Ngrameke Festival Masakan Sajrone Minggu Restoran NYC

Update:  January 17, 2024
Ngrameke Festival Masakan Sajrone Minggu Restoran NYC

Iki wektu taun maneh nalika restoran New York City gabung kanggo ngrameke festival masakan lan masakan ing wilayah kasebut.

Saiki industri wis akeh lan restoran kasedhiya ing saindhenging kutha, iku wektu kanggo melu perayaan ing acara taunan iki.

Restoran lan bisnis kuliner liyane ngumpul kanggo mèngeti ulang taun kaping 30 festival kasebut. Acara kasebut bakal diterusake nganti 21 Agustus lan bakal dirayakake luwih saka 650 perusahaan ing 85 wilayah kanthi spesialisasi lan omben-omben sing regane cukup.

Ana mung 95 peserta nalika NYC restaurant minggu Originally wiwit ing 1992. Iku program mangan biannual kondhang saka NYC & amp; Perusahaan sing nggodha pelanggan kanggo nyoba panganan, restoran, lan panganan anyar ing restoran ing saindenging kutha.

Restoran sampeyan bisa melu ing 30th NYC Restaurant Week lan menehi tamu karo nedha bengi khusus-mesthi. Sampeyan bisa nyelarasake layanan lan penawaran kanthi nggunakake kode QR menu.

Waca blog iki kanggo sinau luwih lengkap babagan kode QR menu lan cara nggunakake sajrone minggu sibuk ing festival restoran NYC.

Keuntungan saka kode QR menu kanggo restoran sampeyan

ladies having lunchOtomatisasi lan teknologi bisa digunakake minangka inti saka operasi restoran sampeyan. Kanthi MENU TIGER, sampeyan bisa nglayani pelanggan kanthi efisien nalika ngoptimalake operasi bisnis.

Mangkene sawetara keuntungan saka kode QR menu restoran.

Ngatasi kekurangan tenaga kerja

Salah sawijining masalah paling gedhe sing diadhepi mayoritas restoran saiki yaiku turnover karyawan, kanthi sukarela lan ora sukarela.waitstaff cleans tableNanging, restoran nggunakake piranti lunak kode QR kanggo ngatasi masalah tenaga kerja iki. Beda karo nyewa lan nglatih karyawan tambahan, kode QR luwih murah lan luwih gampang digunakake. 

Tamu bisa langsung nelusuri lan manggonake pesenan saka menu digital, mbutuhake pitulungan minimal saka waitstaff. Iki tegese perusahaan panganan kanthi menu kode QR mbutuhake karyawan ngarep omah (FOH) luwih sithik.

Ndhukung kode QR lan pesenan online

miturutriset, mayoritas pelanggan seneng pesen online. Luwih akeh wong sing nggunakake ponsel lan jinis teknologi liyane.phone shows online ordering page Pelanggan bisa kanthi gampang mindai kode QR ing menu kanggo maca menu, pesen, lan mbayar nggunakake telpon nalika isih lungguh.

Dheweke ora kudu ngenteni anggota layanan nggawa menu utawa njupuk pesenan lan mbayar tagihan.

Kajaba iku, piranti lunak kode QR menu ngidini restoran nggawe situs web tanpa kode kanthi kaca pesenan terpadu saliyane pesenan kode QR.

Kanthi ngeklik link sing ngarahake menyang situs web pesenan online lan menu restoran, pelanggan bisa langsung pesen.

Ngapikake layanan pelanggan kanthi transaksi tanpa kontak

Ora ana sing bisa prédhiksi kapan wabah virus sabanjure bakal kelakon. Mangkono iku penting kanggo nindakake karesikan apik lan tetep kanggo awake dhewe.payment methods on phone screen

Kanthi nyediakake menu tanpa kontak ing ngendi pelanggan bisa pesen lan mbayar, jumlah wektu sing ditindakake pelanggan kanggo kontak karo staf restoran, menu, kertu, lan awis - obyek sing paling kotor ing restoran - bisa uga suda.

Kajaba iku, wong kanthi rutin tuku barang lan layanan nggunakake cara pembayaran seluler kaya Apple Pay lan Google Pay.

Piranti lunak kode QR menu restoran ngidini integrasi karo dompet pembayaran seluler kanggo nampung pelanggan sing luwih seneng nggunakake telpon kanggo tuku.

Waca liyane:Integrasi pembayaran Stripe: Pandhuan babagan MENU TIGER kanggo transaksi pembayaran sing luwih trep

Maksimalkan produktivitas kanthi dashboard pesenan sing dioptimalake

Nganggo aplikasi menu digital, restoran bisa nyelarasake layanane. Dheweke bisa nambah efisiensi nggunakake aplikasi menu lan nggawe strategi anyar kanggo ngatasi panjaluk sing cepet-cepet.

Ora bakal ana maneh ngenteni pelanggan ngomong karo anggota staf sing ngolah pesenan. Pelanggan bisa nggunakake kode QR menu kanggo nggawe pesenan lan mbayar kanthi cepet lan gampang.

Kanggo ngoptimalake pesenan lan wektu ngenteni, restoran sampeyan bakal entuk manfaat saka sistem pesenan cepet sing nggunakake kode QR menu.

Ngindhari kesalahan pesenan lan transaksi klien sing ora kepenak

Pelanggan bisa uga bakal ngindhari restoran sampeyan yen asring entuk komentar lan rating online sing ala amarga kesalahan pesenan.

Kanthi nggunakake aplikasi menu digital, sampeyan bisa ngrancang menu interaktif sing bakal nyenengake para pelanggan kanthi item menu sing disesuaikan lan khas. 

Pelanggan bisa bebas milih item menu sing dikarepake, nggawe pilihan kanggo modifiers utawa add-ons, lan menehi instruksi tartamtu kanggo pesenan karo app menu interaktif.

Sampeyan uga bisa menehi pelanggan layanan paling apik tanpa kuwatir babagan masalah pesenan amarga menu kode QR, yaiku kaca pesenan online sing gampang digunakake.

Ngunggahake dodolan sampeyan

Mundhakaken bathi kanthi nggawe investasi restoran sing wicaksana. Saliyane ngasilake kode QR menu kanggo mbantu sampeyan ngatur bisnis, program MENU TIGER uga nambah dodolan sampeyan.

Menu tanpa kontak ngidini sampeyan nyaranake ide sing paling laris utawa ngedol tambahan sing bisa dipesen dening pelanggan ing pucuk driji.

Waca liyane:Nambahake pilihan lan tambahan menyang menu online nggunakake MENU TIGER

Entuk umpan balik lan ngasilake laporan saka profil pelanggan

Nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa nyimpen data pelanggan kayata alamat email, nomer telpon, riwayat pesenan, lan pilihan.

Iki bakal ngidini sampeyan nindakake upaya retargeting, nggawe skema ganjaran, lan menehi pengalaman panedhaan sing cocog karo konsumen anyar lan sing wis ana.

Nggunakake umpan balik konsumen sing wis diklumpukake, sampeyan bisa ngasilake laporan strategis, lan njelajah cara anyar kanggo nyukupi kabutuhan target pasar sampeyan.

Apa MENU TIGER lan fitur-fiture?

Pelanggan restoran bisa pesen lan mbayar dhaharan kanthi mindhai menu kode QR nggunakake platform layanan mandiri MENU TIGER. Tanpa mbutuhake tenaga dhukungan, restoran bisa langsung nampa lan nglacak pesenan sing ditampilake ing panel sing dikelola dhewe.phone scans qr code menu

Teknologi kasebut uga ngidini bisnis bisa ngatur kode QR dhewe sadurunge nampilake. Restoran bisa nambah logo, milih warna kanggo mripat lan pola, lan kalebu call-to-action sing nyenengake kanggo ngiyataken identifikasi merek.

Kanggo penak saka klien restoran, MENU TIGER uga mbisakake pembayaran seluler e-banking liwatbelang lanPayPal.

Pamilik restoran sing melu uga bisa nyiyapake akeh lokasi ing siji akun. Pamilik restoran lan manajer operasi bisa ngawasi lan ngawasi aktivitas saben cabang saka platform siji amarga pilihan kanggo nggawe akeh outlet ing siji akun. 

Kanggo pengawasan sing gampang lan manajemen pesenan sing luwih apik, pemilik restoran bisanambah administrator lan sawetara pangguna kanggo saben cabang.

Waca liyane:Kepiye carane nggawe kode QR kanggo menu digital kanthi gratis?

Top Restaurants Gabung ing NYC Restaurant Week Festival

Nggunakake keuntungan lan fitur saka MENU TIGER, sampeyan bisa saingan karo restoran ndhuwur iki sing bakal gabung minggu restaurant NYC.

Kanggo menehi jeneng sawetara perusahaan kasebut, artikel iki wis nyedhiyakake dhaptar kanggo sampeyan.

Gage & amp; Petugas Bea Cukai

gage & tollnerSalah siji saka restoran paling nggumunke dekade kanggo ngunjungi ikuGage & amp; Petugas Bea Cukai. Restoran kasebut nyedhiyakake hawa New York lawas sing ndadekake para pengunjung pengin pratfall lan nari.

Restoran kasebut uga nawakake potongan daging, steak, lan pitik goreng sing enak banget. Kajaba iku, nawakake konsumen bayem lan sayuran liyane sing nglengkapi tema.

Apa sampeyan pengin nedha bengi kanthi rasa Old New York? Dolan maring Gage lan Tollner nalika NYC restaurant minggu kedados.

Chocobar Cortes Kab

chocobar cortesChocobar Cortes, kang mbukak dening pangripta Chocolate Cortes, iku panggonan kanggo pindhah yen sampeyan lagi looking kanggo macem-macem pasugatan basis coklat, saka koktail kanggo kursus utama!

Pelanggan uga bisa pesen jajanan non-coklat sing enak saliyane coklat sing mewah. Sajrone NYC Restaurant Week, pindhah menyang Chocobar Cortes  ing South Bronx, New York City kanggo nemu aroma coklat sing nyenengake.

Panggangan Tribeca

tribeca grillIng Panggangan Tribeca iku salah siji saka eateries paling sought sak NYC restaurant minggu. Iki diterangake minangka anggota komunitas sing wis berpengalaman, kanthi gudang sing diowahi dadi restoran sing anget lan mewah kanthi karya seni sing dipamerake ing saubengé.

Iku serves scallops segara tradisional sing duwe njaba caramelized sampurna. Padha uga nyedhiyani sawetara king salmon lan salad woh pir Asia saliyane iku. Sampeyan bisa nyampur anggur paling apik karo macem-macem panganan laut lan panganan laut sing diwenehake.

Apa sampeyan kepengin mangan ing kene? Kanggo atmosfer restaurant anget lan ngundang, nggawe reservasi langsung.

Kokomo

Antarane papan paling dhuwur sajrone Minggu Restoran NYC yaiku Kokomo. Pelanggan bisa seneng immersive, pengalaman dining multi-sensori karo fitur arsitektur elegan lan éca masakan Karibia-inspirasi.

Kokomo punika asal kanggo budaya Karibia sregep lan mawarni-warni, nggawe prasaja kanggo koki nggawe masakan unik nggunakake bahan delectable pulo.

Kokomo minangka papan sing cocog kanggo sampeyan ngrasakake panganan Karibia kanthi corak kontemporer.


Ngrameke minggu Restaurant NYC karo MENU TIGER dina iki

Apa sampeyan arep melu perayaan NYC Restaurant Week? Sampeyan bisa nyiyapake jadwal lan strategi bisnis luwih dhisik kanggo kesempatan iki lan nampilake panganan paling apik sing sampeyan tawarkan ing restoran sampeyan.

Yen sampeyan pengin nyepetake layanan klien sajrone acara sing sibuk iki, pikirake babagan ngetrapake MENU TIGER ing operasi bisnis sampeyan.

Hubungi kita saiki kanggo mangerteni sing luwih lengkapMENU TIGER lan fitur.

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger