Tren Menu Sushi ing 2023

Update:  December 12, 2023
Tren Menu Sushi ing 2023

Tren menu sushi lan restoran ing taun 2022 utamane babagan teknologi lan otomatisasi. Sushi restaurant robot server lanmenu restoran kode QR minangka sawetara inovasi restoran sushi sing bakal kita deleng taun iki. 

Pakar tren panganan prediksi yen ing 2022,Gourmet Asia, utamane masakan Jepang, bakal terus berkembang ing restoran lan pemandangan F&B.

Ora kaget yen tren sushi 2022 bisa uga dadi panganan sing paling modis bebarengan karo pasta. Salajengipun, aside saka presentation estetis lan Instagram-worthy sawijining, iku jajanan ukuran cokotan lengkap dikempalken karo karbohidrat, protein, lan mineral. 

Kajaba iku, sushi minangka panganan Jepang sing gampang diakses sing bisa ditemokake ing endi wae, saka restoran hotel bintang 5 sing mewah nganti sushi stasiun bensin sing terjangkau. 

Jeneng-jeneng gedhe kaya Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Leonardo di Caprio, Jennifer Lopez, lan malah Jason Statham kalebu ing dhaptar selebriti Hollywood sing mangan ing restoran sushi.

Dadi, apa sing ana ing restoran sushi? Mangkene tren sushi paling ndhuwur 2022 sing bakal kita deleng ing menu lan restoran taun iki.

Menu sushi lan tren restoran

1. Robot server

bellabot robot server
Restoran sushi lokal ing San Luis Obispo,Yanagi sushi, bubar ngetrapake server sushi robot sing jenenge BellaBot. Fungsi utama kalebu sesambungan karo pelanggan lan nggawa pesenan menyang meja. 

Tinimbang nyewa karyawan restoran liyane, nggunakake server robot minangka respon teknologi maju lan non-konvensional restoran kanggo kekurangan staf. 

2. menu kode QR

menu tiger sushi qr code menuKita bakal weruh kode QR ing meja restoran sushi ing 2022. 

Ora kabeh restoran saged break bank kanggo ngleksanakake server robot utawa makaryakke Staff tambahan; kanggo paling, amenu digital iku pilihan cukup.

Mangkono, akeh restoran sushi nggunakakemenu restoran interaktif lunak kode QR minangka alat kanggo ngatasi akeh tantangan ing operasi restoran sing diadhepi dening bar sushi. 

Nggunakake piranti lunak menu kode QR multi-fitur kayaMENU TIGER luwih praktis amarga bisa nggawe situs web kanthi menu digital interaktif lan kaca pesenan sing dibangun, sales lan analytics data, kustomisasi menu kode QR, lsp. 

Pelanggan bisa nggawe pesenan tanpa kontak lan nggawe pembayaran nggunakake ponsel kanthi menu digital interaktif sing digawe nggunakake MENU TIGER, beda karo menu restoran JPEG lan PDF sing mung ndeleng. Iki mbutuhake staf FOH sing luwih sithik, sing migunani kanggo restoran sing kurang staf.

Pungkasan, menu QR nggunakake kertas kurang amarga ora mbutuhake tiket pesenan pawon utawa printing menu, sing luwih ramah lingkungan lan lestari.

3. Iwak adhedhasar tanduran 

Napa ora nggabungake kelestarian lan sushi? Loro tren panganan paling gedhe kanggo taun iki. Mbok 5 utawa 10 taun kepungkur, sampeyan ora bakal nganggep ngganti iwak karo alternatif adhedhasar tanduran.

AA laporan nemokake manawa perikanan global ngancam habitat, konservasi spesies, lan pasokan panganan. Ing wektu sing padha, racun lan logam abot ditemokake ingtuna lansalmon farmed. Keprigelan lingkungan lan kesehatan sing saya tambah nyebabake gagasan nggunakake alternatif iwak. 

Iwak sing nggawe sushi, uga, sushi. Dadi, kepiye carane nggawe sushi tanpa iwak utawa panganan laut?

Iwak adhedhasar tanduran digawe saka bahan bebas kewan kaya tomat, eggplants, jamur, konjac, tapioka, sayuran segara, bumbu, utawa komponen liyane sing meh padha karo tampilan, tekstur, lan rasa panganan laut.

4. Omakase 

Tren menu sushi iki diwiwiti taun kepungkur, lan kita yakin tren iki bakal terus ing taun iki.

Kanggo akeh pelanggan restoran, mangan ing restoran ora mung kanggo panganan nanging uga kanggo pengalaman. 

Omakase, asalé saka tembung JepangOmakase shimasuutawa "Aku dipercaya sampeyan, chef,"Iku mesthi pengalaman dining ngendi koki nggawe menu adhedhasar úa seger kasedhiya kanggo dina. & nbsp;

Desain menu sushi digital nggunakake MENU TIGER

Kanggo wong Jepang, panganan minangka wujud seni. Mula, luwih becik nglebokake unsur seni ing menu sushi. 

MENU TIGER minangka alat sampurna sing bisa digunakake kanggo ngrancang menu sushi digital. Tindakake tips migunani sing bisa digunakake kanggo nggawe menu digital sing menarik.


1. Gunakake gambar menu sushi

Gambar panganan nambah daya tarik item panganan ing menu. Sawise kabeh, pelanggan mangan kanthi mripat dhisik. Kanthi nggunakake gambar panganan sing nyenengake, sampeyan bisa nuduhake para pelanggan sepira enake panganan sampeyan. 

Riset nuduhake yen ndeleng panganan sing katon enak ing menu nambah ghrelin wong, hormon sing ngrangsang keluwen. 

Miturut studi sing diterbitake ingJurnal Fisiologi lan Perilaku, aspek-aspek tartamtu saka daya tarik visual sajian, kayata "kilap, rata, lan wujud," bisa uga mengaruhi cara para pengunjung nginterpretasikake rasa lan aroma.

Kajaba iku, gambar stok item menu sushi sing nyenengake kasedhiya online sing bisa digunakake kanthi gratis. Yen sampeyan bisa nyedhiyakake anggaran, sampeyan bisa nyewa penata panganan profesional lan fotografer panganan kanggo njupuk foto panganan sampeyan. 

Kanggo nambah gambar menyang menu sushi digital MENU TIGER, pindhah menyanging Menupanel banjur pilihPanganan.menu tiger dashboard foodsSakaKategori Pangan, klik lambang sunting item menu sushi sing dipilihmenu tiger edit iconGulung mudhun, klik bagean gambar, banjur klik lan pilih utawa seret lan selehake file gambar item menu sushi sampeyan.

menu tiger upload photosPungkasan, klik Nganyari / Tambah.menu tiger update changesCathetan:Ukuran gambar panganan sing disenengi yaiku 400 × 300 piksel ing format JPEG lan PNG.

Nalika milih gambar panganan kanggo menu sushi, penting kanggo nimbang ing ngisor iki:

1. Tatanan panganan siap-kamera.Atur panganan sampeyan kanthi cara sing nuduhake fitur sing paling apik. Gunakake piranti pelengkap lan piring subyek foto ing tengah. 

2. Cahya sing tepat.Gunakake cahya alami utawa cahya alus. Posisiake cahya ing sisih tinimbang ing ndhuwur, lan waspada yen ana bayangan sing atos. 

3. Play karo amba.Njupuk foto saka macem-macem sudhut lan gunakake depth-of-field kanggo fokus ing aspek lan rincian unik gambar panganan sampeyan. 

4. Sunting gambar pangan kaya profesional.Netralake nada sing luwih adhem ing gambar sampeyan lan ngetokake warna sing luwih anget kanthi nyetel imbangan putih. Uga, gunakake warna sing luwih anget amarga katon luwih nyenengake lan luwih cedhak karo urip. Tambah saturasi, kontras, lan padhang. 

5. Seneng lan kreatif.Eksperimen lan saluran artis batin sampeyan. Play karo werna, perspektif, tema, amba, komposisi, etc. Aja kuwatir bab aturan lan kreatif.

2. Kalebu katrangan menu sushi

Ganti deskripsi item menu sushi dadi seni kanthi nggunakake tembung sing bener sing nambah penghasilan. Nggawe pengaruh, narik kawigaten para pelanggan, lan gawe penasaran. 

Nyatane, Asosiasi Riset Konsumensinau nemokake yen nggunakake tembung deskriptif ing menu sampeyan nambah dodolan nganti 27 persen. 

Sampeyan bisa nambah katrangan item menu menyang menu sushi digital nggunakake MENU TIGER.

Menyanging Menupanel, pilihPanganan,menu tiger dashboard foods section

banjur saka ingKategori Pangan, klik lambang sunting saka item menu.menu tiger food item edit icon

Klik bagean Katrangan lan ketik nganti 100 tembung katrangan item menu sushi.

menu tiger menu item description

Pungkasan, klik Nganyari / Tambah.

menu tiger add changes

Ora ngerti arep nulis apa? Tindakake limang tips iki kanggo nulis deskripsi menu sushi:

  • Ngerti pasar sampeyan

Sadurunge njlentrehake panganan Jepang, ngerti pamirsa. Yen sampeyan nulis kanggo warga lokal, gunakake terminologi sing digunakake. Yen sampeyan nulis kanggo non-Jepang, nerangake gastronomi Jepang, utamané masakan langka.

  • Gunakake tembung katrangan

Tinimbang nyebutake komponen, tambahake adjectives. Pelanggan kudu ndeleng, ngrasakake, lan ngrasakake sajian sampeyan nggunakake katrangan item menu sadurunge bener mangan. 

  • Nandheske proses panganan sing tliti lan unik

Nambahake fitur kaya "artisanal", "ditarik tangan", "gawean tangan", "panggang kayu bakar", lan liya-liyane bisa nambah dodolan item menu. 

Tembung-tembung kaya 'lembut,' 'seger,' lan pedhes nggawe pelanggan salivate, nalika 'wangi,' 'kocok,' 'tangy,' lan stews cenderung ngusir pelanggan, miturut asinau

  • Tansah ringkes lan prasaja

Katrangan panganan sing cekak lan langsung menarik lan gampang diwaca. Dhèskripsi dawa bakal demotivate maca lan panuku. Gunakake kurang saka 100 tembung kanggo njlèntrèhaké item menu yen sampeyan bisa.

  • Nyorot bahan lan tradhisi penting

Katrangan panganan sampeyan bisa nyorot bahan khusus tartamtu. 

Crita-crita mburi bahan-bahan kasebut bakal nggawe dheweke katon, apa saus kulawarga krasan utawa bahan langka. 

3. Tambah ukuran porsi lan rega sushi ing menu 

Ukuran porsi lan rega migunani kanggo pelanggan anyar. Pelanggan ngerti apa sing bakal ditampa lan pira sing bakal dibayar. 

Menu sushi kanthi rega mbantu pelanggan nggawe pesenan kanthi informasi, nggawe proses pesenan luwih cepet lan lancar. 

Ing PanjenenganMenupanel, klikPanganan,pilih item menu sushi sakaKategori Pangandhaftar, banjur klik Owahi Ikon item menu.

menu tiger edit icon

Setel rega miturut mata uang menu digital sing dipilih, tambahake ukuran, banjur pilih unit (gram, oz, liter, ml).menu tiger size price

Banjur klik Nganyari / Tambah.menu tiger update

4. Aja lali bebaya bahanmenu tiger ingredient warning

Peringatan bahan ing menu kasebut penting kanggo nyedhiyakake transparansi restoran kanggo para pelanggan. Iku mbantu ngindhari kahanan darurat sing ora dikarepake ing restoran sampeyan, sing mesthi ora apik kanggo citra merek sampeyan. 

Uga, iki minangka patrap sing nuduhake yen sampeyan ngurmati kesehatan lan kesejahteraan pelanggan, sing bisa uga migunani kanggo ningkatake kesetiaan merek pelanggan.

Kanggo nambah bebaya bahan nggunakake MENU TIGER ing dasbor admin, pilih panel Menu, banjur pindhah menyang bagean Panganan.

Banjur saka dhaptar Kategori Pangan, pilih item menu banjur klik lambang suntingan ing jejere. 

Pilih bebaya alergen lan bahan sing ditrapake kanggo item menu sushi.

Rampung lan klik Nganyari / Tambah.

5. Label item menu sushi 

Tambah label menyang menu sushi kanggo nyorot item lan tawaran khusus. 

Sampeyan bisa nggunakake label kaya "Anyar" utawa "Bestseller" kanggo ngandhani pelanggan babagan item tambahan anyar utawa apa sing dipesen pelanggan liyane. 

Ing sisih liya, tandhani item menu sampeyan minangka "Sold Out" yen item kasebut ora kasedhiya kanggo saiki tinimbang mbusak saka menu. 

Sampeyan bisa menehi label item menu sushi nggunakake MENU TIGER. pisanan,

Bukak dasbor admin, pindhah menyang Menu, pilih Panganan, banjur pilih item menu ing dhaptar Kategori Pangan.

Pilih label sing pengin ditambahake banjur klik Nganyari/Tambah.

6. Ngatur menu kode QR

Menu kode QR minangka salah sawijining bagean menu digital sing paling diabaikan. Sampeyan bisa ngatur menu kode QR kanthi nggabungake warna merek, nambah logo, utawa ngganti frasa ajakan tumindak. 

Kode QR menu sing disesuaikan ora mung nyedhiyakake kode QR sing menarik; uga:

  1. Nguatake kesadaran merek. Amarga umume pelanggan ngelingi merek liwat tampilan utawa logo, umume kode QR merek mbantu dheweke gampang ngenali lan ngelingi merek kasebut. 
  2. Penampilan merek sing konsisten. Sampeyan bisa nguatake merek lan nggawe gambar merek sing konsisten yen sampeyan ngemot warna lan logo merek, sanajan ing rincian menit kaya kode QR menu.
  3. Tambah scannability.Kode QR sing disesuaikan minangka cara sing bisa ditindakake yen tujuan sampeyan nambah pesenan menu digital. Kajaba iku, kode QR menu sing dipersonalisasi narik kawigaten para pelanggan lan narik minat, nyengkuyung supaya bisa mindhai.

Salah sawijining fitur unik saka MENU TIGER yaiku nyedhiyakake akses kanggo ngatur tampilan menu QR code, saka werna latar mburi nganti pigura.


Kanggo ngatur kode QR menu sushi nggunakake MENU TIGER, pindhah menyang Toko banjur klik Kustomisasi kode QR.

Tambah logo restoran sushi sampeyan ing format JPG lan PNG, pilih pola data kode QR, banjur pilih wangun mripat kode QR.  

Banjur setel pola kode QR, mripat, lan werna latar mburi.

Pungkasan, setel warna pigura, font, lan teks kode QR.

Yen wis rampung, klik Nganyari.

Tren panganan menu sushi

Unagi

menu tiger unagi
Yen sampeyan kepingin weruh apa welut ing menu sushi, iku unagi. 

Umume bar sushi nyedhiyakake unagi nigiri, yaiku belut mentah ing ndhuwur beras, utawa unagi sashimi, daging belut mentah sing diiris kanthi ati-ati sing disajikake karo kecap ing sisih pinggir. Iki minangka salah sawijining tren sushi paling apik ing taun 2022 ing restoran.

Rock n roll menu sushi nawakake sushi gulung belut, gulung belut panggang diiseni alpukat lan saos welut. 

Katsu

menu tiger katsuKatsu biasane digawe karo daging babi (tonkatsu) sing dilapisi remah roti lan digoreng nganti coklat emas.

Nanging, katsu digawe karo daging pitik uga populer, kayaRA sushi menu kang pitik katsu, pitik panko-breaded karo coleslaw Asian lan BBQ sauce dipping Asian. 

Sampeyan pengin

menu tiger noriNori iku tembung Jepang sing tegesé rumput laut. Iki minangka bahan penting ing pirang-pirang bar sushi.

Iki minangka bahan serbaguna ing ramen lan sushi, kaya ingGenki sushi menu kang gulungan sayuran, timun roll, lan salmon roll.

panganan laut

Ya, ora ana sing bisa nolak yen kita mangan panganan laut, kita seneng banget!

Ing seafood sushi menu appetizers sampurna ana ingSushi Sake menu macem-macem pilihan panganan laut. Nyatane, dheweke menehi iwak, udang, cumi, lan yuyu, sing digoreng utawa diowahi dadi tempura.


Rancang menu sushi sampeyan saiki nganggo MENU TIGER

Tren menu sushi teka lan lunga. Ing taun 2022, kita bakal weruh tren sing fokus ing teknologi lan otomatisasi. 

Piranti lunak menu digital interaktif kaya MENU TIGER migunani kanggo digitalisasi menu sushi. Iki ngidini restoran sushi nampa lan nepaki pesenan menu digital ing wektu nyata.

Iki uga ngidini pangguna restoran ngatur kode QR menu, kajaba ngidini nambah gambar panganan, deskripsi item menu, rega lan ukuran porsi, peringatan bahan, lan label menyang menu sushi digital.

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan bakal entuk 14 dina gratis kanggo rencana langganan apa wae nalika sampeyan ndhaptarMENU TIGER dina iki? Gawe akun saiki lan tuwuh bisnis sampeyan karo kita!

RegisterHome
PDF ViewerMenu Tiger