QRators ing Tindakan: Carane CityMedic Redefined Informasi Sharing Liwat QR Codes

Update:  December 05, 2023
QRators ing Tindakan: Carane CityMedic Redefined Informasi Sharing Liwat QR Codes

QRators (kurator) ing Tindakan nyorot pangguna kita sing wis nggunakake kekuwatan QR TIGER kanggo nggayuh tujuane, yaiku kanggo nyedhiyakake kampanye penak utawa upscale.

Temokake CityMedic, distributor piranti medis diagnostik sing menang penghargaan ing Malaysia. Kanggo 12 taun saiki, perusahaan wis menehi pasien lan dokter alat sing tepat kanggo ngatur diabetes.

CityMedic wis nggunakake macem-macem solusi teknologi kayata kode QR kanggo ngerti pasar lan nambah pengalaman pelanggan.

Kode QR dinamis: Nulung wong, siji-sijine pindai

Citymedic QR code

Sumber gambar: The Borneo Post

Ing tengah-tengah panik lan bingung sing disebabake dening COVID-19, CityMedic njupuk garis ngarep kanggo mitigasi. Perusahaan kasebut sukses nggawe produk sing bakal migunani banget.

Lan kanggo ngajari wong babagan cara nggunakake, dheweke nempelake kode QR ing kemasan kasebut. Nalika dipindai, iku ngarahake pasien menyang video YouTube instruksional.

Ayo nyilem critane lan temokake carane nggunakake solusi kode QR YouTube kanggo nuduhake informasi penting.

Apa sampeyan bisa nyritakake babagan perusahaan kasebut?

Perusahaan kita didegake 12 taun kepungkur dening duo bapak-lan-anak, Pak Rigo Ong lan Pak Matthew Ong. Bisnis inti kita nyebarake piranti medis menyang apotek, klinik, lan rumah sakit.

Apa sing mbedakake sampeyan saka pesaing sampeyan?

Kita mbangun perusahaan kanthi dhasar sing FAKTA lan INOVASI kudu dadi struktur ngembangake produk kita.

Supaya kita nglampahi akeh wektu kanggo mangerteni kabutuhan pasar lan nambah pengalaman pelanggan karo produk kita.

Napa sampeyan miwiti nggunakake kode QR dinamis?

Editable healthcare QR code

Sajrone pandemi, perusahaan kita dadi pionir kit tes mandiri kanggo ndeteksi COVID-19. Nalika kita padha pisanan kanggo njaluk kedhaftar ing Malaysia, kita ngerti sing informasi kanggo produk bisa ngganti amarga peraturan / temonan anyar.

Dadi, yen kita nggunakake kode QR statis lan dicithak ing kothak produk kita, kita bakal duwe masalah gedhe lan wektu tundha ing informasi sing bener.

Kode QR ngidini kita nindakake keputusan kanthi cepet.

Apa sing nggawe sampeyan nggunakake solusi kode QR YouTube QR TIGER kanggo acara utawa kampanye sampeyan?

Video tutorial QR code

YouTube minangka solusi sing paling gampang diakses lan langsung kanggo kampanye kita, amarga kita kudu ngirim video instruksi. Iku uga gampang kanggo nuduhake uga.

Kepiye carane QR TIGER mbantu perusahaan sampeyan entuk target?

QR TIGER mbisakake perusahaan kita nanggapi kanthi cepet kanggo informasi lan aturan sing terus-terusan sing disetel dening panguwasa.

Contone, ana wektu nalika peraturan anyar muncul sawise rong sasi diluncurake produk sing kudu ndhaptar wong sing tuku produk kasebut. 

Kita uga kudu nuduhake nomer akeh produk. Dadi, kita mutusake nggunakake Dynamic QR nalika diluncurake pisanan.

Apa wawasan sing paling penting sing sampeyan sinau saka kampanye?

Kita kudu ngakoni Hukum Murphy: Apa wae bisa kedadeyan, lan disiapake.

Apa sampeyan nyaranake nggunakake kode QR kanggo bisnis liyane?

Ya, paling mesthi. Pandemi nambah panggunaan kode QR, lan kabeh wong wis ngerti carane mindhai kode QR.

Kode QR: Alat penting kanggo industri medis

Kemitraan CityMedic karo QR TIGER, sing paling majuGenerator kode QR kanthi logo, wis dadi instrumental kanggo kemampuan kanggo adaptasi kanthi cepet kanggo ngganti skenario. 

Kode QR dinamis mbisakake perusahaan kanggo ngatasi owah-owahan peraturan sing ora dikarepke, kayata syarat dadakan kanggo ndhaptar panuku produk lan nampilake nomer lot. 

Crita CityMedic nuduhake kolaborasi antarane inovasi, teknologi, lan adaptasi, nggawe dheweke dadi trailblazer sejati ing arena Distribusi Piranti Medis.

Rampungake tantangan merek sampeyan, njaga pengalaman konsumen sing lancar, lanmlebu gratis ing QR TIGER dina iki.

Brands using QR codes

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger