Bintang Cardi B ing NYX Super Bowl 2024 Komersial Kanthi Kode QR

Update:  February 13, 2024
Bintang Cardi B ing NYX Super Bowl 2024 Komersial Kanthi Kode QR

NYX ngrilis baris produk lambe virus anyar, nggawa Cardi B, "ratu glam," minangka pasuryan kampanye pemasaran kode QR sing kandel.

Iki menehi tandha kolaborasi kaendahan pisanan rapper lair Bronx.

"NYX minangka merek sing wis dakgunakake wiwit sekolah menengah, lan mulane khusus kanggo partner kanggo kampanye iki," ujare superstar 31 taun ing siaran pers.

"NYX mesthi nggawe produk sing paling apik lan terjangkau, mula aku isih nggunakake saiki. Kita seneng banget nggawe iklan sing paling dhuwur lan lucu iki, lan aku ora sabar ngenteni kabeh wong ndeleng.

Pusat iklan ing sekitar Cardi lan wanita sing ora wedi marang tradhisi sing didominasi lanang ing industri bal-balan. 

Denée Pearson, Presiden Merek Global NYX, uga nuduhake pratelan karo Marie Claire:

"Cardi B reps glam lengkap, keaslian kandel, kamardikan, lan dadi pacangan dandanan sejati ing inti dheweke. Kita ora bisa luwih bungah kanggo kolaborasi lan nggawa energi lan pemberdayaan sing paling penting menyang panggung hiburan sing paling gedhe!

Iklan lip gloss Cardi B x NYX Cosmetics Super Bowl 'Duck Plump' 2024

Super bowl product ad commercial

Cardi B nyerang emas lan kinclong maneh. IngKosmetik NYX Komersial Super Bowl 2024 dipaku, nyediakake ketukan sing nggegirisi, warna sing nggumunake, lan akeh daya plumping. 

Dheweke ngetung kanthi iklan Super Bowl 2024, adol produk lan rasa kendel lan kaendahan, siap nelukake jagad iki kanthi lambe sing plump.  

Mbusak menyang pemandangan ing bodysuit oranye striking, Cardi B teken sass cemlorot minangka dheweke shilled Duck Plump lip gloss, njanjeni "lambe gedhe, jus" karo saben geser. & nbsp;

Iki dipun promosiaken loro mbandingake transparent lan 16 werna pigmen dhuwur saka Duck Plump Extreme Sensation Plumping Gloss, injecting wong karo sensasi nemen powered by jahe pedhes - rumus vegan bangga sing & nbsp;

Iklan 30 detik iki kabeh wong ngomong babagan lip gloss "Bebek Plump" NYX paling anyar, sing ditayangake sajrone game Kansas City Chiefs vs San Francisco 49ers.

"Minangka merek wadon-mimpin karo kreator wadon konco karya, kita bangga idea Creative, kang flips script ing stereotypes lanang karo banyolan lighthearted,"Sa Yasmin Dastmalchi, NYX Professional Makeup general manager & nbsp;

Iki ora mung iklan dandanan nanging prayaan kapercayan, individualitas, lan goyang glam dina game. Iki minangka rasa seneng visual, pesta kanggo kuping, lan ode sing ora wedi kanggo ekspresi diri.

Uncut Cardi B x NYX Cosmetics #ForLipsOnly komersial nggunakake kode QR

Perwakilan liga mung nyetujoni wektu udhara 30 detik kanggo siaran sajrone iklan Super Bowl "Kanggo Lips Mung". Iki nyebabake NYX supaya bisa nggedhekake kekuwatan kode QR ing strategi pemasaran.

Ing papan separo kapindho iklan kasebut, 15 detik pungkasan kasebut nuduhake blackout sing nuduhake kode QR sing nyorot humor merek dagang Cardi B nalika dheweke ujar, "Iku curiga, aneh."

Nggunakake Highly dikembangakégenerator kode QR piranti lunak, NYX wis narik kawigatosan para penonton lan pamirso online, supaya bisa mindhai kode QR. 

Apa sing ana ing kode QR?

Super bowl QR code

Nalika mindhai kode QR, pamirso diarahake menyang "kode QR sing ngarahake para pamirsa nonton versi 60 detik sing durung diedit, sing saiki dituduhake ing YouTube lan saluran sosial NYX Professional Makeup," ujare wakil NYX ing siaran pers.

Versi komersial sing ora dipotong entuk luwih saka rong yuta tampilan ing YouTube ing wektu pers, sing dirilis ing internet sadurunge game diwiwiti.  

Iklan 60 detik kasebut nyritakake reaksi lanang sing naluriah marang produk kasebut sawise padha bingung tembung "bebek" karo tembung papat aksara liyane, sing wis ana ing pikiran sampeyan - nggunakake lip gloss plumping ing konteks sing beda.  ;

Iklan iki njupuk giliran gumbyang nalika ngalih menyang nganyari warta bejat nglaporake wong sijine Duck Plump "ing ngendi ngirim ora ... pindhah," ngelingaken everyone sing Duck Plump punika strictly kanggo lambé, matur nuwun kanthi sanget. 

Nalika #ForLipsOnly muncul ing layar, Cardi takon, "Dheweke sijine ing endi? Kenapa?” poking banter entheng ing wong. Iki nggawe para pamirsa tetep terhibur lan pesen sing jelas. 

Aja lali jingle catchy-"Iki wektu kanggo plump dhewe bayi ... dadi luwih gedhe, dadi gedhe"- sing urip rent-free ing sirah kita. 

NYXKode QR Super Bowl komersial iku pangeling Playful sing dandanan iku kabeh babagan tjara dhewe lan kadhangkala tegese nuduhake ngguyu sadawane dalan.


Kode QR ngowahi arena pemasaran

Kode QR njupuk lapangan kanthi badai, ngowahi dadi tren paling monjo ing Super Bowl.

Sawise digabungake menyang kemasan produk, popularitas kasebut wis dadi layar gedhe lan minangka bagean saka strategi merek sing apik. Iki wis ngowahi cara bisnis nyambungake karo mayuta-yuta wong sajrone ekstravaganza pariwara iki. 

Pemasar saiki ora diwatesi dening papan fisik, berjuang kanggo pas karo konten tanpa wates menyang flyer. Kanthi pindai smartphone cepet, kode QR ngirim penggemar mabur saka kursi langsung menyang jantung tumindak. 

Apa sampeyan pengin ndeleng konco-konco sing eksklusif saka tim olahraga favorit sampeyan? Cukup gampang diakses ing bleachers. Kode QR interaktif wis kabur garis antarane donya fisik lan digital, lan iki mung wiwitan. 

Masa depan iklan ana ing kene.

Brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger