dikerjani, nanging tanda-tanda awal nuduhake proses sing gedhe banget sederhana.

Penting untuk dicatat bahwa meskipun kode QR mempercepat proses koneksi, fungsionalitas inti Quick Share tetap bergantung pada Bluetooth dan izin lokasi.

Saiki, ora perlu ngakoni nganggo dua sistem transfer file utawa nggarap setelan Wi-Fi - cukup pindai, bagikan, lan selesai.

Kolaborasi iki nguatani pangguna karo fleksibilitas lan kemudahan sing ora tanding nalika ngomong babagan pertukaran data nirkabel.

Yen sampeyan kepinginan yen solusi iki nggawe kompatibilitas lintas platform kaya Apple iOS, saiki ora mungkin, nanging sajeroning teknologi maju lan dorongan kanggo efisiensi diutamakan, saiki kaya sing dijamin.

Nganggo tanggal resmi sing wis diumumake, update iki bakal njaluk panggonan kang apik kanggo wong sing bakal ngrungokno file antar piranti-piranti sehari-hari.


Teknologi seluler mendapatkan peningkatan kecepatan dengan integrasi kode QR

Ing awitane lan karuhun jaman modèren, kode QR terus ngukuhake panggonané minangka solusi sing kuat lan gampil kanggo pengguna.

Pandhangsulisipunipun Google prioritas kecepate, kegampangane, lan kamanan, mrentah pertukaran data sing lancar lan ngembangake pengalaman digital sing luwih produktif.

Iki banget nglakoni daya transformasi kanggo wong sing kepengin ngandhani barang karo cepet.

Sareng gerakan teknologi liyane, kita bisa ngandika luwih saka kecanggihan teknologi iki, nggawe pengalaman file sing lancar banget kanggo kabeh transfer file.

Brands using QR codes
RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger